Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1061 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie bunde 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering en goede prijs.

Service
Netjes gemeld dat alleen het showroommodel nog aanwezig was en ik kon kiezen om deze te kopen of om te wachten op een nieuwe. Gekozen voor het showroommodel en deze zag er heel goed uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordi 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Binnen 24 uur na de bestelling wad het binnen

Assortiment
Ruim aanbod van camera spulllen

Aanbeveling
Binnen 24 uur na het bestellen was het product al binnen.
Zeer snel en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tbmedia 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Met denkt mee en werkt snel.

Assortiment
Ze hadden wat in nodig had.

Aanbeveling
Zeker. Ik ken de winkel verder niet. jullie moeten de producten nog leveren maar ik heb nu een goed gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine vink 29-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel opgezette winkel. Overzichtelijk, misscchien borden boven nieuw en occasion.

Service
Goed en snel geholpen, erg vriendelijk

Assortiment
Voor ieder zit er wat tussen

Aanbeveling
Snel geholpen ondanks de drukte. Vriendelijke service en totaal niet opdringerig. Er wordt goed geluisterd naar wat jij nodig hebt en gekeken naar het budget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Hoppers 27-04-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
moest toch even vanuit utrecht komen, maar dan is de winkel goed bereikbaar

Service
adequaat en vriendelijk geholpen. Soms wat te snel.

Aanbeveling
assortiment, deskundigheid en uitgebreid de tijd voor je hebben

Extra toelichting
ik wist al wat ik hebben wilde, dus geen ervaring met verder assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot aanbod, dus het is even zoeken, maar prima voor elkaar.

Service
Het bestelde artikel kwam na de bevestiging niet meer voor in de webshop. De voorraad is dus altijd actueel. De bestelling is snel en correct geleverd.

Assortiment
Groot aanbod, met veel keuze per productsoort.

Aanbeveling
Mijn ervaringen met Cameraland zijn uitstekend. Ik ken geen andere webshop waarvan ik de indruk heb dat ze hun zaakjes zo goed voor elkaar hebben. Hier kan iedere webshop een voorbeeld aan nemen.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam 25-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en vrij parkeren

Service
Meteen aangesproken in de winkel en goed geholpen

Assortiment
Precies wat we wilden voor een goede prijs

Aanbeveling
Goed bereikbaar, gratis parkeren, een assortiment met camera's van eenvoudig tot zeer professioneel en vriendelijk, professioneel personeel.

Extra toelichting
Wij waren op zoek een eenvoudige camera en al teleurgesteld bij de Mediamarkt en BCC vertrokken. Behalve dat deze winkels de camera's op hun website niet in de winkel hadden, alleen veel duurdere modellen, werden we ook nog eens genegeerd door het personeel. Vervolgens zijn we even bij Cameraland gaan kijken, waarde bij binnenkomst al meteen werden aangesproken en binnen een kwartier buiten stonden met een voor ons perfecte camera voor een goede prijs. Geen gezeur over extra garantie bij kopen maar gewoon ouderwets twee jaar garantie omdat ze achter hun product staan. Verfrissend om weer eens met zo'n goed gevoel de winkel uit te lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoekfunctie soms niet helemaal correct

Service
Snel, goed en het juiste product

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht maar dat zegt natuurlijk niets over het gehele assortiment.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, uitstekend product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert Jan Scheper 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On line bestellen ging heel makkelijk. De site belooft: voor 21:00 besteld, morgen geleverd. Dit klopt, om half negen besteld, de volgende dag om 3 uur in huis.

Service
Na m'n bestelling werd ik gebeld: het serienummer klopte niet met dat in de aanbieding op de site. Heel prettig, persoonlijk contact bij de aanschaf van iets duurs via internet. Geeft vertrouwen.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. Het was een 5 sterren-occasion en dat klopte: de lens was puntgaaf in originele verpakking met toebehoren. Blij mee!

Aanbeveling
Gewoon prima.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 23-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden. Gratis parkeren.

Service
Duidelijke, vriendelijke uitleg.

Assortiment
Keuze is meer dan genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 22-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment aanwezig maar helaas duurde het erg lang voordat ik geholpen werd. Een paar mensen die later binnenkwamen werden eerder geholpen. Het nummertjes systeem was niet in gebruik en dat vind ik vreemd voor een drukke zaterdag.

Service
Vriendelijk en adequaat geholpen.

Aanbeveling
Het was mijn eerste bezoek en algemene indruk was goed maar niet uitzonderlijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Coutteel 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles duidelijk

Service
zeer snel en accuraat

Assortiment
heb deze keer voornamelijk bij de verrekijkers gekeken en dat leek al heel uitgebreid

Aanbeveling
perfecte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en geode productomschrijving

Service
Product conform beschrijving en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 19-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon rustig even rondkijken zonder hijgende verkoper in mijn nek, maar er was er direct 1 toen het nodig was. deze hielp mij snel en aducaat zonder slap gezever. lovin it

Service
zie opmerking hierboven ! niet voorraadig item wordt netjes nagestuurd.

Assortiment
De winkel was tot de nok gevult met de meest uiteenlopende merken en accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris en Gerda 18-04-2016 In de winkel gekocht
alkmaar hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bij een vraag een juist antwoord

Service
toestel werd compleet opgestart volgens onze wensen

Assortiment
bij de vraag dit wil ik eerst een bedenkelijk gezicht en toen JA het lampje ging branden

Aanbeveling
goed geholpen en alle tijd voor ons

Extra toelichting
een goede keus cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Telefonisch contact, veel kennis van zaken en prima voorlichting, ondanks een andere keuze lens door mij zelf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Oculairschelp 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel te vinden

Service
Snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 16-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te parkeren. Veel spullen, veel hulp en veel kennis aanwezig.

Service
hewt was druk, maar we werden vrij snel geholpen, zonder haast.

Assortiment
er is van alles voor elke fotograaf

Aanbeveling
we komen er graag, al jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Lieshout 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De service is uitstekend, je wordt goed over alles op de hoogte gehouden.

Assortiment
Je hebt ruime keuze!..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraland 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlugge levering.

Service
Gemotiveerde antwoorden.

Assortiment
Somige baterijen niet leverbaar bij levering.

Aanbeveling
Men moet wel nederlands praten

Extra toelichting
Ik wacht op mijn tweede baterij niet geleverd met het pakket maar wel op de faktuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 11-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je wordt geholpen door vakkundige mensen die de tijd voor je nemen, al is het nog zo druk.

Assortiment
Iedereen kan iets vinden dat bij hem past, of je nou beginnend of beroepsfotograaf bent. Het assortiment is indrukwekkend groot.

Aanbeveling
Gewoon een goede zaak die goede informatie geeft en je niets opdringt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchel Sonius 11-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel proffesionele informatie

Service
Wisten veel van product

Assortiment
1 camera hadden ze noet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosTomee 11-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoeft niet lang te wachten. Er wordt deskundig advies gegeven in mijn ogen

Service
deskundig advies

Assortiment
Ik zocht een male/male statiefschroef 1/4 bij 1/4 inch , een product wat mogelijk niet zo vaak verkocht wordt en niet verkrijgbaar was bij Cameraland. Dit product wordt wel door diverse derde partijen bij amazon.de aangeboden.

Aanbeveling
deskundigheid van personeel is goed en kwaliteit van aangeboden product is goed

Extra toelichting
Zo doorgaan. Probeer zoveel mogelijk producten fysiek aanwezig te hebben in de shop en indien bepaalde producten minder courant zijn probeer dan de klanten in de winkel mbv het web (google search) te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margreet 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed alles te vinden

Service
Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering.

Assortiment
Gevonden waar ik naar op zoek was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Moens 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Ik ga voorlopig voor een 10. Ik ze nog niet nodig gehad als er een probleem was.

Assortiment
Zeer ruime keuze met kwalitatief goede merken

Aanbeveling
De 10 zegt genoeg dank ik

Extra toelichting
Ik woon zelf in Zeeland en ben nog nooit in de winkel in Alkmaar geweest, maar als ik n de buurt ben kom ik zeker langs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 08-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar (vlakbij de ring van Alkmaar en de A9). Gratis parkeren. Uitgebreid assortiment en goed advies! Behalve nieuwe cameraspullen ook goed assortiment tweedehands cameraspullen (met garantie).

Service
Goed advies gekregen over de aanschaf van tweedehands Canon camera: de 40 D camera die ik al had (maar die ik had laten vallen) of toch die 60 D? Uiteindelijk toch voor de 60D gekozen: goede prijs, onderhoudsbeurt gehad en gecontroleerd en laag aantal clicks (en niet geheel onbelangrijk: 1 jaar garantie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maar röge 08-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Mensen net verstand van fotografie en ze nemen de tijd voor je

Assortiment
Alle soorten en maten hebben ze liggen

Aanbeveling
Mooie winkel. Bezoekje waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 07-04-2016 In de winkel gekocht
winkelcentrum de Hoef in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Werd prima geholpen, deskundig advies.
De acculader Universal Fast Charger LUC0060 werkt uitstekend.

Aanbeveling
Heel klantvriendelijk, uitstekend en deskundig personeel, groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
niet al teveel informatie over het product

Service
snelle afhandeling wat gezegd word doen ze ook

Assortiment
mis van enkele merken de belangrijke dingen (feisol)

Aanbeveling
een eerlijke winkel met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold 05-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer terzakekundig geholpen door Steven

Assortiment
Veel Leica occasions

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca bierstekers 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is netjes en snel gevonden. duidelijke foto's en tekst

Service
omdat ik een lens wilde inruilen, mocht ik de andere lens reserveren en de offerte afwachten, fijn dat je weet dat iets niet onder je neus verkocht wordt

Assortiment
mega assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iems Tervoort 01-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken, duidelijke winkel

Service
Nemen uitgebreid de tijd voor je. Kan rustig "oefenen" met de camera.

Assortiment
Ruime keuze, veel merken

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, duidelijke en eerlijke uitleg, willen niet de duurste materialen aansmeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snellejapie 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle site, met goede zoekservice

Service
Snelle verzending en concrete duidelijke mail

Assortiment
Ook de beschikking over demomodellen en tweedehands tegen een zachter prijsje.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lelyen 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik belde dat mijn betaling niet gelukt was, meneer aan de telefoon heeft direct geregeld dat ik de bestelling nog een keer kon plaatsen en direct online betalen zo dat mijn camera toch nog de volgende dag geleverd zou worden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 31-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima, ruime winkel. Als je even moet wachten is er voldoende te zien. Je hoeft je niet te vervelen.

Service
Goede service, ik had een defect aan mijn lens en dat is goed verholpen.

Assortiment
Dat is uitstekend, zowel tweedehands als nieuw. Je wordt goed geholpen en men denkt ook met je mee.

Aanbeveling
Door de goede service en het ruime assortiment. Goede kennis van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkmaar 30-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoewel met de auto de winkel goed te bereiken is en ook de parkeerplaatsen vrij zijn, geef ik toch maar een 7, want wij waren met de trein en de fiets en dan is het niet zo makkelijk te vinden. Zonder fiets is de winkel ver weg.

Service
We werden vrij snel en heel voorkomend geholpen met waardevol advies.

Assortiment
Alles wat wij wilden aanschaffen en meer dan dat, was aanwezig.

Aanbeveling
Een heel plezierige winkel, goede bediening.

Extra toelichting
Ook over de inruil van mijn oude toestel was ik tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel met parkeerplaatsen

Service
Er werd royaal tijd genomen en men wist waar men het over had

Assortiment
Veel merken en prijsklasses

Aanbeveling
Ik voelde me echt geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk en bestelproces eenvoudig

Service
Snel en zonder poespas besteld en verzonden

Assortiment
Kon prima vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Simpel, zonder poespas, nette prijs en lekker snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 29-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima geholpen , fijn en deskundig personeel maar voordat je geholpen wordt is het een beetje zoeken wie er nu aan de beurt is. Normaal natuurlijk geen probleem maar als het druk is geen volgorde en heb je voordringers maar de koffie maakt een hoop goed ;)

Service
Een tas gekocht die bij nader inzien toch niet zo geschikt was en kon deze zonder problemen terugbrengen. Dat is fijn. Ook een tijd geleden een schroef van mijn Redged statief kwijt en kreeg ik deze gewoon opgestuurd. De service is gewoon super!

Assortiment
Voor mijn keuzes genoeg aanbod.

Aanbeveling
In eerste instantie voor het eerst iets bij cameraland gekocht via de webshop. Had ik snel nodig en kon het ophalen. Sindsdien alleen maar fijne adviezen gehad en vooral ook bruikbare. Er wordt echt doorgevraagd wat je nodig denkt te hebben en al je vragen worden deskundig beantwoord en in ieder geval nemen ze alle tijd voor je om je te helpen. In ieder geval is dit een Michelin *** oftewel een winkel waar je een omweg voor maakt. In mijn geval is de 120 km rijden geen probleem omdat ik zeker weet dat ik een goed en deskundig advies krijg van professionals!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 29-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via Facebook te benaderen voor vragen en ook in de winkel is het personeel erg behulpzaam!

Service
Via Facebook een berichtje gestuurd of cameraland inmiddels de Canon 80D in huis had. Binnen een uur een berichtje terug dat er 1 geleverd was en deze nog beschikbaar was. Gelijk in de auto gestapt en de body opgehaald. In de winkel ook uitstekend geholpen en de medewerker liet mij nog een aantal dingen zien wat er nu echt veranderd was ten opzichte van de 70D uitstekende service!!

Aanbeveling
Super winkel. Ik kom hier met veel plezier en loop hier elke aankoop weer met een goed en voldaan gevoel weg!

Extra toelichting
Ga zo door met de service en kwaliteit die jullie bieden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na aankoop bleek ik een verkeerde converter gekocht te hebben dat niet overeen komt met mijn lens, na telefonisch contact gehad te hebben mocht ik de converter probleemloos retour sturen.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kun je hier vinden.

Aanbeveling
Gewoon compleet en goed geprijsd en je kunt ook mooi 2e hands kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-03-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk winkel en goed bereikbaar

Service
prima uitleg en advies

Assortiment
van alle markten thuis. Voor ieder soort gebruiker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 29-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles aanwezig; ook prettig dat elke vraag beantwoord wordt.

Service
goede service, goed onafhankelijk advies.

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Ik zou Cameraland als expert aanraden.

Extra toelichting
Prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cherelle Overklift Vaupel Kleyn 27-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij binnenkomst heb ik direct een medewerker kunnen spreken die vervolgens anderhalf uur lang mij te woord stond om de meest geschikte camera voor mij te ontdekken. De gratis parkeergelegenheid maakt de winkel zeer toegankelijk en geeft de rust om ongelimiteerd in de winkel rond te blijven kijken.

Service
De medewerker was deskundig en vroeg oprecht naar mijn persoonlijke behoeften waarop hij vervolgens een goed advies op maat gaf. Ik kreeg alle tijd voor het ontdekken van de voor mij meest geschikte camera. De camera's en lenzen werden mij real life getoond en ik mocht ze uitgebreid testen. Super service! De medewerker was niet uit op het verkopen of uit op het verkopen van dure opties en dat maakte de service oprecht en prettig.

Assortiment
Groot assortiment voor een complete camera beleving. Het tweedehandse assortiment is hetgeen wat mij aangetrokken heeft om voor deze winkel te kiezen.

Aanbeveling
Service is echt top, assortiment biedt voor ieder wat wils en ook zeker voor ieder budget. Top!

Extra toelichting
Misschien is het handig om mensen op een lijst te kunnen zetten die je een mailtje kan sturen wanneer een desbetreffend model als tweedehands binnenkomt. Ik heb namelijk besloten te wachten met de aankoop van de camera, omdat ik graag even wil wachten totdat het desbetreffende model tweedehands aangeboden kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 25-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd goed begeleid in mijn wensen.

Service
Prima

Assortiment
Heel groot assortiment.

Aanbeveling
Veel keus, goed advies, deskundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georgant 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer vlotte en snelle transactie

Service
Schitterend!

Assortiment
Kwaliteit en redelijk van prijs.

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Ik kom zeker terug :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Vanderbruggen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Service
's avonds om 18u40 besteld en volgende dag al in België aangeboden

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima en duidelijke service

Extra toelichting
verpakking kon iets beter. Enkel luchtplastic rond een lens vond ik wat weinig bescherming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobby fotograaf 21-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeren voor de deur, maar ook prima on-line communicatie.

Assortiment
Niet alleen assortiment maar ook kennis!

Aanbeveling
Door goed luisteren naar mijn wensen ging ik met een andere camera naar huis dan ik oorspronkelijk had bedacht. Een veel betere oplossing voor hetzelfde (of eigenlijk minder) geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Kamp 21-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site van Cameraland kan je het aanbod bekijken en vergelijken. Als je liever het gewenste artikel fysiek in handen hebt voordat je het aanschaft, kan je het artikel reserveren en afspreken dat je op de locatie langs komt. Je kan het artikel daar uitproberen en bekijken of het echt bevalt.

Service
Cameraland geeft 1 jaar garantie op gebruikte apparatuur. Dat die garantie ook op een snelle en adequate manier ingevuld wordt hebben we kunnen ervaren. Tijdens reparatie van een tweedehands aangeschafte camera werd voor een vervangende camera gezorgd. Omdat de camera vanwege de opleiding van mijn dochter niet gemist kon worden, konden we afspreken dat de vervangende camera pas geretourneerd werd nadat zij haar eigen gerepareerde camera weer in huis had. Een perfecte service.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Wat moet er meer gezegd worden.

Aanbeveling
Mijn dochter en ik zijn allebei veel met fotografie bezig. We kunnen het ons allebei niet permitteren om hele grote bedragen aan apparatuur te besteden. Toch willen we wel graag kwalitatief goede spullen gebruiken. Cameraland heeft een ruim aanbod aan goede tweedehands apparatuur tegen een redelijke prijs en met prima garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesje 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Besteld en zeer snel geleverd, mooi!

Assortiment
Mijn keus was er bij, mooi!

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
nee, spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews