bol.
8.7
Deze score is gebaseerd op 16334 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Wij zijn altijd zeer tevreden. Prijs is vaak scherp vergeleken met andere aanbieders van hetzelfde product. Aangekochte goederen worden altijd snel geleverd en bij ontevredenheid wordt het netjes opgelost met een behulpzame klantenservice.
Wat ik zocht was op dat moment even niet zo snel te vinden .. Wat dan ? vraag je . Nou precies een supplement wat erg goed is ( voor mij ) en wat ik nodig heb …
Toen zag ik tot mijn grote verwondering dat het bij / via Bol.com te krijgen was !
Goede spullen snelle levering bij problemen goede oplossing
Levering is altijd snel en klopt altijd.
Ik kies hiervoor omdat wat ik besteld heb altijd geleverd is
Altijd ruime keuze en goede snelle levering
Ik ben al jaar en dag klant bij BOL en al altijd heel tevreden geweest over de verkoop , service na verkoop en klantendienst . Als je belt met een probleem gaan zij echt heel ver om een oplossing te zoeken en ondersteuning te bieden. Ik bestel regelmatig van alles op internet en ik heb ook al een totaal andere situatie meegemaakt. BOL jullie zijn TOPPERS . Dank u wel!!!
De klantenservice denkt niet mee in oplossingen
Goede site met veel info en vergelijkingsmateriaal
Groot assortiment, snelle levering, goed verpakt en duidelijke informatie op website.
Ik kies BOL.com als een betrouwbare on line shop. De site is makkelijk te navigeren, de keuze is zeer uitgebreid en de aflevering verloopt binnen de verwachte. Bij moeilijkheden wordt ik direct geholpen, en dat is heel fijn.
Ik blijf voorrang van zaken met Bol.com houden!
Duidelijk aanbiedingen, snelle betaling/afhandeling en betrouwbaar
Regelmatig koop ik via Bol de meest uiteenlopende dingen. Van make-up tot luchtbevochtigers tot speelgoed enz. Ik doe dit omdat de diensten van Bol betrouwbaar zijn gebleken. Belangrijk pluspunt vind ik dat wanneer het een brievenbuspakketje betreft zonder track&trace er altijd een check komt van Bol zelf (dus niet de leverancier) of ik wil aangeven of het product goed is aangekomen. Ook vragen ze om reviews over de verkoper. Allemaal top en geeft betrouwbaar gevoel.
Aandachtspunt is m.i. wel dat je vanwege het grote aanbod van heel veel leveranciers binnen de site van Bol zelf ook altijd kritisch moet blijven. Sommige identieke producten worden voor uiteenlopende prijzen verkocht. Bol stuurt daar blijkbaar niet in. Soms werkt de zoekopdracht ook niet helemaal en moet je het via andere zoektermen nogmaals proberen.
Wat soms opvalt is dat een review niet bij het betreffende product hoort, dit werkt verwarrend en kan misleidend zijn. Als consument moet je hoe dan ook altijd ook je eigen research doen.
Tot slot nog een positief punt: het is fijn dat je reviews van klanten over de betreffende leverancier kunt inzien waardoor je jezelf een hoop bezorg-en retour-ellende kunt besparen. Ik hoop dat Bol kritisch is en blijft mbt malafide leveranciers die met prachtige woorden ondeugdelijke producten uit China proberen te slijten!
Altijd alles keurig verpakt en op tijd bezorgt, grote keuze uit artikelen, helemaal top!
Een zeer betrouwbaar adres voor aanschaf uit een zeer uitgebreid assortiment. Altijd snelle levering en makkelijke betalingsvoorwaarden. Tip: met select bespaar je kosten en spaar je voor nog meer korting
brede keuze en goede levering
Allereerst BETROUWBAAR !!, tevens breed assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding(en), snelle levering. Goede klantenservice, denkt met je mee en ook goed bereikbaar, ook goede garantievoorwaarden.
Ik ben blij met bol.com wat je ook besteld wordt keurig netjes geleverd en op tijd bezorgd
review 4 januari 2026
Ik ben zeer tevreden ik koop hier regelmatig verschillende producten.
Wordt volgens afspraak correct geleverd
Breed aanbod, duidelijke toelichting en snelle levering. Ook fijn dat meestal gekozen kan worden voor achteraf betalen. Minpuntje is dat artikelen soms in te grote doos worden verzonden.
Bol is top! Altijd snel geleverd en bovendien altijd goede prijzen. Correcte service. Lenovo IdeaPad 3 17ABA7 82RQ009BMB - Laptop - 17.3 inch - azerty - Windows 11 Home besteld, s' anderendaags al geleverd, Super!
Inzicht in de leveringsdatum. Groot assortiment.
Groot assortiment, meestal op voorraad en voor een goede prijs.
Eenvoudig na ontvangst betalen. Snelle en zorgvuldige aflevering. Prima communicatie
De afgelopen periode veel producten gekocht via Bol.com. alle als zeer positief ervaren. Ruime keuze, goede beschrijving, scherpe prijzen en snelle leveringen. Zeer tevreden over Bol!
De 3 powerbanks zijn keurig en voldoen erg goed.
Bol daar valt eigenliijk niet zo veel over te zeggen.
Je maakt je bestelling en krijgt die meestal de volgende dag geleverd.
Een beetje klik en vergeet.
Je ontvangt je apje en haal tijdens het boodschappen je pakje uit het Budbee kluisje.
of wacht op de bode die aanbelt.
Hoe saai of beter gezegd.. zekerder wil je het hebben.
Nee Bol daar maak ik geen woorden over vuil.
Probeer maar groetjes....
Het werken met partners door Bol is niet altijd klantvriendelijk, want als er problemen zijn met het bestelde product, moet de klant het rechtstreeks met de partner regelen en het is mij al 2 keer gebeurd dat ik mijn geld niet terug kreeg of dat ik mijn geretourneerde produkt alsnog moest betalen. Als Bol als tussenpersoon fungeert en er dus aan verdient verwacht je ook de service van Bol terug.