Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1052 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F Nijman 13-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prettig, voldoende plekken om een rustig advies te krijgen. Als het druk is, is er weinig ruimte om te wachten.

Service
Ondanks de drukte werd er voldoende tijd genomen voor het geven van informatie.

Assortiment
Zo veel keuze, zo veel mogelijkheden. Alles is er.

Aanbeveling
Deskundige medewerkers, klantvriendelijk, ruim aanbod, en vooral: men neemt de tijd voor iedere klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold 12-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
geduldige verkoper die goed luistert en begrijp wat je wensen zijn. Product kant en klaar afgeleverd en geinstalleerd. Prettige sfeer, leuk om hier je centjes uit te geven.

Extra toelichting
Overzichtelijk, waanzinnig groot assortiment, geweldige indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florian Just 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging allemaal ontzettend snel en je kreeg wat je hebt gekocht ;-)

Service
geen problemen gehad dus niet veel communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InternEd 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede selectie en zoek mogelijkheden.
Wordt ook gemakkelijk met google te vinden.

Service
Werkelijk de volgende dag verstuurd en prima verpakt.
Tevens zat de zonnenkap en een UV filter er al op samen met de afdekkappen.

Assortiment
Je kunt van goedkopere toto top kwaliteits-producten vinden.

Aanbeveling
De volgende keer ga ik gelijk bij Cameraland kijken als ik wat nodig heb.

Extra toelichting
Ga zo door cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pro Moois 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig kiezen, alle specs duidelijk, eenvoudig bestellen en de volgende dag al in huis...

Aanbeveling
Er moet toch iets te verbeteren overblijven...? ;-)

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Charles Duijff 11-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
soms toch even wat onduidelijkheid of men wordt geholpen

Service
goed geholpen

Assortiment
altijd voorraad van wat ik zocht

Aanbeveling
tot nu toe alleen positieve ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Siliakus 11-07-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle goederen duidelijk gegroepeerd

Service
Eerst tijd om zelf te snuffelen voordat je met gedegen kennis word bijgestaan

Assortiment
Luilekkerland voor de fotografen onder ons

Aanbeveling
Super service dito assortiment

Extra toelichting
Gewoon een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar met de auto.

Service
Personeel is deskundig. Je krijgt goed en degelijk advies. De verkoper bedacht ook eventuele alternatieven.

Assortiment
Zeer ruime sortering.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe lens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 07-07-2016 In de winkel gekocht
alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten goed te vinden. goede productbeschrijving op de site. duidelijk hoe te bestellen.

Service
in de winkel zelf vriendelijk gegroet bij binnenkomst. goed geholpen bij mijn vragen.

Assortiment
breed assortiment. ook specifiekere dingen. echter het nadeel is geen goedkopere artikelen op de breek voor een vakantie etc.

Aanbeveling
het vervelende in de fysieke winkel is dat de prijzing van artikelen niet zichtbaar is. wat ik persoonlijk vervelend vind.

Extra toelichting
ben zowel in de fysieke winkel als op de webshop geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RH 07-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima te vinden in Alkmaar!

Service
Fijne vrijblijvende professionele service!

Assortiment
Veel keuze ook tweedehands!

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Fijne service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WIm de Leeuw 05-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden, voldoende parkeerruimte.

Service
Prettige ontvangst door vriendelijke en ter zake kundige medewerkers. Kreeg koffie aangeboden. Realistische inruilprijs voor mijn camera.

Assortiment
Zeer ruime keuze aan camera's, objectieven en accessoires.

Aanbeveling
Goed assortiment, vriendelijke medewerkers.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Nuyten 05-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathieu12 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de website en een duidelijke interface

Service
Snelle levering. Volgende dag was het pakketje al netjes binnen.

Assortiment
Ruim assortiment met diverse keuzes. Ook fijn dat ze diverse paket soorten aanbieden. Op deze manier denkt Camerland met je mee.

Aanbeveling
Zou zo weer een aankoop doen via cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolet 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De uitleg over de diverse functies van verrekijkers hielp mij goed om de juiste uit te kiezen - zo kon ik uit de vele verrekijkers uiteindelijk kiezen uit de drie meest geschikte voor mijn doel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Sylvia 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Advies en service geweldig. Medewerkers van Cameraland hebben uitgezocht wat ik het beste kon gebruiken. Meteen teruggebeld en volgende dag al in huis.
Goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robinvdk 02-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online reserveren en vervolgens inde winkel ophalen ideaal

Service
Het was druk in de winkel maar we werden toch snel geholpen door Dick.

Assortiment
Erg grote winkel en een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Absoluut een 10, het is nou mijn vaste winkel voor fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Survival Kit type 3 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site. Makkelijk te zoeken , te selecteren en te bestellen.

Service
Snelle en correcte service

Assortiment
Ruim assortiment o uit te kiezen..

Aanbeveling
Uiteraard kan ik jullie van harte aanbevelen aan anderen..

Extra toelichting
Geen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharky 01-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na aanschaf kwam ik erachter dat de riem van de tas van de set , met geen mogelijkheid te monteren was , zelf andere koppelingen laten plaatsen , was goedkoper als naar Alkmaar VV voor een andere riem.

Service
Vriendelijk personeel , die alle tijd voor je neemt.

Assortiment
Zal perfect zijn , ik kwam puur voor 1 product, wat een perfecte aanbieding was voor mij!

Aanbeveling
Volgens mij is alles wat je zoekt op hand/aanwezig daar.

Extra toelichting
Kom er zeker nogmaals terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Niet 01-07-2016 In de winkel gekocht
ALkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Van A tot Z goede service door vakkundige mensen.

Assortiment
Ook veel goede 2e hands camera's en lenzen

Aanbeveling
Goede kwaliteit & service voor ieder budget

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van der Kley 01-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben zeer tevreden met de inruilmogelijkheid en meteen een aankoop kunnen doen.

Service
De betreffende verkoper dacht echt met me mee en gaf me een goed advies.

Assortiment
Jullie winkel heeft een breed asortiment. Hoewel ik wist wat ik wilde kopen was er ook advies en de mogelijkheid om b.v. een extra batterij en een tasje aan te schaffen.

Aanbeveling
De professionaliteit gaf bij mij de doorslag. Overigens had ik in mijn vriendenkring goede verhalen over jullie gehoord. Dat werd bevestigd door mijn bezoek aan jullie winkel.

Extra toelichting
Doorgaan met het enthousiasme wat jullie nu uitstralen. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alleen bij Cameraland vond ik het gewenste artikel

Service
snelle service

Assortiment
groot assortiment waardoor ik het gewenste artikel bij jullie vond

Extra toelichting
volgende keer koop ik weer bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk op de website te vinden wat we zochten

Service
er was belooft voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis en dat werd helemaal waar gemaakt.

Assortiment
assortiment is zeer ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I Timmerman 30-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is groot, ruime keuze en overzichtelijk

Service
Er wordt naar de wensen geluisterd en er wordt alle mogelijke moeite gedaan om naar het toestel te zoeken wat ik wilde hebben. Het is aangepast, zodat de draagriem erop kon worden gezet.

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Mooie zaak, goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 29-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid winkel en anders de internetwinkel.

Service
Bij aankoop artikelen duidelijke uitleg en mogelijkheden ook vergelijking met andere camera waardoor je uiteindelijk tot jou beste keus komt.
En inruilen is ook goed geregeld.

Assortiment
assortiment is zowel voor camera,s als lenzen en toebehoren super.

Aanbeveling
Voor mij al jaren de beste winkel

Extra toelichting
Ja gewoon een keer gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjonker 29-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het was nogal druk die dag, waardoor het wat onhandig was om je goed op te stellen in afwachting van assistentie

Service
Goed geholpen en ook van extra tips en accessoires voorzien. Een controlevraag of dit ook in het budget past, was mooi geweest. Evenals een controlevraag over mogelijke alternatieven voor de hoofdaankoop.

Aanbeveling
Winkel die werkelijk alles heeft en met deskundige mensen in dienst. Gewoon al leuk om eens rond te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bruin 29-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Tot nu hebben jullie alles op voorraad waar ik om vroeg.

Aanbeveling
Prettige winkel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien de Bruijn 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is heel overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Service
Op zoek naar een moeilijk te vinden onderdeel voor mijn statief, hiervoor telefonisch contact opgenomen. Telefoon werd snel aangenomen en medewerkster wist meteen welk artikel ik nodig had en welk artikelnummer daarbij hoorde.

Aanbeveling
Zie opmerking bij "service", met als aanvulling dat het artikel de volgende dag al bezorgd is terwijl ik laat in de middag pas heb besteld.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Baten 27-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering binnen 1 dag

Service
Goed antwoord op een gestelde vraag via internet

Assortiment
Goede en grote keuze

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijdenes 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vakmensen, weten een antwoord op je vraag en pijlsnelle en correcte
levering, zowel in de winkel als via de webshop

Service
je zou het altijd kunnen ruilen, maar de service en adviezen zijn zo perfect dat een 10 meer dan verdient is en ruilen of retourneren niet
ter sprake komen.

Assortiment
Wat je besteld is bijna altijd in voorraad of binnen enkele dagen te leveren. Het assortiment is zo groot en goed dat je altijd slaagt.
eenmaal een misstap gedaan bij een "collega" maar daarover was ik
niet tevreden.

Aanbeveling
zie alle superlatieven hierboven

Extra toelichting
zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet van toepassing 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website, snel en goed verpakt verstuurd

Aanbeveling
Ruime keus tegen nette prijzen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en overzichtelijk

Service
Snelle en goede service. Wat ze beloven klopt

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cliff Maaasland 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snelle levering goed assortiment

Assortiment
veel keuze, ook in accesoires

Aanbeveling
geen klachten kan niets bedenken wat puntenaftrek zou verdienen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, overzichtelijke site

Service
Kreeg direct antwoord op mijn vraag keurig en correct

Assortiment
Voldoende assortiment en juiste wat ik zocht

Aanbeveling
Goed, snel, veilig, overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van der Ster 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na bestelling ben ik goed geinformeerd,camera volgende dag geleverd

Service
Netjes ingepakt, inclusief oplader en nieuwe draagriem

Assortiment
Camera had score 4: geen of lichte gebruiksporen: dat klopte helemaal, als nieuw!

Aanbeveling
Waar voor je geld, cf afspraak geleverd

Extra toelichting
Het was afwachten maar ik ben geenszins teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Pureveen 25-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijke winkel.

Service
Het maakt niet uit of je voor een klein artikel of uitgebreide aanschaf komt, ieder krijgt zijn:/haar individuele aandacht.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Waar vindt je een foto speciaalzaak met zoveel aanbod in combinatie met deskundige kennis van dr medewerkers.

Extra toelichting
Iedereen die ook maar overweegt om iets op foto/film gebied te kopen, moet eerst langs Camerland of hun webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke2016 25-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op voorraad, zeer goede kennis van zaken van het personeel.

Service
Goede service

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Veel deskundig personeel, vlotte service. Maar ze nemen zeker ook de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mARTin 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Service
Goede informatie en de aflevering is goed verpakt.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Het gemiddelde van gemak, service en assortiment.
En eerdere ervaringen met Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

USB SD kaart lezer 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen

Service
Wanneer iets niet voorradig is en dus later geleverd kan worden, even een mail sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Egbert Koper 25-06-2016 In de winkel gekocht
Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en keurig afgehandeld

Service
Vriendelijk en correct

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Keurig verzorgd en ruim

Extra toelichting
NvT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Oort 23-06-2016 In de winkel gekocht
Nederland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede flow in de zaak

Service
goed personeel die weten waar ze het over hebben

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
nee goede winkel en goed personeel is de helft van je omzet naar mijn idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egon Fhotography 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Toen ik een omni bounce voor mijn externe flitser besteld had , bleek deze niet op voorraad terwijl ik hem in een pakket besteld had tesamen met de EF 42 Fuji flitser. nadat ik telefonisch had aangegeven, dat ik haast had bij de levering wegens een foto-opdracht, is er een alternatiesf gestuurd , welke ik de volgende dag al mocht ontvangen!
Helemaal klasse was het, dat ik ook nog eens € 4,00 retour in cash erbij kreeg geleverd, voor het door mij vooraf al teveel betaalde!
Kortom, KLASSE Cameraland!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bovendeerd 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle links naar hetgeen je zoekt

Service
Directe reactie op een vraag gesteld per mail.

Assortiment
Alle facetten vd fotografie hebbende plek in assortiment

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

posthumus 23-06-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de eerste keer werd er echt naar 1 camera gewezen, terwijl ik toch iets anders wilde
tweede keer kwam ik met welke ik wilde en toen werd ik niet overgehaald voor een andere

Assortiment
Er is genoeg

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fotogeniek 22-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis parkeren en voldoende plaats in een leuk winkelcentrum

Service
Alles werd prima uitgelegd

Assortiment
Op voorraad niet wachten wel uitproberen en direct meenemen

Aanbeveling
Sorry ik kan niets anders geven dan 10en er viel niets aan te merken, zelfs de koffie is een 10.

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate Oosterbeek 21-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan er rustig rond kijken en heb je vragen dan is er zo iemand met goed advies.

Service
Erg goed ze weten waar ze het over hebben en je voelt je altijd gehoor.

Assortiment
Voor mij meer als voldoende.

Extra toelichting
Nee..het is een prettige winkel met goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 21-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Echter is het wel fijn als er een koopavond komt.

Service
Veel geduld en goede uitleg

Extra toelichting
Erg behulpzaam. Achteraf bleek de camera niet te werken maar daar werd snel een oplossing voor aangeboden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geus 20-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Stuk ruimer dan de oude winkel

Service
Kom al 9 jaar,vaak
Altijd goede service,als vrienden
Belangrijk,veelalzelfde mensen

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Ken geen betere

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de site staat alles mooi op orde, je kan daar snel vinden wat je nodig hebt.

Service
Snelle en goed te volgen levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jelke 19-06-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is een fijne lichte ruimte, waarbij materiaal en de klant centraal staan. Er is wat te drinken en goed bereikbaar.

Service
Snel en doelgericht geholpen. Aan de hand van vragen over de wens en het budget de juiste spullen gekregen.

Assortiment
waar ik in geïnteresseerd ben was er keuze.

Aanbeveling
Het woord kan of heb ik niet komt er niet voor. Voor iedereen is er wat wils. Er wordt voor iedereen tijd genomen.

Extra toelichting
De tassenwand oogt nogal druk, en misschien een nummertjes systeem. Dan hoeft men niet te vragen wie de laatste was. Misschien gebeurt dit wel, ik was er op een canon cleaning day. Hiervoor werden de nummertjes gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en parkeren voor de deur.
Reële prijzen bij inruil.
Goede website.

Service
Uitstekend en deskundig advies, niet het duurste adviseren maar samen kijken wat je nodig hebt.
Ook als hier een goedkoper product uit komt.
duidelijk gericht op een lange en betrouwbare relatie.

Assortiment
Alles wat er op dit gebied is is nagenoeg in voorraad of men kan er op korte termijn aankomen.

Aanbeveling
Dit is allen wat je nodig hebt, goed advies, grote voorraad en internet prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews