Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23272 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

RKO02-01-2026
Goede site, concurrerende prijzen. Super snelle levering.
EstherR31-12-2025
Fijne webshop, duidelijk. Ik bestelde rond 21.00 een droger en maakte een foutje met betalen ik kon gewoon nog telefonisch contact opnemen met de klantenservice ( hele vriendelijke dame die mij goed heeft geholpen). En om kwart voor 11 s'morgens werd de droger al bezorgd. Een tijdje terug had ik een koelkast gekocht ook die werd snel bezorgd ik ben heel erg tevreden over Bemmel&Kroon.
Wim31-12-2025
Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijke service desk. Snelle en duidelijke afhandeling . Prima prijs ook voor een Siemens oven.

ilona31-12-2025
Goede eindejaarsaanbieding. Supersnelle levering en aansluiting van onze nieuwe wasmachine de dag na aankoop. Ook onze oude wasmachine en verpakkingsmaterialen hebben de jongens van B&K netjes meegenomen!
NaomiJ31-12-2025
Telefonisch goed en snel bereikbaar. Vriendelijk en duidelijk antwoord op vragen. Offerte direct in de mail. En de nieuwe Miele vaatwasser de volgende dag al in huis! En dat op Oudjaarsdag!
Petra31-12-2025
Product besteld volgende dag geleverd top en voor zeer concurrerende prijs.
Rob30-12-2025
Dit bedrijf kan je bellen voor vragen, je word echt 15 min van te voren gebelt dat ze inde buurt zijn, en zonder morren gewoon naar boven1e etage en aansluiten.
MJB30-12-2025
Super snelle levering. De app en email contact super. Vriendelijke bezorgers. Alleen maar lof.
Ing30-12-2025
Snelle levering, goede service
Patrick30-12-2025
Scherpe prijs, vlot geleverd en geïnstalleerd. Top geregeld!
Annemarie30-12-2025
Website is gebruiksvriendelijk en het was super makkelijk om keuzes te vergelijken, snelle levering conform afspraak. Bezorgdienst was ook top!
Wouter29-12-2025
Overzichtelijk en leuke prijzen. Meteen kan je leverdatum zelf bepalen (ook ruim van tevoren). Top!
Andrea29-12-2025
Wasmachine bestelt. Was Snel geleverd. Voor een klein bedrag de wasmachine op de 1e etage gebracht en de oude vanaf de 1e etage meegenomen. Nalevering van accessoires die miste, ook snel geregeld. Ben er blij mee.. Top
Kievit 29-12-2025
Gisteren een mooie Siemens wasdroger besteld en vàndaag op zondag al geleverd. De bezorging was goed te volgen, precies zoals op de website beschreven. Vriendelijke bezorgers èn geroutineerd, alles met een brede lach! De machine gaan we zo dadelijk voor het eerst gebruiken maar ziet er veelbelovend uit.
Roland29-12-2025
Snelle levering volgens afspraak. Prima prijs.
W29-12-2025
Een snelle, correcte levering. Het apparaat is netjes aangesloten en het oude apparaat mee terug genomen. Vriendelijke service.
ed28-12-2025
mijn probleem van een kapotte koelkast met de kerst werd snel en goed opgelost
Natasja28-12-2025
Fijn bedrijf al meerdere dingen gekocht en erg tevreden zoon gaat op zich zelf dus binnenkort weer een wasmachine en droger bestellen
Richard en Joyce28-12-2025
Service van Bemmel en Kroon is echt super! We hadden een kapotte wasmachine die buiten de fabrieksgarantie viel, deze was al eens gerepareerd met behulp van Bemmel en Kroon. Waar Samsung echt flinke steken laat vallen in de service en we het konden uitzoeken met onze machine, heeft Bemmel en Kroon voor een passende oplossing gezord waardoor wij nu een fijne nieuwe wasmachine hebben. Mocht je opzoek zijn naar fijne service dan vind je die bij Bemmel en Kroon!
Mehmet27-12-2025
Zo eerlijk mogelijk: niemand, maar dan ook écht niemand, kan tippen aan hun vriendelijkheid. Stuk voor stuk normale mensen met liefde voor hun werk. MediaMarkt valt hierbij volledig in het niet. Bemmel & Kroon kende ik eerst niet en het voelde als een risico, maar na deze eerste ervaring kan ik alleen maar positief zijn. Bedankt allemaal!
John27-12-2025
De service vanuit de winkel is prima (ook telefonisch contact verloopt soepel en is men behulpzaam). Waar ik minder over te spreken was is dat het transportbedrijf (Dynalogic) de service niet goed uitvoerde. Er was een full service contract maar de vriezer werd NIET geïnstalleerd/geplaatst, terwijl ik daar bijna 25€ voor had betaald. Contact opgenomen met Van Bemmel en die gaven aan het bedrag terug te storten
Sani27-12-2025
Goede service met scherpe prijs.
Jansen27-12-2025
Ik heb niks negatiefs te melden. Makkelijke site om te bestellen. Snelle reactie over de levering. Nette snelle aflevering waarbij je als klant op de hoogte wordt gehouden over de tijd. Alle lege dozen en plastic meegenomen. Top.
Kobie27-12-2025
2e kerstdag 's avonds vaatwasser besteld en volgende dag voor 12 uur bezorgd. Alles tip top in orde . Top bedrijf
Kees27-12-2025
goed contact met name bij het niet direct op voorraad hebben van de koeler. Uitlevering zoals beloofd en mooi in het vooraf gestelde tijdsblok.