Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6381 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Belsimpel.nl uit Groningen heeft alle telefoons, alle providers en gewoon de beste deals! Zo kunt u bij Belsimpel.nl verschillende abonnementen van verschillende providers met elkaar vergelijken en kunt u het meest geschikte abonnement direct afsluiten. Daarnaast biedt Belsimpel.nl u een ruim assortiment telefoons, accessoires en scherpe aanbiedingen. Zo vindt u alles over mobiele telefonie overzichtelijk op één website, wel zo makkelijk! Het bedrijf is gelegen aan de Grote Markt te Groningen waar een jong en fanatiek team 7 dagen in de week voor u klaar staat om u de beste service te verlenen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1403 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 20-08-2017 Via de website gekocht

Echt super snel geleverd en een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Vanwege de goede prijs heb ik gekozen voor belsimpel.nl
Maar via site is het ook makkelijk bestellen en gegarandeerd super snel geleverd.
Zondagavond bestellen en maandag morgen al geleverd .
SUPER !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Le coq 20-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede prijs, snelle levering en een goede klantenservice! Ik kan Belsimpel bij iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Loon 20-08-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goeie website.zeer snelle levering.
Niks meer aan toe te voegen.ik koop mijn mobiels altijd hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Molenaar 19-08-2017 Via de website gekocht

Zo als het aangeboden wordt, is het ook.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, snelle en juiste levering. Belsimpel komt na wat beloofd wordt, voor een concurrerende prijs.
De productomschrijving klopt en is duidelijk, kortom een webshop die z'n beloftes nakomt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.L 19-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en snel geleverd

Algemene score

10,0
Wij hebben bij Belsimpel al meerdere keren online een bestelling geplaatst en tot op heden zijn wij zeer tevreden met deze winkel. De laatste keer naar de winkel geweest om een telefoon te kopen voor onze dochter, was deze helaas in haar kleur uitverkocht. De verkoopster heeft toen voor haar de bestelling geplaatst en tot onze verbazing werd deze de volgende dag op zondag door post.nl bezorgd. De service en levering is zeer goed en natuurlijk niet te vergeten de prijs. Nergens vindt je een nieuwe telefoon goedkoper als bij Belsimpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 19-08-2017 Via de website gekocht

Nette en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een telefoon die overal uitverkocht was en er een levertijd was. Bij Belsimpel op de site vond ik hem. En al de volgende dag had ik hem in huis. Super snelle en nette levering. Dik tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zeer ontevreden klant 19-08-2017 Via de website gekocht

Schandalige service

Algemene score

1,0
Nieuwe Samsung besteld van 640 euro.
Binnen een week terug gestuurd omdat de accu niet goed werkt. Dan worden er na ontvangst, door Bel Simpel, voor het blote oog niet zichtbare krasjes ontdekt.......
Dus kan de gratis omruilservice niet doorgaan maar voor 10% van de aanschafprijs kan er een ander toestel geregeld worden....

Onzin, die gratis omruilservice is een verkoop praatje en bestaat helemaal niet er worden onzichtbare krasjes gevonden en kassa ! Weer 10 % te pakken

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Jeroen1975 18-08-2017 Via de website gekocht

Bliksemsnel en constant op de hoogte van de status!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd scherp(st)e prijzen, zeer fijne duidelijke website en bliksemsnelle levering met constant statusupdates. Alles altijd perfect verpakt met duidelijke en handige info over het geleverde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smarta 18-08-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel had voor mij het product wat ik graag wilde. Men houd je via mail steeds op de hoogte van de gang van zaken. Aan de telefoon word je netjes te woord gestaan en ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 18-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie hadden de telefoon die ik graag wilde hebben, en de gouden kleur wilde ik ook erg graag hebben. De prijs was lager dan bij andere winkels en daarom kocht ik hem bij jullie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Reddingboot 17-08-2017 Via de website gekocht

Super geholpen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere bestellingen bij Belsimpel weer op de site gekeken voor een telefoon met accessoires.
Super geholpen toen ik met een vraag telefonisch contact opnam! Uiteindelijk telefonisch een bestelling gedaan met een nog betere aanbieding dan ik op de site had gezien! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 17-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekend geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site heel duidelijk en gebruiksvriendelijk, scherpe prijzen, goede naam van Belsimpel, al vaker besteld via de site, snelle levering, helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v Dieren 17-08-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Keurig verzorgd. Geen enkele klacht en ..... goedkoper dan bij de concurent. Rara hoe kan het allemaal?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka 17-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had van te voren een vraag over het horloge per mail gesteld, super rap een eerlijk antwoord, top! Direct besteld, volgende dag in huis, keurig en veilig verpakt, heel blij mee en stukken goedkoper dan bij de winkels die zich de goedkoopste noemen
Ga volgende x zeker eerst bij belsimpel.nl kijken
Een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Verhoef 17-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs, top levering! En terwijl ik bij een andere webshop aan het winkelen was, verscheen er en pop-up met de tekst van Simpel met de opmerking goedkoper en sneller. Dit is echt waar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant G5+ 17-08-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had snel een betaalbare telefoon nodig. Belsimpel had de beste prijs en 's Avonds besteld, volgende ochtend al op weg naar mij. Prima geregeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.L.M. Hurkmans 17-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon als verwacht, op tijd en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijstechnisch is het concurerend; accurate en snelle levering. Website is leuk en makkelijk te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman Hemme 16-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website/shop is goed duidelijk en overzichtelijk,heb er mijn telefoon en een sim only abonnement gekocht, alles naar volle tevredenheid geleverd en op de hoogte gehouden van de levering wanneer. Kan Belsimpel echt aanraden en lekker goedkoop, vergelijk het maar met andere providers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 16-08-2017 Via de website gekocht

Soepel bestelproces en de beste prijs voor het toestel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat ik bij deze shop terecht kwam was dat zij de beste prijs boden voor het door mij gewenste toestel, namelijk de IPhone SE. Het bestelproces verliep enorm soepel, waardoor ik dit toestel de volgende dag al netjes binnen had en deze direct kon gebruiken. Prima service en een goede prijs. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Hagenbeek 16-08-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting!

Algemene score

9,0
Begin maart kreeg ik een app van jullie over de nieuwe Nokia 6 Arte Black. Als trouwe NOKIA gebruiker heb ik gelijk een bestelling geplaatst en was in blijde verwachting. Daarna diverse mailtjes ontvangen van geld niet ontvangen, toen weer wel ontvangen, toestel niet meer leverbaar tot ik moest geduld hebben. Oké! Aangezien mijn oude Nokia Denim kuren begon te krijgen was ik benieuwd naar de status van mijn bestelling. Begin juli nog een mailtje gestuurd maar mijn bestelling was nog steeds een Future toestel. Begin augustus toch maar weer eens gevraagd hoe het er mee stond. Na enig overleg heb ik het advies gekregen om eens te kijken naar de Nokia 6 Dual Sim Silver. Heb keurig van jullie een vergelijk gekregen van beide toestellen. Laatste optie was direct leverbaar en had iets minder geheugen. Keuze was snel gemaakt en binnen twee dagen was ik de trotse eigenaar van een nieuwe en perfect werkende NOKIA! Mijn dank voor de goede hulp en de snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rp 16-08-2017 In de winkel gekocht
zwolle

Pas op voor de adders!(onder het gras)

Algemene score

1,0
Na telefonisch contact of het toestel op voorraad was en de prijs, stapte ik in de auto.
Na een rit van 25 min. bleek bij aankomst het toestel opeens 18 euro duurder!
De verkoopster maakte het niet uit of ik nu wel of niet wilde kopen.
Ik heb na afloop contact gehad met klanten service die willen het "goedmaken" met een stukje plastic van 1 euro!
Ja , echt super!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

PETER 16-08-2017 Via de website gekocht

OOK VOOR DIGIBETEN

Algemene score

9,0
Als digibeet (64 jaar) ben ik geweldig geholpen door de klantenservice met advies, raad en daad. Met veel geduld wordt alles uitgelegd. Hulde aan mevrouw Werkman.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Vuuren 16-08-2017 Via de website gekocht

Hoe simpel kan het zijn??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige website met nuttige en relevante informatie. Snelle en correcte levering. Zeer goede service indien noodzakelijk. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liahona 15-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik eerst via de winkel een telefoon had gekocht en deze terug heb gebracht omdat hij toch niet voldeed een telefoon via website besteld.
Binnen een dag in huis, correcte levering.
Telefoon die ik eerst terug heb gebracht, werd binnen een week terug betaald.
Snelle service,goede winkel,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 15-08-2017 Via de website gekocht

Geweldig veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt gemakkelijk de providers en abonnementen met elkaar vergelijken. Heldere informatie en zeker goede prijzen. Ik kan de refurbished iphones van harte aanbevelen want ze zijn niet van nieuw te onderscheiden. Snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MULDER 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en bestelling wordt snel afgerond en geleverd! houden zich aan hun afspraak van de volgende dag bestelde product geleverd, prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djuna 15-08-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn Iphone SE, en ook de goedkoopste webwinkel die ik kon vinden, ik ben zeker tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jenny 14-08-2017 Via de website gekocht

Snel en simpel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig, vriendelijk en transparant bedrijf.
Snelle levering.
Vriendelijke klantenservice.
Een puntje, als de betaling niet lukt met creditcard, kun je geen nieuwe poging doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L.Swinkels 14-08-2017 Via de website gekocht

Top??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aantal jaren geleden voor het eerst bij belsimpel besteld(prepaid). Dit ivm de goede prijs, service en fijne overzichtelijke website. Dus nu ook weer voor belsimpel gekozen. Deze keer de Samsung Galaxy S7 (prepaid) gekocht. Slim en handig vind ik de extra tips en tricks die getoond worden op de website en zijn bijgeleverd bij de bestelling. Er wordt aandacht besteed aan extra verkoop (met korting) en een 'compleet' product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 13-08-2017 Via de website gekocht

Top service van Belsimpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zat geen headset bij de telefoon, jammer ,maar goed opgelost door belsimpel, ik kreeg gratis een headset van Samsung na geleverd.
Zelfs nog een betere ,TOP SERVICE !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 13-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de lg g6 via belsimpel gekocht. Prijs was €50 of meer goedkoper dan via andere winkels em webshops.
Levering was perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 13-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Huawei tegen goede aanschafprijs via Belsimpel aangeschaft. Is overeenkomstig de afspraak binnen 24 uur geleverd zelfs in het weekend. Betrouwbare internetwinkel die ik op basis van mijn ervaring zeer zeker zou aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cynthia van der Tuijn 13-08-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goedkoopste aanbieder voor deze telefoon. Op zondag besteld binnen een uur uit het magazijn ingepakt en op maandag al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renée 13-08-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service, op zondag een iPhone 6s Plus besteld. Maandag ochtend in huis. Top! Erg blij met mijn nieuwe toestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilda 13-08-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Algemene score

7,0
Ik heb gevonden waar ik naar opzoek was, en dat zonder al te veel moeite hier (; Gewoon wat je nodig hebt.. een goede prijs, goede service, goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 13-08-2017 Via de website gekocht

Snelle, duidelijke en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'Avonds laat besteld en de volgende dag al in huis. Toch fijn als je wat besteld en er op zit te wachten. De prijs was een van de scherpste die ik op het internet tegen kwam en desondanks toch en goede service en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 13-08-2017 Via de website gekocht

Top service, snelle levering, super scherpe prijsstelling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een los nieuw 4G toestel omdat Tele2 stopt met 3G. Abonnement bij Tele2 is prima en wilde ik houden. Antieke iPhone moest een iPhone SE worden, dus op het interweb gezocht naar de "superscherpste" aanbieding.

Die was dus bij Belsimpel:

- eenvoudig via webwinkel besteld en IDEAL betaald. Super handig!

- tijdens bestelling er op geattendeerd dat je voor het nieuwe toestel een nano SIM nodig had. Super meegedacht!

- nieuwe nano SIM van Tele2 kon in dezelfde bestelling worden meebesteld. Super one-stop-shopping!

- 's avonds besteld volgende dag in huis. Super, want zo'n nieuw ding wil je vlot hebben niet waar.

- 's avonds laat de iPhone geïnstalleerd, bleek dat SIM geactiveerd moest worden. In echt no-time geregeld, mail naar BELSIMPEL en 30 minuten later alles in kannen en kruiken. Super snel geregeld, niks gedoe, afstemming tussen TELE2 en BELSIMPEL loopt super, factuurtjes van TELE2 blijven gewoon komen, bestaande abonnementje gewoon in takt gebleven.. gewoon niks misgegaan. Kortom u raadt het al: gewoon super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent de Breet 12-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst een refurbished iPhone 6S voor mijn dochter besteld via Belsimpel. Snelle levering en een goed prijs/kwaliteit verhouding. Ze is super blij met haar nieuwe telefoon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivr 12-08-2017 12-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service,geweldig!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering 's avonds besteld , volgende morgen geleverd. Makkelijke en duidelijke site om te bestellen , en artikelen te vergelijken. Ik ben niet zo van internet bestellen maar zo makkelijk als dit ging kwam voor mij het beste over. Ook de hoes erbij netjes verpakt . Bijpassende artikelen duidelijk vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem (Schiedam) 12-08-2017 Via de website gekocht

Beloofde Levertijd steeds meer opschuiven!

Algemene score

3,0
Belsimpel heeft inplaats van levertijd max 4 dagen zoals belooft, mij anderhalve week aan het lijntje gehouden. Bestelling afgezegt. een 3 in plaats van 1 omdat mijn geld snel werd terug gestort!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Nummer14 11-08-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde mijn A5 2017 de ene dag, de volgende dag vroeg in de ochtend was ie bezorgd. Niks te klagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

keepontrucking21 11-08-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super shop
goede service
groot assortiment
lekker lage prijzen
snelle levering
discreet in naturel doos ivm diefstal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 11-08-2017 Via de website gekocht

Snel en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en snelle levering van nieuwe mobiel. Betreft een Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Grey .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hele goede (online) winkel 11-08-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb m'n iPhone op vrijdag besteld en het kwam zaterdag al aan. Alles compleet en goed ingepakt. Ben er erg blij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eder Kapisch 11-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van Belsimpel is zeer goed. Ze stuurden het product de volgende dag. Het product kwam in perfecte staat zonder enige schade en zeer goed verpakt. Het product was precies zoals beschreven, en ook goedkoper dan ik had gevonden. Aantekening 10 op Belsimpel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 11-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk om een bestelling te plaatsen, scherpe prijzen en snelle levering.
Vandaag besteld morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 11-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij belsimpel.nl heb ik mijn nieuwe smartphone besteld. De website is gebruiksvriendelijk, de communicatie via e-mail was helder, de telefoon werd supersnel geleverd (de volgende dag al) en ook nog eens voor een prima prijs. Goede webshop!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thibau 10-08-2017 Via de website gekocht

Top service met zeer korte levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld na 23u00 en direct bevestiging gekregen dat het product verpakt was. Volgende dag zeer vroeg de GSM ontvangen in België, topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 10-08-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snelle levering van de Samsung tablet en een scherpe prijs. Het was wel even zoeken omdat de tablet opstarte in een soort Pools o.i.d.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pim 10-08-2017 Via de website gekocht

Fantastisch snel en goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb geen geduld, zeker als het aankomt op nieuwe gadgets. Ik moest een nieuwe telefoon hebben en dacht dit gaat vast een paar dagen duren voor ik hem heb.
Ik ging hem bestellen rond 5uur eind van de dag. Tot mijn grote verrassing had ik de nieuwe telefoon de volgende dag al. Ik was zo blij als een klein kind met nieuwe Lego! Wat een service en zo snel. Ik raad het aan iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews