Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon, abonnement of een accessoire? Bij Belsimpel ben je aan het juiste adres! Met de Belsimpel Methode vergelijk je snel en makkelijk alle telefoons en abonnementen. Zo vind je altijd het abonnement of de smartphone die echt bij jou past. Bestel voor 23.59 uur en je hebt je pakket morgen in huis, ook op zondag. Retourneren kan gratis binnen 31 dagen. En heb je een vraag? Onze klantenservice is elke dag open van 9.00 tot 23.59 uur. Ook ben je van harte welkom in een van onze 7 echte winkels!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 1244 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Mulders 20-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 2e x een nieuwe telefoon gekocht bij Belsimpel.
Duidelijke website, duidelijke uitleg, snelle service, dus TOP!

Reageer

allema 20-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, snelle levering, netjes en stevig verpakt.
In je account kun je mooi zien hoe de voortgang van de bestelling gaat.

Reageer

Ronald 20-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onder tussen al meer dan 6 producten bij jullie gekocht. En nog steeds met alle plezier. Jullie zijn nog steeds de goedkoopste met de beste service, en we zullen jullie altijd trouw blijven!!

Reageer

Han 19-04-2024

Algemene score

10,0
Snelle nette levering voor goede prijs!
De apple watch werkt zoals van apple verwacht. Gewoon geweldig. En prachtig stoer design

Reageer

BE 19-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond mijn telefoon op de site met daarbij een goede beschrijving en veel lovende reviews.
De bestelling werd conform de belofte in perfecte staat afgeleverd en ik ben er erg blij mee

Reageer

Govert 19-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden over de service. ‘s-avonds besteld, de volgende dag in huis. Kan leverancier sterk aanbevelen.

Reageer

René M 19-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe mobieltje. Een die snel genoeg is en ook nog leuke foto's kan maken. Ik was niet bereid teveel te betalen voor een telefoon. Een vlaggeschip telefoon is niet mijn behoefte. Ik heb veel research gedaan op het web en kwam de Remi Note 13 4G tegen. Deze was voor een hele mooie prijs te koop bij Belsimpel. Heb op de website alsnog blijven zoeken naar andere modellen in dezelfde prijsklasse, maar de Redmi blijkt toch een van de mooiere telefoons te zijn. Ik heb deze dan ook besteld bij Belsimpel en kreeg het snel bezorgd en goed verpakt. Ik ben erg tevreden met de service en met de telefoon. Een aanrader voor diegene die op zoek is naar een meer als goede budeget mobieltje.

Reageer

Tam 19-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is goed en overzichtelijk en daar bij nog de keuze mogelijkheden van veel merken te kiezen daar bij ook nog de mogelijkheden om het gekochte product in de winkels op tekomen halen top bedrijf

Reageer

Niels 18-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een telefoon. Ik koos een telefoon. Ik kocht de telefoon. Ik kreeg de telefoon. Ik had me er niet meer van voorgesteld. Het was een avontuur om nooit te vergeten.

Reageer

Jan 18-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere keren wat besteld voor fiscfree. Telefoon, laptop, hardloop horloge. Goede service, scherpe prijzen.

Reageer

Pyt 18-04-2024

Algemene score

10,0
Op zoek naar goede oordopjes kwam ik bij Belsimpel. Prima site, snelle goede levering, goed product. Geen aanmerkingen.

Reageer

Renee Buijs 18-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering avonds bestelt ende andere dag op mijn verzoek avonds geleverd super snel ga jullie zeker aanbevelen.

Reageer

Isa 18-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was een prettige ervaring om de winkel te bezoeken, we een beetje klein en valt weinig te zien, maar het aanbod is meer dan voldoende, als je iets zoekt moet je het even vragen want ze hebben ook nog voorraad achter liggen

Reageer

Netty 17-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs van het artikel was te hoog geprijsd. Hier heb ik een opmerking over gemaakt en kreeg keurig het teveel betaalde bedrag terug. Heel vriendelijk personeel. Ik zal zeker hier nog eens een artikel bestellen. Top.

Reageer

Samsung galaxy a14 17-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel snel geleverd mooi product doet wat het moet doen zeer tevreden ik rad het iedereen aan geen moeilijke poespas erg simpel

Reageer

Bert Bolwijn 17-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke mensen vakkundig ,advies snelle service, gratis overzetten van oude telefoon

Reageer

Natascha 17-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is genoeg aanbod, een supersnelle levering. Misschien nog iets meer onderverdelen in subcaterieën?

Reageer

F H 17-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen één dag werd het product geleverd! In één woord top!!! Daarom beveel ik deze winkel aan!!

Reageer

Dennis 17-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en goede service. Wederom via Belsimpel losse telefoons aangeschaft, hier waren de telefoons op voorraad en het goedkoopst. Verleng al jaren mijn abonnement via Belsimpel, omdat deze goede service en goede aanbieding bied aan mij.

Reageer

Vincent 17-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lekker duidelijke site met veel uitleg over de producten
meestal erg goede prijzen
ben zeer tevreden over duidelijke communicatie en snelle leveringen

Reageer

Henk uit de mooie Achterhoek 16-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles staat duidelijk op de site, bestelling is gemakkelijk in te vullen. Prijs kwaliteit is goed. Snelle levering. Al meerdere telefoons besteld in het verleden, dus ik kom hier toch weer terug. Zeer zeker aan te bevelen.

Reageer

Mirjam 16-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie, juiste afhandeleng van bestelling, tijdige levering. Fijne site, je kunt makkelijk je bestellingen terug vinden. Bij vragen weet de klantenservice waar ze het over hebben, echt fijn bedrijf.

Reageer

angelique 16-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super bedrijf! klantvriendelijk en denken met je mee. hele goede service! koop er altijd telefoons voor het hele gezin. altijd goed geholpen en geen problemen gehad.

Reageer

Esmee 16-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijs voor IPhone oortjes bij Belsimpel. 's Avonds besteld en volgende dag in huis. Prima!

Reageer

Angela 15-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging super makkelijk en de telefoon kwam precies op de afgesproken tijd.
Ook was hij erg goed ingepakt.

Reageer

Toon meer reviews