Belsimpel.nl
Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
Deze score is gebaseerd op 9915 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Voor de eerste keer besteld, duidelijke website. Goede prijs en volgende dag netjes bezorgd. Ik ben zeer tevreden, ik raad iedereen aan om hier te bestellen!
Keurige afhandeling van de aankoop
Een prima winkel met een groot aanbod. De service is uitstekend. Is niet de eerste keer dat de keuze op Belsimpel valt bij aanschaf van toestel of verlegging van abt
Het was voor 23:59 uur besteld en kon de volgende dag (onder overleg legitimatie) bij servicepunt worden afgehaald, zoals was afgesproken. Keurige onbeschadigde verpakking en de levering 100% compleet.
Telefoon besteld en snel ontvangen.
Helemaal tevreden!
Goede eerdere ervaring. en gunstige prijs.
Vaker besteld, duidelijke webiste, snelle levering.
Prima voorlichting. Alleen de beloofde voor 24uur besteld volgende dag geleverd werd 1dag later. Maar hij is er hoera. Zorgvuldig verpakt.
Bestellen en verzenden ging goed.
Nieuwe telefoon nodig? Dan ga ik naar Belsimpel. Voor het gemak, voor de snelle service en het goede materiaal. Letterlijk, simpel...
Verschillende modellen, ook binnen bepaald merk. Lijst met + en - per model telefoon. Goede beschrijving. Track en trace voor de verzending: ++
Goedkoper dan andere sites.
Nieuwe telefoon nodig? Dan kom ik zeker weer terug!
Zoals de naam Belsimpel zegt: ‘Simpel’ maar wel in de positieve zin van het woord! Met daarbij: Eenvoudig, helder, snel en goed!
Zeer ruime keus in telefoons, erg goede prijs, snelle bezorging en uitstekende communicatie
Belsimpel.nl is een overzichtelijke website met goede service en goede producten. Ik heb al meerdere keren iets besteld bij belsimpel en ben altijd zeer tevreden over de levering en het product zelf. Ik raad deze website dan ook bij iedereen aan.
Kon er super simpel mijn keuzes vinden, bestellen was echt heel gemakkelijk voor deze old timer dus heel tevreden, de bestelling werd de volgende dag bezorgd netjes door PostNL
Helemaal goed
Belsimpel heeft een erg duidelijke, overzichtelijke website met telefoons en eventuele gewenste abonnementen tegen een concurrerende prijs. Alles met keurige vlotte levering. Ik koop hier al jaren mijn gsm's.
Via deze site al 5 telefoons aangeschaft Het is simpelweg de makkelijkste manier van aanschaffen van een telefoon .
Je ziet dan ook gelijk de accessoires die je er bij kunt bestellen.
Zeer goed, goede prijs kwaliteit
Een Samsung A56 gekocht bij jullie, hij is snel en goed afgeleverd. Iets goedkoper dan bij de concurrentie, daarentegen deed Belsimpel niet mee met de actie van de gratis Samsung SmartTag omdat ze geen ean nummer hebben.
Dat stond expliciet bij de actie beschreven.
Dus alsnog was ik achteraf duurder uit.
Voor de rest was alles prima in orde
Hele overzichtelijke site. Perfecte service en supersnelle verzending en een scherpe prijs!. 2e keer dat ik hier een nieuwe telefoon bestel zonder abonnement!
hele duidelijke website. krijg diverse e-mails ter zake van de verzending. alles kwam precies op tijd binnen. en niet onvermeld: de prijsstelling is zeer goed.
Geleverd conform de bestelling in een goede verpakking. Scherpe prijs én snel in huis bezorgd.
Duidelijke webshop en concurerende prijzen voor prima producten.
Prima levering en zeker goedkoper als de andere aanbieders en goedkoop verzekerd
Duidelijke site, goede redelijke prijs. Snelle levering. Goede ervaringen mee
Gunstig in prijs en een snelle levering