Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 2919 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjan 28-02-2024

Algemene score

9,0
Legoset van "Back to the future" aangeschaft via bol.com. Het ging hierbij om een"2e hands" set van Breezy retourkansje, waarbij de verpakking geopend was en/of beschadigd. De set zelf was onbeschadigd en compleet. Scheelde mij toch 47 euro op de verkoopprijs van Lego zelf. Alleen het verzenden werd alleen in bubbelfolie gedaan, ipv een doos, zoals gebruikelijk is bij bol zelf.

Reageer

Bert 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk, rijk assortiment, duidelijk bestelproces en communicatie, heel fijn online winkelen!

Reageer

Jan 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon goede webshop. Niet altijd de goedkoopste dus je moet blijven vergelijken.
Verder doen ze wat ze beloven en leveren goede producten.
Logistiek is perfect geregeld.

Reageer

Martien 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren wat gekocht hier. Snelle levering, overzichtelijke website. Ook met artikelen retourneren verloopt alles vlekkeloos.

Reageer

Jan 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kiezen vaak voor Bol. Omdat ze er van alles in huis hebben, de levering is snel. Retouren, wat bij ons nog maar èèn keer is voorgekomen is redelijk eenvoudig. Kortom bol.com is voor iedereen aan te bevelen.

Reageer

Maris 28-02-2024

Algemene score

10,0
Bol stelt nooit teleur.
Leuke producten, altijd snel verzonden.
Klantenservice is ook top. Krijg snel antwoord en altijd naar tevredenheid.

Reageer

Dirk 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met zeer uitgebreid assortiment via eigen shop en andere aanbieders.
Uitstekende website met goede mogelijkheden om verschillende artikelen te vergelijken wat betreft prijs, opties en reviews.
Klantenservice is goed, zeker voor eigen artikelen. Voor artikelen van andere aanbieders wordt vaak doorverwezen.
Duidelijke e-mails over bestellingen, track and trace, enz.

Reageer

Paul (Alken, België) 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol beschikt over een zeer breed aanbod aan kwaliteitsvolle producten. Er wordt snel en met zorg geleverd. Als er een derde partner betrokken is bij een transactie treden ze meteen op als er iets niet naar behoren functioneert. Ik ben al jaren klant bij Bol en heb het me nog nooit beklaagd. Mijn laatste bestelling liet op zich wachten. Toen ik Bol op de hoogte bracht, werd onmiddellijk ingegrepen. En Bogamo 2, die het bestelde product moesten leveren, namen onmiddellijk contact op. Anderhalve dag later werd het door mij bestelde product bezorgd. Dat is wat je 'service' kunt noemen.

Reageer

Jolanda 28-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel vaker bij Bol. Levering is snel en gratis, ik heb dan wel select dus dat is een voordeel.
Nooit echte problemen gehad, 1x een beschadigd artikel ontvangen maar dat is netjes kosteloos opgelost. Ik ben blij met Bol.

Reageer

Peter 27-02-2024

Algemene score

6,0
Ik heb gekozen voor Bol, omdat Bol minder erg is dan Amazon. Bol heeft pluspunten, zoals een goed .
werkende website, snelle bezorging en een klantenservice die te bereiken is per telefoon.
Bol heeft ook minder goede kanten, zoals soms slecht werkende en niet luisterende wederverkopers, een klantenservice die niet altijd evengoed luistert. Bovendien wil ik niet opgezadeld worden met extra werk als Bol mij een verkeerd boek stuurt.Ook neemt Bol niet altijd de verantwoordelijkheid voor producten die wederverkopers aanbieden. Daar kunnen toxische producten bij zijn, zoals dat in het verleden het geval was volgens Kassa en anderen.

Kortom, niet ideaal, maar beter dan de meesten en zeker beter dan Amazon.

Reageer

movara 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was snel, bol houdt vinger aan de pols. Een btw factuur krijgen ging niet zoals aangegeven, dat vergde nogal wat tijd en handelingen: chatten met de robot, een belletje én ook nog een mail.

Reageer

Bo 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij Bol. gaat makkelijk en snel. Ik vind Bol. een betrouwbaar webwinkel. Hun aanbod is groot en gefarieerd

Reageer

Johanna 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit artikelen. Heel breed assortiment. Snelle bezorging. Duidelijke website. Prima "aftersales"
Door "Select" hoef je niet steeds bezorgkosten te betalen; hierdoor kies je nog makkelijker voor Bol.

Reageer

Nanneke 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een fijne webwinkel, je kunt het zo gek niet bedenken
Of ze hebben het op voorraad!!!
Plus dat er een goede en vlotte levering is!
Veel speelgoedwinkels zijn uit het straatbeeld verdwenen, dus koop ik hier online veel voor onze kleinkinderen! Voor mezelf schaf ik boeken aan.

Reageer

PeterB 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website.
Veel producten.
Nette prijzen.
Zeer snelle levering.
Goed te bereiken.
Bij levering ,goede communicatie.

Reageer

O.P.A van de Velde 27-02-2024

Algemene score

8,0
Bol,De internet winkel met een groot assortiment en menig platform dat by bestelling vlot leverd ,bij de datum wat beloofd is .Goede melding van levering en tijd van levering .Bij vragen altijd een goedgezinde medewerker aan de lijn/chat en bij administratieve fouten snel herstel en een goede bemiddeling

Reageer

Waterman 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Levert veel via andere leveranciers maar heb hier minder goede ervaring mee. Soms levert deze leverancier ook weer via derden en is zelf niet meer bereikbaar. Ook de prijs op de bol website veranderd te vaak binnen 1 week.Blijft oppassen dus en betaal pas na ontvangst. Droef is dat bol van Albert Hein is maar Postnl niet meer zaken mag doen met Albert Hein .

Reageer

Peter 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke in de keuze. Prompte levering en bij problemen goede klantenservice en soepele retourservice

Reageer

Dspkr 27-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel met leveren, select member zijn is echt een voordeel waardoor mijn bestellingen er vrijwel altijd snel zijn, klantenservice is netjes en helpen je goed. Bovenal een van de betere, misschien zelfs beste, winkels online. Assortiment is ruim en de website en app zijn tijd overzichtelijk.
Altijd als ik iets nodig heb, raadpleeg ik als eerste Bol.

Reageer

Chris Ong 23-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, ik zou zeggen wie kent de webshop niet, ik bestel al heel lang diverse keren per jaar spullen, tot nu toe nooit wat fout gegaan, ik ben een tevreden klant.

Reageer

Rob 21-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol.com levert bijna alles en soms heel snel (bij bepaalde nicheproducten kan het een weekje duren). De klantenservice per mail, sociale media en telefoon reageert altijd serieus, empathisch en ze komen afspraken altijd na. Alleen chatbot Billie is een aanfluiting, je beantwoord minutenlang allerlei vragen en dan blijkt dat Billie niet begrijpt wat je wilt. Als je Billie ontwijkt word je goed geholpen.

Reageer

Sandra van Lambaart 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig uitgebreid assortiment, redelijke prijzen, de service is geweldig en ook de bereikbaarheid. Ben uiterst tevreden!

Reageer

Lobo 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je vindt er ongeveer alles! Wel altijd prijzen checken, sommige producten koop je beter in een speciaalzaak-webshop. Maar voor de rest, al jaren fan. Problemen worden snel en goed opgelost. Ik ben al jaren select-klant, dus geen verzendkosten. Alleen met een externe verkoper kan het soms eens mislopen, maar bol behartigt steeds uw klachten op een goede manier!

Reageer

bol.com 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van producten en uitstekende service en producten en zeer ruime keuze.

Reageer

Hans Dekkers 20-02-2024

Algemene score

9,0
Bol. echt de moderne versie van de vroegere winkel van sinkel, waar je nagenoeg
alles wat je in het huishouden nodig hebt ruim gesorteerd kunt vinden. Tel daarbij
de vlotte levering en voortreffelijke service en je behoeft niet verder meer te zoeken.

Reageer

Toon meer reviews