Belsimpel.nl
Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
Deze score is gebaseerd op 891 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Prijs
Prima site om te bestellen, goede prijs, ruim assortiment en supersnel in huis
Samsung tablet gekocht voor een goede prijs. Zeer snelle levering en netjes verpakt.
Het bestellen en leveren ging allemaal uitstekend.
Voor het gekochte model telefoon is het alleen jammer dat niet alle varianten bij elkaar stonden op de website, daardoor heb ik een andere kleur dan ik eigenlijk wilde hebben (ja, zelf ook niet goed gekeken).
Snel geleverd en een goed tablet
Gehoord dat dit betrouwbaar was en voor mij een goede keuze en prijs om hier te bestellen
Duidelijke site, snelle levering
Very good mobile, screen touch works very well, camera is amazing, smooth with different apps.
Keurig telefonisch geholpen, klantenservice is breed vertegenwoordigd, makkelijk bereikbaar, medewerker gaf goede en deskundige uitleg, komt heel betrouwbaar over. Mijn volgende telefoon ga ik daar weer bestellen, top!
De levering was heel snel en de prijs was zeker ok. Hij was nergens goedkoper en ik heb hier al meer telefoons gekocht en de levering was altijd betrouwbaar en snel.
Ruime keus, snelle en verzorgde levering. Prima!
Een goede prijs maar ook heel snel geleverd. Dit is mij tweede telefoon die heb gekocht bij Belsimple vandaar dat ik hier weer heb gekocht. Super.
Fijne website, gemakkelijke bestelprocedure en snelle levering!
Eerder hier besteld, en om meerdere redenen nu opnieuw bij Belsimpel mijn telefoon gekocht: Overzichtelijke site, veel aanbod, scherpe prijzen en snelle verzending (binnen 2 dagen in Frankrijk geleverd). Top service.
Tevreden over de snelle levering.
Ontevreden over de screensaver erg dun plastic en niet aan te brengen zonder belletjes en sluit niet over de ronden randen.
Ik raad deze screensaver af.
Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering.
Fijne webshop met veel keuze en fijne zoekfuncties.
Misleidende mails! Pas op als je meedoet aan de cash-back actie! Je komt er bedrogen van af!!! Ze doen er alles aan om je te laten vergeten dat je nog informatie moet delen voor de actie! Bij een bestelling krijg je verschillende mails, waarbij de voorwaarden van de cashback-actie zit verstopt in de 5de!! mail die je ontvangt. Daar staat met kleine letters in dat je nog informatie moet delen voor de actie. Deze informatie wordt nergens eerder gecommuniceerd. Zo hoopt belsimpel dat je niet meedoet aan de cashback actie en ze zelf het geld in eigen zak kunnen houden. Wees hier dus scherp op.. want als je er later een vraag over stelt, kan een voucher van 15eur als vergoeding krijgen... iets wat totaal niet in de buurt komt van een cash-back van 150 euro.
Snelle levering, goed verpakt, tablet zoals omschreven. Bevalt erg goed.
snelle levering en top product
Snelle levering met een scherpe prijs. Top!
Outlet product als nieuwe gekocht omdat er staat GEEN gebruik sporen
Vervolgens krijg ik een horloge met lichte gebruikssporen
En als ik fotos stuur naar klantenservice word ik 2 keer ge gaslit dat krasjes wel onder als new en dus GEEN gebruik sporen passen
Erg pissed maar niet pissed genoeg voor legal action vandaag hier klagen :)
Snelle levering. Top.
Heerlijke site en bestel er al jaren mijn nieuwe mob. Altijd snelle en duidelijke communicatie en levering
Ik ben momenteel in bezit van een iPhone 12 Pro Max, het was de bedoeling om deze in de zomer te vervangen. Maar helaas is hij voor de zomer al gesneuveld. Als bedrijfseigenaar moet ik gewoon bereikbaar blijven. Gelukkig heb ik een iPad waar ik grotendeels bereikbaar op ben. Echter vervangt mijn iPad mijn telefoon natuurlijk niet. Ik heb mijn plan moeten bijstellen en op korte termijn toch maar op zoek gegaan naar een tijdelijke iPhone die binnen mijn budget past.
Op de site van Belsimpel kwam ik de iPhone 15 tegen en dit leek mij een mooie oplossing die binnen mijn budget paste. Het bestelproces verliep vlekkeloos en de informatie op de website was duidelijk. Dit samen gaf al een 7 waardig. Het bestelproces verloopt echter dramatisch waardoor ik mijn cijfer heb bijgesteld naar een 5!
De telefoon zou ik vanaf gisteren mogen ophalen, maar vanwege een vertraging bij de logistieke afhandelaar duurt dit langer dan gepland. De telefoon zou pas vandaag om 13:00 uur gereed moeten zijn, maar ik moet wachten op de bevestigingsmail. Ik heb per mail aangegeven dat ik op dat tijdstip een afspraak heb en of het naar mijn huisadres verzonden kon worden. Dat kon niet want het moest eerst via hoofdkantoor aangepast worden en het zou +/- een week duren voordat ik het pakket dan thuis kon ontvangen. Later weer contact opgenomen met de vraag of ik het dan iets eerder kan ophalen vanwege mijn afspraak, ik kreeg geen gehoor. Vanwege het feit dat ik voor mijn klanten bereikbaar moet zijn is dit heel erg vervelend en ik loop hierdoor potentiële klanten mis.! Het is inmiddels 10:00 uur geweest en ik heb nog steeds niet gehoord of mijn telefoon vanaf 13:00 uur daadwerkelijk klaarligt.
Ze hebben geen telefoonnummer waarop je ze kunt bereiken en alles moet per mail gaan. Ik ben altijd tevreden geweest over Belsimpel. Als het goed gaat dan gaat het goed, maar als het mis gaat heb je beperkte mogelijkheden om met hun in contact te komen. Heel erg jammer vind ik dit.