Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edward 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed

Service
Super geholpen door de verkoper. Niets is te moeilijk en alles mag je uitproberen en beleven. Verder is de kennis van de verkopers erg goed, zij weten waarvan zij praten en verder denken zij goed en praktisch mee.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Nu tweemaal bezocht en tweemaal uitzonderlijk goed geholpen. Ook al is het niet om de hoek voor mij, ik kom er zeker nog vaker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natasja 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede bereikbaarheid, duidelijke website, in de winkel deskundig en voldoende personeel. je moet "een nummertje trekken", systeem werkt prima.

Service
deskundig en aardig personeel. nemen de tijd.

Assortiment
voor elk niveau een ruime keuze.

Aanbeveling
deskundig en aardig personeel, ruime keuze van artikelen op elk niveau, ook het hogere segment. voor mij een "snoepwinkel"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie Lenaerts 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en gratis parkeren. Overzichtelijke winkel met voldoende mankracht die goed op de hoogte zijn van de aangeboden artikelen. Zelfs op zaterdagmiddag snel aan de beurt.

Service
Prima, ze geven de mogelijkheid het gewenste artikel in de winkel uit te proberen en het personeel is goed bekend met de artikelen en de toepassing ervan.

Assortiment
Super,tot nu toe nog nooit voor niets naar de winkel gekomen. Veel op voorraad!

Aanbeveling
Kundig personeel, prettig geholpen, eerlijk en goed advies.Altijd weer een feestje om er heen tegen en met iets moois voor de camera terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Rodenburg 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als het druk is valt moeilijk te overzien wie er aan de beurt is. Verder loopt het allemaal prima in de winkel.

Service
Er wordt met je meegedacht over wat je precies wilt met het aan te schaffen toestel. Er had nog een alternatief aangedragen mogen worden.

Assortiment
Alles wat je maar voor camera en toebehoren zou willen is aanwezig.

Aanbeveling
Prima assortiment , prima service ook als je met klachten komt of alleen vraag om informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Taman 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed bereikbaar makkelijk toegankelijk, voldoende personeel om snel geholpen te worden.

Service
Vlotte informatieve service,

Assortiment
Niet alles wat ik nodig had was aanwezig (dopjes statief niet) maar direct een mail en tel nr van importeur gekregen

Aanbeveling
Compleet assortiment, vriendelijk personeel met ruim kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angela 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd met veel enthousiasme geholpen door twee verkopers. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfred de haan 31-08-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima klanvriendeluk

Assortiment
omruilen geenprobleem

Extra toelichting
uitmuntend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

statief TSC531 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De ene avond op de bank thuis besteld, de andere avond op de bank thuis uitgepakt.

Assortiment
Kon dit statief nergens anders krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke navigatie en duidelijke bestelprocedure

Service
Aanvankelijk een occasion Objectief Sigma 17-70mm Contemporary bestelt doch dit bleek niet juist geadverteerd. Hierover werd onmiddellijk telefonisch contact opgenomen en bevestiging via mail.
Een voorstel ontvangen om tegen kleine bijbetaling een splinternieuw objectief van dit model aan te schaffen..TOP..!!

Assortiment
Goede sortering in camera's; objectieven etc..

Aanbeveling
Goede service, terugkoppeling, en adequaat reageren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C Dekker 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website makkelijk te bestellen

Service
snelle superservice vrijdag laat in de middag besteld en het zou normaal gesproken zaterdagmiddag al bezorgd zijn

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poldervaart 31-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
je wordt goed geinformeerd, niets opgedrongen en nemen de tijd

Assortiment
zeer uitgebreide collectie

Aanbeveling
enorme keuze, goede informatie en zeer belangrijk goede informatie. voor iemand die er geen verstand van heeft wordt het in "Jip en Janneke taal" duidelijk gemaakt.Dank daarvoor en niets wordt opgedrongen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miel van velzen 29-08-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het reserveren is supermakelijk en je haalt het zo op

Service
vraag gesteld over lensen tijdens het ophalen kreeg meteen 2 lensen op mijn body met uitgebreide uitleg plus en minpunten etc

Assortiment
dit merk je na een rondje om de winkel echt alles

Aanbeveling
geweldige winkel aardige proffesionele medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerlinde 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet het objectief van Canon 24-70 mm besteld.

Service
Duidelijk overzicht hoe je moet bestellen. Linkt makkelijk door naar betalen.

Assortiment
Hetgeen wat ik zoek is aanwezig.

Extra toelichting
Was voor mij de eerste keet om een 2ehands objectief te kopen. Maar door de 5 sterren rating en garantie durfde ik dit aan. Het objectief kwam als nieuw uit de doos met alle originele spullen erbij! Heel tevreden! Dat wordt voortaan bij Cameraland kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat overzichtelijk op internet

Service
Het artikel kwam niet overseen met wat op de site stond. Ik werd hier keurig over opgebeld, en er werd mij een alternatief geboden.

Aanbeveling
top service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg, eenvoudig en niet te veel voor een hobbyist. Tevens ook nog ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Service
Goede aandacht voor elke deelnemer van de instructeur.

Extra toelichting
Geweldige avond en veel geleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matth 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestel proces vond ik niet geheel duidelijk. Bij afhalen kon je wel met IDEAL betalen wat ik gedaan had maar vervolgens is in de bevestiging niet duidelijk dat gekozen is voor afhalen.

Service
Afhalen lukte me niet in de winkeltijd omdat Alkmaar geheel vast stond. Een telefoontje dat ik onderweg was maar verlaat door omstandigheden en ik kon buiten openingstijd mijn bestelling halen.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid. Prijsstelling is redelijk scherp te noemen.

Extra toelichting
In de Google Shopping resultaten ontbreekt Cameraland ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beuk 26-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Strak overzicht

Service
Direct oogcontact en prima begeleiding

Assortiment
Alles gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet overeem 26-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Gewoon prima

Assortiment
Mooie zaak overzichtelijk

Aanbeveling
Geen opdringerig personeel , wel bekwaam en vriendelijk

Extra toelichting
Houde zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Vis 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk te vinden. Bestelproces gemakkelijk

Service
snelle levering en deugdelijke verpakking. Voldoende info op website

Assortiment
ruime sortering. Begrijp dat jullie niet alles altijd op voorrraad kunnen hebben.

Aanbeveling
Zie boven + redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devroome 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk in de winkel en op de website

Service
goed en deskundig personeel die goed op de hoogte zijn

Assortiment
echt alles is te koop

Aanbeveling
mooie winkel, heel overzichtelijk, ook op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden en makkelijk gratis te parkeren. (tenminste, ik hoop dat het gratis was, anders heb ik heel veel mazzel gehad)

Service
Voelde mij niet gepressured om duurder te kopen, maar een goede wel overwogen keuze kunnen maken. Werd serieus genomen en prima geholpen

Assortiment
Het had meerdere keuzes van wat ik zocht, dus dat was fijn. De tweede hands body zag er als nieuw uit.

Aanbeveling
Top, kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
De winkel kwam aanbevolen door een proffesioneel fotograaf en ik zou zeker deze ook aanbevelen als ik hoor dat iemand een camera zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Steinbach 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel accessoires zijn standaard op voorraad,je kunt je auto altijd kwijt. Als het druk is, werkt het systeem met een bonnetje voor volgorde goed.

Service
Gemotiveerde mensen die weten waar ze over praten

Assortiment
Prima, wat ik wil hebben ze altijd

Aanbeveling
tienen geef ik niet.

Extra toelichting
Als het "net niet druk genoeg is" kan het soms toch even duren voor je aan de beurt bent. het is dan niet duidelijk wie "eerst"is. Misschien toch nog sneller de "bonnetjes automaat" aanzetten?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kan gemakkelijk vinden wat ik zocht. Afhalen was een eitje.

Service
Netjes en vriendelijk geholpen

Assortiment
Voldoende keus en op voorraad

Aanbeveling
Handig, netjes, snel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tino Tino 21-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Best wel een stukje rijden

Service
camera een keer voor reparatie weggebracht en kreeg een pro body mee om door te kunnen werken. Legio andere voorbeelden

Assortiment
Als iets er niet is dan wordt dat alsnog heel snel geregeld

Aanbeveling
zoals overal werken er mensen en moet je de klik ermee hebben. Gelukkig veel uiteenlopende persoonlijkheden op de werkvloer maar dan nog kan ik niet voor een ander bepalen of het zijn of haar winkel is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pentax K3 17-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellingsprocedure is geen enkel probleem

Service
Hoewel ik wist dat het bestelde product een gebruikt artikel betrof, viel het mij toch tegen dat de levering niet goed verzorgd was. Zo werd de camera zonder objectiefdop geleverd in een laag bolletjesplastic, zodat stof en vuil gemakkelijk binnen konden dringen. Ook ontbrak de gebruiksaanwijzing. Maar de advertentie sprak wel over 5 sterren! Pas na een telefoontje, waarbij ik enige druk moest uitoefenen (de gebruiksaanwijzing staat op internet, meneer), werd dit opgelost. Voor wat betreft de objectiefdop zou het kwaad al geschied kunnen zijn ...

Extra toelichting
Wees duidelijk wat 5 sterren betekenen en zorg dat de aflevering zo volledig mogelijk is. Als er iets niet aanwezig kan zijn, wat ik bij 5 sterren eigenlijk niet verwacht, deel dat dan vooraf mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ente 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is lastig om via de zoek optie de tweedehands producten te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel! Fijn dat ze ook tweedehands producten voor een normale prijs aanbieden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Smeets 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ken de zaak alleen via de website en facebook, maar veel mooie aanbiedingen , veel uitleg over het maken van de mooiste foto's.

Service
Van diverse mensen vernomen dat jullie perfekte service hebben. Hoop t voorlopig niet nodig te hebben.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Naast de duidelijke technische adviezen ook veel uitleg over fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrsaybia 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op website. En produkt is zo goed en netjes, als aangegeven.

Service
Prima verpakt en pakket is goed te volgen.

Assortiment
Wat ik nodig heb kan ik er prima vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site, alles duidelijk en vlot.

Aanbeveling
Al jaren goeden ervaringen met dit bedrijf, de prijzen liggen over het algemeen hoger dan bij de concurrentie, maar in dit geval kocht ik een 2e hands lens welke zo goed als nieuw was voor een redelijke prijs + 1 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Alex 07-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, goed bereikbaar.
De website behoeft wat verbetering zeker bij merkkeuze waarbij de merken ook buiten het scherm bereik worden weergegeven. Ook bij Full HD weergave.
(Dit formulier werkt niet goed als je voor filiaal kiest dan kan je geen naam en e-mail toevoegen en niet verzenden. (IE en FF))

Service
Aardig goed geïnformeerd personeel, die je graag behulpzaam zijn zonder opdringerig over te komen.

Assortiment
Erg veel op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon zoals een speciaal zaak hoort te zijn!

Extra toelichting
Ik ben uitermate te spreken over de service. Zeker toen ik een week na aanschaf vragen had. Ik werd heel netjes geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima! Snel gevonden wat ik zocht, snel besteld

Service
Uitstekend. Ik had het verkeerde product besteld. Na een telefoontje met duidelijke uitleg kon het ik product gratis terugsturen en kreeg ik het goede.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 07-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Extra toelichting
Helaas verliep mijn aankoop anders dan voorzien. Bij thuiskomst bleek de apparatuur defect en er was geen alternatief. Ondanks deze minder leuke ervaring is het wel naar tevredenheid opgelost. Kortom, in deze winkel krijg je ook service ná een aankoop of wanneer er iets "fout" gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heiltje 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en werkt soepel

Service
Snelle reactie op mails netjes verzorgd afgeleverd

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk.
goede inruilprijzen. ( kreeg 75 euro meer als bij de conccurent !
Alles keurig afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van N 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Tweedehands artikel moeilijk terug te vinden nadat ik via een externe link op de site terecht kwam.

Service
Garantie op tweedehands product voor een goede prijs en perfecte levering.

Assortiment
Beste aanbod voor de tweedehands lens die ik zocht, zelfs vergeleken met marktplaats.

Aanbeveling
Goede eerste ervaring, nog geen ervaring met het verdere assortiment.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry-P 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ik heb via internet een teleconverter besteld. Ze doen wat ze beloven, de volgende dag had ik hem in huis. Netjes verpakt.

Extra toelichting
Besteld via internet. Snelle levering. Product goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website , duidelijke info

Service
Snelle levering !

Assortiment
Top

Aanbeveling
Prima en groot assortiment

Extra toelichting
Alles ok !,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH Visser 05-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Vakbekwaam personeel, uitgebreide voorlichting over de camera en je mag hem zelfs even buiten de winkel proberen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jarren 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De website reageerde bij de bestelling niet helemaal duidelijk. Doordat ik een verkeerd tweede leveradres aangaf kon ik niet bestellen, de site gaf echter niet aan dat hier het probleem zat. Voor de rest was alles prima!

Service
Om vrijdag om 1730 werd ik nog keurig geholpen. Bestelling was ook zeer snel binnen.

Assortiment
Prettig dat zowel nieuw als tweedehands geleverd wordt.

Aanbeveling
Mooi assortiment en goede service.

Extra toelichting
Prima site, pluspunten voor de zeer snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Theo 31-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerruimte voor de winkel. Ruim opgezette winkel en attent personeel.

Service
Het artikel waar ik voor kwam bleek niet geschikt voor minn toestel. Men hielp mij aan een goed alternatief en luisterde naar mijn verhaal.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

margreet 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
doen wat ze beloven,voor 21 uur besteld is ook netjes de volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website zorgt voor makkelijk vinden wat je zoekt

Service
gemakkelijk en gratis kiezen tussen ophalen, thuisbezorgen of waar dan ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Son 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden via internet

Assortiment
Super lage prijs. Niet kunnen vinden op andere sites

Aanbeveling
Snelle levering en goedkope producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bestelling per ongeluk dubbel geplaatst. Nog dezelfde avond antwoord dat dit gecorrigeerd werd; erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RdH 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij het zoeken naar het artikel ben ik gewend het zoekveld in te vullen en daarna op enter te drukken. De adapter kwam daarmee niet in beeld. Na telefonisch contact met een medewerker van Cameraland werd mij duidelijk dat ik moest wachten met de enter, de tweedehands LA-EA2 adapter kwam in beeld waarna ik erop kon klikken. Moet je maar net even weten en kostte me een telefoontje. Desondanks toch een 9 voor de verder zeer nette site.

Service
Perfect telefonisch geholpen door een medewerker van Cameraland en de adapter is vlot verstuurd.

Assortiment
Ik kan bij Cameraland alles vinden wat ik nodig heb om mijn hobby weer nieuw leven in te blazen.

Aanbeveling
Cameraland gaat voor een tien (wie niet) en die hebben ze wat mij betreft ook verdiend. De tweedehands Sony LA-EA2 adapter werd door Cameraland gewaardeerd met 5 sterren en dat was geheel terecht. Niet alleen de adapter was in perfecte staat maar zelfs de verpakking en alles wat daar verder bij hoort was in nieuwstaat. Petje af voor dit mooie waarderingssysteem, dan weet je wat je koopt.

Extra toelichting
Ik heb Cameraland al een aantal keren aangeraden in mijn kennissenkring en ik zal zelf ook regelmatig even op de site kijken voor interessant nieuws en aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het bestellen on-line verliep niet helemaal goed in één keer

Service
goed geholpen

Assortiment
ruime keuze, veel tweedehands

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Fijn dat er ook tweedehands camera's te koop zijn!

Extra toelichting
Ik zocht een goede camera op een klein budget. Gelukkig had cameraland een prachtige tweedehands camera voor mij (mijn eerste camera overigens), ge-wel-dig! Enorm veel plezier van, werkt goed, ziet er goed uit, gebruikelijke accesoires erbij, helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Taanman 23-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Verkoper wist gelijk wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Goede kennis en kunde bij het personeel verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Himst 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet een lens vastgelegd en die lag een half uur later ook netjes klaar. Van de verkoper kreeg ik ook nog een paar tips.

Service
Afspraken komen ze na, daar hou ik van.

Aanbeveling
Daar kom ik zo nu en dan, altijd ter zakenkundig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVDN 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke toegang en parking

Service
Vriendelijke en correcte bediening.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadeche 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat er zeer duidelijk!

Service
Helaas was de medewerker die mij aan de telefoon hielp zeer geïrriteerd en dat terwijl ik alleen duidelijkheid vroeg. Jammer.

Assortiment
Niks aan op te merken, alles wat ik nodig heb kan ik hier krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews