Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 5827 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Belsimpel.nl uit Groningen heeft alle telefoons, alle providers en gewoon de beste deals! Zo kunt u bij Belsimpel.nl verschillende abonnementen van verschillende providers met elkaar vergelijken en kunt u het meest geschikte abonnement direct afsluiten. Daarnaast biedt Belsimpel.nl u een ruim assortiment telefoons, accessoires en scherpe aanbiedingen. Zo vindt u alles over mobiele telefonie overzichtelijk op één website, wel zo makkelijk! Het bedrijf is gelegen aan de Grote Markt te Groningen waar een jong en fanatiek team 7 dagen in de week voor u klaar staat om u de beste service te verlenen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1411 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erdo 24-05-2017 Via de website gekocht

De 5 slogans, "Wat wij willen", is wat de klant wil! TOP!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder een contract via jullie afgesloten nadat ik erop attent werd gemaakt over jullie service! Jullie zijn zeker top!! No Nonsense!! "DE KLANT IS KONING"!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-05-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Fantasische service

Algemene score

10,0
Bij Belsimpel staat de klant op nummer 1. De service is snel, persoonlijk en oplossingsgericht. Kortom: uitmuntend! Bovendien levert Belsimpel tegen de scherpste prijs. Redenen genoeg om voor Belsimpel te kiezen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 24-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snel thuis geleverd en goede hulp bij de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn telefoon (Huawei Nova) bij Belsimpel besteld, omdat de prijs een stuk lager was dan elders (daar had ik geluk mee). Telefoon werd 's middags de volgende dag al thuis bezorgd! Omdat mijn oude simkaart niet meer paste in deze nieuwe telefoon ben ik naar een Belsimpel winkel gegaan (Amsterdam de Pijp) waar mijn micro simkaart werd verkleind tot nano. Ik kreeg nog een kleine simkaart omhulsel mee om de verkleinde nano simkaart tot een mico te maken zodat deze in mijn oude telefoon nog zou kunnen passen. Ik hoefde voor dit alles niks te betalen in de winkel! De medewerkers waren zeer vriendlijk en Belsimpel maakt zijn snelle leveringsservice waar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 24-05-2017 Via de website gekocht

Super tevreden over snelle levering...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn zoon een nieuwe gsm gekocht en bij belsimpel was de mooiste aanbieding, daar het toestel toch overal gelijk is ben ik voor de prijs gegaan... 😉 eenvoudig te bestellen en de dag erna gelijk geleverd... Dus super geregeld, tevreden klant...

Reageer

Arjan 23-05-2017 Via de website gekocht

Belsimpel, een heldere service, je krijgt wat je wil.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heldere website, die je eenvoudig helpt bij je keuze zonder overbodige poespas. Informatie is duidelijk en je krijgt goede aanvullende opties.
De afhandeling is eenvoudig en je wordt goed geïnformeerd over betaling en voortgang levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Umitt 23-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, en goed geinformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel simpel website. Gelijk gevonden wat je nodig hebt. Er is wel een min punt, helaas dat er geen winkel is in de buurt voor als er wat is dat je er naar toe kan gaan in plaats van opsturen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob 23-05-2017 Via de website gekocht

Belsimpel als vanouds

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren een telefoon bij Belsimpel gekocht en altijd tevreden geweest.
Nu weer een goede aanbieding en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. da Silva 23-05-2017 Via de website gekocht

Super service;snelle levering en snel antwoord op mijn vraag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima aanbieding voor mijn telefoon en snelle, correcte levering. Ik had nog een vraag waar snel en adequaat op werd geantwoord. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 23-05-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is overzichtelijk en natuurlijk een van de goedkoopste (natuurlijk ook belangrijk).
een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaylee 23-05-2017 Via de website gekocht

Mooi hoesje

Algemene score

8,0
Levering was niet zo snel. Op de site staat voor voor 23:00 besteld,morgen in huis, maar dat geldt blijkbaar niet bij briefpost. Het kwam wel netjes in een bubbelenvelop.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

HansMans 22-05-2017 Via de website gekocht

vandaag bestelt is echt morgen bezorgt. geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al 2 telefoons gekocht. Beide perfect !! Snelle levering.
De eerste was een LG 3 en nu voor mijn vrouw de Samsung J5 gold.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Altena 22-05-2017 Via de website gekocht

Defecte Cat S60

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De communicatie verliep rommelig aangezien er in eerste instantie werd gemeld dat waterschade niet onder garantie viel bij deze super waterdichte telefoon van enkele maanden oud. Na mijn vorige review werd hij toch nog netjes gerepareerd met excuus en zelfs een bloemetje. Waar maak je dat tegenwoordig nog mee. Doet het zelfs beter dan voorheen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

A.B. 22-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede en snelle levering, ze hebben veel goede producten te bieden. Ze hebben ook de beste prijs garantie, na mijn research kwam ik hier het goedkoopst uit. Mijn ervaring met belsimpel was dus goed! Ik zal hier vaker mijn toestel kopen in de toekomst. Ik raad het ook aan andere aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaime 22-05-2017 Via de website gekocht

Onverwacht goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondagavond besteld en dezelfde avond werd het al ingepakt en was het klaar voor verzending! Prijs was goed, service uitstekend, levering op tijd en doorzichtig. Kortom beter dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 22-05-2017 Via de website gekocht

Weer uitstekend en accuraat geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij het kopen van een smartfone en bestelling van accessoires dnel en duidelijk geholpen door een medewerker.
Volgende dag geleverd!
Prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onbekend 22-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt top service. Via tullip assist verzekerd, alles is zo snel geregeld! Heb de dagen zonder telefoon niet eens in de gaten gehad. Door Julian geholpen van Tullip Assist, echt top service. Heel erg bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 22-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering, een echte aanrader ook niet te duur,Ga vooral zo door,Als ik wat nodig heb bestel ik hier weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lei 21-05-2017 Via de website gekocht

Nieuwe telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat wij hadden gekeken voor een nieuwe telefoon voor mam vonden wij deze op de site van belsimpel het goed Koops.
De site was goed duidelijk en goed overzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 20-05-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering, ze houden je op de hoogte hoe het vordert met jouw bestelling, wat resulteerd in een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina de waard 20-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst ging er iets mis ,maar het is prima opgelost . Ik het gevoel dat ze hun best voor je doen! Ben erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Merlijn 20-05-2017 Via de website gekocht

Heel goede telefonisch contact,was super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de beste verhouding prijs en niet te vergeten de service, was aanbevolen door vriend Heb een telefonisch contact gehad en ben ik heel goed geadviseerd ,nou wat wil je nog meer? en super tevreden met mijn nieuwe smartphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Geertsma 20-05-2017 Via de website gekocht

ja geweldige service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb meerdere telefoons gekocht bij belsimpel ,zeer goede service .problemen altijd goed opgelost
daarom zal ik belsimpel zeer aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 19-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare leverancier.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagmiddag 15.00 uur besteld en de dag erna om 12.00 geleverd. Sneller kan haast niet.
Perfecte levering. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Gemakkelijk zoeken, goede prijs, handig bestellen, eenvoudig betalen en snelle levering. Prima voor elkaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G Sharafkhani 18-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig en vriendelijk service

Algemene score

10,0
Ik ben een fan van belsimpel.nl omdat ik hun service zo geweldig en vriendelijk vind,zo elke keer denk ik op een nieuwe model mobiel te kopen kies ik direct belsimpel.nl,ze hebben de beste service,goedkoopste prijzen en snelste reactie een probleem te oplossen dus wat een klant meer nodig heb?Eem echte aanrader vind ik dit winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 18-05-2017 Via de website gekocht

Ideaal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb belsimpel.nl gebruikt omdat: ik weet dat het een betrouwbare site is en daarbij hadden ze hier het product dat ik wilde het goedkoopst!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 18-05-2017 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product werk goed en werd snel geleverd, de site is goed te navigeren. Ik zou belsimpel.nl zeker aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede service volgende dag al in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service duidelijke informatie en snelle levering kan het ieder aanbevelen zekerde moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steeg 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle aflevering

Algemene score

9,0
De aantrekkelijke prijs van de tablet en de beloofde snelle bezorging brengen mij tot een erg positieve waardering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.R. 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering kwam snel, voorzien met track en tracecode, zodat ik wist wanneer en waar ik hem op kon halen. De Klantenservice is goed bereikbaar en nodige informationen zijn makkelijk op de website te vinden, Heel handig ook dat je de keuze hebt tussen ophalen bij een afhaalpunt of levering aan huisadress.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paul 17-05-2017 Via de website gekocht

Het was snel geregeld.

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk, leveringen mooi op tijd en goede afgeleverd.
Product goed verpakt. Dit allemaal gratis verzonden..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 17-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zowel bij de bestelling als de ondersteuning bij het (complete) opstarten va de telefoon was de medewerker zeer accuraat en had meer dan voldoende kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 17-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste en ook nog de volgende dag al aan huis geleverd in België. Alles dik in orde. Zo is het fijn online shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rekers 17-05-2017 Via de website gekocht

Service perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is echt super, kunnen andere webwinkels nog een voorbeeld aannemen.
Duidelijke communicatie over levering. Spoedige levering van producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 17-05-2017 Via de website gekocht

snelle gewedige duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is de goedkoopste website voor mobiele telefoons,veel keuzes goede duidelijke uitleg over de producten die te koop zijn!en heel snel thuis gebracht in middag betaald besteld mobiel telefoon de vorige dag in de middag netjes thuis gebracht,goed duidelijk per email ingelicht hoe laat het pakketje werd bezorgd,en ook was het heel goed ingepakt onbeschadigd netjes thuis bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 17-05-2017 Via de website gekocht

WOW!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een abonnement afsluiten maar of niet de telefoon of niet het abonnement, of een ongelofelijke rompslomp.( was al bijna 3 weken bezig!)
Ben naar jullie site gegaan, en heb het zo geregeld gekregen! (2 dagen!)
Was nog een klein dingetje over de rekening verificatie, wat ik niet snapte, dus even gebeld.
Ik kreeg een schat van een meid aan de lijn, die heeft het even gecheckt, en alles was rond.
Morgen ben ik eindelijk na 3 weken weer mobiel!

Héél erg bedankt!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marske 16-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een middag smartphones en prijzen te hebben vergeleken,bleek dat belsimpel de scherpste prijzen had.
maar ook een super snelle levering om 19.30u besteld en de dag erna om 13.10u had ik mijn smartphone al in mijn bezit,is natuurlijk heerlijk omdat ik mijn nieuwe Samsung galaxy S7 edge zo snel mogelijk wilde hebben... ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-05-2017 Via de website gekocht

Snel en Simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door mij gezochte telefoon (iPhone SE 64) was op voorraad, scherp geprijsd en de volgende dag al in huis. De voorgestelde accessoires voldoen uitstekend en ook die waren zeer scherp geprijsd. Kortom een succesvolle aankoop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Clarijs 16-05-2017 Via de website gekocht

Iphone SE via Belsimpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de avond besteld. Duidelijke website.
Product was gedurende de bezorging te volgen.
De andere dag keurig netjes thuis afgegeven.
Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miel 16-05-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een specifiek type telefoon, gevonden bij belsimpel voor een scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd. Bestelproces was eenvoudig. Aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKforyou 15-05-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte reparatieservice

Algemene score

1,0
Buiten mijn schuld is het toestel stuk gegaan. Toestel slechts 3 maanden oud en nu al de aan/uit knop defect. Volgens de reparatieservice van Belsimpel kan het probleem opgelost worden als er een kleine € 130,- betaald wordt. Hoezo service? Hoezo 2 jaar garantie?

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ryan 15-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geregeld

Algemene score

9,0
In een kort tijdsbestek 2 smartphones aangeschaft via Belsimpel. Beide keren zeer efficient alles kunnen regelen. Binnen 24 uur de bestelling in een keurige staat thuisbezorgd.
Website geeft goede informatie over de producten en providers en is up-to-date. Zeer prettig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 14-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Misschien niet de aller goedkoopste maar wel scherp geprijsd. Dus niet gekozen voor een dubieuze stuntprijs. Voor mij een betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wjvkoert 14-05-2017 Via de website gekocht

online besteld . en zeer snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb deze shop via interniet gevonden en de review gelezen.ik mijn samsung telefoon j3( 2016 )
j320 black tegen een leuk prijsje besteld en deze had ik de volgende dag in huis. en gemakkelijk via I deal betaald. Dezeshop heeft vele soorten telefoons ruime keus en een goede pijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A El 14-05-2017 Via de website gekocht

Ze regelen niks voor je en bijna oplichters

Algemene score

1,0
Ik heb een s8 plus galaxy besteld bij hun en ik heb deze de volgende zoals beloofd ook thuis gestuurd. Nadat ik mijn telefoon heb aangezet heb ik beseft dat de selfie camera het niet deed. Ik heb meteen mijn tel retour aangemeld bij hun en na 4 werkdagen heb ik deze teruggestuurd. Wat ik natuurlijk had verwacht is een nieuwe telefoon omdat het niet mijn schuld is dat ik een defecte tel heb gekregen. Belsimpel heeft contact met mij opgenomen om mij te laten weten dat ik 90euro moet betalen als ik een nieuwe toestel wilde of mijn nieuwe toetstel te reparatie sturen wat zoals iedereen weet weken duurt. Ik snap niet hoe jullie aan een hoge score komen. Bovendien, sturen ze fotos waarop krassen zichtbaar zijn op mijn toestel terwijl dit onmogelijk door mij had kunnen gebeurt omdat ik het toestel gewoon met plastic had gebruikt. Eerste een laatste keer dat ik bij jullie ga bestellen het is onacceptabel!

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

M.Guney 12-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede klantenservice, echt geweldig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Belsimpel.nl gekozen omdat het nergens zo goedkoop was. Het zag er allemaal goed en vezorgd uit. Klantvriendelijk en een goede begleiding ervaren zowel op de site (winkel) als van de klantenservice. Ook viel het op dat de beveilging van de betaalservice tip top in orde was. Goed bezig, Belsimpel heeft mijn vertrouwen gewonnen en hoogwaarschijnlijk ook van vele anderen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Frenken 12-05-2017 Via de website gekocht

Wat een geweldige service na mijn eigen blunder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik helemaal de verkeerde bestelling had gedaan en ik met Belsimpel.nl belde werd ik zo geweldig en vriendelijk geholpen wat je tegenwoordig nog maar zelden meemaakt.
Tips waar ik op moet letten en helemaal voor de volle 100% tevreden geholpen door de dame van Belsimpel.nl.
Gelijk de goede telefoon tegen de juiste betaling die ik graag wilde voor mij uitgewerkt en de reeds betaalde verzendkosten verrekend
SUPER

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cylu 11-05-2017 Via de website gekocht

Super slechte service!!!!

Algemene score

2,0
Na 9 weken wachten waarvan 3 weken dat het toestel al beschikbaar is nog steeds geen toestel en nieuw abonnement. Zelfs nu na al het gezeur bestaat er geen kans om het proces iets te versnellen of aan te passen. Alles gaat volgend standaard slome regels.....
Op 20 maart een Huawei P10 in het blauw ge pre ordered met een T-Mobile abonnement hierbij zouden we een instant leica camera cadeau krijgen. Op 21 april krijgen we het bericht dat de telefoon er is maar er in onze bestelling iets gewijzigd moet worden. Er is een particulieren verlenging aangevraagd ipv zakelijk (waar het nummer op aangesloten is) Er zijn 2 opties. De verlenging omzetten naar zakelijk (waarbij in de mail NIET staat aangegeven dat je dan geen recht meer hebt op de leica actie van Huawei) of het lopende contract laten omzetten naar particulier bij T-Mobile.
Dus eigenlijk is er maar 1 optie anders vervalt de leuke leica camera actie. Na contact gehad te hebben met belsimpel die een veel duurder zakelijk contract probeert aan te smeren zonder te vertellen dat de leica actie dan niet geld is T-Mobile gebeld. Die geeft aan dat het geen probleem is en er een formulier ingevuld moet worden. Per mail ontvangen formulier word netjes ingevuld en opgestuurd. De verwerking duurt 10 werkdagen staat in de reactie. 3 weken later staat bij ons een vakantie geplant. Dus 10 werkdagen zou goed uit komen. Maar toch probeer ik door te bellen er achter te komen of dit niet versneld kan worden. Tegelijk zoek ik op internet uit of het niet sneller kan. Hier kom ik er achter dat T-Mobile alleen een abonnement in de contract periode kan omzetten naar particulier. Dus gelijk een telefoontje naar T-Mobile met de vraag hoe dat zit. Er word mij verteld dat het om een uitzondering gaat vanwege de Huawei actie dus dat het geen problemen oplevert.
Ondertussen ook met belsimpel contact gehad of de mogelijkheid er is het toestel alvast te krijgen. Maar dit kan niet omdat als het contract niet rond komt ze geen toestel af kunnen geven.
2 weken later en een aantal telefoontjes verder word het wel erg spannend of alles rond komt voor de vakantie. Hierover heb ik contact met T-Mobile die aangeeft "dit duurt inderdaad veel te lang" we gaan het voor u escaleren. Ook belsimpel geeft dit aan en zegt we nemen contact op met T-Mobile. Maar helaas 2 dagen daarna krijg ik telefoon dat ik alleen maar kan wachten. Op dat moment word me nog verzekerd dat het allemaal goed komt. Weer 2 dagen later voor ons de laatste dag om alles rond te krijgen voor de vakantie een mail van T-Mobile. Helaas kunnen we uw contract niet omzetten. ZOALS IK DUS AL HAD AANGEGEVEN 3 weken terug! En daarna nog 10 keer. Dus gelijk bellen met T-Mobile die zoals gewoonlijk niks kunnen doen behalve voor de 4de keer alles escaleren. Binnen 24 uur krijg ik reactie word er gezegd. Belsimpel ook gebeld die kunnen nog steeds niks betekenen.
Dus geen toestel geen leica camera cadeau en geen verlenging van abonnement.
Savond weer met t-mobile gebeld 1,5 uur aan de telefoon gezeten met als eind conclusie "in het verleden konden we dit wel omzetten maar tegenwoordig niet meer. Onze exuses en een fijne avond" Daarna direct Belsimpel gebeld om alles te annuleren en een zakelijke verlenging aan te vragen. Alles zou geregeld worden die avond. Maar nee het is nu de volgende dag morgen geen we op vakantie zonder nieuw toestel met mooie camera functie. Met nog steeds een hoop gezeur en sowieso geen leica camera cadeau.
Sluit je ooit een verlenging af LET OP! want belsimpel heeft hier geen enkele controle functie ingebouwd en ik had het kleine stukje tekst helemaal links onder in de pagina onder alle abonnementsvormen maar moeten lezen waar staat zakelijke verlenging aanvragen. Terwijl als je een nieuw abonnement afsluit je 10 waarschuwingen en invul vakjes hebt waardoor je order er niet eens door komt als je van zakelijk naar particulier wilt. En belsimpel doet niks die zecht alleen maar sorry we kunnen niks doen en niks versnellen.
Om even langs hun eigen punten te gaan:

1 De mobiele wereld veranderen
Kunnen ze niet want ze mogen niks aanpassen van providers.....
2 De slimste oplossingen introduceren
GEEN oplossingen niks nergens niet eens iets om het gezeur te verzachten
Totale duidelijkheid geven
Valse beloftes en leugens bedoelen ze
Het beste aanbod bieden
Okee 1 plus punt dan als enige in NL een blauwe P10
Alles voor je regelen
Uhhhhh Ik heb in totaal zelf 15 uur aan de telefoon gezeten en zei zeiden alsmaar dan moet je T-Mobile bellen ipv we gaan het voor je regelen.

Zeer slechte service dus!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

M 10-05-2017 Via de website gekocht

Probleem heel goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In een eerdere review gaf ik aan dat de screenprotector van Mobilize een gaatjes mist voor de microfoon. Niet de fout van Belsimpel natuurlijk, maar wel bij hun gekocht, daarom wel een voldoende maar nog geen goed. Na melding via de site ben ik door hun 2 x gebeld en gemaild om het probleem helder en opgelost te krijgen. Ze hebben echt hun best gedaan. Ik kreeg een vervangende protector opgestuurd welke wel een gaatje op de juiste plek had. Niet op aan te merken dus.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 07-05-2017 Via de website gekocht

snelle en betrouwbare levering tegen een geweldige prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en correct geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. we hebben al meermaals binnen ons gezien bij Belsimpel besteld en ze maken het elke keer waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews