Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.8

Deze score is gebaseerd op 1423 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Cor 19-06-2026
Gewoon alles volgens afspraak.
Annelies19-06-2026
De klantenservice is top. Vriendelijk te woord gestaan en iitekend geholpen.
John 19-06-2026
Snelle correcte levering had in het verleden ook goede ervaringen. prima!

Indo19-06-2026
De levering was op tijd en ik kreeg uitleg over de machine die voor mij nieuw is.
Henk19-06-2026
Correct en klantvriendelijk geholpen door bemmel en kroon. Maaike heb mn order genoteetd en netjes mij geholpen .
kflee888819-06-2026
eerder hier spullen gehaald. altijd goed gegaan.
Mon19-06-2026
2.0
2.0
Slechte service als er schade is door transport. Dan doen ze niets omdat je het niet op tijd gemeld heb. Terwijl je in een verhuis zit en niet de mogelijkheid heb om alles gelijk uit te pakken en weg te zetten.
Liebrechts19-06-2026
Heel goed en de beste prijzen. De levering was heel snel. Ik zal ook in de toekomst, als ik wat nodig heb, bij Bemmel&Kroon bestellen.
Marco19-06-2026
Wasmachine en droger Kwaliteit en contact met winkel helemaal prima Aflevering niet zo tevreden we waren waarschijnlijk de laatste van de dag dus alles moest snel en niets is afgesteld dus zelf nog maar alles waterpas gezet.
Anne19-06-2026
Het was een super afhandeling van de koop van een koel vries combinatie. Wij hebben op internet een koelkast bij jullie uitgezocht. Nou, wat een service. Ten eerste was die koelkast nog een stukje goedkoper dan in de winkel hier in de beurt en wij krijgen er ook nog een airfryer bij van hetzelfde merk. Dan was ons beloofd voor voor 22 uur besteld en morgen in huis. En precies zo was het ook. Alles is zo gegaan, zo als beloofd. Het bedrijf wat het zal uitleveren heeft met ons contact gehad en aangegeven op welke tijdstip ze bij ons zullen zijn. En ook dat klopte precies. Wij zijn blij dat wij jullie gekocht hebben en bedankt voor de goede service. Zoiets hebben wij nog nooit eerder meegemaakt. Wij zijn heel blij. Als wij weer iets nodig hebben komen wij bij jullie terug. Gr. Anne Venzke
Alex18-06-2026
Zeer scherpe prijs/kwaliteit en snelle bezorging.
Wim18-06-2026
Prima artikel, prima contact en prima levering.
Leenders18-06-2026
4.0
4.0
Je bestelt bij Bemmel en Kroon en dan blijkt de levering en de installatie beide door andere bedrijven geregeld te worden en deze partijen communiceren niet goed met elkaaren er komt ook ineens € 10 extra bij voor benzinekosten. In de bestelling hadden we netjes aangegeven dat het product naar de 1e etage moest maar de chauffeur weigerde 'm naar boven te tillen. Heb het product toen weer mee terug laten gaan. Enkele telefoontjes en lichtelijke irritatie later kwam dezelfde chauffeur en bracht 'm toen wel naar boven. Nu een week wachten tot de installatie dus of het apparaat functioneert weet ik nu nog niet.
H. Vos17-06-2026
Wasmachine gekocht en geleverd, oude opgehaald. Tot zover keurig. WK actie airfryer wordt niet geleverd, zat niet in de wagen. Gebeld en kan hem afhalen in Zoeterwoude. Klantservice kort en onvriendelijk. Wat een service ……… Wilde nog overwegen om voor een keuken langs te gaan. Dat wordt een andere. Even voor B&K . Het gaat mij niet om de f…. Airfryer, maar om de superslechte service. Nog niet zo meegemaakt.
Fiona17-06-2026
Goede website, redelijk snel geleverd.
Wim17-06-2026
Snelle levering en keurig afgeleverd.
Dr Khan17-06-2026
Goede dienstverlening en top kwaliteit
El16-06-2026
Ruim aanbod, redelijke prijzen, vlotte afwerking
Paul16-06-2026
Duidelijk aanbod op de website, bestelproces in orde, levering volgens afspraak.
Tineke15-06-2026
Besteld maar niet de volgende dag in huis. Vertraging in de betaling was het argument. Tsja makkelijk antwoord van klantenservice.
A.Fredriksz15-06-2026
Bij het annuleren van een gaskookplaat werd deze op ons verzoek na overleg kostenloos vervangen door een inductiekkokplaat. We zijn zeer tevreden over het meedenken en de geboden oplossing, met dank hiervoor.
Anouk15-06-2026
Echt prefect. Snel, professioneel, heel fijn
Rabya15-06-2026
Goede prijs en tijdig bezorgd.
Alberto Bernes15-06-2026
Extreem slechte ervaring met levering en installatie. Ik zou Bemmel & Kroon nooit meer aanbevelen of inschakelen. Zeker niet gezien de "installatieservice" die we hadden gekocht, die van zeer slechte kwaliteit bleek te zijn en werd uitgevoerd door ongeschoold personeel. De levering vond plaats, maar de monteurs waren niet in staat de wasmachine te installeren en beschadigden zowel het huis als de machine zelf. Tijdens de installatie braken ze de waterkraan in huis. Ze startten een programma nadat ze de stekker hadden in het stopcontact gestoken, wachtten een paar minuten en vertrokken toen, voordat de installatieproblemen aan het licht kwamen - waardoor wij met alle problemen bleven zitten. Omdat ze de waterkraan hadden gebroken, stroomde er geen water naar de machine, waardoor deze verstopt raakte. Dit vereiste vervanging van de kraan - een extra kostenpost die onze advocaat zal proberen te verhalen. Nadat we de kraan - op eigen kosten - hadden vervangen en de machine weer water kreeg, realiseerden we ons dat de monteurs niet alle fabrieksmatige blokkeringen hadden verwijderd. Hierdoor bewoog de wasmachine door de kamer en veroorzaakte schade aan het huis en de machine zelf. We moesten dit zelf uitzoeken en verhelpen. We zijn buitengewoon teleurgesteld over de kwaliteit en de incompetentie van de geleverde service, vooral gezien het feit dat we betaald hebben voor de installatie, die een aanfluiting is gebleken en meer kwaad dan goed heeft gedaan. We zullen Bemmel & Kroon nooit meer inschakelen en hebben onze advocaat opdracht gegeven alle nodige juridische stappen te ondernemen.
Jan Visser13-06-2026
Alles ging goed. Zelfs als ik een fout maak werd dit keurig hersteld