Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 978 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corien 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het bestellen on-line verliep niet helemaal goed in één keer

Service
goed geholpen

Assortiment
ruime keuze, veel tweedehands

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Fijn dat er ook tweedehands camera's te koop zijn!

Extra toelichting
Ik zocht een goede camera op een klein budget. Gelukkig had cameraland een prachtige tweedehands camera voor mij (mijn eerste camera overigens), ge-wel-dig! Enorm veel plezier van, werkt goed, ziet er goed uit, gebruikelijke accesoires erbij, helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Taanman 23-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Verkoper wist gelijk wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Goede kennis en kunde bij het personeel verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Himst 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet een lens vastgelegd en die lag een half uur later ook netjes klaar. Van de verkoper kreeg ik ook nog een paar tips.

Service
Afspraken komen ze na, daar hou ik van.

Aanbeveling
Daar kom ik zo nu en dan, altijd ter zakenkundig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVDN 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke toegang en parking

Service
Vriendelijke en correcte bediening.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadeche 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat er zeer duidelijk!

Service
Helaas was de medewerker die mij aan de telefoon hielp zeer geïrriteerd en dat terwijl ik alleen duidelijkheid vroeg. Jammer.

Assortiment
Niks aan op te merken, alles wat ik nodig heb kan ik hier krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

nadeche 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat er zeer duidelijk!

Service
Helaas was de medewerker die mij aan de telefoon hielp zeer geïrriteerd en dat terwijl ik alleen duidelijkheid vroeg. Jammer.

Assortiment
Niks aan op te merken, alles wat ik nodig heb kan ik hier krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

famBroerse 17-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime sortering duidelijk uitgestald. Je loopt direct naar je product van keuze toe.

Service
Aardige mensen, behulpzaam en vakbekaam

Assortiment
Als Cameraland het niet heeft bestaat het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex F Canvas 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
klantvriendelijk, snel

Assortiment
meer dan ik helaas kan betalen...

Aanbeveling
de oude was leuk, deze is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans1243 15-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is prima in orde.

Service
Prima in orde, en deskundig personeel.

Assortiment
Zeer ruime, en veel op voorraad

Extra toelichting
Nieuwe winkel is nog beter dan de oude, mooi overzichtelijk en licht. Prettig rondkijken en vriendelijk personeel. Kom er graag, en heb er ook diverse camera's gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees-1969 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is makkelijk te plaatsen via de site

Service
Ik moest nog een koppeling tussenstukje hebben. Dat is later opgestuurd. Prima geregeld. Alles was snel in huis

Extra toelichting
Helemaal blij met mijn statief, de hulp en afronding van de bestelling. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubhoorn 13-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Heel goed, verkoper kwam meteen met een oplossing (gratis) bij een klacht over een accu (voor mij dochter) en gaf een demo-filter voor een aangename prijs weg.

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Verkoper speelde goed in op de wensen en kwam ook met alternatieven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Giessen 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was heel duidelijk. Veel te zien op de site en zeer up to date. Maar omdat ik zelf geen verstand heb van fotograferen en ik advies wilde, heb ik verder telefonisch contact gezocht en ik werd werkelijk uitstekend geholpen!

Service
Zie bovenstaande. Ik werd teruggebeld omdat er een foutje was gemaakt met de geheugenkaart van 4Gb die niet bleek te passen; voor hetzelfde geld werd er een geheugenkaart van 8Gb bij gedaan en ook nog gratis lensdoekjes.

Assortiment
Ruime keuze van goede kwaliteit!

Aanbeveling
Ik ben zelden zo professioneel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper de M 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne winkel met voldoende parkeermogelijkheden. Zeer benaderbaar personeel met echte kennis!

Service
Zeer professioneel advies. Bij de aankoop van een compactcamera tot een uitgebreide spiegelreflexpagina.

Assortiment
Alle gangbare modellen op voorraad. Alle onderdelen ook los af te nemen (body's, lenzen, enz. enz.)

Aanbeveling
Iedereen die serieus nadenkt over een camera moet hier langs. Concurrerende prijzen met de hoogst mogelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hochabet 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is erg makkelijk om bij cameraland te bestellen. Alles is goed te vinden.

Service
Zeer snelle levering en prima verpakt.

Assortiment
Cameraland heeft een breed assortiment en veel occasions. Goede prijs kwaliteit verhouding en prima spullen

Aanbeveling
Cameraland is zeker aan te bevelen bij anderen en dat zal ik ook zeker doen.

Extra toelichting
Prima spullen, snel geleverd, prima zaak. Ik zal hier zeker vaker kijken en als er wat voor mij bij zit kopen. Je krijgt wat ze beloven en de camera ziet er als nieuw uit!! Werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poggy 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging makkelijk en er was voldoende uitleg over het artikel

Service
Het was leuk om te vernemen dat er op de 2de hands lens nog 1jaar garantie gegeven wordt

Aanbeveling
Het is als beginnend fotograaf altijd leuk om voor een goedkopere prijs toch een goede lens te kunnen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van der Lee 09-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel Cameraland is bij mij om de hoek. Binnenstappen om vervolgens een keuze te maken uit het ruime aanbod was dus puur gemak.

Service
Tijdens de keuze voor een camera is goed meegedacht, tot en met de begeleiding van een geldterugactie. Over de rest van de service kan ik nog niets zeggen, omdat ik die nog niet nodig heb.

Assortiment
Er is ruime keuze, van instap- tot professionele apparatuur, in veel verschillende prijsklassen. Wat er niet staat, kan aangevraagd worden.

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard. Bij Cameraland is geen sprake van dozenschuivers, kun je krijgen wat je vraagt of helpt het personeel je een overwogen keuze te maken die past bij budget en gebruik.

Extra toelichting
Ben zeer te spreken over de winkel, al vond ik het bezoek aan de winkel duidelijk prettiger dan de online winkelervaring. Online krijg je echter wel een beeld van het forse aanbod en de uitgebreide mogelijkheden bij Cameraland. Prettig, professioneel en serieus advies. Het leidde ertoe dat ik met een andere camera het pand verliet dan ik overwoog aan te kopen, maar spijt heb ik er niet van.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick12587 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
.

Service
lang wachten op een taxatie omdat maar 1 persoon aanwezig was voor taxeren

Assortiment
.

Aanbeveling
.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nelleke1987 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site!

Service
perfecte service!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik zou zeker iemand deze site aanbevelen!

Extra toelichting
Camera besteld en de volgende dag al binnen! heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Ouwerkerk 09-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke winkel, zo ook de webshop. Goede parkeergelegenheid en de hond mag zelfs mee naar binnen.

Service
Men heeft alle tijd voor je, legt goed uit, geeft goede tips en probeert niet om je iets aan te smeren wat je toch niet zult gaan gebruiken.

Assortiment
Je kijkt je ogen uit en alles staat heel overzichtelijk.

Aanbeveling
Winkel goed bereikbaar, de webshop is heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Een prettige winkel waar ik al een jaar of 7 mijn spullen koop. Ik ben dus zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjrbuurman 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede- en duidelijke site.

Service
Lang moeten (20 min.) wachten aan de lijn, waardoor ik uiteindelijk de verbinding maar heb verbroken. Omdat ik toch naar Alkmaar moest om het product dezelfde dag in huis te hebben.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze uit nieuwe- en gebruikte artikelen.

Aanbeveling
Zeer voorgaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Yoni87 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik ben in de winkel snel en goed geholpen. De deskundigheid van het personeel komt goed naar voren wat fijn is voor de klant

Assortiment
Prima assortiment, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Door de juiste service goed aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DaanK89 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en begrijpelijk advies, er vriendelijke mensen die er niet alleen werken maar ook een hobby delen.

Service
Mocht een product ruilen zonder problemen ben nu zeer tevreden !

Assortiment
Veel Keuze en Kennis in huis. en mocht het er niet zijn zoeken ze het voor je uit.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanraden wegens goed advies vriendelijk personeel en erg service gericht

Extra toelichting
Top winkel, ziet er mooi uit, veel keuze en advies in huis en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël v Dijk 07-07-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
prettige uitleg en een goed advies

Assortiment
voor elk wat wils!

Aanbeveling
prettig om iemand in de winkel te hebben die verstand van zaken heeft, daardoor kun je beter tot een goede beslissing komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WIPEsoft 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en alles gemakkelijk vindbaar. Bestellen gaat eenvoudig.

Service
Prima snelle service, netjes verpakt.

Assortiment
Voldoende te kiezen

Aanbeveling
Erg tevreden dus zal zeker doorvertellen

Extra toelichting
Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job Hero One 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en duidelijk bestel process. Word goed op de hoogte gehouden via de email.

Bij het beoordeling formulier verdwijnt alleen de toelichting als het cijfer wordt aangepast wat niet heel handig is.

Service
De inhoud van de doos Fuji X-T10 16-50 was aangepast en het objectief vervangen door een 18-55. Dit was mij onduidelijk en heeft gezorgd voor het onnodig terug sturen van het pakketje.

Aanrader is om dit op de factuur of d.m.v. een stikker aan te geven op de doos om verwarring te voorkomen.

Desondanks perfecte service om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bij contact via email ook snel weer terug gebeld.

Assortiment
CameraLand had exact the body en lens combinatie die ik zocht.

Aanbeveling
Eén besteliing geeft weinig ervaring met de winkel, maar hoe alles netjes is afgehandeld is het zeker een winkel waar ik zelf bij terug zou willen komen of andere mensen naar toe zou sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bwempe 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Top geholpen, heel fijn.

Assortiment
Hele ruime keuze, het wordt moeilijk kiezen, maar top ;-)

Aanbeveling
Nu al een aantal malen bij jullie geweest en iedere keer weer fijn geholpen.

Extra toelichting
Fijne mooie winkel met fijn personeel en een zeer ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdB VisueleMedia 05-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dit is niet van toepassing omdat ik de camera via marktplaats had gevonden

Service
Contact gehad met de winkel in Alkmaar. prima te woord gestaan en geadviseerd. Ook werd mij verteld dat ik de camera kon reseveren

Assortiment
Ik heb als kunnen vinden maar de prijzen zijn nagenoeg gelijk als bij de concurent

Aanbeveling
Prima service en goede uitleg. Verkoper luistert goed wat je wilt.

Extra toelichting
Prima winkel met groot assortiment en deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd Stopetie 05-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
ze hebben enorm veel, geloof niet dat er iets is dat ze niet hebben.

Aanbeveling
goede service en vak bekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheovD 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website wekrt prima.

Service
Had een tweedehand Sppedlight gekocht. Foudraal bleek te missen bij aankomst, maar dit is zeer snel hersteld. Top!

Assortiment
Vond daar naar wat ik op zoek was. Ik heb veder niet zoveel zaken gezien die zoveel tweedehands aanbieden. Geen mening over de andere zaken die aangeboden worden.

Aanbeveling
Zeer tevreden. En handig dat ze online tweedehands items aanbieden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leeuwenbrink 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zeer kundige verkoper

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
op gebied van deskundigheid.

Extra toelichting
Ik ben in de winkel geweest, werd prettig en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Blokker 03-07-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Minder tijd kwijt dan op internet iets zoeken.

Service
alle tijd en ruim voldoende kennis

Assortiment
Voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
Hier kan je met een gerust hart iemand heen sturen.

Extra toelichting
Eerst bij de mediamarkt langs geweest. Daar gillend weg gegaan, op zoek naar kennis en goed advies. Wel een tijdje moeten wachten in de winkel (nummertje trekken), maar dat is het nadeel van succes. Daarna alle tijd het wachten meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvoskamp.49 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
moeilijk via ideal betalen

Service
prima service

Assortiment
voldoende assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
al met al een prima winkel om online te kopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

F Kampers 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met goede omschrijving van artikel en in dit geval wat je van een 2e hands artikel mag verwachten

Service
Na bestelling snelle levering. Artikel was zorgvuldig verpakt.
Wat niet op de factuur stond was de één jaar garantie op het 2e hands artikel, terwijl hierover wel duidelijk wordt gecommuniceerd via de site.

Assortiment
Prijzen lijken me OK. Geen nader onderzoek naar gedaan door "treffer" 2e hands artikel via marktplaats. Assortiment hangt af van wat je zoekt. Alle grotere merken zijn vertegenwoordigd met volgens mij voldoende diepgang.

Aanbeveling
Duidelijke website met voldoende filtermogelijkheden om snel tot de juiste keuze te komen.

Extra toelichting
Duidelijke website met voldoende filtermogelijkheden om snel tot de juiste keuze te komen. Snelle levering met track & trace optie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mklaassen010 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bestelling was niet direct leverbaar, daardoor kreeg ik gewoon een extra exemplaar!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Zondervan 01-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Aandacht voor een vraag bij een probleem

Assortiment
Grote keus in diverse categorien

Aanbeveling
De medewerkers weten waar ze het over hebben en komen met een passend advies.

Extra toelichting
Een 10 is alleen mogelijk als je het iedereen naar de zin kan maken, een 9 betekend dat je elke klant serieus neemt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burke 01-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie zaak, goede plek, veel kennis. Jammer is dat u in Alkmaar zit, anders was het een 10.

Service
Geweldig personeel! De man stelde de niet bij u gekochte camera (ik heb het gekregen van mijn echtgenote) uit zichzelf in en gaf tip over deze lens. Helemaal goed.

Assortiment
Prima natuurlijk. Vraag me af of het duurste altijd het beste is maar misschien verkoopt u geen goedkopere cards etc.

Aanbeveling
beste fotozaak die ik ken. Dat vind ik al heel lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobindeMoel 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Veel kennis van alle artikelen. Genoeg showmodelletjes zodat je kan zien en voelen wat je koopt, erg fijn!

Assortiment
Prijs ligt ietwat hoog in vergelijking met het web maar die kunnen niet op tegen de goede service van Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fgb 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
webwinkel is perfekt, aktuele update van voorraad. Fysieke winkel is fijn, maar bij sommige verkopers voel je je soms een beetje een sukkel door hun houding. Niet doen, altijd geduldig blijven want de klant is koning!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LBijl64 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Onder het kopje prijs, zou het handig zijn als je het max besteedbare bedrag zelf zou kunnen invoeren. Het schuifje werkt niet op de IPad.
Verder een prima site om alles te vinden / en heel veel praktische tips.

Service
Bereikbaarheid is vanuit Velserbroek perfect.
Je hoeft niet het centrum in, en gratis ruime parkeergelegenheid voor de deur.
Ook door de telefoon een paar keer prima geholpen. Duidelijk antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Ik was overrompelt over het assortiment en keuze bij jullie in de winkel. Dit in Haarlem nooit eerder meegemaakt. Vanaf nu weet ik jullie te vinden.

Aanbeveling
Het assortiment / keuze / bereikbaarheid
en klantvriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Zoals hier boven vermeld, het assortiment / keuze / bereikbaarheid en snel klantvriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melkofpuur 28-06-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is vlak bij mijn bedrijfsruimte en daardoor kan ik snel langs als ik een probleem heb.

Service
De medewerkers zijn vriendelijk en adviseren bij een grotere aankoop evengoed als bij een hele kleine aankoop.

Assortiment
Vooraf hoef ik niet te kijken of de artikelen die ik nodig heb er zijn. Het assortiment is waanzinnig groot.

Aanbeveling
Zeker gaan.

Extra toelichting
Het systeem met nummertjes bevalt heel goed. Het is duidelijk wanneer je aan de beurt bent. De medewerker neemt de tijd. Er staan niet mensen achter je, waardoor je je opgejaagd zou kunnen voelen. Al jaren koop ik bij Cameraland als ik iets nodig heb en teleurstellingen heb ik nog niet gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victor5554 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
het bestellen was makelijk
wel vind ik altijd dat internet winkels wel erg veel gegevens nodig hebben om de bestelling op de juiste plaats te krijgen
verder heel overzichtenlijk

Service
de verzending was tip top in orde netjes verpak ed
het is echter wel fijn als je te horen krijcht wanneer het paket is verzonden als wast dit super snel daarvoor dank

Aanbeveling
ik vond het pretig winkelen en de verzending was snel dat vind ik pretig

Extra toelichting
ik vond het pretig zaken doen met camera land vaak schiet je bij dit soor vanbeoordelingen inde richting van punten die verbeterd kunnen worden en die zijn er natuurlijk altijd maar ik vond de servic en verzending prima in orde snel en zonder problemen de site wekte soepel en was overzichtenlijk ook was de prijs prima

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Boegbeeld 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat je zoekt is op voorraad

Service
Eerste camera bleek niet helemaal nieuw en compleet, maar na een telefoontje en wel een extra ritje Warmenhuizen Alkmaar, werd de camera zonder discussie omgeruild.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Nette verkoper, met duidelijk verhaal.

Extra toelichting
Nog een echte gespecialiseerde fotozaak. Deskundig personeel en ruime keus. Het nummertje pakken als bij een drukke slagerij geeft rust in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Brienne 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Product was niet op vooraad maar stond nog wel als nog leverbaar op website Besteld en werd 's avonds meteen gebeld dat het product niet op voorraad was en dat de levering geanuleerd kon worden om het ergens anders te bestellen . Maar gewoon gewacht en binnen enkele dagen het product toch geleverd . Een dikke 10 voor deze service helemaal tevreden top zaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroeneos 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Een ruime keus aan zowel video als foto apparatuur

Extra toelichting
Mooie nette winkel met vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.moerland 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Er is bij het betalen een en ander verkeerd gegaan.

Service
Ondanks de raar en verkeerd gelopen betaling meer dan uitstekend, geduldig, snel en vooral vriendelijk geholpen door de medewerkers!

Aanbeveling
Ondanks een klein probeem waar medewerkers geen schuld aan hadden is alles uitstekend, vriendelijk en naar volle tevredenheid opgelost en ben ik alsnog een tevreden en prettig behandelde klant!

Extra toelichting
Ondanks een klein probeem met betrekking tot een raar verlopen overschrijving waar medewerkers absoluut geen schuld aan hadden is alles achteraf uitstekend, vriendelijk en in mijn opinie naar volle tevredenheid opgelost en ben ik alsnog een tevreden en vooral prettig behandelde klant! Ik zou ieder ander cameraland.nl zonder aarzelen aanraden.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer

Charelle 23-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Verkopers nemen de tijd voor de klant, zijn experts en kunnen alle vragen goed beantwoorden.

Assortiment
Veel meuze, van lage tot hoge prijzen

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Vakkenners, in de buurt, cursusavonden om ne op weg te helpen en bij vragen zou ik altijd de winkel in kunnen lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Laar 23-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op het gemak uitzoeken en bestellen op de website, daarna met één van de adviseurs in de winkel nog eens doornemen of echt de juiste keuze is gemaakt.

Service
Bij de online-bestelling (afhalen in de winkel) had ik iets niet helemaal goed gedaan. Geen probleem, even een mailtje heen en weer en het was opgelost. Daarnaast stond men er op dat ik in de winkel de bestelde camera eerst nog even goed zou bekijken voor het afrekenen en meenemen.

Assortiment
Alles wat je maar kunt bedenken is op voorraad of snel leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Stoelwinder 23-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de camera online gereserveerd en kon hem op zaterdag ophalen. Hij stond al klaar.

Assortiment
Ruim assortiment, ik kom gauw nog even terug om naar een lens van mijn eigen camera te kijken.

Extra toelichting
Het is fijn dat ze een zeer uitgebreid assortiment hebben, de medewerkers weten waar ze over praten en kunnen je goed helpen. Ik heb nog even naar wat lenzen gekeken voor mijn camera en de meneer was zeer behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Fransen1959 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Open aanpak in de winkel, groot aanbod, uitstekend bereikbaar

Service
Open voor de klant vraag; ingaan op problemen en komen met oplossing. Gastvrij en service gericht.

Assortiment
Alles wat je zou wensen (b)lijkt op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews