Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 5726 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Belsimpel.nl uit Groningen heeft alle telefoons, alle providers en gewoon de beste deals! Zo kunt u bij Belsimpel.nl verschillende abonnementen van verschillende providers met elkaar vergelijken en kunt u het meest geschikte abonnement direct afsluiten. Daarnaast biedt Belsimpel.nl u een ruim assortiment telefoons, accessoires en scherpe aanbiedingen. Zo vindt u alles over mobiele telefonie overzichtelijk op één website, wel zo makkelijk! Het bedrijf is gelegen aan de Grote Markt te Groningen waar een jong en fanatiek team 7 dagen in de week voor u klaar staat om u de beste service te verlenen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1415 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yessica 24-04-2017 Via de website gekocht

prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe telefoon werd snel geleverd en Belsimpel heeft een duidelijke webshop. De volgende dag al kon ik de telefoon ophalen op het door mij gekozen afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irene 24-04-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond om 11 uur besteld en de volgende ochtend voor 11 uur in huis. En wij wonen aan het eind van Nederland (noord-Groninger Waddenkust). Goed op de hoogte gehouden van het verzend/bezorgproces. 100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amine 24-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service Snelle aflevering, in het verleden ook goed service van de reparatie van de telefoon, dus tot nu toe geen klachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marnix 23-04-2017 Via de website gekocht

Tip top in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering.
Was niet de eerste keer dat ik via belsimpel Den Gsm kocht en van het product ben ik ook altijd tevreden geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pino 23-04-2017 Via de website gekocht

Goeie snelle service zonder problemen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over bel simpel.
Telefoon savonds besteld volgende dag al in huis. Website was erg duidelijk en heb geen enkele twijfel gehad over mijn bestelling. Het pakketje was netjes verpakt met een pennetje kado erbij dit gebeurt niet vaak meer bij webshops! Bedankt Jeroen en Jeroen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 22-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch! Op zaterdagavond half elf besteld, zondag (!!) middag 13.00 uur geleverd!!
Duidelijk en overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cyriel 22-04-2017 Via de website gekocht

Goede Service en Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel altijd mijn Mobile telefoons hier. De levertijd is altijd goed en snel. Wat er op de site staat klopt. Vragen worden ook snel beantwoordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 22-04-2017 Via de website gekocht

prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastico volgende keer weer, Geen gezoek gewoon meteen naar Belsimpel!Deze Motivatie is wat aan de korte kant maar het is gewoon doodsimpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 22-04-2017 Via de website gekocht

Toch nog bevredigende oplossing voor defecte telefoon.

Algemene score

7,0
Na 4,5 maand is er gelukkig eindelijk een oplossing gekomen voor de defecte smartphone van mijn dochter. Er is deze week een nieuw exemplaar gestuurd die het tot op heden goed lijkt te doen en daar zijn we uiteraard heel blij mee. Jammer dat dit zoveel ergernis en tijd (voor beide partijen) heeft gekost. Maar eind goed al goed dus. Gezien de voorgeschiedenis kan er in dit traject nog wel iets verbeteren (met name de duur die een reparatie kost) en geef ik voor de uiteindelijke afhandeling een ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jantine 22-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle service en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop was de goedkoopste en het product kon het snelst worden geleverd tegen een scherpe prijs! Ook een super snelle service als er vragen zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peet 21-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na even met wat opstartproblemen begonnen te zijn (niet opladen van een iphone 7 en 2 keer teruggestuurd te hebben ter reparatie, werd er een kras op het scherm geconstateerd, die er niet door ons was opgemaakt). Uiteindelijk hebben ze toch het toestel teruggenomen en heeft mijn dochter alsnog een nieuw toestel gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hein 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 22.20 op zondagavond besteld, de volgende dag ontvangen. Bovedien waren ze goedkoper dan andere bekende aanbieders.

Reageer

Ingrid 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle kundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via mijn werk een i phone gekocht. snelle afhandeling en vriendelijkheid.
Tegelijkertijd een Samsung voor mijn dochter gekocht.
Snelle levering en alles dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witte 21-04-2017 Via de website gekocht

gewelding !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doet wat het beloofd! Houdt je goed op de hoogte over je bestelling tot aan de levering. Als toetje nog een pen erbij krijgen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 21-04-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb opnieuw voor belsimpel.nl gekozen i.v.m. scherpe prijzen en snelle levering van de producten. Het pakketje is daarnaast goed en stevig ingepakt. Ik heb geen enkel verbeterpuntje op te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 20-04-2017 Via de website gekocht

Goede duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met goede uitleg en specificatie van het door mij aangekochte product. Ook de levering was zoals afgesproken via tracking goed te volgen en netjes op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

de vette 20-04-2017 Via de website gekocht

groot aanbod en snelle levering

Algemene score

9,0
producten zijn makkelijk zoeken en te bestellen. daarbij komt ook nog eens een snelle levering. kortom: TOP geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Berry Schoenmakers 20-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, werkt prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een telefoon besteld, de bestelling ging erg simpel, het product werd de volgende dag geleverd. Goed verpakt en de telefoon doet het prima. Heb geen klachten en in het vervolg zal ik zeker weer hier bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 20-04-2017 Via de website gekocht

Hoe snel wil je het hebben?

Algemene score

10,0
Hoe snel wil je het hebben?
s'avonds om 18:30 heb ik mijn nieuwe Samsung a5 besteld en de volgende ochtend om 08:30 uur werd t bezorgd nog geen half uur later kon ik er al mee bellen mailen etc. helemaal top Belsimpel!
Vr Groet Ben Koch

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janita 20-04-2017 Via de website gekocht

Hele goede online winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier online mijn telefoon gekocht, omdat Belsimpel altijd de allerlaagste prijs heeft. Bovendien zijn ze erg klantvriendelijk en behulpzaam. Mijn product werd snel en netjes bezorgd, helemaal perfect. De website is erg overzichtelijk, waardoor je heel gericht kunt zoeken naar een product. Al met al vind ik het echt een hele goede online winkel en ik heb eigenlijk geen verbeterpunten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 19-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij BelSimpel een Mobiel besteld, was de Laagste prijs op internet. zeer snelle levering!
De volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans van Helvoort 19-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, goede klantenservice, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een Samsung telefoon en kwam bij deze winkel vanwege de prijsstelling en de voorradigheid. Nog wat extra vragen gesteld die prompt bevredigend werden beantwoord. Geen virtuele dozenschuivers winkel dus. Ook na de koop nog contact gehad en werd ik uitgebreid geïnformeerd. Telefoons werden keurig de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saidov 19-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Alles was uitstekend. Ik ben tevreden van Belsimpel. Tot nu ik heb bij Belsimpel 5 mobiele telefoon en een Samsung galaxy Tablet 4 gekocht. Helemaal tevreden. Super, super en super😀🖒🖒🖒

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lea 19-04-2017 Via de website gekocht

super site!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik een niet al te dure telefoon wilde. En hier zag ik een goede en een goedkope telefoon!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

judithkr 19-04-2017 Via de website gekocht

supers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op de site in door middel van een zoek functie makkelijk te kijken voor wat voor telefoons je krijgt tot een bepaald bedrag. samen met een cliënt met een verstandelijke beperking een goeie keuze van een telefoon kunnen maken.
levering zoals beloofd en cliënt helemaal happy met z'n gouden gangster telefoon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 19-04-2017 Via de website gekocht

Samsung S8 plus besteld niet de volgende dag geleverd

Algemene score

1,0
Ik heb een Samsung S8 plus voor mijn zoon besteld voor 23.00 uur en deze zou dan de volgende dag zoals op de site staat geschreven worden geleverd! Wat blijkt een uur na de bestelling een mailtje dat Belsimpel dit niet kan nakomen omdat de provider hier niet toe instaat is! Bij navraag vandaag krijg je te horen dat je gewoon pech hebt! Het duurt en paar dagen extra! Zoon zwaar teleurgesteld! Zeer slechte service! Dit moet je toch gewoon oplossen!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Wilhelmien 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles duidelijk omschreven, en gemakkelijk te vinden op de website, bovendien was het een goede prijs
En de service is heel goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Bruinsma 19-04-2017 Via de website gekocht

Echte JEROEN & JEROEN service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supertevreden met de J-E-R-O-E-N-service: Juiste produkt - Erg mooi - Razendsnel geleverd - Op tijd - En......- Navenante service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 18-04-2017 Via de website gekocht

Simpel: gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk in de communicatie op de website, bereikbaar en snel antwoord. Artikel is keurig, beschermd en niet direct herkenbaar verpakt. Kortom: SIM'bel'

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 18-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel (internet) winkels beloven goede service en een snelle levertijd maar maken het niet waar. Dan kunnen ze een voorbeeld nemen aan de mensen bij Belsimpel. Scherpe prijzen, duidelijke communicatie en super snelle levering (binnen 20 uur) van mijn nieuwe IPhone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fox 18-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving van het product en een snelle levering. Het was alleen niet mogelijk om een hoesje bij mijn mobiel te bestellen, dat zorgt voor een punt aftrek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Juf Anja 18-04-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je op zoek bent naar een smart Phone zie je door de bomen het bos niet meer. Fijn dat je bij Belsimpel overzichtelijk kunt zien welke mogelijkheden er zijn. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, kun je heel makkelijk de accessoires erbij zoeken. Volgende dag netjes in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander.S 18-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belsimpel is een super webshop! Had de beste prijs en bezorging was top had mn telefoon meteen de volgende dag binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 18-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en indien het zelf niet lukt is er altijd een fijne servicedienst die je kunt bellen. Zij nemen echt de tijd voor je om je duidelijk en juist te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules 18-04-2017 Via de website gekocht

Alles duidelijk en helder.

Algemene score

8,0
Goeie prijs met veel keus en dus goed te vergelijken. Ook snelle levering. Ook de voorwaarden zijn eerlijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Koopmans 18-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We bestellen vaker bij belsimpel omdat de producten goed en de prijzen laag zijn en snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 18-04-2017 Via de website gekocht

zonder zorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed en snelle leverin,site overzichtelijk,laagste prijs die ik kon vinden,aan te bevelen,zal opnieuw weer daar bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Liselotte 17-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig snel als cadeauservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Spontaan zag ik 's avonds emails van belsimpel.nl in mijn mailbox, bleek een nieuwe telefoon een cadeautje te zijn van mijn vader nadat de vorige kapot was gevallen. Heel helder en duidelijk op welk punt in de bestelling mijn telefoon zich bevond. Daardoor waren het wel veel emails die ik kreeg, maar liever te veel dan te weinig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 17-04-2017 Via de website gekocht

Eenvoudig en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat de smartphone op een makelijke manier was gevonden op de website kon het daarna, eveneens eenvoudig, worden besteld. Zoals aangekondigd werd het pakketje de volgende dag afgeleverd. Alles prima in orde. Belsimpel komt dus na wat het belooft!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gaby 17-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belsimpel was de goedkoopste van alle plekken die deze telefoon nieuw verkochten. Dan is de keuze snel gemaakt. De telefoon werkt erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 16-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, alles kwam netjes aan. Betere prijs dan in de winkel of andere webshops. Ook fijn dat je extra korting krijgt bij aankoop van een telefoon op bijvoorbeeld een hoesje of veiligheidsglas. Zeker aan te raden! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vermeulen 16-04-2017 Via de website gekocht

Goed aanbod en snel en gemakkelijk besteld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aanbod en goeie aanbiedingen. Overzichtelijk weergeven op de site en erg complete produktinformatie. Ook nog snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Lochem 16-04-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In korte tijd twee telefoons besteld bij Belsimpel. Altijd snel en netjes bezorgd. Helaas werd er één al na een paar dagen gejat. Belsimpel bood spontaan 10% korting op een vervangend toestel. Erg vriendelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netje 15-04-2017 Via de website gekocht

Slechte Winkel, Slechte klanten service

Algemene score

1,0
Ik belde in eerste instantie met een vraag en ik zou worden terug gebeld. Na ruim 2 uur ben ik zelf nog maar eens gaan bellen met een hele simpele vraag. Waarom krijg ik bij particuliere verlenging bij hetzelfde abonnement en dezelfde telefoon , de telefoon gratis en bij een zakelijke verlenging moet ik betalen voor de telefoon.
De medewerker die ik heb gesproken kon mij hier geen antwoord op geven, en hij zat mee te kijken op de site, maar blijkbaar hebben jullie een andere site voor medewerkers want hij kon het niet vinden. En het is zoals het is en niet anders , daar kwam het op neer. Gevraagd of er iemand binnen de organisatie was die mij dat wel kon uitleggen, maar daar kon hij ook geen antwoord op geven, en praten erom heen.

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Marco 15-04-2017 Via de website gekocht

Top van orientatie tot ontvangen van product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het begint bij een super fijne website om goed te kunnen vergelijken. Groot aanbod om uit te kiezen en voor een voordelige prijs. Bestelling super snel ontvangen. en een leuke verrasing wanneer je de doos opent. De derde keer dat ik via belsimpel een telefoon koop. De vierde is een kwestie van tijd. Dank!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-04-2017 Via de website gekocht

Altijd de goedkoopste en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerdere bestellingen gedaan en altijd goedkoop, snelle levering en prima service bij belsimpel ik ben altijd blij met de leveringen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

D snoeren 14-04-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je bestelling wordt snel geleverd en je hebt een terug stuur garantie. Super goed geregeld allemaal!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 14-04-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb en Samsung tablet om 21h00 online besteld en de volgende dag werd het geleverd!! Belsimpel was tevens het meest aantrekkelijkst. Ik ben onder de indruk.

Reageer

Marnix 13-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service! Het product was snel binnen en het is helemaal volgens verwachting! Ik vind he5 helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 13-04-2017 Via de website gekocht

snel thuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
omdat ik snel een nieuwe telefoon nodig had omdat ik hem zakelijk gebruik. Snel geleverd veel keus goede prijs goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews