Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 5643 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Belsimpel.nl uit Groningen heeft alle telefoons, alle providers en gewoon de beste deals! Zo kunt u bij Belsimpel.nl verschillende abonnementen van verschillende providers met elkaar vergelijken en kunt u het meest geschikte abonnement direct afsluiten. Daarnaast biedt Belsimpel.nl u een ruim assortiment telefoons, accessoires en scherpe aanbiedingen. Zo vindt u alles over mobiele telefonie overzichtelijk op één website, wel zo makkelijk! Het bedrijf is gelegen aan de Grote Markt te Groningen waar een jong en fanatiek team 7 dagen in de week voor u klaar staat om u de beste service te verlenen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1377 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harco 26-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, alles zoals gecommuniceerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen en betalen was een makkie. Het pakket is goed te volgen. Prima keuze voor een bestelling! Misschien nu nog meer concurreren op prijs en ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carina 26-03-2017 Via de website gekocht

De service is geweldig goed en snel ik ben dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben op pagina,s op de pc gekeken en daar kwam Belsimpel het besten op uit en het goed koopster en ze zijn zeer snel top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renevanvianen 25-03-2017 Via de website gekocht

Deskundige enthousiaste service medewerkser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en deskundige hulp door enthousiaste medewerkster. Door de juiste vraagstelling wist de medewerkster direct tot de juiste oplossing te komen, chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Nijsink 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle, goedkope service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belsimpel heeft voor de 2e keer laten zien dat service, prijs en snelheid hoog in vaandel staan. De artikelen staan duidelijk op de site, met veel informatie. Verder zijn de artikelen goedkoper dan bij andere webshops. En bovendien wordt alles de dag na de bestelling bezorgd. Ga zo door Belsimpel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW 22-03-2017 Via de website gekocht

Samsung Xcover3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en snelle levering, prima telefoon ben zeer tevreden!
Mijn volgende bestelling zal ik zeker weer op deze site doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 22-03-2017 Via de website gekocht

koop al jaren mijn telefoons bij Belsimpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette levering. Goede service. Ook na een aantal maanden.
Garantie bewijs werd 6 maanden na aankoop netjes gemaild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JouriS 22-03-2017 Via de website gekocht

Perfect behandeld

Algemene score

10,0
Had hier een htc 10 gekocht en opgestuurd gekregen die 2 dagen later bezorgd was. helaas was de camera kapot.
Pakketje aangemeld en teruggestuurd. 2 dagen later kreeg ik mijn nieuwe htc 10 die gelukkig nu wel naar behoren werkt. Hartstikke bedankt Jeroen en Jeroen ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 21-03-2017 Via de website gekocht

De service is zoals beloofd gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is minimaal de derde aankoop bij belsimpel en altijd correct afgewerkt. scherpe aanbiedingen met de nieuwste maar ook oudere modellen zodat je niet altijd de nieuwste hoeft te kopen maar ook de wat goedkopere

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AB 21-03-2017 Via de website gekocht

supergoed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, product was goed verpakt, duidelijke mails (wel veel) die je krijgt en de levertijd was zelfs sneller dan verwacht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 21-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de HTC 10 maandag aan het eind van de middag besteld en de telefoon was dinsdagochtend al binnen. Daarnaast was de telefoon bij Belsimpel aanmerkelijk goedkoper dan bij de concurrentie. Hulde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 21-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en afhandeling in de winkel. Vriendelijke verkoper. Later hoesje besteld en thuis laten afleveren en dat is ook snel geleverd

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ine 20-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb op zondagavond een mobiele telefoon besteld en had hem maandag al in huis. Keurig verpakt en goedkoper dan elders. Ik heb al meerdere keren iets besteld en ben altijd zeer goed geholpen. Zeer tevreden dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 20-03-2017 Via de website gekocht

Goede service, komen hun afspraken na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier mijn telefoon besteld omdat hij hier het goedkoopste was. Belsimpel beloofd om de volgende dag te leveren. Dit hebben ze ook gedaan en dit op een zondag! Ik was echter niet thuis op het tijdstip dat ze langs zijn geweest. Hierop heb ik hem de volgende dag kunnen ophalen bij een postnl punt ( dit terwijl er op maandag geen pakketten worden geleverd) Goede service dus, waardoor ik snel mijn telefoon kon gaan gebruiken. De volgende keer zal ik zeker weer bij belsimpel iets bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 19-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwe telefoon. Snel gevonden op belsimpel.nl en ook nog geweldige bezorgservice op zondag! Zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. 19-03-2017 Via de website gekocht

ongeïnteresseerd bende

Algemene score

1,0
Ik heb een telefoon besteld met abonnement besteld bij belsimpel. Wat de naam zegt is echter niet waar. 3 week na bestelling, veel verschillende mailtjes en allerlei telefoon gesprekken heb ik nog niks ontvangen. Het zou allemaal binnen een week klaar zijn maar er is een probleem en ze kunnen mijn niet vertellen waar het precies in zit. Elke keer als je contact met iemand krijgt is het weer iemand anders en kunnen ze niks voor je betekenen echter alleen duurde contracten aanbieden en vertellen dat ze het niet weten. Daar in tegen komen ze je ook niet tegemoet of zoeken ze naar een oplossing.

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Sara 18-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbevolen door een familielid, goedkope artikelen en vlotte en gratis levering ook op zondag. Zou het zeker aanbevelen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geertruida 18-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al wel 4 x een telefoon besteld via bel simple en het gaat altijd voorspoedig en naar wens. lekker snel ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 18-03-2017 Via de website gekocht

Goede service, mooie prijs

Algemene score

9,0
Goed advies, snelle levering en goede service. Je zou willen dat alle webwinkels een voorbeeld namen aan jullie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermine 18-03-2017 Via de website gekocht

zeer snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond laat een telefoon besteld en de volgende dag al in huis. Sneller kan het niet gaat en de verpakking zag er goed verzorgd uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 18-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon snel en keurig geregeld! Binnen 24 uur heb je de telefoon in je handen. Hier is maar één woord voor: Subliem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 18-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was volgens verwachting! Snel en keurig op tijd geleverd. Fijn bedrijf! Ik beveel ze van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 17-03-2017 In de winkel gekocht

Heel goede prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen site biedt producten scherper aan terwijl het niets aan de kwaliteit af doet. Heel tevreden. Snelle levering Geen gedoe

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jordy 16-03-2017 Via de website gekocht

Top ervaring

Algemene score

9,0
Ik had paar weken terug hier een nieuwe mobiel besteld. Het was een goede prijs. Goedkoper dan sommige andere winkels. Hij was snel bezorgd binnen de aan gegeven tijd. Tijdens de verzending werd je goed op de hoogte gebracht wat er gebeurde met je mobiel.
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Ghijsels 16-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare site... woorden = daden ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een nieuwe smartphone en vond die meteen op jullie site... en niet onbelangrijk, de prijs was lager dan hier in België... heb dus enkele euro's kunnen besparen. Heb mijn bestelling geplaatst en de volgende dag vond de levering al plaats... superblij met mijn aankoop op www.belsimpel.nl ☺

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faab82 16-03-2017 Via de website gekocht

Prima, hoewel wat onduidelijkheid over betaling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima webshop, snelle levering. Helaas kreeg ik na betaling van een dure telefoon (het was al van mijn rekening af) een mailtje dat mijn betaling niet was ontvangen. Dat was even schrikken maar na kort contact met de klantenservice was het geregeld. Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisa 15-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit eerder iets bij belsimpel maar dit was echt top! Ik had een iphone met een screenprotector besteld. Maar na een paar dagen de telefoon in gebruik te hebben bleek hij niet helemaal te werken. Ik had gebeld met een super aardige medewerker die mij uitlegde wat ik moest doen. Toen is alles opgelost en heb ik gratis een nieuwe opgestuurd gekregen met nieuwe screenprotector. Helemaal super! De nieuwe iphone doet het super, het was natuurlijk ook gewoon een fabrieksfoutje van apple zelf, had niks met belsimpel te maken. Maar ze hebben het super opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxane 15-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb zowel voor mezelf als voor mijn ouders die op leeftijd zijn een telefoon via Belsimpel gekocht.
Ik heb de service als goed en snel ervaren.

En in de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Belsimpel.

NB.
Ik ben niet betaald om dit te zeggen. ik ben echt een ouderwets tevreden klant die vindt dat goede service ook beloond mag worden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

TjVos 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service en betere prijzen bij dezelfde provider!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken bij belsimpel terecht gekomen, belsimpel biedt meer opties bij welke provider dan ook, dan wat de provider zelf heeft te bieden. Ook de prijzen komen een stuk gunstiger uit en zijn duidelijker dan bij mijn vorige provider, Telfort.
Belsimpel, bedankt voor een kosten besparing van ruim 10 euro per maand!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Denise 14-03-2017 Via de website gekocht

Simpel en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerdere ervaring was al top. Jullie hebben goede prijzen, gebruiksvriendelijke site, houden me per mail op de hoogte van de status en leveren snel. O, en de manier van verpakken in een neutrale doos vind ik erg slim. En leuk dat er een stukje merkbeleving in de doos zit. Origineel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 14-03-2017 Via de website gekocht

updat na een klacht

Algemene score

8,0
Een erg vervelende zaak gehad met Belsimpel over garantie. Heeft meer dan 6 weken geduurd. Is uiteindelijk netjes opgelost, maar twijfel of ik een volgende keer weer voor Belsimpel zou kiezen.

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

WIL 13-03-2017 Via de website gekocht

indrukwekkende snelle levering van mijn mobiel: efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering s'-avonds besteld en de volgende ochtend om 09.00 uur geleverd. Goede info vooraf. Leveren wat ze beloven.

Pluspunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ella 12-03-2017 Via de website gekocht

Super dienstverlening!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op zondag besteld en had de telefoon maandag in huis, ook in België! Heel tevreden met de hele afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul1957 09-03-2017 Via de website gekocht

goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld op Belsimpel.nl. Zeer scherpe prijzen op overzichtelijke website. Meteen de volgende dag werd de bestelling geleverd, goed verpakt en helemaal compleet. Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle Mes-Bron 09-03-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch een telefoon met abonnement besteld. Levering winkel Rotterdam, goed op de hoogte gehouden wat betreft status van de levering. Ik ben ontzettend goed geholpen en te woord gestaan door een keurig nette leuke knul genaamd Prince in de belsimpel winkel in Rotterdam.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 09-03-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijke, behulpzame medewerkers aan de telefoon gehad.
Nieuwe telefoon en abbonement binnen 1 dag verwerkt en geregeld!
Gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k. Baltus 09-03-2017 Via de website gekocht

Service zoals je mag verwachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals zij beloofden, de volgende dag geleverd. Probleem was wel dat de accu HELEMAAL leef was (verband met oud type iPhone 6s?) ; het duurde een half uur voordat de telefoon enig teken van leven gaf. Waarschuwing had op zijn plaats geweest. Levering van zo'n duur product was zonder enige handleiding.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Benno Sterenborg 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering,klasse!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mama Mia, zo snel en keurig geleverd had ik niet verwacht. En bovendien zo'n makkelijke en transparante bestelling via de website trouwens ook niet. Dit wordt mijn adres!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 08-03-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles even aanklikken, wat gegeven invullen en hup klaar. Ik krijg een mail en ik kan precies zien tussen welke tijd hij de volgende dag gebracht wordt. En jaahoor het klopt daar gaat de deurbel al! Super!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J.M.R. Soebhan 08-03-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop is echt een aanrader. Goede en betrouwbare service. Het aanbod qua producten is ook goed. Fijn dat men er ook allerlei accessoires bij kan bestellen, wel zo handig. Men wordt goed op de hoogte gehouden via de mail over de levering enz. De levering zelf is supersnel verlopen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 07-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, supersnelle levering, scherpste prijs en veel keuze direct leverbaar. Nu een aantal keer een aanschaf gedaan bij belsimpel, iedere keer snel en zonder gedoe geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 07-03-2017 Via de website gekocht

DOELTREFFEND

Algemene score

9,0
Ik vond snel precies datgene wat ik zocht. De weg naar het product was direct en eenvoudig.
De accessoires die bij het product werden aangeboden waren gepast en leidden niet af van het hoofddoel.
De bestelling werd correct en snel verwerkt.
Het product werd stipt geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 07-03-2017 Via de website gekocht

supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie, duidelijke webwinkel, groot assortiment met ruime keuze aan toestellen, prima prijs-kwaliteit. En snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 06-03-2017 Via de website gekocht

Goed product, snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie telefoon besteld, precies wat ik wilde en bij belsimpel ook nog het goedkoopste. Verder goede service, snelle bezorging en gemakkelijk te bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben. Lekker. Griekspoor 05-03-2017 Via de website gekocht

Samsung levering top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk snelle levering
Website is duidelijke en overzichtelijk. Geen poespas. Volgende x weer bestellen. Via mijn vriendin bij jullie gekomen ze heeft gelijk is top geregeld

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

YVLCS 05-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige en zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van belsimpel.nl maar dat gaat zeker vaker gebeuren.
Om 21.30 uur mijn telefoon besteld en meteen de volgende werkdag in huis. Bovendien verschillende mails ontvangen met de status van de order. Perfect en complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. K. 04-03-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering! Goede en snelle klantenservice, kundig personeel, helemaal top. Na een minder prettige ervaring bij een concullega ben ik nu 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Schutten 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering zoals altijd !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is nu minimaal de tweede keer dat ik hier iets bestel en zoals altijd een goede service en een snelle levering. Alles was netjes verpakt en werkt zoals het behoort!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvH 02-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Belsimpel heeft me onverwacht vertrouwen gegeven in online shoppen, goede en nette service en goed mailcontact!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beniced 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima, snel alles in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site. Inderdaad vandaag besteld en morgen in huis. Keurig verpakt en nog wat tips voor het gebruik voor de mobiels gekregen.
Zou zeker weer via belsimpel bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven 02-03-2017 Via de website gekocht

Ellende van begin tot het einde

Algemene score

1,0
Dikke ramp, nooit zou ik nog bij belsimpel kopen.
Een firma die je meer als moet mijden, tenzij je graag meer als 38 dagen wacht op een toestel dat onder garantie vervangen moet worden.

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews