Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 860 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cameraland 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
redelijk veel keuze

Aanbeveling
goede uitleg bij artikelen, veel keuze, redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lg 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi site en eenvoudig in gebruik

Service
Oprecht en eerlijke antwoorden

Assortiment
Top assortiment

Aanbeveling
Zowel internet als fysieke mooi zaak

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans DK 15-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Eerlijk advies en goede after sales service.

Assortiment
Ruime keuze maar er wordt niet zo maar iets meegegeven.

Aanbeveling
Goede en eerlijke service en vooral het persoonlijke advies.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fysieke winkel, je ziet wat je wil kopen

Service
Zeer goed en met veel aandacht geholpen. men nam de tijd.

Assortiment
leek me meer dan genoeg, zelfs drones met camera's waren opo voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Lopes 13-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het aanbod is zo groot, dat het wat intimiderend kan overkomen, maar dankzij de uitstekende service en advies van de medewerkers wordt de keuze uiteindelijk gemakkelijk. En alles staat zeer overzichtelijk opgesteld, zodat het ook supergemakkelijk is om een eventueel wachten op je beurt te gebruiken om alvast op onderzoek uit te gaan.

Service
De medewerkers hebben grote kennis van het assortiment en eindeloos veel geduld om je in te lichten, te adviseren en je te helpen om een keus te maken waar je later thuis nog steeds blij mee bent.

Assortiment
Super assortiment. Veel op voorraad.

Aanbeveling
Ik vind het een top winkel, omdat nog nooit tevergeefs om advies heb gevraagd, altijd heel vriendelijk geholpen ben. Er is altijd met mij meegedacht, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad dat me iets "aangesmeerd" is.
Het assortiment is gigantisch en de prijzen zijn meer dan redelijk.

Extra toelichting
Ik kom al jaaaren in de winkel. En hoewel ik nu in Zwitserland woon, belemmert me dat niet om te blijven komen. Het is geen geslijm, jullie winkel is echt een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Hermans 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Assortiment, beschikbaarheid, kennis product.

Service
Snel en goed

Aanbeveling
Je hoeft nergens anders heen. Webshop en winkel prima

Extra toelichting
Ja. Indien product via webshop wordt gekocht en zal worden afgehaald bij Cameraland is dat niet duidelijk op factuur. Er staat factuuradres en bezorgadres. Aangezien er geen verzendkosten in rekening worden gebracht mag daaruit worden opgemaakt dat het een afhaalproduct betreft. Kan duidelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de beschrijving was goed. Tweedehands zou ik niet zo gauw kopen, maar omdat het een bestaande winkel betreft, toch gedaan.

Service
prima geleverd volgends de bestelling. Was allemaal goed te volgen via track and trace

Assortiment
breed assortiment om voor te gaan

Aanbeveling
gewoon prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 09-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
inruilen, zeer uitgebreid nieuw en tweedehands assortiment, goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid.

Service
Deskundige, efficiënte medewerkers die de tijd voor je nemen.

Assortiment
De nieuwste producten, voor amateur en professional, maar ook goede tweedehands spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h Rietbroek 09-03-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim en duidelijk opgezet

Service
correct

Assortiment
goed assortiment van zowel nieuw als gebruikt

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Kraak 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoekfunctie op website laat te wensen over. Verder alles makkelijk.

Service
Bestelling gedaan, maar geen orderconformation ontvangen (vandaag besteld, morgen in huis/verstuurd). Toen gebeld met de klantenservice waar ik nogal vreemd werd 'geholpen'. Pakket zou wel/niet komen want er was een product niet op voorraad.
Gelukkig de volgende dag gebeld dat het pakket volledig werd opgestuurd. Ik heb geloof ik nog een extra pakje insta films gekregen.

Aanbeveling
Goede makkelijke wegschop, zoekfunctie niet helemaal werkende (kan aan mijn browser liggen; Safari). Makkelijk betalen en uiteindelijk snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thijs Niesten 05-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beetje jammer dat je maar aan een kant de winkel in kunt maar verder helemaal goed

Service
De medewerkers hadden alle tijd voor je.

Assortiment
Een heel groot assortiment cameras.

Aanbeveling
Het is een geweldige winkel en ik heb er niets over aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vermeulen 03-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijk

Service
Snelle service en prima klantgerichtheid

Assortiment
Alles ruim aanwezig

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-03-2016 In de winkel gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Beetje zoeken waar we moesten zijn voor ons specifieke onderwerp.

Service
Uiteindelijk wel goed geholpen aan de balie, best wat moeten wachten maar het afrekenen bij de kassa was echt slecht geregeld. Lang wachten omdat de medewerkster bij de kassa ook allerlei handelingen moest verrichten zoals aanmaken en printen van cadeau bonnen. Er stonden zeker 8 klanten in de rij om te betalen.

Assortiment
Hoewel we geen artikelen uit de winkel nodig hadden was het aanbod pittig groot naar ons idee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

T Bressers 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelheid en correctheid OK

Service
Snelle E-mail wisseling over vragen

Assortiment
Goed

Extra toelichting
Gratis nazending van nippel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MA Faasse 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Internetbestellingen vereisen een handtekening bij ontvangst. Veilig, maar niet altijd handig. Voor de rest prima.

Service
Terugsturen producten geen probleem. Daarna nog zeer goed advies.

Assortiment
Ook 2ehands budgetproducten, waarbij goed wordt aangegeven wat de reden voor de lage prijs is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen idee wat er bedoelt wordt 01-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bereikbaarheid is goed, grote winkel, genoeg keuzemogelijkheden

Service
Voorlichting goed, inleveren van het oude filmmateriaal wat overgezet moest worden ging op een nette manier, tenslotte was ik niet de enige die dit kwam doen.

Extra toelichting
Ik bracht samen met mijn zus wat oude super 8 films bij Cameraland, die het door een ander bedrijf op een USB stick heeft laten zetten, dus Cameraland fungeerde min of meer als tussenpersoon.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

LindaP 01-03-2016 In de winkel gekocht
Hoefplan, Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je loopt gewoon binnen, kunt even lekker rondkijken en wordt vriendelijk begroet en gevraagd of men je kan helpen.

Service
Een vriendelijke en goede uitleg van toestel en accessoires. Bij thuiskomst een pitje geconstateert in een filter en bij terugkomst in de winkel, werd deze zonder pardon meteen omgeruild. Top!

Assortiment
Een heel ruim assortiment van toestellen en accessoires, voor ieders budget heeft men wel een oplossing.

Aanbeveling
De winkel maakt een goede logische en verzorgde indruk op de klant. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en neemt de tijd voor een klant. Heel belangrijk is, dat het winkelpersoneel niet opdringerig is.

Extra toelichting
Ik ben een oude, nieuwe klant bij cameraland. Ik werd jaren terug ook heel goed geholpen en ben daarom nu ook weer teruggekomen, omdat men hier vakkundig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 01-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bereiken, auto kun je voor de winkel parkeren.

Service
onze videobanden zijn op een hard disk gezet. Ruim binnen de afgesproken tijd waren ze gereed.

Aanbeveling
mooi assortiment. Vakmensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Scannen 01-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig en snel geholpen.

Service
Zie het antwoord op vorige vraag.

Aanbeveling
Goed advies en snelle keurige afhandeling

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 29-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Wordt ruim de tijd genomen om uitleg te geven en te assisteren bij je keuze

Assortiment
Grote ruime keuze uit voorraad en diversiteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Stevens 29-02-2016 In de winkel gekocht
Hoefplan Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
vriendelijk

Assortiment
veel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hillemans 29-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk aan te rijden met de auto, voldoende parkeergelegenheid.
Omdat de wachttijd nogal kan oplopen zou een zitje wenselijk zijn.

Service
fantastisch hoe je geholpen wordt met het kiezen van je product.
De verkoper nam alle tijd en gaf mogelijkheden om te testen, zowel binnen als buiten de winkel.
Verkoper wist ook waar hij over sprak: goeie kennis van het product

Assortiment
de keuze in merken en prijsklasse was niet heel erg groot, maar een telescoop is waarschijnlijk een product wat niet dagelijks over de toonbank gaat.

Aanbeveling
het verkoopteam was vriendelijk, volop tijd voor de klant en de kennis van de producten die verkocht worden is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fotastique 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de nieuwe webwinkel vind ik minder toegankelijk en overzichtelijk dan de oude

Service
medewerker zoekt naar oplossingen en dat lukte

Assortiment
breed en professioneel

Aanbeveling
fijne winkel met deskundige medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DRSDRE 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product meteen gevonden

Assortiment
zeer uitgebreide reeks producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is overzichtelijk en de zoekfunctie doeltreffend

Assortiment
IK zou wel wat meer agfa produkten in de webshop zien, Precisa CT100 (dia) en Rollei CR200 (dia=agfa)

Analofe fotografen werken graag met diamateriaal tegenwoordig, want dat is makkelijker te scannen, gezien de opnieuw opkomende analoge trend is dat niet zo'n gek idee zolang dit nog te bestellen is...

Aanbeveling
Snelle service, uitgebreide betalingsmogelijkheden, netjes verpakte bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fotografie Moussault Schagen 27-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Moest even wachten voor geholpen te worden, maar ja die drukte is er niet voor niets!

Service
perfect bestaat niet.

Aanbeveling
nooit geweten dat zij er zaten, totdat ik een postmail van ze kreeg over materiaal-lease. Bleken ze ook nog bar goede inruil voor apparatuur te geven, zodat nieuwe aanschaf een stuk makkelijker werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denys40patrick 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een grot voorbeeld voor andere internet winkels

Service
snel en als beloofd de volgende dag, sommige camera winkels de belofte de volgende dag en word er altijd 4 dagen , zeker een aanrader

Assortiment
goede en betrouwbare uitleg via sterren systeem, klein minpuntje (klein) de toebehoren staat er niet bij maar met een mailtje is dat opgelost

Aanbeveling
een aanrader, voorlopig heb ik geen klachten

Extra toelichting
graag meer ,uitleg erbij zoals (zonnekap, voor foto otestel wat zit erbij ??)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris Rogiers 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen via de website

Service
zat nog met vragen en kreeg meteen een verkoper aan de lijn die de nodige informatie kon verschaffen. Ook werd mijn bestelling op tijd geleverd.

Assortiment
Het product dat ik wou kopen was op veel plaatsen niet meer voorradig, wel bij Cameraland

Aanbeveling
vlotte service, bekwame medewerkers en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amateurtje 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk om een bepaald artikel te vinden, betalen ging via mastercard kostenloos

Service
na bestelling een email gekregen met bevestiging en verdere relevante info , levertijd volgens de opgave op de site

Assortiment
bij de camera werd werd op de website wel een pakket aangeboden maar jammer genoeg niet een bijpassende camera tas vermeld

Aanbeveling
goede volledige website waar gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OTTO 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was vrij gemakkelijk om te zoeken naar wat je wil hebben

Service
De verrekijker die ik had uitgezocht had bleek niet meer beschikbaar en toen werd mij een andere verrekijker aangeboden voor dezelfde prijs

Assortiment
Ik had wat meer kleinere kijkers willen zien van een goede kwaliteit en een redelijk prijs. Ik had een hele goede kijker van Fuji die ik met een hand kon hanteren. Deze kijker is helaas verloren gegaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, maar prijzen ontbraken.

Service
medewerker met veel kennis, maar wel met een wat nonchalante houding

Assortiment
Zeer groot en uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Als het er om gaat dat je ziet wat je krijgt is dit een uitstekende winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simon 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen gezeur, geen poging om me meer te verkopen dan wat ik nodig had.

Service
To the point,kort bondig (het was ook best druk ;-) )

Aanbeveling
Groot, kundig, vertrouwenwekkend, makkelijk bereikbaar.

Extra toelichting
Ik was blij dat ik in Alkmaar woonde, want Hands-on service/uitleg/instructie vind ik leuker dan klooien op het internet. (niet dat ik onhandig ben, maar LIVE is leuker!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Klaver 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus en prima personeel wat goed adviseert.

Service
Ondanks de drukte op zaterdagmiddag toch vlot geholpen. De medewerker nam alle tijd voor advies.

Assortiment
Ongelofelijk veel op voorraad. Zowel nieuw als gebruikt. Een enorme keus.

Aanbeveling
Uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel en je ziet tevreden klanten de winkel verlaten.

Extra toelichting
De score had nog iets hoger kunnen zijn. Helaas bracht mijn in te ruilen apparatuur toch iets minder op als verwacht. Ik had al eens een taxatie via de mail gedaan. Deze kwam hoger uit als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Riemslag 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede advisering dicht in de buurt

Service
Relatief hoge afhandelingskosten aangeboden reparatie

Assortiment
Er werd aan alle dungen gedacht en gevonden. Ik miste niks

Aanbeveling
Terzake kundig en werkelijke aandacht voor de vragen. Rust voor een relatief grote uitgave.

Extra toelichting
Verstandige advisering over aangeboden reparatie camera. Wel hoge afhandelingskosten, wat op zijn beurt druk legt op de beslissing repareren of vervangen. Maar de verbeteringen ban de afgelopen 5 jaar bleken toch al aanleiding om te vervangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Petra van Gend 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is prima te vinden op de website.

Service
Snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
Een volledig assortiment.

Aanbeveling
Zie antwoorden heir boven. Een prima winkel met een duidelijke en overzichtelijke website. Een snelle levering met goed beschermde producten door de manier van inpakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Tillmans 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snel en correct

Aanbeveling
Kan er alles vinden wat ik zoek

Extra toelichting
Vooral doorgaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AM Verhoog 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk bestelling kunnen plaatsen

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
geen negatieve ervaring, maar een tien is wel heel erg goed!

Extra toelichting
Succes en ik kom eens terus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuiper 21-02-2016 In de winkel gekocht
ALkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede service, denken mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bthruxton 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen via website gaat goed, betaal mogelijkheden zijn zeer goed, uitlevering en tijdigheid uitlevering zijn perfect.

Assortiment
Veel artikelen in het assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen. Ik heb alleen de service niet kunnen beoordelen omdat tot nog toe alles goed is. Er is nog wel wat ruimte voor verbetering ik had wat moeite met het vinden van de Nikon Speedlight SB-700 via menu selecties, zoeken via het algemeen zoek venster werkt weer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij Cameraland heb ik een tweedehands Nikon objectief gekocht. De waardering en omschrijving van het objectief kwam goed overeen met het geleverde objectief.

Eenvoudig bestelproces en gratis gebruik van credit-card betaling. Lekker safe!

Mocht het objectief toch niet bevallen, dan kan deze gratis retour. Maar hier hoef ik geen gebruik van te maken. Perfect objectief in nieuwstaat tegen een aantrekkelijke prijs.

Service
Snelle en keurige levering. Ik had besteld om 20.56 uur, waarna ik gelijk de orderbevestiging ontving. In de nacht (1.12 uur) volgde de track & track link en in de middag (13.42 uur) keurig bezorgd in een degelijke verpakking.

Assortiment
Breed assortiment voor de veeleisende fotograaf. Helaas was de B+W filter 77mm tijdelijk niet beschikbaar. Deze bestel ik ook bij Cameraland zodra deze weer beschikbaar is (gratis bezorgd).

Aanbeveling
Ik zou zonder twijfel weer een tweedehands objectief kopen bij Cameraland. Per slot van rekening krijg je een jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar (Hoefplan)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is voor mij goed bereikbaar en het assortiment is voor elke portemonnee ruim voldoende.

Service
Er werd heel goed geluisterd naar wat ik precies zocht en er werd daar door de verkoper goed op ingespeeld.

Assortiment
Er is voldoende keus voor iedere portemonnee.

Aanbeveling
Ik voel me goed geholpen. e verkoper was vriendelijk. Ik heb het idee dat ik een mooie tweedehands camera heb gekocht voor een goede prijs. Ik kom zeker terug bij deze winkel voor meer accessoires voor mijn camera!

Extra toelichting
De verkoper nam ruim de tijd om mij goed te informeren. Hij zorgde er ook voor dat mijn keuze steeds beperkt bleef, waardoor ik makkelijker een keuze kon maken. Ik ben echt blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Naar de winkel voor hulp en uitleg. Vooraf op internet alvast wat oriënteren.

Service
Verkoper wist goed wat voor soort klant hij voor zich had en prees geen zaken aan waar ik op mijn niveau niets aan had.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar. Klantvriendelijk. Ook toegankelijk op internet. Duidelijke uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mjongman79 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dichtbij, parkeren voor de deur

Service
Goed geadviseerd, uitgebreid de tijd en ook geen zaken die ik niet wens zijn bij me opgedrongen.

Assortiment
Als beginner lijkt het of alles er is. Ik kan dit echter niet als expert beoordelen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leijdeng 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid (en gratis)!

Service
Fantastisch geholpen, goed advies, omruilen van filter geen probleem, zaken die niet aanwezig waren werden nagestuurd. Aandacht voor de klant is uitstekend. Prima, houden zo!

Assortiment
Wat hebben ze niet bij cameraland?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isa groot 17-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super goede service werd goed geholpen

Assortiment
Er is heel veel keuze overal waar je kijk staat wel iets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Hitters 17-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te bereiken. Gratis parkeren!

Service
Prima advies, en vakkundige uitleg.

Assortiment
Het enige negatieve van deze winkel is, dat je hebberig gaat worden, zo'n groot aanbod.

Extra toelichting
Prima vakkundig advies. Een verademing vergeleken met de concurenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijsposselfotografie 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Aanbeveling
doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 15-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik heb heel goed advies gekregen bij 2e hands aankoop en meedenkend personeel om te zorgen dat ik een goede deal had.

Assortiment
Goede 1e en 2e hands assortiment

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid Borst 15-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel goed te vinden

Service
Goede duidelijke uitleg

Assortiment
Ze hadden waar we voor kwamen

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, waar je je bestelling snel kunt plaatsen. Goede menu-structuur.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Gemakkelijke te plaatsen bestelling, supersnelle levering en verschillende betalingsmogelijkheden.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews