Cameraland.nl

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
9.1

Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Paula post, van der25-07-2023
De medewerkers hebben veel kennis van de artikelen die er verkocht worden en ze zijn altijd vriendelijk.
Richard Dijkema25-07-2023
Prima (online) winkel met redelijke prijzen voor (onder andere) tweedehands objectieven.
Erika24-07-2023
Sony Camera in de winkel in Alkmaar gekocht na info op internet bestudeerd te hebben. Prima geholpen, bevestiging gekregen voor de gevonden positieve reviews over het product en heel vriendelijk geholpen door de medewerker in de winkel.

Albert24-07-2023
Deze keer naar Cameraland om camera en lenzen in te ruilen voor een bridge wegens gezondheidsproblemen. Eenvoudiger te bedienen. Prima advies, goede inruilprijs, service op niveau zoals gewoonlijk. Ga zo door!
Eric23-07-2023
Enorm goed geholpen bij het ophalen van de bestelde lens. Er bleek een firmware update noodzakelijk die door hen werd uitgevoerd en hierna werkte alles. Men nam ruim de tijd en deed er alles aan om tot een optimaal resultaat te komen. Echte vakmensen!
Ilse21-07-2023
Deze winkel heeft top producten en top verkopers. Er wordt heel goed gevraagd en geluisterd naar de koper, waardoor ik in mijn geval altijd met een product de deur uitgaat dat bij me past.
Walter21-07-2023
Top shop. Was op zoek naar een light mod voor mijn GoPro en vond deze bij CAMERA LAND. Tot mijn verbazing was deze compleet te verkrijgen inclusief clip met een magneet functie. Deze was te koop voor een hele goede aanbieding, dus gelijk in mijn winkelwagentje geklikt. Product werd snel geleverd en goed verpakt. Zal hier vaker een bestelling doen. TOP SHOP !!!!!!!!
Syndromeda21-07-2023
Een leuk tweedehandsproduct aangeschaft, zo goed als nieuw, dus super tevreden. Op de website is het heel makkelijk om je keuze te vinden.
albert nooij21-07-2023
De gekozen scenheisser microfoon hadden op voorraad en al eens uitgeprobeerd in 3 termijnen betalen zonder rente vindt ik een mooie service Het is ook op tijd bezorgd en erg goed verpakt met een mooie doos met hun reclame en goed vul materiaal voor beschadiging
Casper19-07-2023
Cameraland is al jaren een begrip. Het personeel is zeer deskundig en vriendelijk en je wordt altijd goed geadviseerd. Men neemt de tijd en vraagt door om zowel de huidige als toekomstige behoefte in kaart te brengen. Vorige week heb ik na heel wat jaren een nieuwe camera gekocht. Bij zo’n investering (bijna €1900 in mijn geval) is het fijn om uitgebreid verschillende modellen met verschillende lenzen te mogen proberen en vergelijken. Uiteindelijk gaf deze praktijktest voor mij de doorslag. Daarnaast kon ik mijn oude camera en lenzen inruilen tegen een reële prijs. Ik blijf hier (steevast) terugkomen!
Nathalie19-07-2023
2dehands lens gekocht. perfect in orde, net zoals op de website werd omschreven Ik heb ook de chatfunctie gebruikt, dit verliep vlot. Mijn eerste ervaring met de winkel, ik kom terug!
Peter19-07-2023
Nadat ik zeer vakkundig ben geholpen in jullie mooie zaak heb ik na inruilen van een lens heb ik nu een die een groter bereik heeft waardoor ik mijn creativiteit beter tot ontplooiing kan laten komen. Het personeel staat altijd voor me klaar en is zeer geduldig. Dit onderscheid zich van veel andere winkels. Dank hiervoor.
Leonard van der Aar19-07-2023
Prima in de winkel geholpen door Lars (en daarvoor telefonisch door Tom en Rob). Investering is best 'stevig' en dan helpt het als de verkoper veel tijd, aandacht en hulp geeft bij alle overwegingen en keuzes. Ook voor toekomstige benodigdheden zal dit mijn 'home-base' zijn.
Gareth18-07-2023
Het was super leuk om de winkel eindelijk te bezoeken. Service was snel en efficient.
Paul Steunebrink17-07-2023
Bij Cameraland vind je een uitgebreid assortiment aan apparatuur op voorraad, vriendelijke medewerkers die de tijd nemen en je uitstekend adviseren.
GUY17-07-2023
Ik had contact met de klantendienst die me prima verder hielpen om mijn bestelling af te ronden en het pakketje te versturen naar een door mij gekozen afhaalpunt van Post.nl..... het artikel was zeer goed en veilig verpakt en voldoet aan al mijn verwachtingen. Zeker aan te raden webshop... professionele hulp en raadgevingen!
Gerard16-07-2023
Ik vind CameraLand een fijne winkel waar je door zeer deskundig en vriendelijk personeel vakkundig wordt geholpen. Onlangs kocht ik daar het Olympus 40-150 mm Pro objectief. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben en ook over de mogelijkheid eventueel overtollige apparatuur te kunnen inruilen. Ik kreeg een heel reëel bod voor mijn Panasonic 100-400 mm objectief! Daar kom ik mogelijk nog op terug!
Kees Venneker15-07-2023
Ik kreeg uitstekend advies en werd prettig geholpen. Ze nemen de tijd voor je.
Mirjam15-07-2023
Fijn geholpen. En zeer attente medewerkers Artiekelen de volgende dag in huis. Makkelijke site en makkelijk bestellen. Voor herhaling waard.
Theo van Haastregt15-07-2023
goed geholpen, snelle levering, gekozen product voldoet volledig aan mij verwachting.!
Ton Sala15-07-2023
Toen ik wegens financiele problemen een in 2022 gekochte telelens wilde terug sturen is mij nog een redelijke bedrag aangeboden voor de lens ,hij staat nu ook te koop bij de tweede hands lenzen . ik ben daarom ook erg tevreden over de dienstverlening die door Cameraland aan mij gegeven is.
Japio12-07-2023
Ik wilde graag een Nikon telelens afschaffen en twijfelde nog tussen enkele uitvoeringen. Doordat de medewerker van Cameraland deskundig was en kennis van zaken had, stapte ik de winkel uit met een prachtige lens en een grote lach op mijn gezicht.
wouter11-07-2023
duidelijke shop, met veel mogelijkheden voor elke fotograaf. service uitstekend, goed advies en snelle levertijd.
Dhr. E.Th. Rienhart11-07-2023
De lens ziet er als tweedehands gaaf uit. Maar moet er echt nog meespelen. Ik vroeg mij af of hiervan leen PDF bestaat in gebruik van deze lens. Daar het nogal hier en daar knopen heeft zitten en mij afvraag hoe en wanneer deze te gebruiken.
MEB09-07-2023
De bestelling van een 2e hands product, via de optie 'pick up point' was binnen 24 uur ter plaatse. Ondanks de opmerking rekening te houden met 2/3 lever dagen. Product in de staat zoals omschreven en degelijk verpakt.