Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6228 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kunstfoto 11-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen bij de webwinkel is goed, maar beter is het om naar de winkel in Alkmaar te gaan.

Service
Goed en eerlijk advies.

Assortiment
Nieuw, maar ook veel gebruikte en in goede staat verkerende camera's en accessoires te koop

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over het advies voor mijn camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en duidelijk opgezette shop

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
snelle en correcte afhandeling van mijn bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede web alles is makkelijk te vinden

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tot nog toe heb ik alles kunnen vinden

Aanbeveling
Mijn ervaring is erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vond mijn product (lens)niet via het zoek machine venster. Wel via navigatieknoppen. Iemand anders had misschien al opgegeven.

Service
Snel product ontvangen. Sms bericht dat pakketje klaar lag bij het post nl punt.

Assortiment
Voldoende keus ook tweedehands

Aanbeveling
Schappelijke prijzen, goede service. Alleen de zoek machine werkt niet optimaal.

Extra toelichting
Hartstikke leuk dat ik na mijn bestelling via de nieuwsbrief werd uitgenodigd voor de Canon open school training. Veel van opgestoken vandaag. Daarvoor dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 09-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gemak was gewoon goed, ik heb geen hele bijzondere ervaring meegemaakt op het gebied van 'gemak'.

Service
De service tot heden is oke echter een echt beroep op service heb ik nog niet hoeven doen, bijvoorbeeld als er uitleg nodig is of als er iets defect is.

Assortiment
Wat mij betreft meer dan uitstekend.

Aanbeveling
Prima winkel en de medewerkers zijn deskundig. Kanttekening is dat de prijs niet scherp is. Dat wil zeggen dat ik van mijn aankoop niet het gevoel heb dat ik een goede deal heb gemaakt. Voor korting of een scherpe deal is dit niet het juiste adres.

Extra toelichting
Prima adres voor je aankopen en wat mij betreft van harte aanbevolen als je een scherpe prijs niet belangrijk vindt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles in perfecte staat aangekomen .

Service
Snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 09-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een tweedehands lens en keek op marktplaats. Daar kwam de lens die ik wilde naar voren bij cameraland. Ik kon hem reserveren. Ik kreeg binnen een paar uur te horen dat hij idd op voorraad was en dat hij klaar stond voor me voor bepaalde tijd. Duidelijk en snel!

Service
Vriendelijke mensen en alkes was geregeld.

Assortiment
Ik zou ook wel een tien willen geven maar ik weet niet of jullie alles hebben. Bij mij ging het goed

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G van der Starre 09-05-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
deskundig personeel, goed advies

Service
snelle afhandeling

Assortiment
jullie hadden wat ik nodig had, ik kon een duidelijke keus maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles via de webwinkel te regelen!

Service
Duidelijkheid en snelheid.

Assortiment
Genoeg voor iedereen die wat wils!

Extra toelichting
Gen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Tijdens vakantie in NL online een bestelling willen doen. Bleek dat wanneer ik mijn eigen woonadres als factuuradres invoerde en vakantieadres als afleveradres via "pakjegemak", er geen betaalscherm tevoorschijn kwam. Pas wanneer het factuuradres hetzelfde was als verzendadres, dan kon een betaling worden uitgevoerd.

Service
Keurig geholpen toen ik over de bestelling heb gebeld, omdat het betaalscherm niet verscheen

Assortiment
Uitgebreid, compleet. Prijzen naar mijn mening wel wat hoger dan concurrentie

Aanbeveling
Gemiddelde van mijn overige beoordelingen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Leerlooijer 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Onderdeel niet makkelijk te vinden.

Service
Goed de weg gewezen

Assortiment
Het goede onderdeel.

Aanbeveling
De volgende keer kom ik weer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Kühn 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel antwoord op mijn emailvraag en en snelle en duidelijke afhandeling ervan

Assortiment
Kijk naar links en dan is er nog een heel assortiment wat besteld kan worden.

Aanbeveling
Lees bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiersma 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website, maar de zoekfunctie is een beetje vreemd (klikken op een zoekresultaat gaat niet naar de pagina van het product).

Service
Levering zoals beloofd. Duidelijke mail.

Assortiment
Prima assortiment, maar ze hadden niet alles wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Dorleijn 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke website met juiste info

Service
rond 19:00 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag om 12:15 uur in huis.

Assortiment
ruime keuze voor ieder budget.

Aanbeveling
kwaliteit, betrouwbaar, snelle levering

Extra toelichting
zo blijven doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 05-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeerplaats

Service
Uitstekende uitleg over de verschillen tussen verrekijkers. Daar kwamen we voor. Hierdoor hebben we de juiste keuze kunnen maken.

Assortiment
Er is heel veel keus in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
We wonen ruim 40km van de winkel af. Maar de reis ernaar toe is het zeker waard.

Extra toelichting
Een uitstekende service. Hier wordt er echt tijd en aandacht besteed aan de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ja 03-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima setting van merken, producten en accessoires!

Service
Uitstekende warme ontvangst, prima intake en diagnose van onze klantvraag. Goede opvolging.

Assortiment
Cameraland.... What else?

Aanbeveling
Uniek op alle aspecten waar een klant voor komt.

Extra toelichting
Kopje koffie erbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phek 03-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is zoeken waar de merken staan op gesteld

Service
Uitstekend en plezierig geholpen , prima technische uitleg. Nemen alle tijd voor je, alles kan je uittesten

Assortiment
Veel merken, en uitvoeringen

Aanbeveling
Je slaagt garandeert, maar je wordt niets opgedrongen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees 03-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is goed ingedeeld en overzichtelijk .

Service
Door goede info en uitleg tot een tevreden aankoop .
Prettige verkoper .

Assortiment
overzichtelijk en veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno Wieringa Madness Photography 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en goed aanbod wat overzichtelijk is.

Service
Makkelijk bestellen en zeer vlotte levering

Assortiment
Veel te koop, zowel nieuw als gebruikt.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 03-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij kwamen voor het eerst binnen en waren verrast door het grote assortiment. Onze eerste indruk was WOW wat (erg) veel allemaal. Weet niet of dat positief of negatief is.

Service
Geweldig geholpen door een persoon die precies aanvoelde waar mijn(onze)behoefte aan was.

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen maar kwam als ruim en goed over

Aanbeveling
Klantvriendelijke en een absoluut gevoel van ............ hier kom ik nog eens

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Kollenbrander 03-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeeer ruime sortering

Service
Ter zake kundig vriendelijk personeel

Assortiment
Geweldig groot

Aanbeveling
Gewoon perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie bunde 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering en goede prijs.

Service
Netjes gemeld dat alleen het showroommodel nog aanwezig was en ik kon kiezen om deze te kopen of om te wachten op een nieuwe. Gekozen voor het showroommodel en deze zag er heel goed uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordi 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Binnen 24 uur na de bestelling wad het binnen

Assortiment
Ruim aanbod van camera spulllen

Aanbeveling
Binnen 24 uur na het bestellen was het product al binnen.
Zeer snel en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tbmedia 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Met denkt mee en werkt snel.

Assortiment
Ze hadden wat in nodig had.

Aanbeveling
Zeker. Ik ken de winkel verder niet. jullie moeten de producten nog leveren maar ik heb nu een goed gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine vink 29-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel opgezette winkel. Overzichtelijk, misscchien borden boven nieuw en occasion.

Service
Goed en snel geholpen, erg vriendelijk

Assortiment
Voor ieder zit er wat tussen

Aanbeveling
Snel geholpen ondanks de drukte. Vriendelijke service en totaal niet opdringerig. Er wordt goed geluisterd naar wat jij nodig hebt en gekeken naar het budget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Hoppers 27-04-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
moest toch even vanuit utrecht komen, maar dan is de winkel goed bereikbaar

Service
adequaat en vriendelijk geholpen. Soms wat te snel.

Aanbeveling
assortiment, deskundigheid en uitgebreid de tijd voor je hebben

Extra toelichting
ik wist al wat ik hebben wilde, dus geen ervaring met verder assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot aanbod, dus het is even zoeken, maar prima voor elkaar.

Service
Het bestelde artikel kwam na de bevestiging niet meer voor in de webshop. De voorraad is dus altijd actueel. De bestelling is snel en correct geleverd.

Assortiment
Groot aanbod, met veel keuze per productsoort.

Aanbeveling
Mijn ervaringen met Cameraland zijn uitstekend. Ik ken geen andere webshop waarvan ik de indruk heb dat ze hun zaakjes zo goed voor elkaar hebben. Hier kan iedere webshop een voorbeeld aan nemen.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam 25-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en vrij parkeren

Service
Meteen aangesproken in de winkel en goed geholpen

Assortiment
Precies wat we wilden voor een goede prijs

Aanbeveling
Goed bereikbaar, gratis parkeren, een assortiment met camera's van eenvoudig tot zeer professioneel en vriendelijk, professioneel personeel.

Extra toelichting
Wij waren op zoek een eenvoudige camera en al teleurgesteld bij de Mediamarkt en BCC vertrokken. Behalve dat deze winkels de camera's op hun website niet in de winkel hadden, alleen veel duurdere modellen, werden we ook nog eens genegeerd door het personeel. Vervolgens zijn we even bij Cameraland gaan kijken, waarde bij binnenkomst al meteen werden aangesproken en binnen een kwartier buiten stonden met een voor ons perfecte camera voor een goede prijs. Geen gezeur over extra garantie bij kopen maar gewoon ouderwets twee jaar garantie omdat ze achter hun product staan. Verfrissend om weer eens met zo'n goed gevoel de winkel uit te lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoekfunctie soms niet helemaal correct

Service
Snel, goed en het juiste product

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht maar dat zegt natuurlijk niets over het gehele assortiment.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, uitstekend product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert Jan Scheper 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On line bestellen ging heel makkelijk. De site belooft: voor 21:00 besteld, morgen geleverd. Dit klopt, om half negen besteld, de volgende dag om 3 uur in huis.

Service
Na m'n bestelling werd ik gebeld: het serienummer klopte niet met dat in de aanbieding op de site. Heel prettig, persoonlijk contact bij de aanschaf van iets duurs via internet. Geeft vertrouwen.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. Het was een 5 sterren-occasion en dat klopte: de lens was puntgaaf in originele verpakking met toebehoren. Blij mee!

Aanbeveling
Gewoon prima.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 23-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden. Gratis parkeren.

Service
Duidelijke, vriendelijke uitleg.

Assortiment
Keuze is meer dan genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 22-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment aanwezig maar helaas duurde het erg lang voordat ik geholpen werd. Een paar mensen die later binnenkwamen werden eerder geholpen. Het nummertjes systeem was niet in gebruik en dat vind ik vreemd voor een drukke zaterdag.

Service
Vriendelijk en adequaat geholpen.

Aanbeveling
Het was mijn eerste bezoek en algemene indruk was goed maar niet uitzonderlijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Coutteel 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles duidelijk

Service
zeer snel en accuraat

Assortiment
heb deze keer voornamelijk bij de verrekijkers gekeken en dat leek al heel uitgebreid

Aanbeveling
perfecte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en geode productomschrijving

Service
Product conform beschrijving en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 19-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon rustig even rondkijken zonder hijgende verkoper in mijn nek, maar er was er direct 1 toen het nodig was. deze hielp mij snel en aducaat zonder slap gezever. lovin it

Service
zie opmerking hierboven ! niet voorraadig item wordt netjes nagestuurd.

Assortiment
De winkel was tot de nok gevult met de meest uiteenlopende merken en accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris en Gerda 18-04-2016 In de winkel gekocht
alkmaar hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bij een vraag een juist antwoord

Service
toestel werd compleet opgestart volgens onze wensen

Assortiment
bij de vraag dit wil ik eerst een bedenkelijk gezicht en toen JA het lampje ging branden

Aanbeveling
goed geholpen en alle tijd voor ons

Extra toelichting
een goede keus cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Telefonisch contact, veel kennis van zaken en prima voorlichting, ondanks een andere keuze lens door mij zelf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Oculairschelp 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel te vinden

Service
Snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 16-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te parkeren. Veel spullen, veel hulp en veel kennis aanwezig.

Service
hewt was druk, maar we werden vrij snel geholpen, zonder haast.

Assortiment
er is van alles voor elke fotograaf

Aanbeveling
we komen er graag, al jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Lieshout 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De service is uitstekend, je wordt goed over alles op de hoogte gehouden.

Assortiment
Je hebt ruime keuze!..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraland 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlugge levering.

Service
Gemotiveerde antwoorden.

Assortiment
Somige baterijen niet leverbaar bij levering.

Aanbeveling
Men moet wel nederlands praten

Extra toelichting
Ik wacht op mijn tweede baterij niet geleverd met het pakket maar wel op de faktuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 11-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je wordt geholpen door vakkundige mensen die de tijd voor je nemen, al is het nog zo druk.

Assortiment
Iedereen kan iets vinden dat bij hem past, of je nou beginnend of beroepsfotograaf bent. Het assortiment is indrukwekkend groot.

Aanbeveling
Gewoon een goede zaak die goede informatie geeft en je niets opdringt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchel Sonius 11-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel proffesionele informatie

Service
Wisten veel van product

Assortiment
1 camera hadden ze noet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosTomee 11-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoeft niet lang te wachten. Er wordt deskundig advies gegeven in mijn ogen

Service
deskundig advies

Assortiment
Ik zocht een male/male statiefschroef 1/4 bij 1/4 inch , een product wat mogelijk niet zo vaak verkocht wordt en niet verkrijgbaar was bij Cameraland. Dit product wordt wel door diverse derde partijen bij amazon.de aangeboden.

Aanbeveling
deskundigheid van personeel is goed en kwaliteit van aangeboden product is goed

Extra toelichting
Zo doorgaan. Probeer zoveel mogelijk producten fysiek aanwezig te hebben in de shop en indien bepaalde producten minder courant zijn probeer dan de klanten in de winkel mbv het web (google search) te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margreet 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed alles te vinden

Service
Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering.

Assortiment
Gevonden waar ik naar op zoek was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Moens 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Ik ga voorlopig voor een 10. Ik ze nog niet nodig gehad als er een probleem was.

Assortiment
Zeer ruime keuze met kwalitatief goede merken

Aanbeveling
De 10 zegt genoeg dank ik

Extra toelichting
Ik woon zelf in Zeeland en ben nog nooit in de winkel in Alkmaar geweest, maar als ik n de buurt ben kom ik zeker langs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 08-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar (vlakbij de ring van Alkmaar en de A9). Gratis parkeren. Uitgebreid assortiment en goed advies! Behalve nieuwe cameraspullen ook goed assortiment tweedehands cameraspullen (met garantie).

Service
Goed advies gekregen over de aanschaf van tweedehands Canon camera: de 40 D camera die ik al had (maar die ik had laten vallen) of toch die 60 D? Uiteindelijk toch voor de 60D gekozen: goede prijs, onderhoudsbeurt gehad en gecontroleerd en laag aantal clicks (en niet geheel onbelangrijk: 1 jaar garantie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maar röge 08-04-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Mensen net verstand van fotografie en ze nemen de tijd voor je

Assortiment
Alle soorten en maten hebben ze liggen

Aanbeveling
Mooie winkel. Bezoekje waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 07-04-2016 In de winkel gekocht
winkelcentrum de Hoef in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Werd prima geholpen, deskundig advies.
De acculader Universal Fast Charger LUC0060 werkt uitstekend.

Aanbeveling
Heel klantvriendelijk, uitstekend en deskundig personeel, groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
niet al teveel informatie over het product

Service
snelle afhandeling wat gezegd word doen ze ook

Assortiment
mis van enkele merken de belangrijke dingen (feisol)

Aanbeveling
een eerlijke winkel met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews