Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 964 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

amateurtje 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk om een bepaald artikel te vinden, betalen ging via mastercard kostenloos

Service
na bestelling een email gekregen met bevestiging en verdere relevante info , levertijd volgens de opgave op de site

Assortiment
bij de camera werd werd op de website wel een pakket aangeboden maar jammer genoeg niet een bijpassende camera tas vermeld

Aanbeveling
goede volledige website waar gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OTTO 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was vrij gemakkelijk om te zoeken naar wat je wil hebben

Service
De verrekijker die ik had uitgezocht had bleek niet meer beschikbaar en toen werd mij een andere verrekijker aangeboden voor dezelfde prijs

Assortiment
Ik had wat meer kleinere kijkers willen zien van een goede kwaliteit en een redelijk prijs. Ik had een hele goede kijker van Fuji die ik met een hand kon hanteren. Deze kijker is helaas verloren gegaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, maar prijzen ontbraken.

Service
medewerker met veel kennis, maar wel met een wat nonchalante houding

Assortiment
Zeer groot en uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Als het er om gaat dat je ziet wat je krijgt is dit een uitstekende winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simon 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen gezeur, geen poging om me meer te verkopen dan wat ik nodig had.

Service
To the point,kort bondig (het was ook best druk ;-) )

Aanbeveling
Groot, kundig, vertrouwenwekkend, makkelijk bereikbaar.

Extra toelichting
Ik was blij dat ik in Alkmaar woonde, want Hands-on service/uitleg/instructie vind ik leuker dan klooien op het internet. (niet dat ik onhandig ben, maar LIVE is leuker!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Klaver 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus en prima personeel wat goed adviseert.

Service
Ondanks de drukte op zaterdagmiddag toch vlot geholpen. De medewerker nam alle tijd voor advies.

Assortiment
Ongelofelijk veel op voorraad. Zowel nieuw als gebruikt. Een enorme keus.

Aanbeveling
Uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel en je ziet tevreden klanten de winkel verlaten.

Extra toelichting
De score had nog iets hoger kunnen zijn. Helaas bracht mijn in te ruilen apparatuur toch iets minder op als verwacht. Ik had al eens een taxatie via de mail gedaan. Deze kwam hoger uit als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Riemslag 23-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede advisering dicht in de buurt

Service
Relatief hoge afhandelingskosten aangeboden reparatie

Assortiment
Er werd aan alle dungen gedacht en gevonden. Ik miste niks

Aanbeveling
Terzake kundig en werkelijke aandacht voor de vragen. Rust voor een relatief grote uitgave.

Extra toelichting
Verstandige advisering over aangeboden reparatie camera. Wel hoge afhandelingskosten, wat op zijn beurt druk legt op de beslissing repareren of vervangen. Maar de verbeteringen ban de afgelopen 5 jaar bleken toch al aanleiding om te vervangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Petra van Gend 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is prima te vinden op de website.

Service
Snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
Een volledig assortiment.

Aanbeveling
Zie antwoorden heir boven. Een prima winkel met een duidelijke en overzichtelijke website. Een snelle levering met goed beschermde producten door de manier van inpakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Tillmans 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snel en correct

Aanbeveling
Kan er alles vinden wat ik zoek

Extra toelichting
Vooral doorgaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AM Verhoog 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk bestelling kunnen plaatsen

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
geen negatieve ervaring, maar een tien is wel heel erg goed!

Extra toelichting
Succes en ik kom eens terus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuiper 21-02-2016 In de winkel gekocht
ALkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede service, denken mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bthruxton 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen via website gaat goed, betaal mogelijkheden zijn zeer goed, uitlevering en tijdigheid uitlevering zijn perfect.

Assortiment
Veel artikelen in het assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen. Ik heb alleen de service niet kunnen beoordelen omdat tot nog toe alles goed is. Er is nog wel wat ruimte voor verbetering ik had wat moeite met het vinden van de Nikon Speedlight SB-700 via menu selecties, zoeken via het algemeen zoek venster werkt weer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij Cameraland heb ik een tweedehands Nikon objectief gekocht. De waardering en omschrijving van het objectief kwam goed overeen met het geleverde objectief.

Eenvoudig bestelproces en gratis gebruik van credit-card betaling. Lekker safe!

Mocht het objectief toch niet bevallen, dan kan deze gratis retour. Maar hier hoef ik geen gebruik van te maken. Perfect objectief in nieuwstaat tegen een aantrekkelijke prijs.

Service
Snelle en keurige levering. Ik had besteld om 20.56 uur, waarna ik gelijk de orderbevestiging ontving. In de nacht (1.12 uur) volgde de track & track link en in de middag (13.42 uur) keurig bezorgd in een degelijke verpakking.

Assortiment
Breed assortiment voor de veeleisende fotograaf. Helaas was de B+W filter 77mm tijdelijk niet beschikbaar. Deze bestel ik ook bij Cameraland zodra deze weer beschikbaar is (gratis bezorgd).

Aanbeveling
Ik zou zonder twijfel weer een tweedehands objectief kopen bij Cameraland. Per slot van rekening krijg je een jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar (Hoefplan)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is voor mij goed bereikbaar en het assortiment is voor elke portemonnee ruim voldoende.

Service
Er werd heel goed geluisterd naar wat ik precies zocht en er werd daar door de verkoper goed op ingespeeld.

Assortiment
Er is voldoende keus voor iedere portemonnee.

Aanbeveling
Ik voel me goed geholpen. e verkoper was vriendelijk. Ik heb het idee dat ik een mooie tweedehands camera heb gekocht voor een goede prijs. Ik kom zeker terug bij deze winkel voor meer accessoires voor mijn camera!

Extra toelichting
De verkoper nam ruim de tijd om mij goed te informeren. Hij zorgde er ook voor dat mijn keuze steeds beperkt bleef, waardoor ik makkelijker een keuze kon maken. Ik ben echt blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Naar de winkel voor hulp en uitleg. Vooraf op internet alvast wat oriënteren.

Service
Verkoper wist goed wat voor soort klant hij voor zich had en prees geen zaken aan waar ik op mijn niveau niets aan had.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar. Klantvriendelijk. Ook toegankelijk op internet. Duidelijke uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mjongman79 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dichtbij, parkeren voor de deur

Service
Goed geadviseerd, uitgebreid de tijd en ook geen zaken die ik niet wens zijn bij me opgedrongen.

Assortiment
Als beginner lijkt het of alles er is. Ik kan dit echter niet als expert beoordelen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leijdeng 19-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid (en gratis)!

Service
Fantastisch geholpen, goed advies, omruilen van filter geen probleem, zaken die niet aanwezig waren werden nagestuurd. Aandacht voor de klant is uitstekend. Prima, houden zo!

Assortiment
Wat hebben ze niet bij cameraland?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isa groot 17-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super goede service werd goed geholpen

Assortiment
Er is heel veel keuze overal waar je kijk staat wel iets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Hitters 17-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te bereiken. Gratis parkeren!

Service
Prima advies, en vakkundige uitleg.

Assortiment
Het enige negatieve van deze winkel is, dat je hebberig gaat worden, zo'n groot aanbod.

Extra toelichting
Prima vakkundig advies. Een verademing vergeleken met de concurenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijsposselfotografie 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Aanbeveling
doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 15-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik heb heel goed advies gekregen bij 2e hands aankoop en meedenkend personeel om te zorgen dat ik een goede deal had.

Assortiment
Goede 1e en 2e hands assortiment

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid Borst 15-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel goed te vinden

Service
Goede duidelijke uitleg

Assortiment
Ze hadden waar we voor kwamen

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, waar je je bestelling snel kunt plaatsen. Goede menu-structuur.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Gemakkelijke te plaatsen bestelling, supersnelle levering en verschillende betalingsmogelijkheden.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Konings 15-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Keurige website.

Service
Na bestelling en betaling kwam er pas een reactie dat het product niet op voorraad was. Ik had dit liever vooraf geweten. Dag na bestelling leveren lukt dus daarom ook niet.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Winkel is mij te ver weg; webshop prima

Extra toelichting
Mail werd niet beantwoord en dat was niet echt klantvriendelijk. Na 2 telefoontjes van mijn kant ben ik wel goed geïnformeerd. Bestelling is uiteindelijk netjes ontvangen 5 dagen later.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ruben 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Grip was niet op voorraad, dat wist ik al toen ik de bestelling deed. Ik werd er toch nog netjes van op de hoogte gesteld en het koste me slechts een dag extra. Razendsnel besteld en geleverd. Top!

Aanbeveling
Geen 10 ivm de prijzen die op sommige producten toch wat hoger liggen dan bij de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hollander 15-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kwam er voor het eerst en wist niet goed waar of bij wie ik moest zijn.

Service
Vriendelijk geen bijzonderheden

Assortiment
Oog is gevuld in de winkel kijk om je heen en alles is te vinden

Aanbeveling
Voor nieuwe mensen oogt het wat warrig.waar of bij wie moet je zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne hofstra van egmond 11-02-2016 In de winkel gekocht
hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik weet eigenlijk niet wat je met GEMAK kan bedoelen. TAV een winkel. Ik heb zogezegd geen belemmeringen ervaren.

Service
De verkopers namen de tijd voor de twee gesprekken die ik wilde voeren. Ik had alleen wel graag gezeten op een stoel.

Assortiment
Dat lijkt me groot, zo te zien.

Aanbeveling
Je wordt bij de mediamarkt of zo ook vriendelijk geholpen. Maar hier merkte ik dat ze de vakkennis uit hun mouw schudden.

Extra toelichting
De tijd zal leren of ik als persoon, of telefonisch goed geholpen blijf worden. Het is best een ingewikkelde camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Paulusma 11-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even wachten totdat we aan de beurt waren, want het was druk in de winkel. Daarna uitstekend geholpen met onze aanschaf: prettige dienstverlening van iemand die verstand van zaken had

Service
zie voorgaand antwoord

Assortiment
Alles wat we nodig hadden om onze camera weer compleet te krijgen, was in de winkel beschikbaar

Aanbeveling
Goede service, prettig contact en vakbekwaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via webshop besteld,volgende dag al in huis!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Veel keus, duidelijke website, prijzen zijn in juiste verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tjeu van Horne 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke site snelle en goede levering

Service
komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jym 10-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is overzichtelijk aanwezig in de winkel. Personeel geeft heldere uitleg.

Service
Tot nu toe goed. Kan er pas echt iets van zeggen als er problemen zijn met het toestel.

Assortiment
Zelden zo'n breed assortiment gezien in een winkel.

Extra toelichting
Op diverse plaatsen in de winkel draaien informatieve video's.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijn 09-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, maar ook telefonisch en in de winkel werd ik prima geholpen

Service
Ik heb een tweedehands objectief gekocht; ik mocht deze n alle rust buiten uittesten. Top!

Assortiment
Qua oppervlak is de winkel niet groot, maar er is enorm veel keuze, ook tweedehands!

Aanbeveling
Ruim assortiment, concurrerende prijzen en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SLT77V 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle zoekfunctie via prima categoriemenu

Service
Doen wat beloofd. Bestelling volgens info op tijd geleverd.

Assortiment
Voor mijn interessegebied een slaagkans van zeker 90%

Aanbeveling
Ook voor een kleine bestelling een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraland 09-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heel erg goed, en duidelijk een prijsbewuste afweging aangeboden in verschillende artikelen

Aanbeveling
goede service, bekwaam en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HJBerghammer 09-02-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prime uitleg

Service
prettige ,emsem

Assortiment
alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
goede winkel prettig winkelen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan R 09-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
werd heel snel op mijn gemak gesteld door prima medewerker

Service
zonder er zelf naar te vragen kwam men met een aanbod van accessoires waar ik zelf niet aan had gedacht

Assortiment
hoewel ik zelf reeds van tevoren wist wat ik wilde kopen, zag het assortiment er indrukwekkend uit.

Aanbeveling
Goed gevoel

Extra toelichting
Iets meer aandacht voor de klant, direct bij binnenkomst, al is het maar een welkom en aanwijzing door wie je geholpen kan worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schouten 08-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,8

Gemak
Veel producten Donkere winkel Rommelig

Assortiment
Te veel

Extra toelichting
Omdat jullie ook retour producten innemen en dit ook communiceren op de site, en ik een niet verzegeld doos kreeg wek je de indruk dat hij retour is genomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jos Waardenburg 08-02-2016 In de winkel gekocht
De Hoef Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ruim en uitermate overzichtelijk.

Service
Kwam met een gerichte vraag (naar een bepaalde flitser)
Desondanks veel informatie hierover gekregen en flitser uitgeprobeerd op de desbetreffende camera.

Aanbeveling
Zeer tevreden over winkel en service (zie voorgaande motiveringen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franci leeuw 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker vanaf de bank bestellen

Service
Op de site stond dat het statief van 49,00 voor 12,00 was. Maar op t moment dat hij in de winkelmand kwam was ie ineens 17,50. Gebeld en de prijs werd gelijk aangepast naar 12 euro

Aanbeveling
Ruime keus, goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima, even zoeken maar het artikel is te vinden.

Service
Correct, kreeg een berichtje omtrent de levering. Had even gedacht wanneer krijg ik het maar de volgende dag bericht.

Assortiment
Wat ik zocht, vond ik. Verder kan ik hier niet over oordelen.

Aanbeveling
Nu pas ik beeld :-), kende de site niet.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks dat de camera die ik graag wilde hebben online niet meer beschikbaar was (door een fout in het online bestellingssysteem), werd er snel een nieuw alternatief aangeboden per mail. De dag later werd ik netjes gebeld en werd er excuses aangeboden. Het restant bedrag stond dezelfde dag nog op mijn rekening en de camera was razend snel binnen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nicole 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk alles in te voeren.

Service
Heel goed geholpen via telefoon en mail.

Assortiment
Voor iedereen is er wel iets!

Extra toelichting
Super blij met m'n camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website en overzichtelijk

Assortiment
Voor iedereen budget mogelijkheden

Aanbeveling
Duidelijk, kwaliteit en snelle levering

Extra toelichting
Ga zo door :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijsman 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Camera-body gekocht, maar deze beviel niet helemaal. Terug kunnen sturen zonder extra kosten.

Service
Camera werd snel geleverd

Aanbeveling
Nog niet heel veel ervaring heb ik, met deze winkel, maar mijn ervaringen zijn uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richhanz 04-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line gezien dat Cameraland een tweedehands Nikon 70 - 200 mm objectief te koop had. Kosteloos gereserveerd en op een dag dat het uitkwam in de winkel uit mogen proberen.

Service
Objectief kon 3 maanden later niet meer scherpstellen en is volledig onder garantie helemaal in orde gemaakt.

Aanbeveling
Keurige service met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
doordat je op je gemakje kan vergelijken op de site.

Service
snel herstel na verkeerde levering.

Aanbeveling
Goede, snelle service.

Extra toelichting
Camera werd binnen 3dgn geleverd, het was een cadeau, maar er bleek een verkeerde accu en oplader te zijn geleverd.Na 1 telefoontje lagen de goede onderdelen de volgende dag bij ons in de brievenbus;-)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gijs 03-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg/prima bereikbaar

Service
Goede after sales begeleiding

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Ruime opzet en overzichtelijk

Extra toelichting
Klant staat centraal /deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Octo4240 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling ging gemakkelijk, prettige website en duidelijke bestelprocedure

Service
fijn contact gehad per e-mail en telefoon, snelle reactie en aardige mensen

Assortiment
goede prijs die meegaat met laagste prijs elders. Ook veel accessoires tegen lage prijzen

Aanbeveling
Goede webshop, lijkt betrouwbaar en prettig om iets te bestellen. Bezorging gaat ook prima.

Extra toelichting
Ja, fijne webshop in vergelijking met vele anderen. Eerder ervaring met bijv. Fotoklein was slecht, wat een contrast met deze winkel! Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Wierink 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed

Service
goed geholpen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 03-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer.

Service
Erg prettig geholpen door een medewerker die weet waar over hij praat, neemt alle tijd en laat verschillende mogelijkheden zien.

Assortiment
Er is geen nee te koop

Aanbeveling
Overzichtelijk en een ruime opstelling van het foto apparatuur. Heeft een vriendelijke en welkome uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Follong 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Keurige site...items snel vindbaar en voldoende info

Service
Snelle afhandeling met correcte notificatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews