Belsimpel.nl

Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.1

Deze score is gebaseerd op 372 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gerwin05-09-2026
Betaalbare prijzen, snelle levering en kwaliteit. Eigenlijk alles waar ik op had gehoopt! Ook waren veel telefoon opties beschikbaar. Verder hadden ze prima extra's beschikbaar zoals scherm beschermers, opladers, en Bluetooth oortelefoons e.d.
Bertus04-09-2026
Duidelijke website. Snelle levering en goed verpakt geleverd.
Carlos Molina04-09-2026
Goed en netjes 🙏🏼

Marcel van den Boogert03-09-2026
Snelle levering, netjes verpakt en concurrerende prijs.
Top service03-09-2026
Snelle afhandeling, duidelijk en goedkoper dan anderen, top!!
W v beek02-09-2026
Mooie telefoon de samsung galaxy 57. Smiddags besteld en de volgende dag al bezorgd..ben er zeer tevreden over.
Eric02-09-2026
Bestellen gaat eenvoudig en je wordt netjes op de hoogte gehouden van alle stappen in de afhandeling en verzending. Enige minpunt is dat de volgende dag levering niet waargemaakt is. Mijn bestelling paste door de brievenbus en is als normale ‘brief’ verzonden. Je moet het vooraf maar weten… tegenwoordig is dat bij PostNL geen volgende dag levering.
Pjotr02-09-2026
ik heb de telefoon aangeschaft via de website. helder en duidelijk, proces liep goed en bestelling was snel binnen, zeer tevreden dus
JB02-09-2026
Mooi en kwalitatief goed productaanbod tegen scherpe prijzen
Luuk01-09-2026
Mobiel snel besteld en tegen een erg goede prijs. De levering zelf was echter dramatisch... Waarschijnlijk niet door jullie, maar door DHL. Alsnog, vandaag besteld, morgen zeker niet in huis. Op de dag van levering stond er dat het pakket tussen 9u en 17u geleverd zou worden. Iets na 17u werd dit een dag verplaatst. Die dag zou ik zelf niet thuis zijn, dus verplaatste ik het een dag verder. Dat kwam goed door, maar wederom heb ik die dag tot 17u gewacht. Toen zag ik een e-mail dat ze hebben geprobeerd het pakket te leveren, maar er was niemand thuis. Dat was niet waar. Ik was er, maar de bezorger niet. Twee dagen later kwam de levering dan toch echt. Wederom was de indicatie van het tijdslot over de gehele dag en wordt dit pas aangepast naar een ander tijdslot als je daar al in zit. Al met al, mooie telefoon tegen een goede prijs met waardeloze bezorging.
Monique30-08-2026
Snelle levering, goede informatie voorafgaand aan de levering. Niks op aan te merken.
Tvm29-08-2026
Vlot en makkelijk online geregeld zowel verlengen van abonnement en nieuw toestel. De volgende dag toestel in huis.
arjan lensen29-08-2026
mooie aanbieding van 20 jaar belsimpel gescoord, snel en goed geleverd
Mark vd Velde28-08-2026
Gemakkelijke website. Ik kreeg vlot gevonden wat ik zocht. En dat tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.
Ben27-08-2026
Het is het product dat ik wou, voor een goede prijs, en op tijd bezorgd, daar wil ik graag een negen voor geven.
Abdelalim27-08-2026
Duidelijkheid, snel levering, zeker weten dat is niet geretourneerde product zo als gebeurde bij een andere grote webwinkel.
Prima!27-08-2026
Goede communicatie over hoe ver het staat met je bestelling.
Ingrid23-08-2026
Precies zo gegaan zoals afgesproken
Geert23-08-2026
Snel geleverd en product is precies wat ik wilde.
YgCqgodXLQelCKfVX23-08-2026
vaoNpUvekaivQAtYp
Daan23-08-2026
Snelle en goede service.binnen 1 dag had ik mijn mob
Motorola Moto G06 Power 4GB/64GB Blauw22-08-2026
Prima prijs/kwaliteit. Simpel vergelijken en kiezen van de juiste smartphone. Eenvoudig bestellen en betalen. Veilige en snelle levering. Top
Lenoir22-08-2026
Keurig en snel geleverd! Blij met deze service 😄
Bert21-08-2026
gsm zeer snel geleverd. super!
Anna21-08-2026
Het probleem werd heel serieus genomen en er heeft binnen een dag een medewerker contact opgenomen. Verdere afhandeling was top ordernummer 32636269443