Belsimpel.nl
Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
Deze score is gebaseerd op 9915 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Airpods4 besteld, snelle levering en de goedkoopste van alle winkels.
Kom zeker terug bij deze online shop.
Ben zeer tevreden, Bedankt !
Updating my previous review. I was contacted by Belsimpel representatives and they actually tried to help me kindly. So that was nice. In the end, they could not solve the issue but I got my money back and purchased the phone through other means.
duidelijke website, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers ook als je extra vragen hebt blijven ze reuze vriendelijk en behulpzaam zelfs op zondag. Helaas heb ik de verkeerde keuze gemaakt betreft het kiezen van het toestel (xiaomi redmi note 13 pro 5g 12gb/512gb) ondanks de vele positieve reviews ik vind het een onding en geen fijn toestel, niet fijn in gebruik informatie op het scherm wordt erg klein weergegeven zoals batterij percentage. ik raad het toestel absoluut niet aan.
Betrouwbaar zeer snel en marktconform geprijsd
Goede site, snelle levering
Goede website met een duidelijke omschrijving van het aan te kopen artikel, specificaties etc. en de prijs.
Bestellen gaat snel en er wordt keurig op tijd en na vooraankondiging afgeleverd.
even zoeken naar de plek om de voucher in te voeren maar dan gaat alles soepel en wordt het beloofde supersnel en goed verpakt geleverd.
topding ook, die noise cancelling koptelefoon.
Zoals altijd accurate, snelle service tegen scherpe prijzen! Ik heb in de afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan bij Belsimpel en ben nog nooit teleurgesteld in dit bedrijf. Zeer duidelijke en makkelijke website, daar kan nog menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Goede prijs kwaliteitverhouding, snelle levering. Alles top
Jammer dat het gewenste produkt zeker nog 2 weken op binnenkort leverbaar stond totdat hij toch ineens de vermelding niet meer leverbaar kreeg. Toen ik eenmaal een bestelling had geplaatst verliep alles naar wens. Duidelijke communicatie over alles, verzending prima, produkt was prima
Telefoon gekocht. Voldoet aan verwachtingen en snel geleverd.
super snel en goed
Omdat ik inmiddels al behoorlijk wat telefoons bij Belsimpel besteld heb gehad blijft de kwaliteit constant.
Ik heb in al die tijd nog niet een keer problemen ondervonden en mogen genieten van de juiste service. Ik denk dat hiermee genoeg gezegd is.
Horloge gekocht via belsimpel en extra betaald om hem de volgende dag in huis te hebben. Het heeft drie dagen geduurd voordat ik het binnen had. Desondanks horloge is prima.
Komt graag bij jullie langs
Op dinsdag mijn nieuwe OnePlus 12 besteld en volgende dag nog eerder dan ik verwacht had qua tijdstip. Kan alleen maar positief zijn. Het is ook zo, dat je deze service verwacht van belsimpel. En wat ze beloven. Perfect!
Samsung Tab S9 gekocht i.v.m. de prima waardering .
De aanschafprijs was gunstig.
Ik ben er tevreden mee.
Goede ervaring met belsimpel, in het verleden meerdere telefoons gekocht, levering netjes en altijd de volgende dag in huis.
Duidelijke site om te vergelijken, ruime keus, goede prijzen en snelle levering.
Mijn nieuwe telefoon zeer snel geleverd en tegen een goede prijs. Precies wat ik van een goede webshop verwacht.
Alles vlot geregeld. Geen hindernissen. Eenvoudig en simpel. Top
Ik ben erg blij dat ik in deze winkel voor een tablet heb gekozen. Alles is gedetailleerd beschreven over dit product, de levering is uitstekend.
Al mijn telefoons bij bel simpel gekocht.
Is gewoon een goed zaak!
Betrouwbare leverancier van mobiele telefoons. Ook supersnelle levering. Altijd tevreden
Zeer redelijke prijzen en goede service.