Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rens Bressers 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel en gemakkelijk besteld.

Service
Super. Toen er na mijn bestelling iets mis ging met de betaling (door een fout van mij) even gebeld en was dit snel en duidelijk opgelost.

Assortiment
Alles wat ik maar nodig denk te hebben is er.

Aanbeveling
Super, niks op aan te merken. Prijzen zijn goed, snelle levering.

Extra toelichting
Jammer dat jullie winkel voor mij zo ver weg is. Ik moet het dus doen met de site :) Ik zou graag eens rond komen turen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornerstone 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles direct verstuurd

Service
geen klachten

Aanbeveling
Goede snelle levering en service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Huizenga 01-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
werd direct op correcte wijze geholpen

Assortiment
groot

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ane 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg

Service
cijfer zeg al genoeg

Assortiment
Ruim voldoende keuze genoeg .

Aanbeveling
Mooi en gezellig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duin 01-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoelfplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima locatie; gratis parkeren; prettige winkel.

Service
Ik had een schaderapport nodig voor mijn defecte camera. Snel en prima geregeld. Ook goed advies voor een nieuwe camera; diverse alternatieve besproken.

Assortiment
Ik heb niet onderzocht of zij alle camera's in huis hebben, maar in ieder geval wel de camera's die voldeden aan mijn criteria.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engel Bouw en Advies 01-06-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Goede uitleg en onderbouwing van het product en bij vragen de juiste kennis aanwezig.

Assortiment
goed voor ieder wat wils

Aanbeveling
goede service uitleg en producten.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van Heun 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Deskundige adviseur

Assortiment
Bijzonder compleet aanbod, ook tweedehands

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martie ravenscroft 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alleen online aankoop gedaan

Service
telefonisch contact

Extra toelichting
telefonisch contact gehad met klantenservice en die was uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, goede parkeermogelijkhedeb

Service
Ruim personeel aanwezig waardoor ik nauwelijks hoefde te wachten. Personeel neemt de tijd, ook toen ik aan het oriënteren was.
Verschillende medewerkers advies gevraagd, omdat ik vaker ben geweest ter oriëntatie. Vaak zelfs advies

Assortiment
Op basis van mijn wensen kreeg ik precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Heel deskundig advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renko Bosgraaf 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles in de winkel is zo neergezet dat het een leuke reis langs alle etalages is.

Service
De betreffende man dacht echt ven met me mee. Ze proberen niet het duurste aan me te verkopen! We hebben nog een leuke aanbieding en een mooi tweedehands aanbod waren de eerste woorden. Super!

Assortiment
Ik heb een half uur alleen maar rondgekeken! Daar kreeg ik een kop koffie bij. Mooie reis van oud naar nieuw.

Aanbeveling
De beste camerawinkel van Nederland. Ik ben er in genoeg geweest. Amsterdam en Rotterdam hebben niet dit niveau.

Extra toelichting
Ik had geen idee dat dit soort winkels nog zo goed gedaan werd in Nederland. Een fysieke winkel met zeer goede site werkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Ooms 31-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment met een aantrekkelijke prijsopbouw.
Een bezoekje aan de winkel is nooit tevergeefs. Parkeren voor de deur.

Service
Service in zin van zeer goed meedenken met mij. Ze komen met goed onderbouwde alternatieven.

Assortiment
Is zowel breed als diep.
Hier kun je altijd slagen.
Gecombineerd met de vakkennis is het gewoon leuk om hier mijn materialen te kopen

Aanbeveling
Het goede gevoel is gebaseerd op het assortiment,prijsnivo,vakkennis, vriendelijkheid en enthousiastme van het personeel.

Extra toelichting
Vrij parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinald 29-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke uitstalling. Goede formule om met adviseurs aan diverse statafeltjes te werken.

Service
Goed advies gekregen zodat ik de juiste camera koos die bij me past.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Mooie 'goed' score.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig, makkelijk te vinden met een zeer duidelijke uitleg.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment,model in de breedte als in de diepte. Ook in het occasion gedeelte zeer goed.

Aanbeveling
Zeer goed

Extra toelichting
Zoals het nu functioneerd en zo wordt gepresenteerd: ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 27-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ze hebben vrij welvoor bijna alles een oplossing kwa voorraad,en dat is heel fijn.

Service
Vakkundig personeel die weten waar ze over praten .

Assortiment
Wat je ook nodig hebt meestal hebben ze het op voorraad, heel fijn..

Aanbeveling
Vakkundig,eerlijk advies en meestal op voorraad...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen gaat makkelijk en snel.

Service
He word goed te woord gestaan via telefoon of chat.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zowel website en personeel is heel deskundig, en ze hebben er echt verstand van.

Extra toelichting
Ja doorgaan met jullie service en goede diensten verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos leufkens 27-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooi overzichtelijk

Service
zeer attente verkoper

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
op fotogebied is er alles te krijgen

Extra toelichting
geweldige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h3sen 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere zoek functies

Service
flotte afhandeling en levering

Assortiment
je kunt er eigenlijk wel alles vinden al naar gelang je investerings budged

Aanbeveling
prettig en snel

Extra toelichting
vooral zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 23-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg en mijn vraag werd meteen begrepen

Service
Er werd alle tijd genomen voor mijn vraag maar ook uitleg en toelichting

Assortiment
ruime keus je moet het erg bont maken of ze hebben het in huis

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erobk 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, duidelijke informatie.

Service
Telefonisch kontakt gehad, al mijn vragen werden tot volle tevredenheid beantwoord.

Aanbeveling
Valt niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen voor wat details tussen vorige en te overwegen nieuw model, kopen en snel in huis.

Service
Heldere info op website en telefonisch.

Assortiment
Alles wat binnen mijn interessegebied valt zit in het aangeboden assortiment.

Aanbeveling
What else?

Extra toelichting
Nee, leuk voor deze eerste koop in Alkmaar. Tot nu toe alleen nog maar meubels uit Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouke Jasper 23-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bojzonder vriendelijk en toegankelijk personeel. Er wordt goed geluisterd naar je wensen.

Service
Afhankelijk van je wensen worden de verschillende mogelijkheden getoond. Hierbij wordt niets opgedrongen

Assortiment
Er is een ruime keus aan merken en types. Daarnaast is er een zeer grote keus in accessoires.

Aanbeveling
Ik ben zeer prettig geholpen en zal deze winkel zeker bij familie en vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies, prettig telefonisch contact.
De mensen van Cameraland denken echt met je mee.

Service
Zoals boven. Er wordt echt met je meegedacht. Ook als je twijfelt wat je het beste kunt aanschaffen hebben ze een goed advies voor je.

Assortiment
Nog nooit vergeefs gezocht in het assortiment.
Als je iets in te ruilen hebt valt de inruilwaarde nooit tegen.

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring. Dus een welverdiende 10.

Extra toelichting
Ik denk dat ik met het bovenstaande voldoende heb toegelicht dat Cameraland die 10 echt waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrit 23-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je nodig zou kunnen hebben ligt er, waardoor wachten ook niet direct een probleem is.

Service
Goede hulp, snelle service

Assortiment
Alles wat je nodig hebt/zou kunnen hebben is vooradig, danwel te bestellen.

Aanbeveling
Omdat een 10 eigenlijk nooit haalbaar is heb ik jullie winkel "slechts"een negen gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 23-05-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon no nonsense. Duidelijke afspraken

Service
nemen de tijd voor je

Assortiment
alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk de Boer 21-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Moest wel even wachten in de winkel maar het was erg druk. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Assortiment
Een kast vol mooie spullen, voor ieder zit er zeker wat bij, nagenoeg alles op voorraad.

Aanbeveling
Als je hier niet kunt slagen wordt het moeilijk

Extra toelichting
Een10 dus, ben zeer tevreden over de aankoop, nu de praktijk nog, maar het gevoel is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry de Vries 21-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website waar alles makkelijk te vinden is. je stuurd een mailtje voor informatie en binnen een paar uur krijg je al antwoord.

Service
Stond een foutje op de website waardoor ik iets anders geleverd kreeg. Even gemaild en kreeg meteen een mailtje terug dat alles goed geregeld zou worden. De volgede dag kon ik al het juiste product ophalen zoals op de website stond vermeld zonder bijbetaling.

Assortiment
Wat je maar zoekt, het is te vinden

Aanbeveling
Top winkel, stuk ruimer en overzichtelijker dan de vorige winkel

Extra toelichting
Ga zo door. jullie zijn top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Stam 21-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Ze nemen altijd de tijd voor je, uitstekend advies.

Aanbeveling
Al diverse camera's gekocht bij Cameraland, altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke beschrijvingen bij het product

Service
Bestelling de volgende dag in huis!

Assortiment
Ruim en groot duidelijk assortiment

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding, groot assortiment artikelen goed gerangschikt en duidelijk omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALC SH119 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
artikel was niet makkelijk te vinden op website

Assortiment
zelfs een klein accessoir was bij u te verkrijgen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site voor het bestellen.
1 x klikken en het product staat duidelijk in beeld.

Service
Had een camera tas dubbel besteld.
Gebeld met de klanten service, die waren zeer vriendelijk en erg behulpzaam.

Assortiment
Ruime keuze, zeker ook voor de Kleine beurs, wat de prijzen betreft.

Aanbeveling
Alles bij elkaar een makkelijke site om te bestellen, groot assortiment, kleine prijzen
en een hele goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameraland 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
altijd goed geholpen in de winkel of via email

Assortiment
altijd een keus kunnen maken

Aanbeveling
wordt uitstekend geholpen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Keulen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk via internet

Assortiment
juiste accu, dus geen verrassingen.

Aanbeveling
snelle afhandeling, juiste product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraland 16-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door de ruime indeling,heel overzichtelijk en zeer veel op voorraad

Service
Deskundig en vriendelijke medewerker

Assortiment
Uitsluitend top merken, ook voor kleine accessoires alleen goede kwaliteit

Extra toelichting
Ik kom hier zeker binnenkort terug, om nog e.e,a. aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hardcom Alkmaar Harderwijk 15-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles netjes ook orde en overzichtelijk

Service
Helpen je goed. Keuze niet bepaald door prijs

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Mooie zaak en betrouwbare medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G J Boer 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebeld voor een camera accu. Goede uitleg gekregen. gelijk online bij cameraland besteld . De volgende dag had ik hem al in huis.

Service
Vandaag besteld de volgende dag heb je het item al in huis.

Assortiment
wat men niet heeft wordt voor je besteld.

Aanbeveling
Fijne zaak. Geen bla bla maar gewoon prettig zaken doen. Heb al meerdere dingen bij Cameraland besteld waaronder de Canon 1DX MK II

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds een tweedehands objectief gekocht, de volgende middag bezorgd in Neeroeteren België !

Assortiment
Nieuw is er alles te krijgen en een groot assortiment aan tweedehands.

Aanbeveling
Het gehele aankoop proces ging zeer soepel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon mijn aankoop gemakkelijk via de website reserveren en een paar dagen later ophalen. De winkel is goed bereikbaar met de auto en je kan er gemakkelijk parkeren.

Service
Verkoper had veel verstand van zaken en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Klantvriendelijk personeel, goed bereikbaar en ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dereit 15-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met de auto prima bereikbaar met veel parkeer gelegenheid

Service
Service & advies is top, het belang van de klant staat voorop en niet het commercieel belang.

Assortiment
Als Cameraland het niet heeft, bestaat het niet.

Aanbeveling
Zie boven , ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

george stoekenbroek 15-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
volop gratis parkeerruimte

Service
Men doet er alles aan om je te helpen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
dik tevreden, volop vakkennis aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site, alles makkelijk te vinden

Service
eerst gebeld voor een tweedehands objectief, kreeg een duidelijke uitleg, verkoper pakte het objectief erbij er vertelde wat hij ervan vond, was ook geduldig. Alles bleek bij aankomst te kloppen, ben meer dan tevreden.

Assortiment
Ruime keuze, niet alles in het assortiment, maar toch voldoende keus.

Aanbeveling
Assortiment, prijzen, telefonische ondersteuning, alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima en overzichtelijk

Service
Op website leek het product op voorraad, maar na bestelling bleek dit niet het geval. We hele snelle en goede, duidelijke service en een dag later werd het product verzonden.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Een ervaring gehad en die was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter conings 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prachtig dat ze jullie ook 2dehands artikelen aanbieden met garantie.

Service
Zeer snelle levering ik heb vanuit buitenland besteld en de goederen de dag erna aangekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chon Wai Chung 11-05-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeer gelegenheden

Service
Werknemers nemen goed de tijd voor elke klant. Daardoor moet je als klant soms wat langer wachten, maar dat is volledig te begrijpen.

Assortiment
Super, ik ken geen winkel die meer op voorraad heeft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kunstfoto 11-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen bij de webwinkel is goed, maar beter is het om naar de winkel in Alkmaar te gaan.

Service
Goed en eerlijk advies.

Assortiment
Nieuw, maar ook veel gebruikte en in goede staat verkerende camera's en accessoires te koop

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over het advies voor mijn camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en duidelijk opgezette shop

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
snelle en correcte afhandeling van mijn bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede web alles is makkelijk te vinden

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tot nog toe heb ik alles kunnen vinden

Aanbeveling
Mijn ervaring is erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vond mijn product (lens)niet via het zoek machine venster. Wel via navigatieknoppen. Iemand anders had misschien al opgegeven.

Service
Snel product ontvangen. Sms bericht dat pakketje klaar lag bij het post nl punt.

Assortiment
Voldoende keus ook tweedehands

Aanbeveling
Schappelijke prijzen, goede service. Alleen de zoek machine werkt niet optimaal.

Extra toelichting
Hartstikke leuk dat ik na mijn bestelling via de nieuwsbrief werd uitgenodigd voor de Canon open school training. Veel van opgestoken vandaag. Daarvoor dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 09-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gemak was gewoon goed, ik heb geen hele bijzondere ervaring meegemaakt op het gebied van 'gemak'.

Service
De service tot heden is oke echter een echt beroep op service heb ik nog niet hoeven doen, bijvoorbeeld als er uitleg nodig is of als er iets defect is.

Assortiment
Wat mij betreft meer dan uitstekend.

Aanbeveling
Prima winkel en de medewerkers zijn deskundig. Kanttekening is dat de prijs niet scherp is. Dat wil zeggen dat ik van mijn aankoop niet het gevoel heb dat ik een goede deal heb gemaakt. Voor korting of een scherpe deal is dit niet het juiste adres.

Extra toelichting
Prima adres voor je aankopen en wat mij betreft van harte aanbevolen als je een scherpe prijs niet belangrijk vindt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles in perfecte staat aangekomen .

Service
Snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 09-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een tweedehands lens en keek op marktplaats. Daar kwam de lens die ik wilde naar voren bij cameraland. Ik kon hem reserveren. Ik kreeg binnen een paar uur te horen dat hij idd op voorraad was en dat hij klaar stond voor me voor bepaalde tijd. Duidelijk en snel!

Service
Vriendelijke mensen en alkes was geregeld.

Assortiment
Ik zou ook wel een tien willen geven maar ik weet niet of jullie alles hebben. Bij mij ging het goed

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews