Belsimpel.nl

Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.1

Deze score is gebaseerd op 372 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

J.J.M.21-08-2026
Altijd snel geleverd en concurrerende prijs
HenkvdV20-08-2026
Alles ging perfect. Van bestellen tot levering. Waren ook nog eens het goedkoopst
D. 17-08-2026
Snelle levering en artikel is goed verpakt. Status over levering goed te volgen. Artikel voldoet aan beschrijving. Artikel 1 dag eerder geleverd dan prognose.

Goeie zaak16-08-2026
Fijne en eerlijke winkel.Mijn Motorola edge 60 neo was niet op voorraad wist ik maar had hem wel binnen 4 dagen thuis. (koop hier al jaren en nooit geen spijt gehad) top.
Roossien-koopmans16-08-2026
Netjes geholpen, zou voor het mooie iets meer personeel mogen staan. Verder prima geholpen.
Ronald 15-08-2026
Belsimpel was de goedkoopste en had goede recensies.
Apolonia 15-08-2026
Besteld volgende dag in huis keurig verpakt alleen maar een vette duim voor belsimpel
Rti15-08-2026
Zeer snel geleverd. Artikel is zoals verwacht.
Aad van Alphen 15-08-2026
Levering als verwacht, duidelijk en keurig op tijd geleverd, aanrader
Rob de Paauw15-08-2026
Ook dit keer heb ik mijn GSM bij Belsimpel besteld, gezien de goede ervaringen eerder. Belsimpel heeft de order keurig uitgevoerd. Er werd snel geleverd en goed gecommuniceerd. Ik zal Belsimpel aan iedereen adviseren.
Berrie198114-08-2026
3.0
3.0
Ik heb geprobeerd een telefoon met abonnement aan te vragen. Ik kreeg meteen bericht. Mijn id kaart was te onduidelijk. Opnieuw ingediend en 6 uur later naar diverse keren berichten gestuurd te hebben, hoor je niets meer.... Besloten om mijn bestelling te annuleren en nooit meer via dit bedrijf zaken te doen.
Jan S14-08-2026
De goedkoopste, de snelste ( 1 dag na bestelling al geleverd ) en een eerder toestel met een kleur die tegenviel teruggestuurd en snel dat geld terug op de rekening. Wat wil je nog meer?
Fred14-08-2026
Weer een super goeie budget gsm gekocht te weten samsung a57 echt een top toestel voor een hele goeie prijs. Belsimpel heeft in de meeste gevallen de beste prijs, ik koop hier al jaren met volle tevredenheid
Jochem14-08-2026
Duidelijke website, je weet wat je krijgt en je wordt duidelijk geïnformeerd
Jan v Diepen14-08-2026
Ik had 4 augustus een order geplaatst van 4 artikelen samen was dat maar liefst 650 euro en ik kreeg een bericht van dhl dat die 5 augustus woensdagavond zou aan komen . maar op die dag was smiddags de levertijd en de rest vervangen door dat ze donderdag 6 augustus savonds zouden komen.maar toen ik later op die dag keek zag ik dat mijn bestelling vertraging had.Inmiddels had ik al contact op genomen met dhl maar ik moest dat met bij belsimpel doen zeiden ze.Het was maandag 10 augustus en nee hoor weer niks en stond nog op vertraagd toen heb ik telefonisch contact op genomen en de medewerker vroeg om een verklaring in te vullen en op te sturen dat had ik dus ook gedaan en ze zouden vrijdag 14 augustus mij terug bellen. Maar op woensdag 12 augustus had ik nog niks ontvangen.Maar het aller ergste was dat mijn schoonmoeder niet meer beter word en het verdriet thuis bij iedereen enorm was en nog steeds is ,had ik ook voor mijn vrouw ook een tablet gekocht wat ze graag wil en ook hier mee een heel heel heel heel klein beetje verdriet kan weg nemen en dat dan de bestelling na 1 week nog niet binnen was is echt verschrikkelijk zeker het idee wat er achter zit.Toen heb ik besloten om donderdag 13 augustus weer telefonisch contact op te nemen.Deze keer werd ik geholpen door Manuel. ik heb alles goed uitgelegd en bij mij order was alles al genoteerd van mijn vorige gesprekken.Maar XXXis mij tegenmoet gekomen en heeft mijn bestelling opnieuw verstuurt vandaag wat was ik hier enorm blij mee.Alleen hadden ze de zilveren niet meer maar dat vond ik niet erg mede ook dat ik al zo zo zo lang moest wachten terwijl dit een heel mooi moment had moeten zijn vorige week. Als goed is wordt die morgen anders zaterdag bezorgd. XXX ik wil je bij deze nog SUPER BEDANKEN. O ja wat ik ook even wil laten weten is dat dhl afgelopen dinsdag hier voor de deur stond met een pakketje van mijn vrouw terwijl mijn pakketje nog steeds op vertraging staat dat is toch heel apart het zal toch niet zo zijn dat mede werkers van dhl pakketje mee naar huis nemen want dat idee heb ik op dit moment wel. ook word ik volgende week terug gebeld want misschien krijg ik een kleine vergoeding door deze hele situatie dat zou in ieder geval op zijn plaats zijn Maar nu word die bezorgd door post.nl en misschien dat het morgen al aan komt anders zaterdag . Ik bestel nergens meer producten die verzonden worden met dhl dat doe ik nooit meer en ja ze hebben zo veel enorme klachten reeks zag ik via revieuws. Belsimpel heeft mij in ieder geval super goed geholpen TOPPIE TOPPIE in deze al heel moeilijke tijd BEDANKT BEDANKT BEDANKT
Isa13-08-2026
Voor 24 uur besteld en de volgende dag netjes geleverd! Komen na wat ze aanbieden! Fijne service
Der13-08-2026
Snel geleverd goede service
PL11-08-2026
Beste prijs, snelle levering, netjes bezorgd, funtioneert goed. Stekker tel heeft verkeerde kop, is stekker voor een andere land. Als er nog een andere kop kan komen zou mooi zijn.
Anna Beissel10-08-2026
2.0
2.0
Service is altijd vriendelijk maar werkt voor geen meter. Telefoon besteld nu drie dagen thuis zitten om op het pakket te wachten omdat de bezorg afspraken iedere wijzigen en de bezorgcode niet verzonden is. Daarnaast geen telefoonnummer beschikbaar war deze problemen makkelijk opgelost kunnen worden. Met 3 vakantiedagen opnemen, toch een vrij duur telefoon.
Karin 09-08-2026
Gebruiksvriendelijke site. Direct bevestiging van m'n bestelling en volgende dag al in huis. Zeer tevreden dus.
Repa59 08-08-2026
Via jullie website een Google Pixel watch 4 besteld,netjes op de hoogte gehouden,netjes op tijd afgeleverd
Arend08-08-2026
Voor de eerste keer iets besteld bij Belsimpel ( op aanraden van ChatGPT ), en dat is mij zeer goed bevallen, van begin tot eind, van bestelling plaatsen t/m de aflevering alles geweldig verlopen. Ook zeer mooie prijzen, hier ga ik zeker weer kopen, een aanrader voor iedereen durf ik wel te zeggen.
Frans08-08-2026
De webshop is overzichtelijk, de prijzen zijn lager vergeleken met andere webshops en ook snel geleverd binnen een dag. Kortom Belsimpel is een prima webschop.
Adrianus 06-08-2026
Zeer betrouwbaar......snelle levering. Al diverse dingen besteld en nooit teleurgesteld.
Frans Grisel06-08-2026
Heel goed geholpen via telefoon over beslissing aanschaf Smartwatch, verdere afhandeling ook zeer tevreden.