Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 863 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 19-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, vrij parkeren, goede web shop

Service
Prima advies en goed meedenken, meeste in voorraad, problemen worden snel opgelost

Assortiment
Alles voor de serieuze fotograaf aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HappyCustomer 19-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak in de zin van erg gemakkelijk te vinden.
Gemakkelijk parkeren.

Service
Prima service. Ik ben zeer goed geholpen. Kreeg een mooie, eerlijke prijs voor mijn oude spullen (camera plus lenzen etc.). Goede hulp van het personeel!

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig: systeemcamera incl. lens, extra batterij, voldoende keuze in opbergtassen, voldoende keuze in statieven

Aanbeveling
Eigenlijk weinig toe te voegen aan het bovenstaande. Voor mijn volgende spullen zal ik eerst aan Cameraland denken!

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. Met voldoende en - heel belangrijk - betrouwbare info over de kwaliteit van 2e-hands camera's.

Service
Mijn telefonische vragen werden direct en vakkundig beantwoord.

Aanbeveling
De geleverde camera voldoet volledig aan de verwachtingen. De info op de website is geen mooi verkooppraatje. Het is betrouwbaar zodat je na levering niet teleurgesteld bent. Je weet wat je koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Jager 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, goede prijs kwaliteitsverhouding, goede service.

Service
Ook de telefoon wordt opgenomen en de medewerker heeft verstand van zaken en is geen stagiaire.

Aanbeveling
Ik kon kopen wat ik zocht en het was op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van Diepen 17-06-2016 In de winkel gekocht
Winkelcentrum De Hoef in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed breikbaar en parkeer gelegenheid

Service
Kwam met een camara om deze te laten rapareren, maar het antwoord was kort en bondig, dit is niet haalbaar te oud en te duur

Assortiment
Uit gebreid arsortiment

Aanbeveling
Volop keuze in diverse prijsklassen.

Extra toelichting
Nee ik kwam op aanraden van omstanders voor het eerst

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul van Diepe 17-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
ik werd direct en goed geholpen, kan niet beter

Service
de belofte dat het de volgende dag aan zou komen is nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huub 17-06-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt gemakkelijke een keus maken nadat je door de medewerkers goed bent voorgelicht.

Service
ik kocht een olympus camera en had daar later een vraag over.ik ben binnen het uur terug gebeld en de medewerker van cameraland heeft mij deskundig advies gegeven.

Assortiment
je kom ogen tekort door de keus die je hebt,het maakt het kiezen moeilijker door het grote assortiment.

Aanbeveling
een prachtige nieuwe winkel met zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene van der Leij 15-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze helpen je bij het kiezen van een camera die echt bij jou past.

Assortiment
Batterij van mijn camera was niet aanwezig.
Dit is opgelost met een aantrekkelijke deal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs 15-06-2016 In de winkel gekocht
van Ostadelaan, Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was op voorraad.

Service
Uitstekende voorlichting over product en niet het duurste product werd aanbevolen.

Aanbeveling
Deskundige en prettige voorlichting en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaimy van der Louw 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nadat wij een camera hadden besteld op de website werden wij binnen 2 uur terug gebeld dat de camera niet meer beschrikbaar was. Terwijl op de site stond dat hij er nog was. Dat is gelijk jullie verbeterpunt.. de site. De service verder was echt super goed! Goed contact gehad en werd op de hoogte gehouden door het personeel over de status. Alanog werd de camera bij ons geleverd terwijl de fabrikant ze niet meer in omloop gaat brengen. Top gedaan.

Service
Vriendelijk personeel dat eerlijk en open communiceerd

Assortiment
Ze hadden waar ik opzoek naar was

Extra toelichting
Een kleine verbetering bij de website en jullie zijn een 10 waardig! Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik had nog een vraag over het gekochte product. Telefonisch kontakt opgenomen. Ik kreeg snel iemand aan de lijn en die wist mijn vraag goed te beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monika Wolters 13-06-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik weet niet wiens 'gemak' ze bedoelen....

Service
Los ervan of je iets koopt, ze nemen altijd de tijd om te helpen, te adviseren en technisch te ondersteunen.

Assortiment
Ze hebben heel veel, je kunt het alleen niet altijd zelf vinden.

Aanbeveling
Vooral de ouderwetse service, de kennis die in huis is en het gevoel dat het niet alleen om geld verdienen gaat, maar in eerste instantie om een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Keizer 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en goed geregeld

Service
Snel en goed geinfomeerd

Assortiment
precies wat ik zocht

Aanbeveling
Veel keuze, goed producten en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen wachtwoord nodig

Service
binnen 24 uur geleverd

Assortiment
veel keuze, meer dan bij camera zaken

Aanbeveling
top winkel, niks aan toe te voegen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Van Ampting 13-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
zeer veel keuze en goede omschrijving bij gezochte onderdelen

Service
werd direct beantwoord op de vraag die ik stelde

Assortiment
ruime/uitgebreide keuze

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Lelie 13-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel zeer toegankelijk. Werd direct geholpen (nu hangt dat af van het aantal klanten en beschikbaar personeel in de winkel). Werd goed geholpen. Lens op voorraad.

Service
Uitvoerige toelichting. Vragen werden voor mij deskundig beantwoord. Kopje koffie werd aangeboden. Uitleg over de lens Sigma 17-50mm. Top. Alle complimenten.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende; ben slechts een amateur.

Aanbeveling
Omdat ik zeer, maar dan ook zeer tevreden ben.

Extra toelichting
Alleen maar complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Komen 13-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk opgesteld en je wordt prima geholpen.

Service
ALS er iets is met je camera wordt dit direct en vakkundig opgelost

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment dat met vakkennis aan je wordt uitgelegd.

Aanbeveling
Een zeer moderne winkel met zeer vakkundig personeel, die je op een plezierige manier de juiste informatie verschaffen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwintje 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, na advies per mail

Service
Geen op of aanmerkingen

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel

Extra toelichting
Nee hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden! Bij de tweedehands camera's liep ik er tegenaan dat de specificaties niet overal waren ingevuld.

Service
Er was iets niet helemaal compleet in de bestelling van een tweedehands camera en ik werd ontzettend goed geholpen door uw medewerker. Ook vind ik het een geweldige service dat zelfs op tweedehands camera's nog een garantie zit! Ook snelle en goede levering.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Ik ben ontzettend tevreden en heb heel veel vertrouwen in deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon zoals je gewent bent bij een webwinkel. Bestellen zonder poespas.

Assortiment
Wat bij anderen uitverkocht was is hier wel verkrijgbaar.

Aanbeveling
Gewoon goed. Levert boven verwachting en netjes binnen een dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liefhebber vintage nikon 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle service! uitstekende prijzen!

Service
zeer goed

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, watje zoekt is snel gevonden. Goede beschrijvingen van de diverse producten.

Service
Snelle levering. De artikelen worden goed verpakt verzonden.

Assortiment
Een (hobby)fotograaf kan hier alles vinden.

Aanbeveling
Als je bij Cameraland iets bestelt of koopt, weet je dat je iets goeds in huis haalt, voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van Veenendaal 10-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is logisch ingericht. Ik woon wat verder weg, maar als er wat is, is er en (gratis!) koeriersdienst die aan huis komt.

Service
Vakkundig en professioneel advies. Er wordt goed de tijd genomen voor je, en eerlijkheid en klantvriendelijkheid zijn de 2 sleutelwoorden.

Assortiment
Niet te vergelijken met welke winkel dan ook, wat een enorm tweedehands assortiment!

Aanbeveling
Ik ben er van overtuigd dat er geen tweede winkel te vinden is als deze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten 09-06-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor ons toch een half uur rijden en daarna vrij lang gewacht.

Service
Eenmaal geholpen prima.
Mede door de goede hulp , zonder dat dat het plan was, een verrekijker gekocht.

Assortiment
Alles wat je wenst.

Aanbeveling
Het wachten, was prettiger geweest wanneer je was welkom geheten en een nummer had gekregen. Ik ben niet echt van de nummers, maar nu werden mensen eerder geholpen die later binnen kwamen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon van Zuilekom 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk kopen en betalen via internet en betrouwbaar.

Service
heldere productinformatie

Assortiment
Bij het bestellen op de site heb ik 50 zink papieren gekocht voor mijn Polaroid Snap camera.

op de website stond dat deze voorradig was.
Bij het ontvangen van mijn pakketje bleek mijn bestelling niet voorradig te zijn. zonder contact opgenomen te hebben met mij hebben ze 2 pakketjes van 30 stuks verzonden voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Bij het bestellen op de site heb ik 50 zink papieren gekocht voor mijn Polaroid Snap camera.

op de website stond dat deze voorradig was.
Bij het ontvangen van mijn pakketje bleek mijn bestelling niet voorradig te zijn. zonder contact opgenomen te hebben met mij hebben ze 2 pakketjes van 30 stuks verzonden voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Boshuijzen 08-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelde product werd onmiddellijk geleverd

Service
vakkundig, open en eerlijk

Assortiment
zeer ruime keuze zowel 2de hands als nieuw en goede innames van gebruikte producten

Aanbeveling
Tja ik zou niet weten waaraan het mij ontbroken heeft.....dat ze het niet voor niets weggeven wellicht???

Extra toelichting
Ontspannen sfeer en toch professioneel, argumenten goed onderbouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-06-2016 In de winkel gekocht
Alke
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bereiken, mooie indeling.

Service
Geholpen door vriendelijke medewerker. Op zoek naar Flitser. Deed alsof hij zelfde kamera en Flitser had. Bij wat doorvragen werd me duidelijk dat dit of niet zo is, of dat hij ooit de kamera met Flitser heeft vastgehouden maar niet gebruikt

Assortiment
Meer dan voldoende assortiment, meer dan mij bankrekening kan trekken
😊😎

Aanbeveling
Goed, ruim assortiment, service. Wel wat geduld nodig, en je zelf goed inlezen in wat je wilt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 07-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webwinkel EN gewone winkel met voorraad in een: ideaal. Op internet het assortiment bekijken en keuzes maken, in de winkel vakkundig advies en kunnen vasthouden en uitproberen.

Service
Volgende dag heel soepel de cameratas geruild voor een beter passend formaat.

Assortiment
In de winkel nog groter dan in de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Janssen 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht. Klik en afrekenen. Klaar!

Service
Aflever adres veranderen. Geen probleem!

Assortiment
Als ik zie wat er allemaal te krijgen is. Dikke 10

Aanbeveling
Snel en accuraat!

Extra toelichting
De afspraken waar gemaakt! Volledig tevreden klant. Wat kan ik verder op zeggen. 11 van de 10 punten! Vor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 05-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Advertentie via marktplaats gezien,doorgegaan naar site cameraland en hup zo gekocht.

Service
Ik werd goed geholpen nadat er iets fout was gegaan met de betaling

Assortiment
Ben ik eigenlijk niet mee bekend,kwam de advertentie via marktplaats tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Groenia 05-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er is de nodige moeite gedaan om mijn op zondag bestelde kijker op donderdag in huis te hebben, zodat ik m kon aanschouwen en natuurlijk meenemen. Ik moest nogal een stuk rijden er voor.

Service
bij binnenkomst werd er meteen een medewerker toegewezen, die alle tijd nam om uitleg te geven over de kijker en het in en uit elkaar halen enz.

Assortiment
er is voor elk ding wat je wilt kopen wel een alternatief mogelijk om goed te vergelijken en tot en goede koop te komen

Extra toelichting
Gewoon een geweldige kijker en als ik straks het hulpstuk ook nog heb om mijn camera er op te zetten en ik vast kan leggen wat ik al gezien heb..... nou dan gaan er heel veel leuke plaatjes komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles is op de webshop makkelijk te vinden en te bestellen

Service
Ik heb een klacht met mijn camera binnen de garantie periode , kijk hun geven hem in reparatie en kunnen vrij weinig doen. Gelukkig handelt Olympus klachten snel af en had ik mijn camera met 10 dagen terug. Wel zo'n beetje alles vervangen wat kon , maar helaas 2 weken erna was ie weer stuk. Dus nu is ie weer in reparatie. Effe afwachten wat Olympus en Cameraland nu gaan doen.

Assortiment
Veel keuze , alle camera's en lenzen hebben ze wel zo'n beetje

Aanbeveling
Geen

Extra toelichting
Als je nu de winkel binnen komt heb je allemaal losse balies , je weet niet wanneer je aan de beurt bent. En je weet hoe wij Nederlanders zijn , ikki,ikke,ikke en de rest kan stikke. Dat ik er laatst was op zaterdag probeerde er ook een man voor mij te gaan , je moet gelijk je mond opentrekken als een verkoper vraagt "wie kan ik nu helpen" . Ik zou toch graag zien dat daar wat meer structuur in kwam. Dan maar een nummertje trekken , net als bij de slager.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marie louise gerla 03-06-2016 In de winkel gekocht
In Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik weet niet precies wat ik me bij gemak in een winkel moet voorstellen. De winkel was in elk geval makkelijk te bereiken en overzichtelijk ingericht. O ja, de webwinkel is inderdaad ook gemakkelijk.

Service
Prettig geholpen, goed advies, geduldige medewerkers, alleen had ik wel gewild dat ze de LCD Screen Protector voor me op de camera geplakt hadden, want dat is mij niet gelukt,nu moet ik daarvoor terug en Alkmaar ligt een eind van Den Haag!

Assortiment
Heel ruim, voor zover ik er verstand van heb dan. Er is een groot assortiment 2e hands objectieven die heel mooi zijn neergezet in kasten met glazen deuren.

Aanbeveling
Tot nu toe ben ik op het LCD screen protector probleem na heel tevreden. Ik zie dat Cameraland op allerlei fora ook heel goed beoordeeld wordt.

Extra toelichting
Nee, ik kom nog terug voor meer lenzen en de screen protector.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 03-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, goede website.

Service
Er wordt meegedacht en er zijn veel verkopers zodat je niet lang hoeft te wachten.

Assortiment
Op de webssite staat weinig informatie over accessoires zoals cameratassen.

Aanbeveling
Leuke acties, cursussen e.d. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en gebruiksvriendelijk. Diverse betaal opties, laat bestellen en toch nog de volgende dag afleveren betekent voor mij veel meerwaarde.

Service
Ik heb via de site een vraag gesteld en ik kreeg binnen no-time passend antwoord. Tevens werd direct de link van het door mij gezochte product gestuurd waardoor ik met 1 muisklik de order kon afwikkelen.

Assortiment
Wat ik wilde bestellen dat was aanwezig. Voor de rest heb ik het assortiment niet volledig bestudeerd...

Aanbeveling
Zie mijn feedback n.a.v. bovenstaande vragen. Ik ben perfect geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Navigeren gaat prima. Je vindt redelijk snel wat je zoekt.
Het gebruik van de zoekfunctie op de site is echter hopeloos.

Service
Snel besteld, snel geleverd. Goed verpakt. Prima. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens Bressers 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel en gemakkelijk besteld.

Service
Super. Toen er na mijn bestelling iets mis ging met de betaling (door een fout van mij) even gebeld en was dit snel en duidelijk opgelost.

Assortiment
Alles wat ik maar nodig denk te hebben is er.

Aanbeveling
Super, niks op aan te merken. Prijzen zijn goed, snelle levering.

Extra toelichting
Jammer dat jullie winkel voor mij zo ver weg is. Ik moet het dus doen met de site :) Ik zou graag eens rond komen turen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornerstone 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles direct verstuurd

Service
geen klachten

Aanbeveling
Goede snelle levering en service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Huizenga 01-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
werd direct op correcte wijze geholpen

Assortiment
groot

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ane 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg

Service
cijfer zeg al genoeg

Assortiment
Ruim voldoende keuze genoeg .

Aanbeveling
Mooi en gezellig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duin 01-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoelfplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima locatie; gratis parkeren; prettige winkel.

Service
Ik had een schaderapport nodig voor mijn defecte camera. Snel en prima geregeld. Ook goed advies voor een nieuwe camera; diverse alternatieve besproken.

Assortiment
Ik heb niet onderzocht of zij alle camera's in huis hebben, maar in ieder geval wel de camera's die voldeden aan mijn criteria.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engel Bouw en Advies 01-06-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Goede uitleg en onderbouwing van het product en bij vragen de juiste kennis aanwezig.

Assortiment
goed voor ieder wat wils

Aanbeveling
goede service uitleg en producten.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van Heun 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Deskundige adviseur

Assortiment
Bijzonder compleet aanbod, ook tweedehands

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martie ravenscroft 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alleen online aankoop gedaan

Service
telefonisch contact

Extra toelichting
telefonisch contact gehad met klantenservice en die was uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, goede parkeermogelijkhedeb

Service
Ruim personeel aanwezig waardoor ik nauwelijks hoefde te wachten. Personeel neemt de tijd, ook toen ik aan het oriënteren was.
Verschillende medewerkers advies gevraagd, omdat ik vaker ben geweest ter oriëntatie. Vaak zelfs advies

Assortiment
Op basis van mijn wensen kreeg ik precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Heel deskundig advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renko Bosgraaf 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles in de winkel is zo neergezet dat het een leuke reis langs alle etalages is.

Service
De betreffende man dacht echt ven met me mee. Ze proberen niet het duurste aan me te verkopen! We hebben nog een leuke aanbieding en een mooi tweedehands aanbod waren de eerste woorden. Super!

Assortiment
Ik heb een half uur alleen maar rondgekeken! Daar kreeg ik een kop koffie bij. Mooie reis van oud naar nieuw.

Aanbeveling
De beste camerawinkel van Nederland. Ik ben er in genoeg geweest. Amsterdam en Rotterdam hebben niet dit niveau.

Extra toelichting
Ik had geen idee dat dit soort winkels nog zo goed gedaan werd in Nederland. Een fysieke winkel met zeer goede site werkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Ooms 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment met een aantrekkelijke prijsopbouw.
Een bezoekje aan de winkel is nooit tevergeefs. Parkeren voor de deur.

Service
Service in zin van zeer goed meedenken met mij. Ze komen met goed onderbouwde alternatieven.

Assortiment
Is zowel breed als diep.
Hier kun je altijd slagen.
Gecombineerd met de vakkennis is het gewoon leuk om hier mijn materialen te kopen

Aanbeveling
Het goede gevoel is gebaseerd op het assortiment,prijsnivo,vakkennis, vriendelijkheid en enthousiastme van het personeel.

Extra toelichting
Vrij parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinald 29-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke uitstalling. Goede formule om met adviseurs aan diverse statafeltjes te werken.

Service
Goed advies gekregen zodat ik de juiste camera koos die bij me past.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Mooie 'goed' score.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig, makkelijk te vinden met een zeer duidelijke uitleg.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment,model in de breedte als in de diepte. Ook in het occasion gedeelte zeer goed.

Aanbeveling
Zeer goed

Extra toelichting
Zoals het nu functioneerd en zo wordt gepresenteerd: ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 27-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ze hebben vrij welvoor bijna alles een oplossing kwa voorraad,en dat is heel fijn.

Service
Vakkundig personeel die weten waar ze over praten .

Assortiment
Wat je ook nodig hebt meestal hebben ze het op voorraad, heel fijn..

Aanbeveling
Vakkundig,eerlijk advies en meestal op voorraad...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews