Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1111 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

patricia 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijke zoekfunctie en snelle verzending.
Alleen jammer dat het doorlinken naar ideal betalen niet goed ging.

Service
Een hele snelle bezorging en service!!

Assortiment
Het is de eerste keer dat ik hier wat bestel, maar jullie waren 1 van de weinigen die dit hoesje voor mijn camera verkochten.

Aanbeveling
Deze winkel is snel in bezorging en heeft een goede service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Horatio SF 28-01-2016 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke indeling in winkel voor het vinden van artikelen

Service
duidelijke uitleg door gekwalificeerd personeel

Assortiment
groot assortiment,kon eigenlijk niet ontdekken dat het niet aanwezig was

Aanbeveling
Profesioneel! Vriendelijk en gekwalificeerd personeel

Extra toelichting
N.V.T. Vooral doorgaan op huidige voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Cusell 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het is prima voor elkaar. Het objectief was keurig en strak verpakt.

Assortiment
Goed aanbod, daarbij in ogenschouw genomen dat het 4/3 systeem van Olympus al geruime tijd niet meer wordt geproduceerd.

Aanbeveling
Tot op heden geen reden tot klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hes_v 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop werkt erg gemakkelijk, je krijgt zelf suggesties met kortingen om pakketten te bestellen.

Service
Na een vraag te hebben verstuurd, vrijwel gelijk antwoord.

Assortiment
Veel in de shop te koop, tevens in de webshop

Aanbeveling
Ik ben naar Cameraland te Alkmaar geweest voor advies. Erg duidelijk wat er allemaal verteld werd. Ze smeren je niks aan waar ik zelf altijd een hekel aan heb. Uiteindelijk de 'Sony DSC-RX100M2 gekocht via de webshop. Erg tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veer 26-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wordt overzichtelijk gepresenteerd.
Rollator vriendelijk.

Service
Ondanks dat het schoonmaken van de spiegelreflexcamera niet in het servicepakket zat van de winkel, ben ik toch goed geholpen.

Assortiment
Ik kreeg tijdens mijn korte bezoek aan de winkel, kreeg ik de indruk dat alles op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ML 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke website

Service
snelle en correcte levering

Aanbeveling
prima correcte en snelle levering een een goed product.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Meulen 25-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken op de website, eenvoudig te betalen ( ideal), zeer snelle levering (in mijn geval 18 uur)

Service
zie boven

Assortiment
goed aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke Jan de Jong 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop makkelijk spullen bestellen

Service
Snelle en duidelijke service

Assortiment
Alles wat ik nodig heb als fotograaf

Aanbeveling
Goede zaak met een heel breed assortiment!

Extra toelichting
Ga zo door :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 25-01-2016 In de winkel gekocht
hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
meestal vlot geholpen

Service
Vlotte service, vaktechnisch kundig personeel, doen niet moeilijk

Aanbeveling
mooie winkel, snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea de Weerd 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kwam voor een kijker, heb de rest niet zo bekeken. Vind er wel heel veel tentoongesteld.

Service
Maar even wachten, toen kon ik zelf even eerst kijken. De verkoper bleef heel geduldig. Liet mij de keus. Gaf goede tips. Prima!

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijs categorieën.

Aanbeveling
Heb alleen naar verrekijkers gekeken. Dat vond ik positief. Over andere producten heb ik geen oordeel.

Extra toelichting
Kreeg een koffie aangeboden. Verkoper ging mee naar buiten, om dingen uit te leggen. Verexcuseerde zich, toen de telefoon ging. Bleef even buiten gehoor staan en liet mij zelf even de kijker uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelly knoops 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, prachtige fototas voor een klein prijsje! Helemaal blij mee!

Service
Snel geleverd, goed verpakt!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Boom 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaa
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prachtige winkel, ruim overzicht van alle producten

Service
bijzondere aandacht van de verkopers en goede uitleg van het product en alle tijd nemen voor de klant

Assortiment
bijzonder veel camera's en bijhorende mensen

Aanbeveling
op alle fronten een perfecte fotowinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seriese 24-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
reactie via internet

Service
deskundig advies in de winkel

Assortiment
nieuwe modellen op voorraad

Aanbeveling
goede deskundige service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Middelbos 23-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie gebruikersvriendelijke webwinkel

Service
Inruilen via een online beoordeling en prijsaanbod

Assortiment
Alle gangbare merken en types op voorraad

Aanbeveling
Mooie winkel, ruim assortiment en deskundig en klantvriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MWielaert 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend praktisch hoe ook de aanbiedingen direct te zien zijn als je alleen maar het merk invoert (bijvoorbeeld "Samsung NX"

Service
Super! Vond een occasion en zag dat de prijs alweer wat gedateerd was. Nog tijdens ons telefoongesprek - vriendelijk te woord gestaan - werd de prijs met 25% aangepast! Direct besteld natuurlijk.

Assortiment
Nog niet iets gezocht dat niet op voorraad bleek

Aanbeveling
Niet voor het eerst hier iets gekocht en heb me nooit bekocht gevoeld.

Extra toelichting
Gewoon erg tevreden over de website en over hoe ik in het telefonisch contact voor nadere informatie te woord gestaan ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameraeye 21-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ben tevreden huiswaarts gegaan

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Goede hulp en vooral geen opgedwongen sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maryvonne 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mail- en telefonisch contact gaan prima.

Service
Na een telefoontje kon de lens niet gevonden worden, maar er werd achteraan gegaan. Na een half uur werd ik keurig teruggebeld en kon ik de lens bestellen!

Assortiment
Fijn dat je tweedehandsproducten kunt kopen met garantie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Schoonhoven 21-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheid, plezierige klantbenadering, ook al moet je soms even wachten omdat de winkel veel klanten trekt.

Service
Men staat open voor de vragen van de klant en zoekt mee naar een oplossing.

Aanbeveling
Een fijne, toegankelijke winkel, mede door de combinatie met de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel online zonder enig probleem

Service
Perfect. Zonder morren of commentaar werd een onjuist toegezonden product(Magix Video de Luxe 2016) vervangen door de bestelde Plus-versie. Binnen twee dagen!

Assortiment
Werkelijk van alles te koop op film- en fotogebied

Aanbeveling
Service en vlotte afwikkeling. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Dingemans 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon, fijn contact

Service
to the point en netjes

Aanbeveling
fijne service en vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan peetoom 19-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
winkel goed te bereiken ( alkmaar) , voldoende parkeergelegenheid

Service
goed en volledig geholpen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

boukes 19-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel personeel, goed bereikbaar

Service
koffie, aandacht en kennis van zaken

Assortiment
loop maar eens naar binnen, dan weet je waarop

Aanbeveling
beste camerawinkel van nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri vd bogaard 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk

Service
snel geleverd

Assortiment
voordelig

Aanbeveling
ik zal zeker jullie adres doorgeven aan vrienden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creylma 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Ik had de flits van Metz mecablitz 44AF-1 besteld maar daar deze niet meer te verkrijgen is de mecablitz 44AF-2 in de plaats gekregen zonder meerprijs. Van service gesproken!

Assortiment
zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Bestelling doorgegeven de dag nadien reeds bij mij thuis.

Extra toelichting
Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjaart Buining 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de aankoop uit gebeld met een aantal vragen.
Die werden uitermate correct beantwoord.
Came TV Single besteld. En was er de volgende dag.

Het tevens bestelde tafelstatief van Manfrotto, was te klein voor de Came TV.

Reclamatie daarover werd uitstekend en correct opgelost. Bedrag wordt een dezer dagen terug gestort.

Service
Ouderwetse service. Gemotiveerd in een zeer correcte mail. En dan mag je het niet gewenste product kosteloos terug sturen. Dat is zeer netjes.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Ze gedragen zich niet als een webwinkel. Maar hebben respect voor hun klanten.

Extra toelichting
Eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leond 15-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten zijn goed en duidelijk zichtbaar opgesteld, gevoel alsof je als klein kind in een snoepwinkel loopt.

Service
Werd zeer keurig geholpen. Moest wel een poosje wachten. Vroeg ook nog naar een grijsfilter die was helaas tijdelijk niet voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik kon mijn tweede artikel van de website niet toevoegen

Assortiment
Datgene wat ik zocht gevonden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Otten 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther de Vries 13-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super klantvriendelijke winkel. ze werken met mensen die verstand van zaken hebben en geduld om dingen uit te leggen hoe druk het ook is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meester 12-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze begrijpen je en hebben humor

Service
goede uitleg en er is tijd voor je

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Een winkel met medewerkers met een veel vakkennis is bijzonder waardevol

Extra toelichting
Gewoon hier je camera kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bing Teng 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar om ook de voorraad te checken.

Service
Ik heb nog even gebeld i.v.m. een actie van de fabrikant en men was goed op de hoogte.

Aanbeveling
Snelle levering, geen registratie nodig. Gewoon gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Staalduinen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
tja, eigemlijk teveel keus.

Service
voor zover nodig altijd goed, zonder zeuren of moeilijk doen.

Assortiment
Als ze het niet hebben bestellen ze het voor je

Aanbeveling
In principe kun je hier altijd slagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gspeek 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch korte vragen gesteld en korte duidelijke antwoorden gekregen.

Service
Vrijdagmiddag om 14 uur besteld en per ideal betaald. Op zaterdag dag lag om 15 uur het pakje op het afleveradres.

Aanbeveling
Zie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander douma 11-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ik ken erik al jaren en jaren....

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
zie overige motiveringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Adelaar 11-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim overzichtelijk

Service
als je binnenkomt wordt je gelijk gespot, welkom geheten en dan komt de verkoper

Assortiment
Veel nieuw maar ook gebruikt, overzichtelijk geetaleerd

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Handgraaf 11-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat zeer overzichtelijk en een enorm assortiment.

Service
Meer service krijgen dan standaard. Gratis leen camera.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit nee gehoord daar.

Aanbeveling
Als iets perfect is, personeel, assortiment en zelfs de locatie verdient dat een tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosA 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Klikker-de-klik en besteld. De site is overzichtelijk, artikelen makkelijk te vinden.

Service
Snelle reactie/antwoord op mijn gestelde vraag.

Assortiment
Niet alles wordt aangeboden of is in voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 09-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ten eerste is de winkel goed bereikbaar. Zelf kom ik uit Castricum en ook dan zou ik zeker voor deze winkel kiezen. Je wordt namelijk ook nog eens op je gemak gesteld door het personeel en daarnaast krijg je als klant veel ruimte om dingen te bekijken/ uit te proberen.

Service
Er wordt veel persoonlijke aandacht aan je besteed.

Assortiment
Zeer uitgebreid en ruime keuze. Voor ieder wat wils zou ik zeggen.

Aanbeveling
Ik ben zeer goed geholpen! Het is een fijne winkel om rond te kijken en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

LUC 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Correcte, duidelijke en volledige beschrijving van het product.
Goed telefonisch contact.

Service
Uiterst snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Wijnberger 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De software was niet voorradig, binnen 2 dagen toch in mijn bezit. Geweldig !!!!

Service
Dit heb ik al beantwoord. Snelle service.

Aanbeveling
Ditmaal heb ik online besteld, meestal ga ik naar de winkel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymon smit 08-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk kwamen binnen en meteen een vriendelijke man hiel ook ons

Service
Goed onze wensen getrechterd en voor ons de opties neer gezet.

Assortiment
Veel te vinden alles op camera gebied zelfs 2de hands zijn erg blij met onze aankoop. Kwamen voor een ander maar deze genomen Door aanraden verkoper en bevalt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cameraland 08-01-2016 In de winkel gekocht
Ostadelaan Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en vakkundig personeel en vriendelijk

Assortiment
Kijk maar rond dan zie het direct

Aanbeveling
Wat moet ik verder nog zeggen ???

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker 08-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en duidelijk te vinden en gratis parkeren is geweldig

Service
Er vriendelijk geholpen. Ondanks de drukte vrij snel geholpen

Assortiment
Er zou waarschijnlijk een grote keuze zijn maar door de vragen werd er gelijk het juiste neer gezet met goeie uit leg maar de keuze werd echt bij de klant gelaten.

Aanbeveling
Er is nog een enkel puntje

Extra toelichting
Er staat een nummer apparaat dat ik een nummer trok had ik 52 op het apparaat stond 2. Gebruik hem dan schrikt het de klant niet af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stummel 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snel antwoord op vragen.

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duco Ohm 07-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
volop keuze gezien op de foto van de winkel

Service
Een daadkrachtige verkoper - goed advies bevestigde mijn keuze. Toestel uitgepakt, instellingen verzoprgd en klaar is Kees. Miste alleen de koffie.....

Assortiment
bekijk de foto's van de zaak in Alkmaar en dat zegt voldoende

Aanbeveling
Hierboven een overduidelijke mening gegeven Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 07-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel apparatuur aanwezig

Service
Je wordt goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via internet een bestelling gedaan op de site.

Service
Direct een mail bevestiging na de bestelling.

Assortiment
Prima voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emily 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was al bekend met de E-PL5 dus kon onbezorgd het nieuwere broertje online kopen, heerlijk vanuit de woonkamer besteld.

Service
Ik bestelde op 1 januari waardoor de leverdatum een beetje onduidelijk was, na een telefoontje naar Cameraland op 4 januari kreeg ik direct een mail toe gestuurd met track and trace nummer en kon de medewerker aan de telefoon mij precies vertellen wanneer ik de camera kon verwachten.

Assortiment
Tja, wat zal ik zeggen, jullie hadden sowieso precies wat ik zocht ...

Aanbeveling
Groot olympus fan en er zijn niet heel veel fotozaken die een groot assortiment olympus camera's in huis hebben.

Extra toelichting
Zal zeer waarschijnlijk bij verdere uitbreiding eerst cameraland bezoeken, online of in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 05-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was niet helemaal duidelijk of je een N.R. moest pakken maar verder goed!

Service
Onlangs het N.R. werd ik prima geholpen en werd er ook met aandacht geluisterd en mijn probleem goed uit gelegd.
was ook te merken dat ik na 5 min. het product toch kwam kopen.

Assortiment
op de camera's in de vitrines kon je zien welk merk! er stond nergens een merk overzicht!

Aanbeveling
Bij een 10 zou er niets hoeven te veranderen en hoef je ook niet te streven ernaar.
er moet altijd ruimte wezen om te streven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden. Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews