Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1112 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Titia Leewis 05-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zaak is goed te bereiken en gratis parkeren. Het was druk, maar dankzij het trekken van nummertjes kun je op je gemak rondkijken.

Service
Goede enthousiaste medewerker, die goed kennis van zaken had.

Assortiment
Er was veel te zien, maar ik heb niet heel veel verstand van het assortiment.

Aanbeveling
Heel goed, maar minder ervaring met de website. Ik kon op de website zien of de camera's in huis waren, zodat ik ze kon vasthouden en vragen kon stellen.

Extra toelichting
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jocina 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Goede telefonische informatie

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle en goed verzorgde kosteloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W J Smit 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze vraag via Email gesteld.

Is de Sandisk 4GB 25MB/s geschikt voor de Nikon D70S?

Service
De vraag werd door twee medewerkers op gepakt(Harry en Gerard).

Deze kaart werkt in de D70S.
Tot 4 gig is voor de oudere camera's meestal het maximale.

Assortiment
Heb altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ook in de winkel altijd keurig geholpen maakt niet uit hoelang het duurt, als jij maar tevreden naar hui s gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John F 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede duidelijke website en redelijk snelle reactie op mail vragen/opmerkingen

Service
bij per e:mail over de shoeadapter sony oud>nieuw werd doorverwezen naar de nieuw>oud. bij een tweede levering zat per ongeluk een accu mee verpakt>
teruggestuurd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 04-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naast een prima wegschop heeft Cameraland de beste winkel in Nederland voor fotografen. Voor de beginnende fotograaf heeft Cameraland het uitgebreidste assortiment gebruikte apparatuur. Voor de veeleisende fotograaf heeft Cameraland alles in voorraad. De adviezen zijn de beste en het plezirigst van de vele winkels die ik heb bezocht. Zelfs van apparatuur die ik er niet had gekocht.

Service
Ik had een gebruikte lens gekocht die ik wilde omruilen voor een andere gebruikte. Een mailtje was voldoende om de lens 3 weken te reserveren totdat ik terug was van mijn vakantie.

Assortiment
Van goedkoop tot het duurste bijna alles is op voorraad of kan binnen een dag geleverd worden.

Aanbeveling
Camaraland is beste en meest plezierigste fotozaak van Nederland met scherpe prijzen met professionele adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan Buddaert 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle service en veilige verpakking

Assortiment
Bepaalde merken zijn spijtig genoeg niet verkrijgbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joke klos 04-01-2016 In de winkel gekocht
Van ostadelaan in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi ruim en overzichtelijk

Service
Erg goed geholpen en een goede uitleg over de camera

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Lekker veel personeel en ze nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WLo 03-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn netjes opgesteld, makkelijk zichtbaar. Voldoende gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

Service
Zijn eerlijk en goed op de hoogte van ontwikkelingen, wordt netjes behandeld, voelt vertrouwd aan.

Assortiment
De nieuw winkel biedt meer mogelijkheden om de artikelen te stallen en meer keuzes aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCB 03-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezette winkel met voldoende vriendelijk personeel, prima ambiance om rustig rond te kijken en je te laten voorzien van de gewenste informatie.

Service
De verkoper nam ruim de tijd om mij te voorzien van een goed advies.Er was geen sprake van opdringerigheid.

Assortiment
Ruim assortiment, was middels de website al heel duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel waar service nog echt telt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PGMM 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op mijn mailtje via Marktplaats werd zeer voortvarend gereageerd.

Aanbeveling
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling, waarbij ik steeds op de hoogte van de voortgang van mijn bestelling en de bezorging werd gehouden.

Extra toelichting
Tot mijn (aangename) verrassing werden geen verzendkosten in rekening gebracht en kwam er met mijn zonnekap ook nog een waardebon mee!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Arjan de Zeeuw 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben eerst in de winkel wezen kijken en later op internet besteld

Service
ik heb mijn verrekijker op 31/12 besteld en op 1/1 kwam er een korting mail voorbij met de goede wensen voor 2016
ik heb en mailtje gestuurd en alsnog mijn korting gekregen

Assortiment
ruime keus en voor ieders portomene

Aanbeveling
de winkel en de website is zeer overzichtelijk en

Extra toelichting
nee gewoon en top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen via de webshop gaat heel éénvoudig, ook voor een tweedehands product.

Assortiment
Voldoende keus in gebruikte camera's

Aanbeveling
Camera werd compleet geleverd met lader en accu maar de handleiding en de software cd's ontbraken.

Extra toelichting
Gekocht op oudjaarsdag in de middag. Op 2 januari (zaterdag) keurig bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Laetitia Kramp 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, duidelijk overzicht.

Service
Zeer klantvriendelijk en adequaat.

Assortiment
Overzichtelijk en ruim.

Extra toelichting
Heb het over de webwinkel waar ik gebruik van heb gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Hoofdmenu op website niet heel overzichtelijk en intuïtief. En als je producten op prijs selecteert, een product aanklikt en vervolgens weer teruggaat naar het totale overzicht, staat de rangschikking niet meer op prijs maar op default. Verder helemaal top.

Assortiment
Veel merken binnen veel productcategorieën. En ruime keuze aan kwalitatief hoogstaanse occasions met garantie!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rene de Bruin 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk op te halen, vrijwel om de hoek

Service
Geen 10 omdat er teveel informatie binnenkomt omtrent het afhalen, bezorging bij het afhaalpunt, verzenddatum etc. Beetje 'over the top'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
Het was voor mij helaas erg druk, met lange wachttijden. Nummertjes apparaat is wel een goed idee.

Service
Jonge beginnende medewerker die me goed hielp en bij ervaren collega om raad vraag indien hij het antwoord niet wist. Dit deed hij prima.

Assortiment
Ik kan m'n keuze wel maken :-)

Aanbeveling
Prijzen zijn exact gelijk als de andere grote fotozaken in NL, dus niet onderscheidend. Als je bij een dure lens een filter koopt en de dag erna is er een actiekorting op filters , komt niet klantbehoudend over. Ook al gaat het maar om een paar euro.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Geholpen door Bart.

Kwam eigenlijk kijken voor een duurdere camera, maar na een aantal vragen kreeg ik het eerlijke advies dat een goedkopere camera veel beter bij mijn wensen zou aansluiten. Klasse!

Extra toelichting
Nadat ik 's middags super was geholpen door Bart kwam ik later die dag terug om de camera daadwerkelijk te kopen. De medewerker die mij toen holp deed nogal populair, pakte direct allerlei extra benodigdheden erbij zonder te vragen of ik die wilde en er uitleg over te geven. Een 10 dus voor Bart, 0.2 aftrek op het gemiddelde vanwege de medewerker die mij later hielp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Schuurman 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede klant gerichte service

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anja 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
intikken wat ik zocht en kwam meteen naar boven. handig dat er stond nog 1 op voorraad en dat is ook echt de waarheid.

Service
super snel geleverd. de volgende dag in huis

Aanbeveling
duidelijke website met veel keus, snelle levering en duidelijke mailing ivm levering. ook via de telefoon op de hoogte. altijd makkelijk als je het bestelnr moet laten zien.

Extra toelichting
erg fijn de mogelijkheid tot inpakken voor cadeau. ziet er dan goed uit. alleen zou het nog mooier zijn dat de stevige envelop er wat meer kadovol uitziet mocht je het pakje meteen naar de jarige job willen sturen. de rekening zit er dan ook bij en is misschien leuker om die dan via de mail te sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijn dat er naast de website ook een winkel is waar je deskundig te woord wordt gestaan .

Service
Super geholpen . De verkoper nam alle tijd voor ons

Assortiment
Ondanks dat ik mijn keuze al gemaakt leek te hebben zijn mij een aantal alternatieven getoond waardoor ik uiteindelijk een andere keuze heb gemaakt

Aanbeveling
Er wordt gewerkt met een nummertjessysteem. Ben kraan de beurt maakt drukte niets meer uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Mulders 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden.

Service
Snelle levering
en geen verzendkosten.

Assortiment
Enige winkel waar de houder los te bestellen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles middels enkele klikken te bereiken. En een groot assortiment onder handbereik.

Service
Snelle communicatie via email over de levering en eventuele bijzonderheden.

Assortiment
Prima. Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon alles wat je nodig hebt voor je fotografie.

Extra toelichting
Bij betalen per bankgiro staat op de site nog niet het iban-nummer vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijk winkel en een groot assortiment!

Service
Je wordt duidelijk en heel eerlijk geholpen. Ik dacht aan andere camera, maar hij hilet mer van af

Aanbeveling
Er staat heel veel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven Klokker 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk alles te vinden.

Service
Zelfs met de feestdagen was de levering er de volgende dag.

Assortiment
Veel keus, van budget tot de hogere prijsklasse

Aanbeveling
Veel keus en goede prijs. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Grasselier 31-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meerdere fijne bespreek tafels om te bespreken en te testen wat je zoekt.

Service
Ruilen mag binnen 14 dagen en garantie 1 jaar, ook op tweedehands artikelen.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
uitermate tevreden met de aankoop en winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R c Appelman 31-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goede uitleg en info. en niet het duursy
te willen verkopen.

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
weinig winkels in de buurt(regio Alkmaar) waar een mensen treft die r
er verstand van hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Bruin 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Alles is te verkrijgen of te bestellen

Extra toelichting
Voor het eerst bij Cameraland gekocht, een tweedehands Nikon D90 body Super snelle levertijden. Eind van de middag besteld en de volgende ochtend al voor 13.00 uur in huis. Camera ziet er als nieuw uit, totaal geen gebruikers sporen. Uitvoerig getest en alles werk naar behoren. Bijzonder blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

DV 31-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie op internet

Service
Goede assistentie in de winkel

Assortiment
Zeer veel keuze en voorraad.

Aanbeveling
Zeer tevreden over wijze van helpen en product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul vS 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere website

Service
snelle en complete levering

Assortiment
groot aanbod in camera's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ewin 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Met een paar klikken zijn je spullen besteld.

Service
Bij onduidelijkheden nemen ze contact op om goed af te stemmen wat je precies wil.

Assortiment
Voldoende van alles.

Aanbeveling
Snel, compleet, duidelijk en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob de Boer 29-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur.

Service
Eerlijk advies, geen opdringerige verkoop en je wordt uitgebreid te woord gestaan.

Assortiment
Een zeer breed en diep assortiment. Als je het hier niet kan vinden, dan wordt het erg moeilijk.

Extra toelichting
Veel kennis en know how aanwezig in de winkel, ze nemen alle tijd voor iedere klant. Omdat er veel personeel loopt, wordt het wachten beperkt tot het noodzakelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van den Berg 29-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ruime sortering en erg klantvriendelijk

Service
verkeerde keus gemaakt in de winkel.
deze wordt zonder meer goed opgelost

Assortiment
zeer uit gebreid

Aanbeveling
goede service en zeer kundig en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Wit 27-12-2015 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel was open en ik werd snel en vakkundig geholpen

Service
Er was voldoende personeel en ik werd snel tewoord gestaan door een vakkundige verkoper die precies begreep wat mijn 'probleem' was en mij hielp onderzoeken of dit op te lossen was en mij (toen de camera bleek te zijn overleden) een zeer goede keuze aanbood voor een vervanging van

Assortiment
Er werden diverse modellen en types aangeboden, zowel occassions als nieuw. Overigens werd mij ook nog aangeboden te kijken of huidige camera weer 'op zou leven' want werkte daar opeens weer wel, niets werd opgedrongen!

Aanbeveling
Ik kom hier al bijna 30 jaar met zeer grote tussenpozen omdat ik niet een heel actieve fotograaf ben. Elke keer word ik hier goed geholpen en krijg ik een goed advies. En ook elke keer blijf ik blij met de aankoop die ik gedaan heb. Heb er alle vertrouwen in dat dit ook deze keer weer zo blijft, in elk geval nu na een week alweer veel plezier beleefd aan de nieuwe camera, wat wel heel fijn is tijdens de feestdagen.

Extra toelichting
Professioneel personeel, goede producten, service en garantie en vooral geen opdringerigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Buijs 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke criteria om in te vullen, wat betreft merk, accessoires, tweedehands etc.

Service
Prima! Had een ´domme´ vraag nadat mijn lens was bezorg.........geen probleem. Diegene aan de telefoon nam alle tijd en vond het totaal niet raar dat ik met zó´n vraag kwam! Top.

Assortiment
Heel veel merken in shop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H Elshout 27-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel iemand die me vakkundig hielp.

Service
ik werd onder het genot van een bakje koffie op mijn gemak geholpen. Er werd alle tijd genomen.

Assortiment
Ik ging speciaal voor een lens naar de winkel, maar na even rondgekeken te hebben bleek er voor ieder merk een compleet assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Gezien de service , vakkennis en klantvriendelijkheid kun je hier gerust je spullen kopen, ondanks dat het voor sommigen best ver weg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en ruime winkel, je wordt plezierig ontvangen door personeel. Er is een koffie automaat, en als je even niet geholpen kan worden is er voldoende om rond te kijken.

Service
Heb mijn Nikon D7000 ingeruild voor D750, kreeg een redelijke prijs voor inruil en nog een goede prijs voor mij DX lens. Ze hebben alle tijd voor je, laten ook andere lenzen zien. Ze zijn zeer deskundig in hun advies.

Assortiment
Prima assortiment, ook goede tweede hands spullen voor allezins redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw c lemmens 25-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er stond direct iemand voor ons klaar

Service
we kregen uitvoerige uitleg

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
kwaliteitswinkel

Extra toelichting
we hebben het gevoel nu een kwalitatief goed product gekocht te hebben passend bij onze wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk en gesorteerd op groep is erg makkelijk om je doel te vinden

Service
Niet echt mee te maken gehad (gelukkig)

Assortiment
Uitgebreide sortering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tonia Vergunst 23-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De winkel heeft een goed overzicht.

Service
De medewerker was zeer behulpzaam en vriendelijk.

Aanbeveling
Goede parkeer mogelijkheid. De winkel valt direct in het zicht.

Extra toelichting
De medewerkers zijn met velen om de klant niet te lang te laten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinoud 21-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Camera uitgezocht op Internet, gereserveerd en opgehaald

Service
Keurig geholpen en gevraagd of mijn keuze de beste was.
Hier een eerlijk antwoord opgekregen: ja!

Assortiment
Je voelt je als een kind in een snoepwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 21-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbare winkel, genoeg parkeerruimte.

Service
Werd bij binnenkomst welkom geheten. Er was gelijk iemand beschikbaar om me te helpen. Goed advies gegeven

Assortiment
Genoeg tweedehands camera' s. Alle nieuwste modellen ook verkrijgbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco luyting 21-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik wilde iets kopen via de website, even telefonisch contact gehad met een medewerker. direct iemand aan de telefoon.

Service
Ik wilde iets kopen via de website, even telefonisch contact gehad met een medewerker. direct iemand aan de telefoon.

Assortiment
grote voorraad perfect

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Hlemstrijd 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Doordat ik online het assortiment kan bekijken scheelt dat wachten in winkels.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en correcte informatie over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 21-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik werd er goed geholpen en men had alle tijd om verschillende lenzen e.d te laten zien en te testen.
Ook op domme vragen kreeg ik een antwoord.

Service
Ik geef maar een tien ik hoop dat de service dat waard is in de toekomst als er een keer problemen zijn.

Assortiment
Het is een grote snoepwinkel voor iemand die van fotograferen houd.

Aanbeveling
Ik hou er niet van om iets aan te bevelen bij andere, maar hier durf ik het wel aan.

Extra toelichting
Lekker parkeren voor de deur en niet te druk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ECC 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel geleverd

Extra toelichting
Ik wist wat ik wilde bestellen, dus heb niet verder op de site gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcek Hakkers 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima keuze van de artikelen. Alles overzichtelijk op de site te vinden

Service
volgende dag geleverd, prima verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van der Laan 19-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Medewerker had alle tijd voor uitleg en is een verkoper (Lars) die vraagt!

Service
Zie hierboven. Niet opdringerig, liet de uiteindelijke keuze aan ons over. Vertelde duidelijk over het de produkten en de verschillen

Assortiment
Zeer veel soorten compactcamera's en verrekijkers

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vrij duidelijke omschrijving van produkten

Service
Bij telefonische vraag over product duidelijke uitleg over vraag .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wichert Koopman 18-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel goed geholpen en een prima advies

Service
Mijn camera was stuk kreeg een goed advies om deze te vervangen voor dezelfde D70S maar dan 2e de hands..

Assortiment
Uitgebreide keus

Aanbeveling
Professioneel personeel en goed begeleiding bij aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews