Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 969 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ritske Velstra 17-11-2015 In de winkel gekocht
Nederland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goed geholpen om een keus te maken en de verschillende mogelijkheden tegen het licht gehouden. Op basis hiervan mijn keuze gemaakt. Erg prettig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bonaire 17-11-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De vraag werd direct professioneel opgepakt EN begrepen en zonder noemenswaardige wachttijd afgehandeld. Dat is al heel wat in de tijd van "als het er niet ligt hebben we het niet".

Service
Betrokken en inlevingsvermogen naar ons toe en geen "gewouwel" met collega's tussendoor.

Assortiment
Kasten vol maar na een kort antwoord/vragen werd de juiste eruit gepikt.

Aanbeveling
Modern, in vakken en veel "kijkshop".

Extra toelichting
Probeer "leuke" klanten in het gareel te houden. Met een drone vliegen in de winkel kan niet en al helemaal niet als ik daarbij in de buurt sta. (ik heb nog 2 ogen en dat wil ik graag zo houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 17-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht in de buurt

Service
Service met kennis van zaken

Assortiment
Eindeloos groot assortiment

Aanbeveling
Top Winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Breur 17-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede adviezen en klantvriendelijk geholpen

Assortiment
Precies wat je nodig hebt vind je in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk van uit je zetel bestellen

Service
Snel en correct geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Rol 16-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel is er voldoende rust en tijd om je keuze te kunnen maken. Je kunt voldoende producten testen.

Service
Mijn oude camera en objectieven ingeruild voor een eerlijke prijs.

Assortiment
Een ruime hoeveelheid spullen altijd op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry Olij 15-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik ben uitstekend geholpen, er werden mij uitstekende tips gegeven, en de verkoper nam uitgebreid de tijd voor mij.

Assortiment
Het grote assortiment is natuurlijk uitstekend, zo is er vaak een goedkoper of beter alternatief als je aankoop toch niet bevalt.

Aanbeveling
Goede service, uitstekende prijzen, ook goedkopere alternatieven worden aangeprezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein pladet 15-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Ik heb een online bestelling gedaan

Service
Ik heb een online bestelling gedaan en werd later teruggebeld dat het de laatste was en de doos open was en kreeg korting wat een service

Assortiment
Ik zocht een leuke kleur tasje voor mijn lens en camera maar vind dat er ook wat vrolijke kleuren mogen komen in het assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nico van Klei 15-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kan niet altijd direct iets vinden daar het dan onder een ander subhoofd staat vermeld.

Service
Het is normaal goed

Aanbeveling
Soms is het erg druk uitgestald in de winkeld en is alles niet even gemakkelijk te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Tol 14-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben bijna alles en weten waar ze over praten.
Als het druk is een nr tje trekken dus geen voorkruipers.

Service
Hier een camera in geruild en er best wel een goede prijs voor gehad.
Een verkeerde lens gekocht deze werd 4 weken later zonder problemen weer omgeruild.

Assortiment
Ze hebben voor mijn al veel meer als dat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik zou niets kunnen bedenken waar door het beter kan van af de ingang tot de uitgang vriendelijk en vakkundig personeel. Het lijkt overdreven maar het is echt waar zeker voor een leek als ik.

Extra toelichting
Je krijg zelfs een kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vis 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele duidelijke website

Service
Had een serieus probleem met Nikon lens (overigens niet bij jullie gekocht), was defect, originele aanschafprijs € 519,-- , Nikon reparatie € 489,--
Pfff, voor een 5 jaar oude lens.

Besloot Tamron te kopen, had bij jullie al een 10-24 mm gekocht, bevalt uitstekend.
Keuze : 16 - 300 of 18 - 270 , verschil € 200,--
Advies : Als u al een 10-24 heeft, is een 18 - 270 goed genoeg, gelijk besteld , volgende dag in huis.
Na een maand wachten op Nikon service, was bij jullie in 24 uur alles opgelost.

Extra toelichting
Eigenlijk niet, alles liep perfect, goed advies gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 13-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor mij redelijk dicht bij goede en gratis parkeer gelegenheid. En op en rond de winkels altijd wel wat te vinden voor wat test shots.

Service
Prima service. Altijd behulpzaam en je kunt met een gerust hard rustig wat uitproberen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment rekening houdend met de beperkte vloer oppervlakte die met de nieuwe winkel is gegroeid, maar je kunt niet alles op voorraad hebben daarom een 9. Of je moet Adorama of B & H heten en je 10x zoveel of meer vloer oppervlak hebt. Maarja die zit op een uurtje of 6 vliegen + een Hotel overnachting :)en al helemaal geen gratis parkeer plek voor de deur :)

Aanbeveling
Geen enkele reden om deze zaak af te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 13-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis parkeren, makkelijk te vinden.

Service
Heel erg service gericht. Ik had problemen met de bank en ipv moeilijk doen komen ze met oplossingen.

Assortiment
En genot om rond te kijken, zeker voor mij als fanatieke amateur in het hogere segment.

Aanbeveling
Zie al het bovenstaande.

Extra toelichting
Zelfs de koffie is lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Jong 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te zoeken, netjes gerangschikt

Service
Snel geleverd en ook tweedehands goed verpakt!

Assortiment
Veel keuze ook in tweedehands artikelem

Aanbeveling
Groot assortiment en goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galestien 08-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkel is gelegen in winkelcentrum met veel parkeergelegenheid .

Service
Deskundig en klantvriendelijk personeel.
Ik had problemen met installeren van software. Een van de medewerkers bood aan er naar te kijken en heeft het probleem ook verholpen!

Assortiment
uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Mooie ruime winkel met goed aanbod, prima personeel en goed bereikbaar.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 08-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website waar de verschillende onderdelen gegroepeerd staan, dus mooi overzichtelijk en makkelijk te vinden.

Service
Je kunt de winkel telefonisch en via de mail goed bereiken. Ik hou van rechtstreeks contact dus doe dit per telefoon en er wordt goed met je meegedacht met nuttige adviezen. Zowel voor de grote als de kleine portemonnee.

Assortiment
De site heeft een zeer uitgebreid assortiment voor de amateur, professional, nieuw of tweedehands.

Aanbeveling
Ik snuffel altijd eerst op de website en ga dan naar de winkel om de aanschaf te doen. Vriendelijke medewerkers, goede service en uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits 07-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is erg overzichtelijk

Service
alle mensen in de winkel staan direct voor je klaar vragen worden vakkundig beantwoord.
problemen worden in alle rust en gemak opgelost.

Assortiment
Er is een heel groot assortiment van camera's en alle daarbij behorende hulpmiddelen.

Aanbeveling
overzichtelijk, klantvriendelijk en makkelijk te vinden

Extra toelichting
geen, alles lijkt me duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto idee 07-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Na telefonisch contact, waarbij ik erg fijn en goed geïnformeerd werd. Kon ik mijn reservering moeiteloos omzetten naar een bestelling. Die werd de volgende dag al bezorgd!

Service
Prettig en vakkundig te woord gestaan en geïnformeerd.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Heb telefonisch contact gehad en via internet besteld, dit verliep allemaal erg fijn en snel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 07-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overal mooie tafeltjes om rustig je aankoop te kunnen doen

Service
Wij zijn perfect geholpen, er was tijd, kennis en aandacht

Assortiment
Een groot aantal waarin wij onze keuze hebben kunnen maken

Aanbeveling
Perfect geholpen, goede prijs, dicht bij de deur gratis parkeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneloes 07-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te zoeken en te bestellen.

Service
's Middags besteld en het liefste wil je het product dat eigenlijk gelijk hebben. De volgende dag voor de middag was het product al binnen! Echt super!

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Er stond bij de lens dat het de laatste was. Dit was ook echt zo, want toen ik later keek, was de lens van de site af. De snelle levering was ook super. Als ik iets besteld heb, wil ik het meestal gelijk hebben, wat niet kan, maar dus wel heel snel. De bestelling plaatsen was ook erg eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 07-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima site, alles keurig geordend.

Service
Telefonisch prima bereikbaar.

Aanbeveling
Zeker na de verbouwing een schitterende winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacintha van Zwet 06-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Er wordt altijd de tijd genomen voor je vragen en je wordt altijd gestimuleerd een goed bij jou passende keuze te maken, ook als deze keuze blijkt te zijn 'niet aanschaffen'.

Aanbeveling
De producten zijn van kwaliteit, Door de service voel ik me begrepen en heel eerlijk behandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Karsten 06-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan op je gemak eerst even rondkijken.

Service
gewoon goed

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. Keus genoeg

Aanbeveling
Prettige zaak. Ze nemen de tijd voor je de uitleg is prima. Advies die ze geven is prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 06-11-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Om de artikelen te bekijken moet ik wel een 3 kwartier reizen. Er is namelijk maar 1 winkel (wel een goeie !)

Service
voorlichting en naservice prima

Assortiment
Geweldig wat zij op voorraad hebben. De liefhebber kan hier echt zijn hart ophalen. Ook zeer exclusieve spullen te zien, te voelen en te proberen

Aanbeveling
gelukkig niet naast de deur. Ik zou mij arm kopen. Scherpe prijzen, goede voorlichting en mooie spullen. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 05-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik wilde graag advies en deze mooie zaak is bij mij in de buurt.

Service
De verkoper nam uitgebreid de tijd om me te adviseren.

Assortiment
Uitgebreid!

Aanbeveling
Zie eerdere motivaties.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Steller 05-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed opgezet

Service
"Gewoon" goed

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Zondermeer een goede speciaalzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een winkel met een enorm groot assortiment dat overzichtelijk geëtaleerd wordt.

Service
Deskundig een eerlijk personeel.Zowel over de telefoon als je slechts belt voor informatie, maar ook live.

Assortiment
een waanzinnig grote verzameling bodies, lenzen van aller soorten merken, cameratassen. Nieuw en tweede hands.

Aanbeveling
Deskundig, service gericht, klantvriendelijk en een heel groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Bos 05-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je moet vooral in de weekenden soms lang wachten voor je aan de beurt bent. Je kunt dus beter in de week gaan, maar dan moet je maar net tijd hebben om naar Alkmaar te rijden.

Service
Service is goed, personeel is zeer ter zake kundig

Assortiment
Prima, Cameraland heeft (bijna) alles op voorraad.

Extra toelichting
Koop al jaren m'n fotospulletjes bij Cameraland, altijd goed spul. Goede, eerlijke voorlichting.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

A Peloso 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige winkel, ruim assortiment en als ik niet direct geholpen kan worden door drukte, dan verveel ik mij geen seconde.

Service
Service is super. Medewerkers nemen de tijd voor de klant en het advies dat ik bij diverse gelegenheden heb gehad is altijd goed geweest.

Assortiment
Groot assortiment. Artikel wat ik op dat moment nodig had, was steeds aanwezig. Op advies van de medewerker heb ik laatst een ander artikel gekocht die beter bij mijn camera past dan waar ik oorspronkelijk voor gekomen was. Ben er super blij mee.

Aanbeveling
Niet ver van waar ik woon zijn twee grote camera winkels. Toch gaat mijn voorkeur sinds kennismaking met Cameraland naar uit om anderhalf uur te reizen naar Alkmaar.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Verhoeven 04-11-2015 In de winkel gekocht
|Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. De produkten, waarvoor ik belangstelling heb zijn snel te traceren.

Service
Prima service, deskundig antwoord op alle vragen.

Assortiment
Uitstekend assortiment; waar ik belangstelling voor heb is daadwerkelijk allemaal aanwezig.
De prijzen liggen beslist niet veel hoger dan andere winkels.

Aanbeveling
Prima Service, ruim assortiment.
Inruil mogelijkheden en deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Menno 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik woon redelijk dicht bij de winkel, waar ze veel apparatuur op voorraad hebben.

Service
Ik koop er regelmatig nadat ik goed ben voorgelicht door de ruim aanwezige deskundige medewerkers. Ze nemen alle tijd voor je vragen. Ik heb een keer pech gehad met een occasion. Dat werd toen zonder enige discussie prima opgelost.

Assortiment
Je kunt het bij a niet verzinnen of ze hebben het op voorraad. In de winkel kun je het dan meestal ook even zelf proberen.

Aanbeveling
Op het gebied van fotowinkels is het een van de beste, zo niet de beste van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Koopmans 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
artikelen zijn goed te vinden met selectie criteria en het is makkelijk om verschillende lenzen te vergelijken, duidelijke informatie.

Service
extra info wordt snel verstrekt, en ik heb goede adviezen gekregen. Dus niet altijd het duurste artikel maar iets dat bij mijn behoefte past.

Assortiment
heel veel bijvoorbeeld objectieven op voorraad, ook in de winkel in Alkmaar. Niet het gevoel dat het eerst ingekocht moet worden na de bestelling.

Aanbeveling
goed zakenkundig personeel, goede adviezen, grote keus, en ook cursussen of foto adviezen zijn mogelijk. Helemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
bij een tweedehandse camera ontbrak een klein rubbertje een mailtje en een dag later had ik het in de bus.

Assortiment
alle camera s waar ik belangstelling voor had waren op voorraad

Aanbeveling
uit ondervinding met personeel, voorraad, kwaliteit en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Lourens 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameraland is voor mij dè winkel voor camera's, videocamera's en kijkers. Ga zelf kijken!

Service
Uitstekende service en deskundig personeel. Bij kleine problemen altijd gratis.

Assortiment
Datgene wat ik wil kopen hebben ze meestal in voorraad.

Aanbeveling
Waar vind je zulk deskundig personeel en zulke prima service?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Het is een trein- en busreis waard om de winkel van Cameraland in Alkmaar te bezoeken. Gegarandeerd dat je tot slot met een aankoop de winkel weer verlaat.

Service
Vrijwel direct na binnenkomst stond er al een medewerker voor me die me vroeg wat hij voor me kon betekenen.
Het betrof een technisch probleem aan een objectief. De inzet en vakkundigheid van de medewerker was hartverwarmend.
Probleem opgelost.

Assortiment
Al heel veel jaren ben ik klant bij Cameraland, maar na de uitbreiding van het winkelpand is het een soort eldorado voor de cameraliefhebber. Wat een pracht winkel en ze hebben er nagenoeg alles! :om niet te vergeten ook nog een imponerende collectie fototassen en -rugzakken.

Aanbeveling
Met al heel wat kennissen heb ik mijn ervaring bij Cameraland gedeeld en ik weet dat enkelen de weg naar Cameraland Alkmaar ook hebben gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sturm 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan goed parkeren voor de deur.
Er is een ruime voorraad om uit te kiezen.
Personeel is goed op de hoogte van de apparatuur.

Service
Personeel neemt ruim de tijd voor je.
en je kan veel verschillende spullen uitproberen zodat je een juiste keuze kunt maken.

Assortiment
zie ook punt 1. er is een ruime voorraad van veel artikelen aanwezig

Aanbeveling
gewoon goed en veel keuze.
is er wel vaak druk en dan moet je soms best even wachten voor je geholpen word.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hielke 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik, bestel, controleer, betaal, volgen via trace en track en de volgende dag heb je het al. Wat wil je nog meer?

Service
Pakketje was naar Belgie verzonden, ipv. Nederland.Gebeld met u en 5 minuten later door u terug gebeld met de reden waarom ik mijn bestelling nog niet had ontvangen. Keurig door jullie gecorrigeerd en twee dagen later alsnog ontvangen.

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Omdat alles perfect werkt, behalve Post Nl. dan maar daar kunt u niets aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 04-11-2015 In de winkel gekocht
Allmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen ik binnen kwam werd mij gevraagd waar ik naar op zoek was en er werd uitleg gegeven over verschillende soorten en welke dan het meest geschikt zou zijn voor mij.

Assortiment
Op het gebied van fotografie hebben ze een geweldig assortiment.

Aanbeveling
Zeker eens heen gaan als fotografie liefhebber!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 04-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt met de auto vlakbij komen

Service
Als je een probleem met een apparaat hebt proberen ze dat eerst op te lossen voor je een nieuw apparaat angepraat wordt

Assortiment
Alles op foto en film gebied te koop

Aanbeveling
Ruim, overzichtelijk en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik kom hier graag omdat ik het gevoel krijg dat met mij meegedacht wordt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website met een een groot uitgebreid aanbod

Service
Bij een bezoek altijd gezellige professionele service met gericht advies

Assortiment
Groot uitgebreid assortiment met snel ook de laatste trends/innovaties

Aanbeveling
Zeker een plek om als eerste te checken.

Extra toelichting
Mooie ruim opgezette winkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sybren 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het kan altijd beter maar de website werkt prima.

Service
Top! Zeker als je in de echte winkel komt.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Buitengewone service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is mooi en overzichtelijk uitgestald

Service
Als je binnen komt, staat het personeel gelijk klaar om je te helpen

Assortiment
Alles is er te koop op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Het is gewoon een prima winkel, ik ga er graag heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Lameijer 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via email goede communicatie. Snelle en gratis levering.

Service
Op klachten werd meteen gereageerd en goed afgehandeld.
Top service.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden. Prijzen verschillen wel vooral met tweede hands lenzen. Die zijn altijd duurder dan elders op internet. Nieuw hebben ze nagenoeg dezelfde prijs als elders.
Van sommige artikelen hebben ze een goedkoper en gelijkwaardig alternatief met een goede uitleg waarom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkmaar 04-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,2

Gemak
Genoeg te kijken wat de vitrines bieden

Service
Goeie service, op een paar puntjes na

Assortiment
Gigantisch, ik heb nog nooit zoveel merken in 1 winkel gezien

Aanbeveling
Aanbod is goed, service idem dito er is enkel 1 maar.. en dat is dat de reviews van de algemene beoordeling van de winkel tevens onder de producten die ze verkopen staan. In dat opzicht geef ik v-nix.nl een dikke pluim want die site is top en de reviews staan op de juiste plaats. En de site van Cameraland is toch niet zo gebruiksvriendelijk. Er hapert hier en daar wat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dagmar 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
als je belt met een vraag krijg je snel een antwoord, maar als je 's avonds je mandje vult en er is een item toch niet wordt je gebeld met de vraag of een vervangend product goed is en nog heb je het de volgende dag al in huis, top dus

Aanbeveling
van alle markten thuis ook voor producten die je verder bijna nergens meer kunt krijgen maar die ecentiëel voor je camera zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 03-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameraland is niet naast de deur, maar ga er graag naar toe.

Service
Het zijn mensen die gemotiveerd zijn om klanten goed van dienst te zijn.

Assortiment
Het assortiment is groot en anders is het er met een paar dagen.

Aanbeveling
Kan niets negatiefs bedenken, Cameraland vind ik goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraland 03-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime gratis parkeergelegenheid en uitgebreid assortiment in de winkel welke is uitgestald in mooie display kasten.

Service
Uitstekend, voldoende vakkundig personeel om je snel te helpen.

Assortiment
Tot nu toe altijd alles op voorraad.
Ook makkelijk dat je van te voren kan reserveren en aangeven wanneer je langs komt

Aanbeveling
Echt tot nu toe geen negatieve ervaringen!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenspen 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat erg duidelijk aangegeven

Service
ik heb een paar keer gebeld en je word goed en vriendelijk geholpen dikke pluim hiervoor.

Assortiment
het assortiment is voor mij nu voldoende kijken of dat ook zo in de toekomst blijft!!!

Extra toelichting
je word goed,vriendelijk en doelgericht geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 03-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gaat gemakkelijk en ze hebben van alles wat je zoekt wel iets

Service
Als je binnenloopt word je altijd meteen geholpen en helpen ze met zoeken naar het product dat bij jou past

Assortiment
Erg groot assortiment, veel verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 03-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website bij vragen over een product of gebruik van een product krijg je en goed antwoord

Service
Goede bereikbaarheid met ruime parkeergelegenheid.
Goede service en het personeel heeft kennis van zaken. Je gaat pas de deur uit als je tevreden bent

Assortiment
Om je vingers bij af te likken

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk met een goede hulp bij het doen van een keuze

Extra toelichting
Een winkel waar je als klant serieus genomen wordt of je nu komt voor een professionele camera of iets kleins of alleen een vraag over een gekocht product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews