Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23272 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

paul08-01-2026
netjes bezorgt en oude meegenomen
Marco08-01-2026
Vriendelijke mensen, goede prijssetting en doen wat ze beloven.
Frans07-01-2026
Goede prijs en aflevering ging goed via Dynalogic, ben blij met met mijn nieuwe droogmachine.

Herman Oorlog 07-01-2026
Heb de nieuwste AI oven besteld en ben ssuper tevreden hierover. Ook de communicatie met dit bedrijf is duidelijke en de afhandeling is uistekend te noemen. Ben van A tot Z goed geholpen. Ben een zeer tevreden mens
Jessica07-01-2026
Helemaal super, koelkast werd snel de trap opgebracht en ik de keuken geïnstalleerd. Oude meegenomen. Aardige mannen. En dat op een dag met veel sneeuw! Dank jullie wel :)))
Greet07-01-2026
De prijs van de aangeschafte miele stofzuiger is/was aantrekkelijker dan bij anderen. Dr berichtgeving was vriendelijk en accuraat. De belofte om de dag na bestelling te bezorgen is nagekomen, ondanks de bar slechte weersomstandigheden. Al met al ben ik een heel tevreden klant!
Hennie 07-01-2026
Prima geregeld, gisteren om 20u besteld en om 13.30u vandaag geleverd zoals afgesproken !
MJ07-01-2026
Ik ben heel blij met mijn fornuis. Het bestellen en de levering ging als gepland. De bezorgers waren vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.
Mart06-01-2026
Goede online service, levering haperde mede door de sneeuw, maar erger is dat daarover niet werd gecommuniceerd.
Lucas06-01-2026
Makkelijk, simpel, snelle verzending, geweldige prijs. Wat kan ik nog meer zeggen?
Martin05-01-2026
Zeer gebruikersvriendelijke site met een meer dan gemiddeld (goed) aanbod aan (witgoed) artikelen. Levering keurig op tijd. Nette service (plaatsen en meenemen).
J.F.M Span 05-01-2026
Super goede service
Frank 05-01-2026
Zaterdag besteld, en maandag al afgeleverd
Hans de Vries05-01-2026
5.0
5.0
Deze aankoop was niet zonder z'n problemen. Eerst, de vervoerder (Dynalogic) heeft een periode tussen 12 en 15:00 op zaterdag 3/1 afgesproken per e-mail en vervolgens niets meer van zich laten weten. Klantenservice vertelt dat het slechte weer de levering in de weg stond maar dit werd niet aan ons doorgegeven. Vreemd genoeg werd de Quooker vanochtend 5/1 afgeleverd, in veel slechter weer dan zaterdag! Tweede, de kraan die is geleverd is verkeerd ten opzichte van de bestelde en bevestigde kraan, dus die moet gewisseld worden maar niet uit voorraad.... Ik ben van B&K beter gewend.
Monica05-01-2026
Ondanks de sneeuw toch nog wel snel geleverd, en twee vriendelijke begripvolle bezorgers.
M.Burgers05-01-2026
Binnen 1 dag geleverd, nou ik wacht al 9 dagen en 4 telefoontjes verder. Smoes na Smoes en leugen na leugen, nu maar mijn wasmachine geannuleerd en moet dan 7 dagen wachten op mijn geld. Dus ook weer 7 dagen wachten voor ik ergens anders er weer 1 kan kopen. Jullie krijgen van mij een dikke 1 !!
Ronald05-01-2026
Goede snelle service. Vriendelijk personeel en goede installatie.
Riny04-01-2026
Snelle levering, duidelijke instructies. Helaas geen gebruiksaanwijzing bij de wasdroger.
Hanneke04-01-2026
2.0
2.0
Absurd slechte service. Heb enkele jaren geleden een hele dure keuken gekocht. De scharnieren van de koelkast zijn niet meer goed (frontje is eigenlijk te zwaar voor de koelkast) en ik ben al maanden bezig om dit goed te krijgen. Ik word gewoon niet geholpen, niet teruggebeld. Geen reactie op mails. Zo bizar!
Herma IJpelaar van der Putten04-01-2026
Een goedwerkende website. Bij het telefonisch contact word je vriendelijk en goed te woord gestaan.
Beatrijs03-01-2026
Zeer snelle levering en duidelijke communicatie.
LP03-01-2026
Snelle leveting Goede service Precies op tijd bezorgd Veel keuze
Herman02-01-2026
Ruim assortiment en duidelijke beschrijvingen. Tevens zijn de prijzen netjes en ondanks de kerst en jaarwisseling toch snel en netjes geleverd.
Jan02-01-2026
Snelle levering, telefonisch bested, Scherpe prijzen!! Zeker aan te bevelen!
KK02-01-2026
Zeer snel en correct geleverd. Goeie prijs. Levering leverancier op de dag netjes te volgen en volgens schema geleverd. Siemens vaatwasser, SN63HX36TN draait nu sinds 2 dagen. Mooie bediening en bijna geruisloos ondanks het geluidsniveau van 46dB.