Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

richhanz 04-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line gezien dat Cameraland een tweedehands Nikon 70 - 200 mm objectief te koop had. Kosteloos gereserveerd en op een dag dat het uitkwam in de winkel uit mogen proberen.

Service
Objectief kon 3 maanden later niet meer scherpstellen en is volledig onder garantie helemaal in orde gemaakt.

Aanbeveling
Keurige service met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
doordat je op je gemakje kan vergelijken op de site.

Service
snel herstel na verkeerde levering.

Aanbeveling
Goede, snelle service.

Extra toelichting
Camera werd binnen 3dgn geleverd, het was een cadeau, maar er bleek een verkeerde accu en oplader te zijn geleverd.Na 1 telefoontje lagen de goede onderdelen de volgende dag bij ons in de brievenbus;-)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gijs 03-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg/prima bereikbaar

Service
Goede after sales begeleiding

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Ruime opzet en overzichtelijk

Extra toelichting
Klant staat centraal /deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Octo4240 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling ging gemakkelijk, prettige website en duidelijke bestelprocedure

Service
fijn contact gehad per e-mail en telefoon, snelle reactie en aardige mensen

Assortiment
goede prijs die meegaat met laagste prijs elders. Ook veel accessoires tegen lage prijzen

Aanbeveling
Goede webshop, lijkt betrouwbaar en prettig om iets te bestellen. Bezorging gaat ook prima.

Extra toelichting
Ja, fijne webshop in vergelijking met vele anderen. Eerder ervaring met bijv. Fotoklein was slecht, wat een contrast met deze winkel! Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Wierink 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed

Service
goed geholpen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 03-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer.

Service
Erg prettig geholpen door een medewerker die weet waar over hij praat, neemt alle tijd en laat verschillende mogelijkheden zien.

Assortiment
Er is geen nee te koop

Aanbeveling
Overzichtelijk en een ruime opstelling van het foto apparatuur. Heeft een vriendelijke en welkome uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Follong 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Keurige site...items snel vindbaar en voldoende info

Service
Snelle afhandeling met correcte notificatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doelmatige en duidelijke website

Service
Eerste bestelling lukte niet. Telefonisch contact bracht soepele oplossing

Assortiment
Wat ik nodig had was aanwezig

Aanbeveling
Mijn ervaring met website en personeel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joan robbertsen 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
er is altijd ruimte voor verbetering

Service
service is goed je krijgt je bestelling snel binnen en de mensen als je wat vraagt zijn vriendelijk

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos van der Wijst 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site

Service
snel in huis

Assortiment
groot assortiment voor elke portemonnee

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luk 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Perfect geleverd

Aanbeveling
Zeker eens bekijken als je fotomateriaal zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 31-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer tevreden. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Alle producten die ik nodig had waren op voorraad.

Aanbeveling
prima service, personeel heeft kennis van zaken, denkt met je mee en is vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Oudt 31-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is ruim opgezet, de opzet met service balies verspreid door de winkel Zijn een uitkomst.Juist ook doordat er 1 klant door 1 medeweker geholpen kan worden.

Service
Werd uitstekend geholpen met mijn vragen, er werd meegedacht.

Assortiment
Ik kan er alles kopen wat ik nodig heb

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Bijzonder aardige verkopers in de winkel, uitstekende telefonische benadering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijke zoekfunctie en snelle verzending.
Alleen jammer dat het doorlinken naar ideal betalen niet goed ging.

Service
Een hele snelle bezorging en service!!

Assortiment
Het is de eerste keer dat ik hier wat bestel, maar jullie waren 1 van de weinigen die dit hoesje voor mijn camera verkochten.

Aanbeveling
Deze winkel is snel in bezorging en heeft een goede service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Horatio SF 28-01-2016 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke indeling in winkel voor het vinden van artikelen

Service
duidelijke uitleg door gekwalificeerd personeel

Assortiment
groot assortiment,kon eigenlijk niet ontdekken dat het niet aanwezig was

Aanbeveling
Profesioneel! Vriendelijk en gekwalificeerd personeel

Extra toelichting
N.V.T. Vooral doorgaan op huidige voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Cusell 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het is prima voor elkaar. Het objectief was keurig en strak verpakt.

Assortiment
Goed aanbod, daarbij in ogenschouw genomen dat het 4/3 systeem van Olympus al geruime tijd niet meer wordt geproduceerd.

Aanbeveling
Tot op heden geen reden tot klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hes_v 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop werkt erg gemakkelijk, je krijgt zelf suggesties met kortingen om pakketten te bestellen.

Service
Na een vraag te hebben verstuurd, vrijwel gelijk antwoord.

Assortiment
Veel in de shop te koop, tevens in de webshop

Aanbeveling
Ik ben naar Cameraland te Alkmaar geweest voor advies. Erg duidelijk wat er allemaal verteld werd. Ze smeren je niks aan waar ik zelf altijd een hekel aan heb. Uiteindelijk de 'Sony DSC-RX100M2 gekocht via de webshop. Erg tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veer 26-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wordt overzichtelijk gepresenteerd.
Rollator vriendelijk.

Service
Ondanks dat het schoonmaken van de spiegelreflexcamera niet in het servicepakket zat van de winkel, ben ik toch goed geholpen.

Assortiment
Ik kreeg tijdens mijn korte bezoek aan de winkel, kreeg ik de indruk dat alles op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ML 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke website

Service
snelle en correcte levering

Aanbeveling
prima correcte en snelle levering een een goed product.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Meulen 25-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken op de website, eenvoudig te betalen ( ideal), zeer snelle levering (in mijn geval 18 uur)

Service
zie boven

Assortiment
goed aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke Jan de Jong 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop makkelijk spullen bestellen

Service
Snelle en duidelijke service

Assortiment
Alles wat ik nodig heb als fotograaf

Aanbeveling
Goede zaak met een heel breed assortiment!

Extra toelichting
Ga zo door :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 25-01-2016 In de winkel gekocht
hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
meestal vlot geholpen

Service
Vlotte service, vaktechnisch kundig personeel, doen niet moeilijk

Aanbeveling
mooie winkel, snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea de Weerd 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kwam voor een kijker, heb de rest niet zo bekeken. Vind er wel heel veel tentoongesteld.

Service
Maar even wachten, toen kon ik zelf even eerst kijken. De verkoper bleef heel geduldig. Liet mij de keus. Gaf goede tips. Prima!

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijs categorieën.

Aanbeveling
Heb alleen naar verrekijkers gekeken. Dat vond ik positief. Over andere producten heb ik geen oordeel.

Extra toelichting
Kreeg een koffie aangeboden. Verkoper ging mee naar buiten, om dingen uit te leggen. Verexcuseerde zich, toen de telefoon ging. Bleef even buiten gehoor staan en liet mij zelf even de kijker uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelly knoops 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, prachtige fototas voor een klein prijsje! Helemaal blij mee!

Service
Snel geleverd, goed verpakt!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Boom 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaa
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prachtige winkel, ruim overzicht van alle producten

Service
bijzondere aandacht van de verkopers en goede uitleg van het product en alle tijd nemen voor de klant

Assortiment
bijzonder veel camera's en bijhorende mensen

Aanbeveling
op alle fronten een perfecte fotowinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seriese 24-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
reactie via internet

Service
deskundig advies in de winkel

Assortiment
nieuwe modellen op voorraad

Aanbeveling
goede deskundige service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Middelbos 23-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie gebruikersvriendelijke webwinkel

Service
Inruilen via een online beoordeling en prijsaanbod

Assortiment
Alle gangbare merken en types op voorraad

Aanbeveling
Mooie winkel, ruim assortiment en deskundig en klantvriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MWielaert 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend praktisch hoe ook de aanbiedingen direct te zien zijn als je alleen maar het merk invoert (bijvoorbeeld "Samsung NX"

Service
Super! Vond een occasion en zag dat de prijs alweer wat gedateerd was. Nog tijdens ons telefoongesprek - vriendelijk te woord gestaan - werd de prijs met 25% aangepast! Direct besteld natuurlijk.

Assortiment
Nog niet iets gezocht dat niet op voorraad bleek

Aanbeveling
Niet voor het eerst hier iets gekocht en heb me nooit bekocht gevoeld.

Extra toelichting
Gewoon erg tevreden over de website en over hoe ik in het telefonisch contact voor nadere informatie te woord gestaan ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameraeye 21-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ben tevreden huiswaarts gegaan

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Goede hulp en vooral geen opgedwongen sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maryvonne 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mail- en telefonisch contact gaan prima.

Service
Na een telefoontje kon de lens niet gevonden worden, maar er werd achteraan gegaan. Na een half uur werd ik keurig teruggebeld en kon ik de lens bestellen!

Assortiment
Fijn dat je tweedehandsproducten kunt kopen met garantie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Schoonhoven 21-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheid, plezierige klantbenadering, ook al moet je soms even wachten omdat de winkel veel klanten trekt.

Service
Men staat open voor de vragen van de klant en zoekt mee naar een oplossing.

Aanbeveling
Een fijne, toegankelijke winkel, mede door de combinatie met de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel online zonder enig probleem

Service
Perfect. Zonder morren of commentaar werd een onjuist toegezonden product(Magix Video de Luxe 2016) vervangen door de bestelde Plus-versie. Binnen twee dagen!

Assortiment
Werkelijk van alles te koop op film- en fotogebied

Aanbeveling
Service en vlotte afwikkeling. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Dingemans 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon, fijn contact

Service
to the point en netjes

Aanbeveling
fijne service en vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan peetoom 19-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
winkel goed te bereiken ( alkmaar) , voldoende parkeergelegenheid

Service
goed en volledig geholpen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

boukes 19-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel personeel, goed bereikbaar

Service
koffie, aandacht en kennis van zaken

Assortiment
loop maar eens naar binnen, dan weet je waarop

Aanbeveling
beste camerawinkel van nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri vd bogaard 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk

Service
snel geleverd

Assortiment
voordelig

Aanbeveling
ik zal zeker jullie adres doorgeven aan vrienden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creylma 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Ik had de flits van Metz mecablitz 44AF-1 besteld maar daar deze niet meer te verkrijgen is de mecablitz 44AF-2 in de plaats gekregen zonder meerprijs. Van service gesproken!

Assortiment
zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Bestelling doorgegeven de dag nadien reeds bij mij thuis.

Extra toelichting
Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjaart Buining 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de aankoop uit gebeld met een aantal vragen.
Die werden uitermate correct beantwoord.
Came TV Single besteld. En was er de volgende dag.

Het tevens bestelde tafelstatief van Manfrotto, was te klein voor de Came TV.

Reclamatie daarover werd uitstekend en correct opgelost. Bedrag wordt een dezer dagen terug gestort.

Service
Ouderwetse service. Gemotiveerd in een zeer correcte mail. En dan mag je het niet gewenste product kosteloos terug sturen. Dat is zeer netjes.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Ze gedragen zich niet als een webwinkel. Maar hebben respect voor hun klanten.

Extra toelichting
Eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leond 15-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten zijn goed en duidelijk zichtbaar opgesteld, gevoel alsof je als klein kind in een snoepwinkel loopt.

Service
Werd zeer keurig geholpen. Moest wel een poosje wachten. Vroeg ook nog naar een grijsfilter die was helaas tijdelijk niet voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik kon mijn tweede artikel van de website niet toevoegen

Assortiment
Datgene wat ik zocht gevonden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Otten 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther de Vries 13-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super klantvriendelijke winkel. ze werken met mensen die verstand van zaken hebben en geduld om dingen uit te leggen hoe druk het ook is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meester 12-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze begrijpen je en hebben humor

Service
goede uitleg en er is tijd voor je

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Een winkel met medewerkers met een veel vakkennis is bijzonder waardevol

Extra toelichting
Gewoon hier je camera kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bing Teng 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar om ook de voorraad te checken.

Service
Ik heb nog even gebeld i.v.m. een actie van de fabrikant en men was goed op de hoogte.

Aanbeveling
Snelle levering, geen registratie nodig. Gewoon gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Staalduinen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
tja, eigemlijk teveel keus.

Service
voor zover nodig altijd goed, zonder zeuren of moeilijk doen.

Assortiment
Als ze het niet hebben bestellen ze het voor je

Aanbeveling
In principe kun je hier altijd slagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gspeek 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch korte vragen gesteld en korte duidelijke antwoorden gekregen.

Service
Vrijdagmiddag om 14 uur besteld en per ideal betaald. Op zaterdag dag lag om 15 uur het pakje op het afleveradres.

Aanbeveling
Zie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander douma 11-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ik ken erik al jaren en jaren....

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
zie overige motiveringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Adelaar 11-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim overzichtelijk

Service
als je binnenkomt wordt je gelijk gespot, welkom geheten en dan komt de verkoper

Assortiment
Veel nieuw maar ook gebruikt, overzichtelijk geetaleerd

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Handgraaf 11-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat zeer overzichtelijk en een enorm assortiment.

Service
Meer service krijgen dan standaard. Gratis leen camera.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit nee gehoord daar.

Aanbeveling
Als iets perfect is, personeel, assortiment en zelfs de locatie verdient dat een tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosA 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Klikker-de-klik en besteld. De site is overzichtelijk, artikelen makkelijk te vinden.

Service
Snelle reactie/antwoord op mijn gestelde vraag.

Assortiment
Niet alles wordt aangeboden of is in voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews