bol.

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
8.7

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Kranenburg 18-02-2025
Ik heb al jaren nog geen slechte ervaring met bol gehad De producten zijn goed en wat fijn is dat je het de volgende dag in huis heb
E.S.18-02-2025
Ik heb de afgelopen 2 maanden diverse keren iets bij Bol besteld. Afhandeling van de bestellingen gaat prima, vlotte bezorging en ook retour sturen bij defect werkt prima, evenals het benaderen van een partnerbedrijf indien een levering op zich laat wachten. Indien ik avondlevering op een specifieke avond boek, gaat dat met Post.nl perfect. DHL levert soms een avond eerder dan de aangevraagde avond, dus dat zou verbetering verdienen.
DJ18-02-2025
Bol is een betrouwbare webshop, ben al jaren klant. Goede expertise bij de klantenservice, is betrokken met de klant! Uitgebreide assortiment, weet je iets niet te vinden, je vindt het bij Bol!!

Rene18-02-2025
Veelzijdig aanbod. Makkelijke bestelprocedure. Betaling na o tvangst. Goede en makkelijke retourservice
Anakin18-02-2025
Op de site van Bol vindt je alles wat je zoekt. Vaak ook interessante acties. Heel veel keuze, goede prijzen vanwege de vele aanbieders voor zelfde artikelen. Ook snelle levering door derden. Super service als je via Bol ook nog het bekende select abonnement hebt (1 x jaarlijks iets meer dan een tientje) , daardoor geweldige keuze in afleverings dagen en tijden, zeker makkelijk voor de werkende onderons, fantastisch. Hoef je bij levering nooit je (soms onbekende buren) lastig te vallen. Wij bestellen regelmatig bij Bol, ook bij eventuele defecten ben je snel geholpen.
Andre18-02-2025
Ik heb in de meer dan 15 jaar dat ik bij bol aankopen doet nog nooit een klacht gehad. Ook bij terugsturen van goederen wordt het perfect opgelost en binnen week geld of bonnen tegoed
Wim van S.18-02-2025
Handige website, enorm grote keuze, prijstechnisch altijd wel in orde, achteraf betalen dus nooit gedoe over retouren, geen bezorgkosten bij abonnement.
SB18-02-2025
Makkelijk en snel Achteraf betalen Makkelijk retourneren
Carmen18-02-2025
Vaak snel geleverd. Advies wel om boeken wat meer beschermd te verpakken veel boeken komen beschadigd aan.
Fijne shop18-02-2025
Werkt snel en goed. Bij problemen wordt men goed geholpen
roos 18-02-2025
Ik ben heel blij met jullie vind altijd wel wat ik nodig heb heb altijd me spullen op tijd binnen en word goed op de hoogte gehouden wanneer het binnen komt dus ben heel blij dat ik bij jullie dingen kan bestellen wat ik wil hebben super vind ik bol.com
Hil18-02-2025
Ze hebben goede service, je hebt je bestelling binnen 1 werkdag vaak al in huis.Ook retour aanvragen is snel geregeld. Ze hebben een groot assortiment en dat vindt ik zelf prettig.
Nicoline 18-02-2025
Een bestelling wordt altijd op tijd bezorgd. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de bezorging door PostNL dan helpt de klantenservice van Bol met een goede oplossing.
Hans 18-02-2025
Goede winkel met veelal aantrekkelijke prijzen
Fantasys18-02-2025
Bol bied een ruim assortiment, heeft goede levertijden, kwaliteit en service is prima, ook de bereikbaarheid van een klantenservice is ok Eventuele retouren worden netjes verwerkt
Inge18-02-2025
Ik bestel vaak bij bol,het is gemakkelijk de app is overzichtelijk en ze hebben vaak alles wat ik zoek. Met de select optie (eenmaal per jaar een bedrag) ook hele ruime leveringstijden bij bepaalde producten. Ook het gemak van het kiezen waar je het geleverd wilt krijgen (afhaalpunt,thuis) is heel prettig. Misschien niet altijd de goedkoopste maar ik kies soms gemak boven goedkoper elders ,omdat het soms met parkeerkosten en kosten om er te komen niet de moeite is om het in de stad te gaan halen. Retourneren is ook heel simpel je hebt niet eens een printer nodig.
K18-02-2025
Fijn om te bestellen en vaak snel in huis
Ed uit de veen18-02-2025
duidelijke site en echt alles is er te koop
Marcel18-02-2025
Heel goed
Beer18-02-2025
Duidelijke website, goede prijs kwaliteit, snelle levering wordt goed op de hoogte gehouden van de status levering. Goede klantenservice
Stoffer 18-02-2025
Wat ze beloven komen ze na. Super snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden qua verzending.
Sylvia Wagenaar 18-02-2025
Ik shop eigenlijk bijna alleen maar bij Bol, duidelijke website , goede informatie over de leveringen,
Michel18-02-2025
Altijd goed, altijd snel
diana18-02-2025
duidelijk. overzichtelijk. makkelijk in gebruik. Een aanrader.
Sandra18-02-2025
Bol is zeer uitgebreid met hun collectie kan vaak alles vinden wat ik wil hebben winkel daar graag