bol.

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
8.8

Deze score is gebaseerd op 808 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Siem18-06-2026
Gewoon goed
MARIA00218-06-2026
IK BESTEL NERGENS ANDERS MEER . WANT BOL IS MIJN FAVORIET GEWORDEN EN ZELFS AL VELE JAREN JE VIND ER ECHT ALLES WAAR JE OP ZOEK NAAR BENT EN JE KRIJGT JE BESTELLING GOED VERPAKT EN OP DE TIJD VAN LEVERING .
Maes J.17-06-2026
De pakjes worden niet meer zoals voorzien aan de deur afgeleverd, worden naar afhaalount gestuurd/ Laatste pakje nog steeds niet gekregen,zou bezorgd zijn op 10 juni 23.10 u maar nergens te vinden, ook bij geburen niet (afzender Susan Tech Thijssestraat 63 Zaamdam)

Mario17-06-2026
Snelle keurige afhandeling van geleverde goederen. Bij problemen word het snel opgelost. Super web winkel
Dirk17-06-2026
Goede en veel keuzes in allerlei producten,scherp geprijst en snelle bezorging.
Jac16-06-2026
Snelle bezirging in degelijke verpakking
Martin16-06-2026
Makkelijk zoeken, grote keus, goeie prijs en altijd snel geleverd.
Sjaan16-06-2026
Snelle, adequate levering!
Yvan16-06-2026
Ik vindt op bol com alles wat ik nergens anders kan vinden aan een fatsoenlijke prijs. Het wordt altijd op tijd bezorgd en steeds goed ingepakt. Vriendelijke bezorgers te zien welke dienst je pakket bezorgt maar door de band aangenaam.
E.J.16-06-2026
Ik ben heel blij met bol.com. Het zou 10 zijn , als ze zouden beginnen met ander bedrijf te werken en niet post.nl.
Els16-06-2026
Bij Bol.com slaag je vrijwel altijd. Soms zoek ik iets en zie ik tot mijn stomme verbazing, dat Bol.com het gewoon heeft. Betrouwbare website, nooit teleurgesteld, een enkele keer iets terug gestuurd, altijd zonder verzendkosten, prima hoor.
Diana W.16-06-2026
Ik ben al jaren vaste klant bij Bol. Er is nagenoeg niets dat ik niet kan vinden. Alles wat ik nodig heb kan ik bij Bol vinden. De communicatie is altijd goed en de levering verloopt snel.
Krit16-06-2026
Overzichtelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle correcte levering
Yvonne16-06-2026
Sinds het ontstaan van Bol maak ik al gebruik van de website. De keuze is groot, pakketjes zijn altijd goed verpakt en mocht er ooit iets mis gaan dan is de klantenservice top. Meestal sta ik al in de verdediging als ik voor mijn recht moet opkomen in Nederland maar Bol hielp me zonder problemen. Klein minpuntje vind ik de deelname aan het Select programma. Je hebt dan wel gratis verzending maar het product bij Bol is vaak net iets duurder, dus je betaald indirect toch de verzendkosten. Ik mis de koopjes van vroeger.
Marcel 16-06-2026
Ik ben al jaren trouwe klant van BOL, goede website en snelle levering en prijs is goed. Ook de garantie loopt goed al. Geen gezeur maar denken met je mee.
Beste online winkel16-06-2026
Het is een heerlijke online winkel, en van alle markten thuis. Laat ook altijd de prijsverschillen bij verschillende prijsaanbieders zien van het gekozen artikel wat je wil bestellen. Al jaren een select abonnement waardoor je geen verzendkosten meer betaald, dit heeft in de loop der jaren een hoop geld opgeleverd. Altijd op de hoogte gehouden van je verzonden pakket en binnen enkele dagen/volgende dag al binnen. Goede kwaliteit en met je gespaarde punten krijg je een een cadeaubon of kortingsbon.
Lucas12-06-2026
Mijn vrouw en ik hebben beide een select abonnement, zonder dat we dat wisten. Met het veranderen van onze rekeningnummers is er een incasso niet gelukt, en hebben wij nooit bericht gehad van Bol dat we überhaupt iets moesten betalen. Nu wilde ik weer wat bestellen bij Bol, en opeens zie ik allemaal waarschuwingen dat er al drie herinneringen zijn gestuurd. Mijn vrouw heeft een soortgelijke ervaring. Wij doen ons hele leven boodschappen bij de Albert Heijn, de Ethos en de Gall & Gall, en nu zijn ze aan het dreigen met incassobureaus. Dat gaat zo mijn verkeerde keelgat in. Ik denk serieus dat we voor meer dan 10.000 euro per jaar bij Ahold aan producten kopen. En dan gaan ze over 16 euro, wat een keer niet goed wordt afgeschreven, dreigen met incassobureaus. De e-mails hebben wij niet gekregen, omdat we Bol als spam zien door de hoeveelheid reclame die we ontvangen. Het is gek dat we die e-mails niet geopend hebben en we dit niet hebben gerealiseerd. Achteraf hadden we dus ook niet eens door dat we twee abonnementen op één huishouden hebben, wat ook idioot is. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, die zeggen dat ik moet betalen. Ik vind dat zo niet klantvriendelijk. Voor ons is dit zo'n slechte ervaring. Ik hoop dat ze het nog netjes proberen op te lossen. Maar zo niet, dan ga ik nog wat meer reviews online achterlaten. En is het ook voor ons een reden om over te stappen op de Jumbo, de Kruidvat en Amazon.
Peter is kieskeurig11-06-2026
Als ik va Bol. com iets koop doe ik dat doorgaans omdat ik het snel nodig heb. Het komt ook voor dat Bol.com gewoon goedkoper is, maar dat is lang niet altijd zo. Met Select heb je wel het voordeel dat je de verzendkosten niet hoeft te betalen en in totaal komt het dan bij één bescheiden geprijsd artikel alles bijeen toch nog goedkoper uit.
Petrouschka 11-06-2026
Heel goede service wordt heel snel geleverd goede klanten dienst!
Kees10-06-2026
Bol is een uitstekende en vertrouwde webwinkel met een breed assortiment. Bijna alles wat je zoekt kan je er vinden. Ik maak er dan ook vaak gebruik van!
pvd10-06-2026
Heel veel keuze, vaak gratis verzenden en snelle ontvangst.
Astrando10-06-2026
Bol heeft een grote diversiteit aan producten. Voor soms zelfs heel verassend. En Bol is voor mij een betrouwbare leverancier, ook wanneer iets misgaat.
Yavuz10-06-2026
De site is duidelijk, de levering is snel en de klantenservice is zeer vriendelijk. Ook nog eens een zeer breed assortiment, dit alles wil je als klant. Ik ben een trouwe klant van Bol.com. Al jaren tevreden, op naar nog meer jaren!
Pierre09-06-2026
Goed en snelle klantenservice en snelle afhandeling
A.M. Boonstra09-06-2026
Bol.com is een zeer makkelijke site waar je snel en gemakkelijk kunt zoeken en bestellen. Prettig is dat de prijs vaak lager ligt dan in de winkel.