Belsimpel.nl
Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
Deze score is gebaseerd op 9915 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Bestel denk ik al wel 10 jaar of langer mijn telefoons tablets en smartwatches hier. Altijd goede prijzen. En de service is helemaal geweldig.
Veel keus, snelle levering en voor een prima prijs.
Samsung tablet besteld. Snel, redelijk geprijsd en snel bezorgt.
Snelle levering, goed verpakt, goede prijs
Prima service. Zeer snelle levering
Het is een goede winkel die ook een goede prijs vraagt voor hun producten. De levering was ook erg goed. Ik had de avond ervoor besteld en de volgende dag was mijn nieuwe telefoon al binnen. Ik zou Belsimpel zeker aanraden
Goedkoopste van allemaal
Snelle service
Zee tevreden
Heel veel keus
Ik kies vaak voor belsimpel, aangezien ze vaak de goedkoopste zijn in telefoons en smartwatches. De site is duidelijk en het bestellen gaat makkelijk en vaak de volgende dag geleverd.
Prijs/kwaliteit is goed.
Scherp geprijsde artikelen, snelle verzending, goede service en bijpassend advies.
Wat ik zelf minder prettig vind is dat de prijs per dag/dagen telkens wisselt. Dat geeft toch onrust omdat je het product natuurlijk voor de laagste prijs wilt bemachtigen
Hele fijne zaak goedkoper dan andere zaken en bovenal goede service zoals overzetten gegevens oude naar nieuwe telefoon. TOP zaak !!!!
Bestellen gaat makkelijk goed levering
Goede website, het product van mijn keuze was niet duurder dan bij andere webshops, en ik had al eerder goede ervaringen met BelSimpel. Product werd snel verzonden:volgende dag in huis.
uitgebreide specificaties, reviews, prima prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering, deskundige klantenservice, vlotte klachtenafhandeling
Altijd snelle service en levering. Goede prijs en bij vragen altijd direct een reactie.
Snel en correcte afhandeling. Kan niks negatiefs bedenken.
Heldere website, veel keus en duidelijke communicatie
Zo besteld zo snel ontvangen zoals aangegeven.!!!!
Duidelijk waarbij gelukkig functie voor vorm gaat zodat je vindt wat je zoekt.
Met een bred aanbod, veel info en een prettige prijsstelling.
Op de site kon ik goed vergelijken om zo het voor mij passende toestel te vinden. Scherp geprijsd en erg snel geleverd.
Overzichtelijk en goede prijs/ kwaliteit verhouding
Ik heb voor belsimpel gekozen, omdat ze de goedkoopste waren.
Goede prijzen, vlotte verzending .(volgende dag in huis)
Dit is voor mij dé winkel voor SIM-lockvrije telefoons en fijne scherpe prijzen. Dit is de eerste winkel waar ik aan denk als ik een nieuwe telefoon nodig heb.
Prima firma netjes geleverd waneer ze zeggen. Klantenservice kan beter via facebook geen reactie tewijl ze op de site zeggen van wel