Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 860 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Konings 15-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Keurige website.

Service
Na bestelling en betaling kwam er pas een reactie dat het product niet op voorraad was. Ik had dit liever vooraf geweten. Dag na bestelling leveren lukt dus daarom ook niet.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Winkel is mij te ver weg; webshop prima

Extra toelichting
Mail werd niet beantwoord en dat was niet echt klantvriendelijk. Na 2 telefoontjes van mijn kant ben ik wel goed geïnformeerd. Bestelling is uiteindelijk netjes ontvangen 5 dagen later.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ruben 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Grip was niet op voorraad, dat wist ik al toen ik de bestelling deed. Ik werd er toch nog netjes van op de hoogte gesteld en het koste me slechts een dag extra. Razendsnel besteld en geleverd. Top!

Aanbeveling
Geen 10 ivm de prijzen die op sommige producten toch wat hoger liggen dan bij de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hollander 15-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kwam er voor het eerst en wist niet goed waar of bij wie ik moest zijn.

Service
Vriendelijk geen bijzonderheden

Assortiment
Oog is gevuld in de winkel kijk om je heen en alles is te vinden

Aanbeveling
Voor nieuwe mensen oogt het wat warrig.waar of bij wie moet je zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne hofstra van egmond 11-02-2016 In de winkel gekocht
hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik weet eigenlijk niet wat je met GEMAK kan bedoelen. TAV een winkel. Ik heb zogezegd geen belemmeringen ervaren.

Service
De verkopers namen de tijd voor de twee gesprekken die ik wilde voeren. Ik had alleen wel graag gezeten op een stoel.

Assortiment
Dat lijkt me groot, zo te zien.

Aanbeveling
Je wordt bij de mediamarkt of zo ook vriendelijk geholpen. Maar hier merkte ik dat ze de vakkennis uit hun mouw schudden.

Extra toelichting
De tijd zal leren of ik als persoon, of telefonisch goed geholpen blijf worden. Het is best een ingewikkelde camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Paulusma 11-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even wachten totdat we aan de beurt waren, want het was druk in de winkel. Daarna uitstekend geholpen met onze aanschaf: prettige dienstverlening van iemand die verstand van zaken had

Service
zie voorgaand antwoord

Assortiment
Alles wat we nodig hadden om onze camera weer compleet te krijgen, was in de winkel beschikbaar

Aanbeveling
Goede service, prettig contact en vakbekwaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via webshop besteld,volgende dag al in huis!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Veel keus, duidelijke website, prijzen zijn in juiste verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tjeu van Horne 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke site snelle en goede levering

Service
komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jym 10-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is overzichtelijk aanwezig in de winkel. Personeel geeft heldere uitleg.

Service
Tot nu toe goed. Kan er pas echt iets van zeggen als er problemen zijn met het toestel.

Assortiment
Zelden zo'n breed assortiment gezien in een winkel.

Extra toelichting
Op diverse plaatsen in de winkel draaien informatieve video's.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijn 09-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, maar ook telefonisch en in de winkel werd ik prima geholpen

Service
Ik heb een tweedehands objectief gekocht; ik mocht deze n alle rust buiten uittesten. Top!

Assortiment
Qua oppervlak is de winkel niet groot, maar er is enorm veel keuze, ook tweedehands!

Aanbeveling
Ruim assortiment, concurrerende prijzen en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SLT77V 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle zoekfunctie via prima categoriemenu

Service
Doen wat beloofd. Bestelling volgens info op tijd geleverd.

Assortiment
Voor mijn interessegebied een slaagkans van zeker 90%

Aanbeveling
Ook voor een kleine bestelling een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraland 09-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heel erg goed, en duidelijk een prijsbewuste afweging aangeboden in verschillende artikelen

Aanbeveling
goede service, bekwaam en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HJBerghammer 09-02-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prime uitleg

Service
prettige ,emsem

Assortiment
alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
goede winkel prettig winkelen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan R 09-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
werd heel snel op mijn gemak gesteld door prima medewerker

Service
zonder er zelf naar te vragen kwam men met een aanbod van accessoires waar ik zelf niet aan had gedacht

Assortiment
hoewel ik zelf reeds van tevoren wist wat ik wilde kopen, zag het assortiment er indrukwekkend uit.

Aanbeveling
Goed gevoel

Extra toelichting
Iets meer aandacht voor de klant, direct bij binnenkomst, al is het maar een welkom en aanwijzing door wie je geholpen kan worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schouten 08-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,8

Gemak
Veel producten Donkere winkel Rommelig

Assortiment
Te veel

Extra toelichting
Omdat jullie ook retour producten innemen en dit ook communiceren op de site, en ik een niet verzegeld doos kreeg wek je de indruk dat hij retour is genomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jos Waardenburg 08-02-2016 In de winkel gekocht
De Hoef Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ruim en uitermate overzichtelijk.

Service
Kwam met een gerichte vraag (naar een bepaalde flitser)
Desondanks veel informatie hierover gekregen en flitser uitgeprobeerd op de desbetreffende camera.

Aanbeveling
Zeer tevreden over winkel en service (zie voorgaande motiveringen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franci leeuw 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker vanaf de bank bestellen

Service
Op de site stond dat het statief van 49,00 voor 12,00 was. Maar op t moment dat hij in de winkelmand kwam was ie ineens 17,50. Gebeld en de prijs werd gelijk aangepast naar 12 euro

Aanbeveling
Ruime keus, goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima, even zoeken maar het artikel is te vinden.

Service
Correct, kreeg een berichtje omtrent de levering. Had even gedacht wanneer krijg ik het maar de volgende dag bericht.

Assortiment
Wat ik zocht, vond ik. Verder kan ik hier niet over oordelen.

Aanbeveling
Nu pas ik beeld :-), kende de site niet.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks dat de camera die ik graag wilde hebben online niet meer beschikbaar was (door een fout in het online bestellingssysteem), werd er snel een nieuw alternatief aangeboden per mail. De dag later werd ik netjes gebeld en werd er excuses aangeboden. Het restant bedrag stond dezelfde dag nog op mijn rekening en de camera was razend snel binnen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nicole 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk alles in te voeren.

Service
Heel goed geholpen via telefoon en mail.

Assortiment
Voor iedereen is er wel iets!

Extra toelichting
Super blij met m'n camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website en overzichtelijk

Assortiment
Voor iedereen budget mogelijkheden

Aanbeveling
Duidelijk, kwaliteit en snelle levering

Extra toelichting
Ga zo door :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijsman 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Camera-body gekocht, maar deze beviel niet helemaal. Terug kunnen sturen zonder extra kosten.

Service
Camera werd snel geleverd

Aanbeveling
Nog niet heel veel ervaring heb ik, met deze winkel, maar mijn ervaringen zijn uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richhanz 04-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line gezien dat Cameraland een tweedehands Nikon 70 - 200 mm objectief te koop had. Kosteloos gereserveerd en op een dag dat het uitkwam in de winkel uit mogen proberen.

Service
Objectief kon 3 maanden later niet meer scherpstellen en is volledig onder garantie helemaal in orde gemaakt.

Aanbeveling
Keurige service met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
doordat je op je gemakje kan vergelijken op de site.

Service
snel herstel na verkeerde levering.

Aanbeveling
Goede, snelle service.

Extra toelichting
Camera werd binnen 3dgn geleverd, het was een cadeau, maar er bleek een verkeerde accu en oplader te zijn geleverd.Na 1 telefoontje lagen de goede onderdelen de volgende dag bij ons in de brievenbus;-)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gijs 03-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg/prima bereikbaar

Service
Goede after sales begeleiding

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Ruime opzet en overzichtelijk

Extra toelichting
Klant staat centraal /deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Octo4240 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling ging gemakkelijk, prettige website en duidelijke bestelprocedure

Service
fijn contact gehad per e-mail en telefoon, snelle reactie en aardige mensen

Assortiment
goede prijs die meegaat met laagste prijs elders. Ook veel accessoires tegen lage prijzen

Aanbeveling
Goede webshop, lijkt betrouwbaar en prettig om iets te bestellen. Bezorging gaat ook prima.

Extra toelichting
Ja, fijne webshop in vergelijking met vele anderen. Eerder ervaring met bijv. Fotoklein was slecht, wat een contrast met deze winkel! Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Wierink 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed

Service
goed geholpen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 03-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer.

Service
Erg prettig geholpen door een medewerker die weet waar over hij praat, neemt alle tijd en laat verschillende mogelijkheden zien.

Assortiment
Er is geen nee te koop

Aanbeveling
Overzichtelijk en een ruime opstelling van het foto apparatuur. Heeft een vriendelijke en welkome uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Follong 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Keurige site...items snel vindbaar en voldoende info

Service
Snelle afhandeling met correcte notificatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doelmatige en duidelijke website

Service
Eerste bestelling lukte niet. Telefonisch contact bracht soepele oplossing

Assortiment
Wat ik nodig had was aanwezig

Aanbeveling
Mijn ervaring met website en personeel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joan robbertsen 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
er is altijd ruimte voor verbetering

Service
service is goed je krijgt je bestelling snel binnen en de mensen als je wat vraagt zijn vriendelijk

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos van der Wijst 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site

Service
snel in huis

Assortiment
groot assortiment voor elke portemonnee

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luk 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Perfect geleverd

Aanbeveling
Zeker eens bekijken als je fotomateriaal zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 31-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer tevreden. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Alle producten die ik nodig had waren op voorraad.

Aanbeveling
prima service, personeel heeft kennis van zaken, denkt met je mee en is vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Oudt 31-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is ruim opgezet, de opzet met service balies verspreid door de winkel Zijn een uitkomst.Juist ook doordat er 1 klant door 1 medeweker geholpen kan worden.

Service
Werd uitstekend geholpen met mijn vragen, er werd meegedacht.

Assortiment
Ik kan er alles kopen wat ik nodig heb

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Bijzonder aardige verkopers in de winkel, uitstekende telefonische benadering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patricia 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijke zoekfunctie en snelle verzending.
Alleen jammer dat het doorlinken naar ideal betalen niet goed ging.

Service
Een hele snelle bezorging en service!!

Assortiment
Het is de eerste keer dat ik hier wat bestel, maar jullie waren 1 van de weinigen die dit hoesje voor mijn camera verkochten.

Aanbeveling
Deze winkel is snel in bezorging en heeft een goede service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Horatio SF 28-01-2016 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke indeling in winkel voor het vinden van artikelen

Service
duidelijke uitleg door gekwalificeerd personeel

Assortiment
groot assortiment,kon eigenlijk niet ontdekken dat het niet aanwezig was

Aanbeveling
Profesioneel! Vriendelijk en gekwalificeerd personeel

Extra toelichting
N.V.T. Vooral doorgaan op huidige voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Cusell 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het is prima voor elkaar. Het objectief was keurig en strak verpakt.

Assortiment
Goed aanbod, daarbij in ogenschouw genomen dat het 4/3 systeem van Olympus al geruime tijd niet meer wordt geproduceerd.

Aanbeveling
Tot op heden geen reden tot klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hes_v 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop werkt erg gemakkelijk, je krijgt zelf suggesties met kortingen om pakketten te bestellen.

Service
Na een vraag te hebben verstuurd, vrijwel gelijk antwoord.

Assortiment
Veel in de shop te koop, tevens in de webshop

Aanbeveling
Ik ben naar Cameraland te Alkmaar geweest voor advies. Erg duidelijk wat er allemaal verteld werd. Ze smeren je niks aan waar ik zelf altijd een hekel aan heb. Uiteindelijk de 'Sony DSC-RX100M2 gekocht via de webshop. Erg tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veer 26-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wordt overzichtelijk gepresenteerd.
Rollator vriendelijk.

Service
Ondanks dat het schoonmaken van de spiegelreflexcamera niet in het servicepakket zat van de winkel, ben ik toch goed geholpen.

Assortiment
Ik kreeg tijdens mijn korte bezoek aan de winkel, kreeg ik de indruk dat alles op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ML 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke website

Service
snelle en correcte levering

Aanbeveling
prima correcte en snelle levering een een goed product.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Meulen 25-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken op de website, eenvoudig te betalen ( ideal), zeer snelle levering (in mijn geval 18 uur)

Service
zie boven

Assortiment
goed aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke Jan de Jong 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop makkelijk spullen bestellen

Service
Snelle en duidelijke service

Assortiment
Alles wat ik nodig heb als fotograaf

Aanbeveling
Goede zaak met een heel breed assortiment!

Extra toelichting
Ga zo door :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 25-01-2016 In de winkel gekocht
hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
meestal vlot geholpen

Service
Vlotte service, vaktechnisch kundig personeel, doen niet moeilijk

Aanbeveling
mooie winkel, snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea de Weerd 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kwam voor een kijker, heb de rest niet zo bekeken. Vind er wel heel veel tentoongesteld.

Service
Maar even wachten, toen kon ik zelf even eerst kijken. De verkoper bleef heel geduldig. Liet mij de keus. Gaf goede tips. Prima!

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijs categorieën.

Aanbeveling
Heb alleen naar verrekijkers gekeken. Dat vond ik positief. Over andere producten heb ik geen oordeel.

Extra toelichting
Kreeg een koffie aangeboden. Verkoper ging mee naar buiten, om dingen uit te leggen. Verexcuseerde zich, toen de telefoon ging. Bleef even buiten gehoor staan en liet mij zelf even de kijker uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelly knoops 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, prachtige fototas voor een klein prijsje! Helemaal blij mee!

Service
Snel geleverd, goed verpakt!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Boom 25-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaa
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prachtige winkel, ruim overzicht van alle producten

Service
bijzondere aandacht van de verkopers en goede uitleg van het product en alle tijd nemen voor de klant

Assortiment
bijzonder veel camera's en bijhorende mensen

Aanbeveling
op alle fronten een perfecte fotowinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seriese 24-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
reactie via internet

Service
deskundig advies in de winkel

Assortiment
nieuwe modellen op voorraad

Aanbeveling
goede deskundige service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Middelbos 23-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie gebruikersvriendelijke webwinkel

Service
Inruilen via een online beoordeling en prijsaanbod

Assortiment
Alle gangbare merken en types op voorraad

Aanbeveling
Mooie winkel, ruim assortiment en deskundig en klantvriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MWielaert 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend praktisch hoe ook de aanbiedingen direct te zien zijn als je alleen maar het merk invoert (bijvoorbeeld "Samsung NX"

Service
Super! Vond een occasion en zag dat de prijs alweer wat gedateerd was. Nog tijdens ons telefoongesprek - vriendelijk te woord gestaan - werd de prijs met 25% aangepast! Direct besteld natuurlijk.

Assortiment
Nog niet iets gezocht dat niet op voorraad bleek

Aanbeveling
Niet voor het eerst hier iets gekocht en heb me nooit bekocht gevoeld.

Extra toelichting
Gewoon erg tevreden over de website en over hoe ik in het telefonisch contact voor nadere informatie te woord gestaan ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameraeye 21-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ben tevreden huiswaarts gegaan

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Goede hulp en vooral geen opgedwongen sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews