Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6231 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 967 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ant van der Heijden. 30-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen

Service
Prima.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lookotje 30-05-2015 In de winkel gekocht
ALKMAAR
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je wordt super geholpen door iemand met verstand van zaken.!!!!!!!

Service
zie boven

Assortiment
een grote assortiment van de spullen waar wij naar keken

Aanbeveling
super gemotiveerd personeel die verstand van zaken hebben

Extra toelichting
GA ZO DOOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Pool 30-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een heel overzichtelijke website zodat je vooraf al heel veel informatie kan verzamelen.

Service
Verkopers die weten waar ze het over hebben en de tijd voor je nemen ondanks dat er anderen staan te wachten

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Voor al mijn vrienden die fotograferen en daarvoor benodigheden hebben omdat het een fijne winkel is.

Extra toelichting
Ik heb diverse produkten gekocht bij Cameraland, ik vind het een fijne zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas scholtens 30-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ruilen geen probleem, zeer veel kennis van hun producten

Assortiment
Ik denk dat iedere fotograaf hier terecht kan. Ruime sortering voor beginners en profs

Aanbeveling
Geweldige service, Vriendelijk personeel en veel verstand van zaken

Extra toelichting
Voor de fotoliefhebbers een eldorado. Ik kom er graag, maar zaterdag vaak erg druk. Dat is voor cameraland, natuurlijk weer mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

adloose 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online

Service
afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
groot

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
duidelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikdefotograaf 30-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles online in een paar minuten besteld. En vlot ontvangen

Service
Niet veel service nodig gehad, maar het product werd snel bezorgt en door e-mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Eindelijk de (2de hands) droomcamera kunnen kopen

Extra toelichting
Superblij ben ik met de Konica Minolta D7. Ik kon hem vroeger niet betalen, maar nu wel. En jullie hadden hem. En mooi verpakt opgestuurd. ik ben zo blij, echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Emiel 30-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wij zijn in de winkel geweest.

Service
We wilden meer weten over macro-fotografie. De specialist op dit gebied nam alle tijd voor ons. Fantastisch geholpen.

Assortiment
Cameraland is nog één van de weinige winkels met een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment voor concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke8844 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je "luie" stoel bestellen is toch makkelijk?

Service
Ik had mijn camera de volgende dag al in huis.

Assortiment
Mijn camera was alleen nog maar te krijgen bij Cameraland, dus wat moet je dan nog over het assortiment zeggen?

Extra toelichting
Snelle levering, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

partner 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn vriendelijk en vlot benaderd, ondanks een volgnummer wat nog niet te zien was. Er werd op al onze vragen met geduld en uitleg gereageerd. Geen moeite was te veel.

Assortiment
We hebben een goede keuze kunnen maken doordat er voldoende voorbeelden aanwezig waren van camera's om af te zetten wat voor ons belangrijk in het gebruik is.

Aanbeveling
Een winkel waar je een persoonlijk advies krijgt van mensen met verstand van zaken. Super.

Extra toelichting
Ik heb een goede keuze kunnen maken voor een camera, heb een persoonlijk advies gekregen zonder het gevoel te krijgen dat het om het verkopen ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.munnik5 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het bestellen via internet

Service
goed

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique85 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service, kwam met een idee in de winkel maar ben met iets wat beter bij mij past de deur uit gelopen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met heel veel op voorraad.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede service en men weet waar ze over praten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avb43 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website wat langzaam

Service
Hulp bij total loss verklaring defecte camera. Daarom nu nieuwe camera bij Cameraland gekocht.

Assortiment
Alles is te kopen of te bestellen op fotografiegebied.

Extra toelichting
Heel goede winkel, bekwaam personeel, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert van Dam 26-05-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Goed bereikbaar per auto en goede parkeervoorziening.

Service
De verkoper was ter zake kundig,, enthousiast en nam alle tijd om e.e.a. uit te leggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Motorjan3 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Deskundige verkopers en verkoopsters

Service
Idem

Assortiment
Ruim assortiment - groot aanbod goede gebruikte camera's en lenzen

Aanbeveling
Een goede winkel voor alles wat met fotografie heeft te maken, ben echter zelf geen goede verkoper/reclame maker...

Extra toelichting
De verkoopster kon mij direct een goede cameratas voor mijn Nikon D7100 aanbieden, voor die prijs ben ik niet verder gaan zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petervanderzon 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
meedenken met de klant

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
fijn capabel personeel.

Extra toelichting
Ik belde nav een advertentie op Marktplaats en toen men vertelde dat het artikel al weg was, werd direct naar een oplossing gezocht. Er was net een beter product binnen gekomen, weliswaar nog niet ingevoerd, maar ik kon het gelijk reserveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo_1971 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ging allemaal heel perfect en snel alleen liep de bestelling op de website de hele tijd vast. Bleek met coookies te maken te hebben.

Service
Goed contact met Remco gehad n.a.v. een camera die ik door jullie aangeboden op marktplaats zag staan.

Assortiment
Heel, heel, erg divers en breed.

Aanbeveling
Zeer zeker wel

Extra toelichting
Eerste indruk is perfect. Goede service en een ontzettend snelle levering. Ik heb nog wel een paar kleien vraagjes n.a.v. het product maar ik denk dat ik deze op termijn nog zeker aan Cameraland ga stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries141 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Prima uitleg over de camera. Had absoluut niet het idee dat de verkoper iets aan wilde smeren.

Aanbeveling
Prima verkopers. Zorgen met een grapje dat je je op je gemak voelt. Geven bijzonder goede informatie.
Systeem van nummer trekken is prima

Extra toelichting
Bij deze winkel zou ik absoluut nog een keer een camera kopen als dat nodig mocht blijken te zijn. Vriendelijk personeel, goed op de hoogte van de produkten. Hebben lol en het verkopen en dat stralen ze uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Coumans 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

8,0

Gemak
Ben geholpen met het inruimen van de tas. Perfecte service.

Service
zie ook m'n opmerking bij gemak...

Assortiment
Ruim voldoende voor m'n hobby

Aanbeveling
Ik woon in Zeist jammer genoeg zitten ze niet in m'n directe omgeving met hun winkel. Heb nog geen ervaring met internet bestelling

Extra toelichting
prettige behulpzame sfeer in winkel. Wou persee naar de winkel omdat ik de cameratas wou voelen en ingepakt zien (met mijn spullen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom Kok 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel binnen redelijke afstand, gratis parkeren!

Service
Vakkundige uitleg door verkopers en interessante demo-dagen!

Assortiment
Open opstelling van heel veel merken camera's, lenzen en randapparatuur!

Aanbeveling
Vakbekwaam en via winkel of internet makkelijk te bereiken en bekijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor jongman 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel is goed bereikbaar
voldoende parkeerruimte

Service
alle tijd en aandacht voor
de klant

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
groot assortiment

Extra toelichting
klantvriendelijke verkopers nettewinkel ruimassortiment voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Koopman 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. Je vindt snel het product dat je zoekt.

Service
Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant.
Er wordt een passend product geadviseerd.

Assortiment
Zeer uitgebreid, van beginnende amateur tot aan professional.

Aanbeveling
Redelijk goed bereikbaar.
Voldoende parkeerruimte.
Zeer groot assortiment.
Uitstekende verkoopadviezen

Extra toelichting
We kochten bij Cameraland in Alkmaar enkele jaren geleden een verrekijker. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en gekeken naar het gebruiksdoel. De verkoper nam alle tijd voor ons. Ik raadde Cameraland aan, aan mijn dochter en schoonzoon. Zij werden naar tevredenheid geholpen bij de aanschaf van een camera. Ze zijn nog steeds tevreden over de camera en de foto's die ze er mee maken. Een week geleden kocht ik een externe flitser voor mijn camera. Via de website had ik al een keuze gemaakt. De verkoopadviseur raadde me een ander type van het zelfde merk aan dat beter bij mijn camera paste. Dat dit type goedkoper was in aanschaf was voor hem geen probleem. En voor mij ook niet! Het ritje naar de winkel had dus tot gevolg dat ik naar huis ging met het goede product. Verder kreeg ik de mogelijkheid om de flitser na enkele dagen te ruilen indien het niet aan de verwachtingen zou voldoen. De flitser voldoet echter prima, ik hoef niet te ruilen! Volgende keer ga ik weer naar Cameraland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Huijsmans 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Thuis van achter je PC

Service
Vragen worden met geduld beantwoord.

Extra toelichting
Prima servies, en een kundig advies.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

E.Hattink 25-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de aankoop wel website bezocht, maar woon zelf in Alkmaar dus online service was makkelijk maar in winkel nog veel beter

Service
Prima service in winkel duidelijke uitleg en verschillen tussen de verschillende types, maar ik wist al wel welke camera ik wilde aanschaffen.

Assortiment
Groot assortiment maar wist welke ik wilde kopen

Aanbeveling
goede service en uitleg over de producten

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, duidelijk uitleg van verkoper met verstand van zaken, kon goed de verschillen uitleggen. Concurrerende prijzen met andere website verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar-C 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk. Fijn om te weten dat er ook een fysieke winkel is.

Service
Bestelling was de volgende dag al binnen. Prettig dat het tweedehands product nagekeken wordt en met sterren gekwalificeerd wordt. Op de tweedehands lens die ik besteld heb, wordt een jaar garantie gegeven op verborgen gebreken

Assortiment
Groot assortiment en erg fijn dat er ook tweedehands producten en oudere modellen verkocht worden met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment tweedehands met garantie.

Extra toelichting
Prima webshop waar ook een fysieke winkel aan vast zit. Groot assortiment tweedehands producten met goede prijs-kwaliteit verhouding en garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Ligthart 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kopen gaat bijna net zo makkelijk als in de winkel.

Service
Tot nu toe goede voorlichting gehad en je kan de lenzen even uitproberen.

Assortiment
Kon de lens in mijn vaste winkel niet krijgen maar bij Cameraland was hij op voorraad

Extra toelichting
Gode service, scherpe prijzen en breed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marianneutrecht 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid. Door het karakter van de winkel en de uitgebreide expertise van de medewerkers, moet je soms wel even wacht voordat je aan de beurt bent.

Service
Hulpvaardig, je kunt altijd terugkomen, er is garantie op 2e hands materiaal enz.

Assortiment
Ruime keuze in zowel nieuwe als 2e hands artikelen.

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring, altijd tot nu toe genoemd bij anderen die op zoek waren naar foto- en filmapparatuur.

Extra toelichting
Ik ben zeer positief over Cameraland, de winkel is van toegevoegde waarde op alles wat je via internet te weten kunt komen. Medewerkers hebben praktische expertise die iets toevoegt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.franken 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
op een heel eenvoudige manier bij het product gekomen en zeer snel in huis. voor een heel prettige prijs een hardstikke ,boven verwachting complete camera bekomen. chapeau!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen3281 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Zeer snelle service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker als je iets zoekt voor fotografie heb je keus genoeg.

Extra toelichting
Kort maar krachtig, zeer snelle service en het product snel thuis geleverd goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wisketeugels 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte afhandeling en duidelijkheid van transactie

Service
supersnel !

Assortiment
zeer groot assortiment en overzichtelijk waardoor je door het bos toch de bomen blijft zien !

Aanbeveling
gewoon goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen S 24-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heel fijn dat er genoeg mensen rondlopen die de tijd nemen om alles uit te leggen. Naar mijn mening een vakkundig en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blauwe tulp 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima geregeld

Service
in orde

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
ben tevreden

Extra toelichting
ik ben heel tevreden maar geef absoluut geen tienen kom uit het onderwijs en vind een 10 een idioot getal heeft niets met jullie te maken ,wel met mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.F. de Bakker 23-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede voorlichting

Aanbeveling
Groot assortiment, goede voorlichting. Actief in informatie verstrekken via website en nieuwsbrief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeu Lemmens 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik had nog graag een zonnekap gehad. Maar vanwege de verzendkosten ga ik maar anders shoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rxdekoster 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website.
Vlotte bestelmogelijkheid.

Service
De bestelde Canon Ixus 155 bleek achteraf niet leverbaar. Twee dagen na bestelling werd ik telefonisch benaderd en kreeg aanbod om de Ixus 165 voor dezelfde prijs te accepteren. Dit was voordelig en coulant, maar ik was wel teleurgesteld dat de Ixus 155 niet leverbaar was, want dat was bewust mijn eerste keus. Toch wel tevreden met de Ixus 165 en de service.

Assortiment
Ruime keus in alle prijs- en kwaliteitsklassen. Ter zake kundig winkelpersoneel in Alkmaar. Goede service.

Extra toelichting
In de winkel een Lumix FZ200 gekocht en op de website een Canon Ixus 165. Beide ervaringen waren positief, mijn neiging om eerst nog elders rond te kijken steekt bij Cameraland niet de kop op: prima winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Smulders 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je wordt prima door de tabbladen geleid.

Service
Snelle bediening en goede bestelling opvolging.

Assortiment
Alles wat een fotograaf begeert.

Aanbeveling
Ik weet dat ik dan mijn vrienden een plezier doe.

Extra toelichting
Kortom een prima site, een groot assortiment en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.Haak 22-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
zeer goed

Service
goed

Assortiment
uitgebrijd

Aanbeveling
makkelijk winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fatbob 21-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je gemak snuffelen nadenken en je hoeft er niet op uit

Assortiment
ongelofelijk veel keus

Aanbeveling
door het uitgebreide assortiment slaag bijna altijd

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilsehof91 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd de dag na bestellen gebeld dat er nog 1 lens was maar dat was het showmodel. In plaats van de originele doos kreeg ik een uv filter bij! Super service! De volgende dag was de lens met filter binnen

Extra toelichting
Het was niet de eerste keer dat ik bij Cameraland wat heb besteld en zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvI- wijzer 19-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Alle vragen direct duidelijk beantwoord!
Of voor een simpel artikel of voor een camera met alle toeters en bellen.

Assortiment
Zoveel in alle prijscategorieën EN ook op voorraad!

Een minpuntje is wel dat we niets van de prijs van de camera afkregen en deze exact dezelfde elders wel € 55,- goedkoper werd aangeboden!

Aanbeveling
Vanwege de ruime sortering op alle (deel) gebieden.
Vanwege bereikbaarheid en parkeergemak.
Vanwege deskundig personeel
Vanwege breed assortiment

Extra toelichting
Zie boven bij de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

just4moments 19-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goed en soepel contact met eerst een koffie en een praatje ...

Service
Eerlijk zaken doen, ondanks dat ze een foutje hadden gemaakt met een prijsopgave en inruil werd dit zonder problemen hersteld in de winkel in mijn voordeel.

Assortiment
Veel mooie lenzen van goedkoop tot de meest zeldzame topmodellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Murk1963 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Zocht een bepaald soort statief wat niet verkocht werd. Zocht een bijbehorend tasje wat niet op voorraad was.

Extra toelichting
Deskundig en vriendelijk geholpen. Ruime keuze. Hartelijke groet, Marc Parmentier

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

tjeerd 2 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De toegankelijkheid en directheid van verkoper was groot evenals wijze waarop terugkoop oude camera werd geregeld en waarde bepaald.

Assortiment
.
Bij gesprekken met verkoper werd een aantal andere opties bekeken en met argumenten tav keuze aangetoond waarom keuze meest geschikt was voor mij als koper.

Aanbeveling
Uitstekende informatie en duidelijkheid over prestaties en mogelijkheden van camera's systemen en lenscombinaties

Extra toelichting
zie boven, uitstekende informatie overdracht ten aanzien van gebruik en toepassingsmogelijkheden van camerasystemen, camera's en lenzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert M 1959 18-05-2015

Algemene score

6,8

Gemak
De website selectie werkt niet juist. Als je GPS aan wilt vinken selecteer hij de onderliggende camera.

Service
Gebeld en antwoord nummer gekregen. Helaas werkt retour formulier niet

Assortiment
Veel beschikbaar behalve Nikon 1 AW

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Moet opnieuw zoekn voor een camera met GPS en Wifi systeem camera

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Frankkre 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke site en winkel

Service
Ik ben heel vriendelijk en vlot geholpen

Assortiment
Ruime keuze en goede voorraad

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de winkel en webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanneke88 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na het bekijken van het probleem gelijk opties aangeboden om onze camera weer goed weekend te krijgen. Meneer liep de winkel Door een nam de opties mee dus we hoefde niet zelf met 2 kinderen ons in alle gaatjes te wurmen

Service
Goed, vriendelijk en snel geholpen.

Assortiment
Wat we wilden werd direct uit voorraad geleverd en we liepen met een weer goed werkende camera de deur uit.

Aanbeveling
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel ook prijs kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wotterpotter 18-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het reserveren van producten is handig.

Service
Verkeerde batterycharger gestuurd. pluspunt, dag na het melden kwam de juiste batterycharger alweer binnen

Assortiment
2e hands spullen op voorraad zelfs.

Aanbeveling
Goede hulp, de tijd wordt voor je genomen om je goed advies te kunnen geven.

Extra toelichting
Zie andere motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nel51 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
er werd meteen goed ingegaan op mijn vragen, hetgeen resulteerde in een snelle aankoop!

Service
Prima behandeling, geen actie om mij iets te verkopen waarom ik niet vroeg.

Assortiment
in de categorie die ik zocht was slechts een enkele camera aanwezig, maar wel juist die die ik wilde.

Aanbeveling
Prima winkel met groot assortiment, niet alleen voor de semi prof fotograaf maar ook voor de simpel amateur.

Extra toelichting
Wij gaan altijd eerst naar cameraland voordat wij verder gaan zoeken, je vindt er alles, van camera tot juiste tas, van kijker, tot accu, en alles heel betaalbaar. Bovendien weet het personeel waar zij over praat!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

prarbj01 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis kopen
Betaling was lastig

Service
De levertijd en de levering was volgens verwachting

Assortiment
Assortiment is goed.

Aanbeveling
De zaken waren naar tevreden heid

Extra toelichting
Tot nu is alles goed gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert1976 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende en overzichtelijke website.

Service
Besteld en volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keus met ook echt professionele objectieven.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met, in ieder geval voor mijn objectief, de beste prijs van Nederland.

Extra toelichting
Goede betrouwbare (web)winkel. Veel keus, kwalitatief hoogwaardige produkten. Telefonisch ook dik in orde. Dit soort winkels met je hebben. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djmschouten 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.

Service
Na een test welke kijker bij mij past toch even gebeld en kreeg een goed aanvullend advies waar ik achteraf erg blij mee ben. TOP

Assortiment
Alles wat je nodig heb in één website

Aanbeveling
Fijne service, doen wat ze beloven, komen afspraken na, snelle levering. Een, in mijn geval een keurige webwinkel.

Extra toelichting
Alles was goed aan deze bestelling, goed advies, doen wat je belooft en snelle levering van het product. Alles waar je als consument wel op zit te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews