bol.

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
8.8

Deze score is gebaseerd op 730 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gerrit03-10-2026
Eind 2025 een Princess bakplaat gekocht. Na negen maanden begon de anti-aanbaklaag te slijten en dat na een keer og vij gebruikt te zijn. Bol klantenservice gebeld. En zonder problemen stuurde men een nieuw op ter vervanging. Van de oude had ik de doos nog. Hierin kon ik de oude bakplaat makkelijk retourneren. Een dag later is de nieuwe bakplaat al in huis. Maar ook een pakketje van Monique van de klantenservice als waardering dat ik de originele doos nog had om te versturen. Een hele dikke verdiende 10 voor Monique en Bol.com Gerrit
Karin03-10-2026
Vind het een goede overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk en makkelijk dingen te vinden. Hebben heel veel artikelen, en doordat ik zo tevreden ben ga ik eerst kijken of het op Bol te koop is. Service is top! Snelle levering, maar ook zeer goede retourservice. Zou iedereen Bol aanbevelen.
Hendrik03-10-2026
Bol is een uitstekende online winkel. Betrouwbaar, snel en levert altijd producten van prima kwaliteit.

JJ30-09-2026
Alles is bij mij nog steeds goed en optijd geleverd.
Piet30-09-2026
Goede voorlichting en kwaliteit van materiaal en service
Astrid29-09-2026
Ik ben een regelmatige klant bij Bol.com en nog nooit problemen ondervonden. Artikelen worden vlot afgeleverd en als het onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet is het makkelijk om het pakje weer retour te sturen. Achteraf betalen is een fijne optie. Overzichtelijke website en makkelijk bestellen. Lage bezorgkosten. Enorme diversiteit aan artikelen dus je hoeft eigenlijk nergens anders te gaan kijken. Alleen maar lof.
Lydia V29-09-2026
Ruime keuze, degelijke informatie en indien nodig vriendelijke en correcte service. Kort gezegd een betrouwbare winkel!
Marloes de Groot29-09-2026
Ik vind bol.com echt een super fijne webshop! Ik blijf graag dingen bij bol bestellen! Jullie zijn betrouwbaar en als je wat vragen hebt wordt je ook vriendelijk geholpen!
Leentje29-09-2026
Heel ruime keuze, snelle levering, gebruiksvriendelijke app en voortreffelijke klantendienst.
Rob29-09-2026
Grote keuze, goede prijzen en goede levering. Degelijk bedrijf en geen gedoe als er een probleem is
Tim29-09-2026
Meestal verlopen de bestellingen heel goed. Als het dan fout loopt met een partner, zorgen ze wel voor een oplossing.
Frans Borremans29-09-2026
Voor mij is het steeds "lekker Bollen". Bedankt voor de snelle levering en het winkelgemak.
Ahmet29-09-2026
Scherpe prijzen,ruime keuze,zoals beloofde levertijd en natuurlijk alle belangrijkste veilig. Bedankt Bol.com
Agnes29-09-2026
Ruime keuze, gemakkelijk te bestellen en voordelig.
Pieter Marsman29-09-2026
Snel, betrouwbaar, prima communicatie, breed assortiment
Mag combo29-09-2026
Uitgebreid Sortiment, prima kwaliteit/prijs . Als iets niet op voorraad is word het per mail vermeld wanneer het weer binnen is. Altijd duidelijk over de bezorg datum. Ben erg tevreden
Ingrid29-09-2026
Bol heeft snelle service, heeft een duidelijke, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website, is eerlijk over leveringen die van 3en komen en een langere levertijd hebben, meestal scherpe prijzen.
Tommy29-09-2026
Ik bestel vrijwel alles, behalve kleding, op bol.com. Super groot aanbod, perfecte prijzen, alles snel geleverd naar een locatie naar keuze, wat wil je nog meer?
Keurig.29-09-2026
Groot assortiment en snelle levering. Keurige bezorging.
Marc27-09-2026
Veel aanbod, goede deals, en als er iets mis gaat is de service ook top
Geurt23-09-2026
Ik vind het altijd leuk om op Bol.com te winkelen. De bezorging is altijd correct het retourneren gaat altijd goed.
Will23-09-2026
Super handige site, groot assortiment en goeie koopjes... je slaagt er eigenlijk altijd wel. Een dikke 9, net geen 10 omdat je wel prijsbewust zijn want de meeste producten zijn qua prijs goedkoper of gelijk aan andere webwinkels maar helaas is een product ook wel eens veel duurder (soms zelfs het dubbele) dan ergens anders. Maar qua koop gemak super!
Gangadhar23-09-2026
I’m really happy with my purchase. The product is good quality, easy to use, and works as expected. The delivery was fast and everything arrived in good condition. Overall, I had a great experience and I’m happy with my purchase. I would definitely recommend it to others
Johan22-09-2026
Altijd veel aanbod en prijzen , select is ook erg handig om te hebben vooral de gratis gewone en avond levering , mocht er iets fout gaan om wat voor reden dan ook dan hebben ze een top klantenservice die me altijd snel en goed heeft geholpen
Anita G22-09-2026
In een consumentenwereld waarin het meer regel dan uitzondering is, hebben we gelukkig Bol. Die doen wat ze beloven. Punt. Een verademing. En voor mij de belangrijkste reden om zo vaak voor hen te kiezen. Ooit was een manager van Bol.Com te gast in ons bedrijf. Hij zei toen: 'voor ons zijn de 3 belangrijkste doelen: 1. De klant. 2. De klant. 3. De klant.' Dat ben ik nooit vergeten. En ze maken ze nog steeds waar.