Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chantal 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Geholpen door Bart.

Kwam eigenlijk kijken voor een duurdere camera, maar na een aantal vragen kreeg ik het eerlijke advies dat een goedkopere camera veel beter bij mijn wensen zou aansluiten. Klasse!

Extra toelichting
Nadat ik 's middags super was geholpen door Bart kwam ik later die dag terug om de camera daadwerkelijk te kopen. De medewerker die mij toen holp deed nogal populair, pakte direct allerlei extra benodigdheden erbij zonder te vragen of ik die wilde en er uitleg over te geven. Een 10 dus voor Bart, 0.2 aftrek op het gemiddelde vanwege de medewerker die mij later hielp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Schuurman 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede klant gerichte service

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anja 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
intikken wat ik zocht en kwam meteen naar boven. handig dat er stond nog 1 op voorraad en dat is ook echt de waarheid.

Service
super snel geleverd. de volgende dag in huis

Aanbeveling
duidelijke website met veel keus, snelle levering en duidelijke mailing ivm levering. ook via de telefoon op de hoogte. altijd makkelijk als je het bestelnr moet laten zien.

Extra toelichting
erg fijn de mogelijkheid tot inpakken voor cadeau. ziet er dan goed uit. alleen zou het nog mooier zijn dat de stevige envelop er wat meer kadovol uitziet mocht je het pakje meteen naar de jarige job willen sturen. de rekening zit er dan ook bij en is misschien leuker om die dan via de mail te sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijn dat er naast de website ook een winkel is waar je deskundig te woord wordt gestaan .

Service
Super geholpen . De verkoper nam alle tijd voor ons

Assortiment
Ondanks dat ik mijn keuze al gemaakt leek te hebben zijn mij een aantal alternatieven getoond waardoor ik uiteindelijk een andere keuze heb gemaakt

Aanbeveling
Er wordt gewerkt met een nummertjessysteem. Ben kraan de beurt maakt drukte niets meer uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Mulders 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden.

Service
Snelle levering
en geen verzendkosten.

Assortiment
Enige winkel waar de houder los te bestellen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles middels enkele klikken te bereiken. En een groot assortiment onder handbereik.

Service
Snelle communicatie via email over de levering en eventuele bijzonderheden.

Assortiment
Prima. Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon alles wat je nodig hebt voor je fotografie.

Extra toelichting
Bij betalen per bankgiro staat op de site nog niet het iban-nummer vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijk winkel en een groot assortiment!

Service
Je wordt duidelijk en heel eerlijk geholpen. Ik dacht aan andere camera, maar hij hilet mer van af

Aanbeveling
Er staat heel veel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven Klokker 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk alles te vinden.

Service
Zelfs met de feestdagen was de levering er de volgende dag.

Assortiment
Veel keus, van budget tot de hogere prijsklasse

Aanbeveling
Veel keus en goede prijs. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Grasselier 31-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meerdere fijne bespreek tafels om te bespreken en te testen wat je zoekt.

Service
Ruilen mag binnen 14 dagen en garantie 1 jaar, ook op tweedehands artikelen.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
uitermate tevreden met de aankoop en winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R c Appelman 31-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goede uitleg en info. en niet het duursy
te willen verkopen.

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
weinig winkels in de buurt(regio Alkmaar) waar een mensen treft die r
er verstand van hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Bruin 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Alles is te verkrijgen of te bestellen

Extra toelichting
Voor het eerst bij Cameraland gekocht, een tweedehands Nikon D90 body Super snelle levertijden. Eind van de middag besteld en de volgende ochtend al voor 13.00 uur in huis. Camera ziet er als nieuw uit, totaal geen gebruikers sporen. Uitvoerig getest en alles werk naar behoren. Bijzonder blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

DV 31-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie op internet

Service
Goede assistentie in de winkel

Assortiment
Zeer veel keuze en voorraad.

Aanbeveling
Zeer tevreden over wijze van helpen en product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul vS 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere website

Service
snelle en complete levering

Assortiment
groot aanbod in camera's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ewin 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Met een paar klikken zijn je spullen besteld.

Service
Bij onduidelijkheden nemen ze contact op om goed af te stemmen wat je precies wil.

Assortiment
Voldoende van alles.

Aanbeveling
Snel, compleet, duidelijk en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob de Boer 29-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur.

Service
Eerlijk advies, geen opdringerige verkoop en je wordt uitgebreid te woord gestaan.

Assortiment
Een zeer breed en diep assortiment. Als je het hier niet kan vinden, dan wordt het erg moeilijk.

Extra toelichting
Veel kennis en know how aanwezig in de winkel, ze nemen alle tijd voor iedere klant. Omdat er veel personeel loopt, wordt het wachten beperkt tot het noodzakelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van den Berg 29-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ruime sortering en erg klantvriendelijk

Service
verkeerde keus gemaakt in de winkel.
deze wordt zonder meer goed opgelost

Assortiment
zeer uit gebreid

Aanbeveling
goede service en zeer kundig en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Wit 27-12-2015 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel was open en ik werd snel en vakkundig geholpen

Service
Er was voldoende personeel en ik werd snel tewoord gestaan door een vakkundige verkoper die precies begreep wat mijn 'probleem' was en mij hielp onderzoeken of dit op te lossen was en mij (toen de camera bleek te zijn overleden) een zeer goede keuze aanbood voor een vervanging van

Assortiment
Er werden diverse modellen en types aangeboden, zowel occassions als nieuw. Overigens werd mij ook nog aangeboden te kijken of huidige camera weer 'op zou leven' want werkte daar opeens weer wel, niets werd opgedrongen!

Aanbeveling
Ik kom hier al bijna 30 jaar met zeer grote tussenpozen omdat ik niet een heel actieve fotograaf ben. Elke keer word ik hier goed geholpen en krijg ik een goed advies. En ook elke keer blijf ik blij met de aankoop die ik gedaan heb. Heb er alle vertrouwen in dat dit ook deze keer weer zo blijft, in elk geval nu na een week alweer veel plezier beleefd aan de nieuwe camera, wat wel heel fijn is tijdens de feestdagen.

Extra toelichting
Professioneel personeel, goede producten, service en garantie en vooral geen opdringerigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Buijs 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke criteria om in te vullen, wat betreft merk, accessoires, tweedehands etc.

Service
Prima! Had een ´domme´ vraag nadat mijn lens was bezorg.........geen probleem. Diegene aan de telefoon nam alle tijd en vond het totaal niet raar dat ik met zó´n vraag kwam! Top.

Assortiment
Heel veel merken in shop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H Elshout 27-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel iemand die me vakkundig hielp.

Service
ik werd onder het genot van een bakje koffie op mijn gemak geholpen. Er werd alle tijd genomen.

Assortiment
Ik ging speciaal voor een lens naar de winkel, maar na even rondgekeken te hebben bleek er voor ieder merk een compleet assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Gezien de service , vakkennis en klantvriendelijkheid kun je hier gerust je spullen kopen, ondanks dat het voor sommigen best ver weg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en ruime winkel, je wordt plezierig ontvangen door personeel. Er is een koffie automaat, en als je even niet geholpen kan worden is er voldoende om rond te kijken.

Service
Heb mijn Nikon D7000 ingeruild voor D750, kreeg een redelijke prijs voor inruil en nog een goede prijs voor mij DX lens. Ze hebben alle tijd voor je, laten ook andere lenzen zien. Ze zijn zeer deskundig in hun advies.

Assortiment
Prima assortiment, ook goede tweede hands spullen voor allezins redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw c lemmens 25-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er stond direct iemand voor ons klaar

Service
we kregen uitvoerige uitleg

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
kwaliteitswinkel

Extra toelichting
we hebben het gevoel nu een kwalitatief goed product gekocht te hebben passend bij onze wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk en gesorteerd op groep is erg makkelijk om je doel te vinden

Service
Niet echt mee te maken gehad (gelukkig)

Assortiment
Uitgebreide sortering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tonia Vergunst 23-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De winkel heeft een goed overzicht.

Service
De medewerker was zeer behulpzaam en vriendelijk.

Aanbeveling
Goede parkeer mogelijkheid. De winkel valt direct in het zicht.

Extra toelichting
De medewerkers zijn met velen om de klant niet te lang te laten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinoud 21-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Camera uitgezocht op Internet, gereserveerd en opgehaald

Service
Keurig geholpen en gevraagd of mijn keuze de beste was.
Hier een eerlijk antwoord opgekregen: ja!

Assortiment
Je voelt je als een kind in een snoepwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 21-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbare winkel, genoeg parkeerruimte.

Service
Werd bij binnenkomst welkom geheten. Er was gelijk iemand beschikbaar om me te helpen. Goed advies gegeven

Assortiment
Genoeg tweedehands camera' s. Alle nieuwste modellen ook verkrijgbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco luyting 21-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik wilde iets kopen via de website, even telefonisch contact gehad met een medewerker. direct iemand aan de telefoon.

Service
Ik wilde iets kopen via de website, even telefonisch contact gehad met een medewerker. direct iemand aan de telefoon.

Assortiment
grote voorraad perfect

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Hlemstrijd 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Doordat ik online het assortiment kan bekijken scheelt dat wachten in winkels.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en correcte informatie over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 21-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik werd er goed geholpen en men had alle tijd om verschillende lenzen e.d te laten zien en te testen.
Ook op domme vragen kreeg ik een antwoord.

Service
Ik geef maar een tien ik hoop dat de service dat waard is in de toekomst als er een keer problemen zijn.

Assortiment
Het is een grote snoepwinkel voor iemand die van fotograferen houd.

Aanbeveling
Ik hou er niet van om iets aan te bevelen bij andere, maar hier durf ik het wel aan.

Extra toelichting
Lekker parkeren voor de deur en niet te druk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ECC 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel geleverd

Extra toelichting
Ik wist wat ik wilde bestellen, dus heb niet verder op de site gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcek Hakkers 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima keuze van de artikelen. Alles overzichtelijk op de site te vinden

Service
volgende dag geleverd, prima verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van der Laan 19-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Medewerker had alle tijd voor uitleg en is een verkoper (Lars) die vraagt!

Service
Zie hierboven. Niet opdringerig, liet de uiteindelijke keuze aan ons over. Vertelde duidelijk over het de produkten en de verschillen

Assortiment
Zeer veel soorten compactcamera's en verrekijkers

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vrij duidelijke omschrijving van produkten

Service
Bij telefonische vraag over product duidelijke uitleg over vraag .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wichert Koopman 18-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel goed geholpen en een prima advies

Service
Mijn camera was stuk kreeg een goed advies om deze te vervangen voor dezelfde D70S maar dan 2e de hands..

Assortiment
Uitgebreide keus

Aanbeveling
Professioneel personeel en goed begeleiding bij aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Van den Oord 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke weergave, duidelijke informatie op de site en in de mail

Service
Netjes ingepakt snel bezorgd

Assortiment
Ruime keuze zowel nieuw als tweedehands, goed geprijst

Aanbeveling
Vertouwen door snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ncm Kaptein 17-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, voldoende personeel

Service
Uitgebreide kennis en uitleg. Nemen de tijd voor je

Assortiment
Prima assortiment, uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liabeerepoot 15-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik werd heel vriendelijk geholpen en er werd alle tijd voor mij uitgetrokken.

Assortiment
Er waren niet veel 2e hands lenzen waaruit ik kon kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Bodicker 13-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen team omdat ik even moest wennen aan de aanpak. Wachten bij een tafel tot je gehopen wordt.

Assortiment
Grote hoeveelheid uitstekende occasions maar ook een zeer uitgebreid assortiment nieuw.

Aanbeveling
We leerden vroeger al een 10 is voor god, vandaar de 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneAP 13-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken en eenmaal binnen zijn er voldoende medewerkers aanwezig om je te helpen.

Service
Zowel in de winkel, telefonisch als via het internet wordt je professioneel geholpen

Assortiment
Zelden een fotozaak gezien met zo'n uitgebreid assortiment ook niet in het buitenland.

Aanbeveling
Alles wat een fotograaf, professioneel, amateur of beginner hier slaag je altijd.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander van Helvoort 13-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Grattis parkeren, grote winkel, voldoende personeel (je hoeft niet eindeloos te wachten zonder gezien te worden) duidelijke site en zeer goede service.

Service
Super aardig personeel, ik kreeg veel aandacht, ze denken met je mee, geven en eerlijke objectieve mening over hun produkten en nemen alle tijd om je voldaan maar huis te laten gaan. Echt super.

Assortiment
Super veel in voorraad en met de mogelijkheid om te bestellen.

Aanbeveling
Beste fotozaak waar ik ooitgeweest ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kan alles snel vinden, zoekfunctie werkt

Service
betaald en volgende dag geleverd

Assortiment
Voldoende voor wat ik zoek, maar er zijn grotere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik vind de website nogal verwarrend. Maar ja, ik ben een digibeet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marischa 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel

Service
Nog geen problemen gehad voorheen en altijd netjes ingepakt.

Assortiment
Heel soms hebben jullie een product niet in jullie assortiment.

Aanbeveling
Goede webwinkel, heb hier al vaker besteld en nog altijd tevreden.

Extra toelichting
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cleanoduck 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe moet je gemak verder definiëren, dan vanuit je stoel met een paar klikken iets bestellen om dit de volgende dag in huis te hebben. Volgens mij is dit gemak!

Service
bij gekochte occasion camera ontbrak eyecup. Even gebeld en er werd kosteloos een eyecup opgestuurd. Dat is

Assortiment
uitgebreide keuze van nieuw tot gebruikt en met garantie

Aanbeveling
Op zoek naar een product dat snel en met service kan leveren, zoek niet verder. Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ook occasions

Extra toelichting
Ik heb een camera en objectief per internet besteld. Alles is keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Berends 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er zijn verschillende bundels van deze camera leverbaar, maar het is erg lastig om de verschillen te vinden tussen surf, music en motorsports edition

Service
supersnelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
pakketdienst had camera beschadigd en dus retour gezonden waardoor ik mijn camera te laat zou ontvangen. Cameraland heeft dit uiterst prettig opgelost zodat ik op tijd mijn camera had.

Assortiment
veel keuze, up to date

Aanbeveling
uitstekende service (met een lach, volgens mij)

Extra toelichting
ik zal zeker terugkomen bij deze winkel, aardig en geduldig personeel is veel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagobert 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overleg

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Ze hebben alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 07-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle hulp in de drukke winkel en nog een leuke korting ook!

Service
Alles wat ik zocht, was er en nog een tip erbij voor iets anders.

Assortiment
Alles wat ik zocht, was er en nog een tip erbij voor iets anders.

Aanbeveling
Prima winkel met prima personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan van Stam 07-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken met voldoende parkeergelegenheid

Service
Je word snel geholpen!

Assortiment
Winkel staat boordevol

Aanbeveling
Prima winkel!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews