Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

baggio 04-09-2016 In de winkel gekocht
alkmaar

lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geduldig, professioneel en behulpzaam personeel en hebben ons prima en zonder moeite twee uur lang geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 01-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ambities maar onervaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben door mijn docent fotografie cameraland beland. Als leek werd ik top geholpen aan een goede camera binnen mijn budget en klaar om ambitieus door te gaan met fotograferen. Ik ben nu een aantal weken verder en heb fotografie nog nooit zo leuk gevonden als nu. Bedankt!

Pluspunten

  • Persoonlijk advies
  • binnen budget zoeken
  • tweedehands aanbod

Minpunten

  • Veel keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Huisman 01-09-2016 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een link op marktplaats op de site van Cameraland gekomen. Daar een mooie lens gevonden, tweede hands en het was de laatste dus ik kocht m snel. Na betaling een bevestiging gekregen eh pas toen viel me op: lens voor het verkeerde merk camera! Snel gemaild naar de klantenservice en alles was binnen drie dagen afgehandeld (order geannuleerd en geld terug op mijn rekening).

Een puntje van kritiek is dus in het geval van objectieven die voor alle merken worden gemaakt duidelijker vermelden voor welk merk camera deze bedoelt is.

Service is top, ga zeker weer kijken als ik iets nodig heb!

Pluspunten

  • Goeie service
  • Uitgebreid assortiment

Minpunten

  • Objectieven merk camera

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Larissa 01-09-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Veel hulp bij aanschaf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na uitleg van mijn wensen werd ik zeer goed geholpen. Ik ben met een mooie set de deur uit gegaan waarbij ook de tweedehands collectie van de winkel is aangesproken. Ze weten waar ze het over hebben en helpen je goed. Geven veel suggesties en mogelijkheden. Erg prettig.

Pluspunten

  • Assoriment
  • Productkennis
  • Ook 2ehands veel keuze

Minpunten

  • Ver weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beekhof 31-08-2016 Via de website gekocht

tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
online besteld, maar telefonisch contact gehad en medewerkers staan goed te woord.ook met retour zenden goed te woord gestaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 30-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ik ben blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een 9 omdat er altijd verbetering mogelijk is ☺
Super service. Besteld via internet en paar weken later afgehaald bij de winkel zelf. De medewerker liep mee met de achtergrond rol van 2,75m en even een handje geholpen met m in de auto te krijgen. Heel top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

heidie 29-08-2016 Via de website gekocht

ruiling lens en aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lens ontvangen, zag er goed uit. had helaas de verkeerde besteld. geen probleem, gebeld en vriendelijk geholpen!! nieuwe besteld en binnen paar dagen in huis en restant bedrag retour..... ik zeg Toppie!!

Pluspunten

  • vriendelijk
  • behulpzaam
  • snelle levering
  • kwaliteit
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marvin 29-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en snel geholpen in de winkel. super tevreden met de camera. hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Pluspunten

  • vriendelijkheid
  • snelle hulp
  • service
  • producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 27-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

aankoop 2e hands digitale camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een 2e hands digitale spiegelreflexcamera voor mijn dochter (starter). Via internet bij Cameraland Alkmaar uitgekomen. Diverse modellen Canon/Nikon met een leuke prijs op voorraad tevens een grote voorraad objectieven. Ik zocht een 18-270. In de winkel de mogelijkheden doorgenomen en daar kwam uit dat de gewenste combinatie niet direct te maken was. Wel een alternatief, een systeemcamera met 2 lenzen. Samsung NX300. deze aangeschaft. Het toestel maakt fantastische foto's, is handzaam en licht, maar mijn dochter had moeite met het feit dat het onderwerp van fotografie alleen via een beeldscherm te zien was en niet via een "zoeker". zij kon het onderwerp bij lichtval op het scherm niet goed zien. Week later met het toestel terug naar de winkel. Ondanks dat er aan het toestel zelf niets mankeert werd deze gewoon weer teruggenomen. In overleg een ander toestel met bijpassende lens uitgezocht en gekocht. Ditmaal met dochter erbij. Het werd een Canon digitale spiegelreflex met 18-270. We zijn blij met het advies wat we gehad hebben in de winkel en met het toestel welke we nu hebben.

Pluspunten

  • service
  • meedenken
  • vriendelijke personeel
  • deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pavlov 27-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier word je goed geadviseerd en er wordt altijd de tijd voor je genomen.
Als je wat in te ruilen hebt worden er geen praatjes verkocht maar er wordt reeel over het in te ruilen object geoordeeld.

Pluspunten

  • Zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 27-08-2016 Via de website gekocht

Duidelijke info vooraf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overwoog aanschaf Metz flitser 44AF voor Olympus.
Eerst gevraagd, of deze compatible was. antwoord was duidelijk en snel. Ja. Inmiddels in gebruik en is zeer
makkelijk in gebruik en extra Led is een pluspunt gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.S. 27-08-2016 Via de website gekocht

Mijn geslaagde aankoop van een Canon EF 100/2.0 USM

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs heb ik voor mijn fotografiehobby een tweedehands lens aangeschaft. Het hele proces verliep uitermate soepel van winkelmandje naar betalen en leveren.
Ik krijg zelfs een jaar garantie op een tweedehandsje. De lens voldoet uitstekend dus ik ben een zeer tevreden en zeker terug kerende klant.Top

Pluspunten

  • Overzichtelijke site
  • Goede product beoordeling
  • Vlotte doorloop betaling
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Bril 25-08-2016 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling vindt de levering zeer snel plaats. Professionele benadering. Prijstechnisch ook interessant.

Pluspunten

  • service
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Rietveld 25-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Verrekijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig en overzichtelijk ingedeeld. Bij binnenkomst zagen wij direct waar we naar zochten. De medewerker die ons hielp was zeer vriendelijk en beslist niet opdringerig om een duurder artikel aan te schaffen dan we van plan waren.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Camera tas 25-08-2016 Via de website gekocht

Gekocht cameratas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de aankoop gedaan via internet. Met google gezocht naar de tas die ik wilde hebben en gevonden bij cameraland. De tas was op voorraad en is snel verstuurd. Volgende dag in huis met pakje gemak.

Pluspunten

  • meteen verstuurd.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-08-2016 Via de website gekocht

toch niet zo goed als nieuw!

Algemene score

2,0
Tweedehands Nikon SB910 gekocht bij Cameraland met een 4 sterren beoordeling, zo goed als nieuw met lichte gebruikssporen was hun beoordeling.
Nou die gebruikssporen die zaten er wel! dus daarom een 4 sterren beoordeling zou je zeggen, had ik wel mee kunnen leven. Maar dan had de flitser verder wel als nieuw geleverd mogen zijn. dat wil zeggen met etui, met voetje, met kleurenfilters, met omnibaunch, met gebruiksaanwijzing en met originele verpakking dan was het zo goed als nieuw geweest!! Maar niets van dit alles, een kale flitser zonder ook maar iets van de bovengenoemde attributen viel mij ten deel. Voor het eerst iets tweedehands gekocht, en Cameraland zorgt er voor dat dit tevens mijn laatste keer is. Bedankt Cameraland!!

Gemak
Bestellen in de webwinkel gaat zoals overal prima.

Service
er zou na mijn klacht onmiddellijk contact met me opgenomen worden, maar dat laat wel wat te wensen over.

Assortiment
zoals in elke fotografie webwinkel een ruim assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Rik 19-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige voorlichting

Algemene score

10,0
Geholpen door xxx. Goede adviezen gekregen en wat een geduld heeft ie. Camera en diverse lenzen kunnen proberen. Opgetogen naar buiten met nieuwe body en een hoop lenzen op de wishlist.

Pluspunten

  • nemen de tijd
  • groot assortiment
  • enorme dosis vakkennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torije 18-08-2016 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, voor 21.00 besteld andere dag in huis. ging eerst iets mis, heb op zaterdag rond 19.30 klantenservice gebeld en zei hebben me gelijk geholpen. Echte aanrader.

Pluspunten

  • goede service
  • ruime keus

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mp 15-08-2016 Via de website gekocht

Verrekijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne zaak, mensen met veel kennis en een dot humor.
Wij rijden er speciaal voor uit Limburg, dat is toch al gauw 3 uur heen en 3 uur terug.
Maar het advies is het waard. Dit keer een kijker gekocht voor onze schoonzoon. Sterk, duurzaam, betaalbaar, stoere behuizing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hartger 09-08-2016 Via de website gekocht

uitstekend advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb onlangs de Olympus omd em10 II gekocht. Dick heeft me prima geholpen en geadviseerd. Ik ga er zeker heen als ik extra accessoires nodig zal hebben

Pluspunten

  • assortiment
  • deskundigheid medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter de computer was het tijdbesparend en relax om mijn keuze te bepalen.

Service
Ik weet niet hoe Cameraland het waar weet te maken: 's avonds om 20:45 uur besteld en de volgende middag om 12:30 uur werd het pakketje netjes afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Service, ruime keuze, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Voor de serieuze fotograaf een winkel waar je graag je producten koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

belinda 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en keurig geleverd bij een winkel in de buurt

Service
Nog net voor de vakantie kunnen bestellen door de razendsnelle levering

Assortiment
Snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
snel, gemakkelijk en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graal 07-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Weinig zicht op wanneer je aan de beurt bent

Service
Goede info

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede winkel, met goede info over de producten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Eduard 07-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vakkundig en geduldige medewerker

Service
de eerste vragen van de medewerker wat de klant tot het het besluit was gekomen voor deze aanschaf van de camera,dat vond ik persoonlijk perfect

Assortiment
staat genoeg aan een assortiment in de winkel

Aanbeveling
een prettige zaak om te zijn en te besluiten wat je aankoop is

Extra toelichting
had wel een kopje koffie verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoom lens 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de advertentie was duidelijk en ik wist wat ik hebben wilde

Service
de afhandeling was snel en correkt

Aanbeveling
de beoordeling van de lens was goed en de verpaking was keurig gedaan

Extra toelichting
ik kan deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Zwikker 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen makkelijk te beoordelen op de site.

Service
Snel en vriendelijk.

Assortiment
Van alles tegen redelijke prijzen, genoeg keuze dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puilke 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke keuze kunne maken voor een product.

Service
Omdat het gekozen product niet meer voorradig was kreeg ik een super goed alternatief.

Assortiment
Gewoon ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Weenen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik praat over de webshop want de winkel is voor mij te ver. Maar bestellen via de webshop is heel klantvriendelijk

Service
Ik had een fout gemaakt bij het bestellen in mijn postcode en werd direct gebeld om één en ander af te stemmen.

Assortiment
Alles is zo'n beetje te koop via jullie voor doorgaans redelijke prijzen

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant heb deze week gelijk nog een artikel besteld.
Daarnaast wil ik ook wel eens iets winnen 😉

Extra toelichting
Nee ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 05-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Puur omdat we wat verder weg wonen. Maar ze zijn telefonisch altijd goed bereikbaar en behulpzaam

Service
Top. Geen 10 omdat er nog iets te wensen over moet blijven. Prima kennis van de producten.

Assortiment
Ruim. Nog maar één keer gehad dat een product niet op voorraad was.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvb 05-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles op voorraad en uit te proberen.

Service
Aardig en vakkundig personeel, met de nodige onderhandelingsmogelijkheden.

Assortiment
Zeer volledig. Alles op voorraad, zelfs tweedehands.

Aanbeveling
Zeer goed, vakkundig en uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Taalman 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Bestelde camera was niet meer leverbaar. Werd direct teruggebeld. Snel naar vrijwel identieke camera gezocht. Prijsverschil werd correct verrekend.

Assortiment
Kan altijd vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Prima service. Prima assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Tak 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat ik zoek kan ik vinden

Service
voo 24:00 besteld, volgende dag in huis, meerdere betaalmethoden

Assortiment
alles wat je nodig zou kunnen hebben...

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
PTT NL laat het afweten: sturen mail we komen tussen 06:00 en 18:00, vervolgens zorg je, dat je 15:15 thuis bent, om een briefje in de bus te vinden dast ze om 14:05 langs zijn geweest en niemand thuis hebben getroffen DUH! dus nu maandag delivery...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Snel en compleet

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron Spoor 01-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon de 2e hands camera waar ik belangstelling voor had reserveren vanuit huis.

Service
Ondanks dat de reparatie aan mijn toestel buiten de garantie was betaalde men toch 50% mee.

Assortiment
Ruime keuze aan Nieuwe en 2e hands objectieven / camera's

Aanbeveling
Goede voorlichting bij aanschaf van mijn nieuwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze, vriendelijke benadering

Service
Zeer goed geholpen en geadviseerd

Assortiment
Zeel breed assortiment, uitgestald en waarneembaar/voelbaar om uit te proberen

Aanbeveling
De winkel is een feest voor alles op het gebied van film tot fotografie in alle prijsklassen. Je kijkt je ogen uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zijp 01-08-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor effe heen gaan of online bestellen!

Service
Fijne werknemers die je graag willen helpen en deskundig.

Assortiment
Ze hebben echt heel veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ycsa 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Na de aankoop via de webshop van een Canon EOS 70d body had ik problemen met met mijn telelens. Een medewerker van Cameraland heeft uitgebreid de tijd genomen om mij uit te leggen waar het probleem vandaan kwam.
Bij mijn Redged statief was iets stuk gegaan. Het statief had ik al jaren. Er werd meteen gratis een nieuw onderdeeltje toegestuurd en mijn probleem was opgelost.

Aanbeveling
Personeel dat ter zake kundig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 01-08-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles in huis, als je een product reserveert dan ligt het keurig voor je klaar als je binnenkomt.

Service
Ze hebben erg veel kennis van zaken, kunnen goed adviseren en zijn vriendelijk. Ik voelde me erg op mn gemak in de winkel.

Assortiment
Grootste assortiment van Nederland volgens mij.

Extra toelichting
Op de webshop vind ik de informatie wat karig. Er staan maar weinig specificaties op en daardoor moest ik het product er op andere webshops bij pakken zodat ik er meer over kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael terreehorst 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site.
Gevonden via www.foto-occasions.nl

Service
Snel opgestuurd.
En de lens was netjes met alle toebehoren verpakt.
Zelf nog een gebruiksaanwijzing.
Top!!

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk, snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De roller bag werd zoals afgesproken de volgende dag keurig afgeleverd.

Service
Een ontbrekende artikel wat wel op de foto is te zien ontbrak. Na hierover gebeld te hebben werd ik binnen 10 minuten teruggebeld met de mededeling dat bij de importeur/fabrikant (Manfrotto) naar geïnformeerd zal worden. Bericht hierover moet ik nog wel ontvangen.

Assortiment
Ruime keuze, alleen jammer dat de grotere broer Roller Bag 70 niet in het assortiment zit.

Extra toelichting
Mocht ik een positief antwoord of een vervangende oplossing voor het ontbrekende artikel krijgen dan verdient Cameraland een 10 van mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld, snel en zeker.

Service
Hoewel er op de site stond dat het product nog leverbaar was, beek dus dat er alleen nog maar een showroom exemplaar beschikbaar te zijn.
Ik werd hier dezelfde dag nog over gebeld,en dat is de service die er bij hoort, toch?

Assortiment
alleen showroom model leverbaar

Aanbeveling
snelle levering, telefonisch contact....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Teun 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden, tweedehands objectief gekocht en de staat is absoluut als beschreven.. Ben erg blij met de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jc 29-07-2016 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

6,0

Gemak
je kan er rustig rond kijken, maar waarschijnlijk kwam dit door de drukte.

Service
Kwam voor de nieuwe groothoek lens van canon en kreeg gelijk een tweedehands in mijn handen gedrukt.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
kwam op een zaterdagmiddag bij een druk winkelcentrum, moeite om een parkeerplek te vinden.

Extra toelichting
orientatie zowel parkeerplaats als in de winkel wat onoverzichtelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hugenoot 29-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Persoonlijke benadering is geen probleem om iets te vragen of als bestelling in gang te zetten...

Service
Er is altijd wel iets te regelen...

Assortiment
Hoe ruim wil je het hebben...

Aanbeveling
Heb nog nooit iemand, die ik gestuurd heb, ontevreden gehoord na bezoek...

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PG de Graaf 29-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een goed bereikbare winkel met gratis parkeer gelegenheid. De winkel is overzichtelijk en duidelijk ingedeeld ondanks het enorme aanbod aan camera's en lenzen.

Service
Een vriendelijke bejegening. Duidelijke en eerlijke uitleg bij het inruilen van een objectief. Er werd samen met ons gezocht naar de best haalbare oplossing. Dank daarvoor.

Assortiment
Een winkel vol nieuw en gebruikte camera's, lenzen en accessoires.

Aanbeveling
Een goede uitleg, men nam de tijd ondanks de drukte. Men had oog voor de klant, vanwege de reisafstand werd koffie en eventueel toilet bezoek aangeboden Bijzonder klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ondanks de afstand heeft deze winkel mijn voorkeur om een volgend artikel weer daar te gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je stoel kun ja alles wat nodig is voor foto hobby bestellen

Service
snelle en juiste bezorging en retournering

Assortiment
alles wat ik nodig heb kan ik vinden bij cameraland

Aanbeveling
Soms wil ik het eerst zien voor ik het koop en dan is een internet winkel minder handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 27-07-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeerplaatsen, veel keuze in de winkel.

Service
Inruil altijd mogelijk, goede en technisch bekwame uitleg over te kiezen apparatuur.

Assortiment
Heel veel varianten 'op de plank' beschikbaar. Van vele merken, voor de wat 'kleine beurs' tot het serieuze geld.

Aanbeveling
Altijd weer een genot om iets uit te kiezen bij deze winkel. Iedere keer leer ik bij over foto-techniek (of objectieven) tijdens uitleg/discussies met het winkelpersoneel. Niet opdringerig, want ik heb ook wel eens 'nee' gezegd tegen hun advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt zelf kiezen hoe, waar en wanneer de bestelling bezorgd wordt. Kan simpelweg niet beter.

Service
Er wordt alles aan gedaan om de klant te helpen.

Assortiment
Ik kom meer dan eens bij Cameraland terecht.

Aanbeveling
Toppertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon niet meteen op juiste pagina komen, maar kan ook aan mijn laptop liggen

Service
Ben gebeld omdat er iets onduidelijk was en kon meteen andere vragen stellen

Aanbeveling
Goede service en medewerkers nemen alle tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borm 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
helder overzicht, summiere en uitvoerige beschrijving naar wens

Assortiment
brede keuze door breed prijssegment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews