bol.

8.7

Deze score is gebaseerd op 16337 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

ceesl26-08-2025
Zeer groot assortiment, eenvoudige zoek functie, duidelijke en uitgebreide informatie over het gekozen item. Komen afspraken m.b.t. levertijd, na
Cobie26-08-2025
Klant vriendelijke shop makkelijk om te kiezen en keuzes te maken.
Relia26-08-2025
Fijne webwinkel, na bestelling snel thuisbezorgd

Bjorn26-08-2025
Praktisch, vlot, snel, responsief
Koelkast26-08-2025
Snelle levering
Antje 26-08-2025
Goede en snelle levering meestal geen bezorg kosten
Hans26-08-2025
De 9 is omdat perfectie niet echt bestaat, maar het scheelt erg weinig
Elles26-08-2025
Mooie grote rugzak voor onze foto toestel hij is lekker ruim.
Bram21-08-2025
5.0
5.0
Na een aantal jaar klant te zijn bij Bol.com, eigenlijk nooit problemen gehad met hun bezorging. Tuurlijk wilde het wel eens fout gaan, maar dat kan bij elk bedrijf gebeuren. Vorige maand besloten om lid te worden van Select, dit vanwege de voordelen die hierbij komen kijken (voornamelijk de kosteloze 'dezelfde avondlevering'. De eerste keer gebruikt gemaakt van deze leveringsoptie, was het net op het randje met mijn besteltijd. Dus niet zo heel opmerkelijk dat het dan fout gaat. Ik heb het recent voor een 2e keer gebruikt. Wat hier gebeurd is, is in mijn optiek echt te waardeloos voor woorden. Ik heb mijn bestelling op een vrijdagochtend geplaatst, nog vóór 09:00 's ochtends. Ditmaal ook voor levering diezelfde avond. Ik krijg vervolgens die avond een melding dat 'de ontvanger niet thuis is' terwijl ik gewoon rustig aan het wachten was. Niet aangebeld, niet aangeklopt, helemaal niks. Ik heb in het Track en Trace overzicht aangegeven dat ik in een appartementen complex woon op de eerste verdieping, zoals dat heel handig kan in de app van Ampère. Daar is uiteindelijk het weekend overheen gegaan, dus waar ik het eerst dezelfde dag zou krijgen, was het vervolgens pas 3 dagen later. Die maandag was de bezorging opnieuw 'geprobeerd', deze keer echter vanwege onverwachte omstandigheden afgebroken. De 2 dagen erop hetzelfde verhaal. De maandag ná mijn bestelling via de chat contact opgenomen om te vragen hoe het zit. Ik kreeg terug of ik het 4 werkdagen af wilde wachten, geteld vanaf de dag van bestelling. In dit geval dus tot donderdag. Uiteraard is de bezorging op wonderlijke wijze NIET gelukt, dus ik heb de donderdag ná bestelling telefonisch contact opgenomen. Hierop kreeg ik vervolgens te horen dat ik nogmaals 4 werkdagen mag wachten en hierna wéér contact op mag nemen. Hier kan ik natuurlijk helemaal niks mee en word ik lekker van het kastje naar de muur gestuurd, Dit notabene als Select lid. Dan vraag ik me toch af waar het onderscheid wordt gemaakt tussen een Select klant en een 'normale' klant om het zo maar even te noemen. Voor mij is er absoluut geen verschil, en ik heb direct mijn Select lidmaatschap opgezegd want op deze manier zit er voor mij geen meerwaarde in. Naast deze waardeloze 'avond' leveringen, heb ik verder wel goede ervaringen met bol. Het bovenstaande valt mij daarentegen VIES tegen.
MvdW8621-08-2025
Fijne en overzichtelijke app. Veel producten te vinden. Goede service mbt bezorging en op de hoogte houden van de bestelling. Fijne en duidelijke klantenservice. Gemak: heel veel te vinden in één app.
SN20-08-2025
Schandalige service! Een paar jaar geleden een robotstofzuiger van €559 aangeschaft. Al eerder vervangen geweest omdat het ding niet naar behoren werkt. Het is een veelvoorkomend probleem, ook te lezen op het hele internet! Nu zeggen ze dat ze niks kunnen doen, omdat het té lang geleden is. Terwijl het vervangende artikel helemaal nog niet zo lang in mijn bezit is. En de vorige keer hetzelfde probleem was. Aangegeven dat ik zwanger opgenomen lig in het ziekenhuis en het artikel niet meer voor reparatie op wil/kan sturen. Krijg ik een mail terug ‘gefeliciteerd met de kleine’?! Echt ronduit schandalig en bewijs dat er dus niet gelezen wordt. Ze kunnen niet van mij verwachten in deze staat dat ik een doos ga regelen, het apparaat ZORGVULDIG (lees: opvulling regelen etc) ga verpakken en aanbieden ter reparatie. Terwijl het gewoon al de 2e keer is dat het stuk gaat. Ik wil het apparaat NIET meer! Inmiddels ben ik er zó klaar mee, dat ik verdere stappen ga ondernemen. Dit kan namelijk echt niet! Maanden verder en ze doen gewoon NIKS. Zelfs niet als je in het ziekenhuis ligt en een stofzuiger dus wel zo handig is voor mijn gezin wat nu thuis is. UPDATE: ze geven aan dat ze gemaild hebben, wederom naar het mailadres wat niet meer in gebruik is, ik heb géén mail gehad!!! UPDATE 2: ze hebben me nu al 3x(!) gefeliciteerd met mijn baby, een knuffel gestuurd, terwijl ik alle keren heb aangegeven dat ik niet bevallen ben en hoogzwanger in het ziekenhuis lig. Schandalige en onbeschofte klantenservice, waaruit blijkt dat ze dus totaal niet lezen. Krijg ook geen reactie meer al 3 dagen.
Tom Broché 20-08-2025
Steeds tevreden en zeer goede service na verkoop
Jo20-08-2025
Bol is een hele gebruiksvriendelijke winkel, duidelijke website en heel veel keus Het belangrijkste is dat je altijd verzekerd bent van oplossingen bij problemen Zeker tegenwoordig in de jungle van webwinkels, is Bol heel solide
Nele20-08-2025
Bol biedt een heel ruim assortiment aan. Heel handig als je iets niet direct in de buurt vindt of geen zin hebt om je naar een winkel te verplaatsen. Bij Bol word je steeds vriendelijk en correct behandeld. De leveringen verlopen meestal heel vlot. Bij problemen stelt Bol alles in het werk om dit op te lossen. Je wordt begeleid tot alles terug in orde is. Al jaren een heel tevreden klant!
HansM20-08-2025
Goede website, waar na een zoekopdracht alleen relevante hits getoond worden (in tegenstelling tot een concurrent...). Prijs was prima, bestellen ging heel makkelijk. En binnen de aangegeven tijd werd het bestelde artikel keurig verpakt thuis afgeleverd.
Michel20-08-2025
3.0
3.0
Bij een reparatie beslissen ze zonder enig overleg wat ze gaam xoen
Melanie20-08-2025
Ik vind Bol.com een erg goede winkel. Je krijgt je bestelde materialen altijd op tijd en snel binnen. Je kan er van alles kopen, erg handig.
Ria19-08-2025
Een super shop. Alles wat je maar wilt kopen, Bol.com heeft het! Makkelijk te bestellen en vaak snelle levering.
Henk19-08-2025
Ik bestel regelmatig artikelen bij Bol.com. De artikelen zijn meestal gunstig geprijsd en worden snel en binnen de afgesproken tijd geleverd.
Bahram19-08-2025
Snele levering en goede service na verkoop.
Atty 19-08-2025
Makkelijk te vinden en goede producten en service
Van Mourik 19-08-2025
Goede Siemens stofzuiger met een sterke motor erin en incl. één zak
BIJ Bol ,is niks te dol,alleen maar lol19-08-2025
Jaren klant bij Bol, super goed bedrijf
Jacqui 19-08-2025
Als je iets besteld is het er supersnel.
Jan19-08-2025
Bestellingen worden bijna altijd prima op tijd geleverd. Door de ruime keuze op de site is er altijd wel te vinden wat je nodig hebt tegen meestal een prima prijs