Belsimpel.nl
Benieuwd naar ervaringen met Belsimpel? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
Deze score is gebaseerd op 9915 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Belsimpel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Bij Belsimpel heb je een uitgebreide keus. De prijzen zijn scherp. Een vlotte klantenservice als je een vraag heb. De produkten worden snel geleverd. Al meerdere malen bij Belsimpel besteld en altijd weer een uitstekende levering.
Duidelijke product omschrijving Samsung A55 Snelle en complete levering. Scherpe prijs
De keus viel op een Nokia G22. Ben tot nu toe tevreden. De prijs is gunstig t.o.v. wat je ervoor krijgt.
De bezorging was vlot en de verpakking was anoniem.
altijd scherpste prijs en wederom zeer vlotte levering (4e keer een telefoon besteld)
Ik heb gebeld voor informatie. Duidelijke uitleg gekregen over het product en mijn gestelde vragen werden meteen beantwoord, waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Snelle levering en netjes verpakt.
Goede service, meer dan belooft dan wat er in mn pakket zat. Erg tevreden met het toestel. Alles compleet zelfs een bescherm hoes zat erbij.
Het is een duidelijke site en de bestelling was gemakkelijk te realiseren. De levering ging fijn snel
Duidelijke site, snel geleverd netjes verpakt, pakket kun je volgen.
Belsimpel is (met Apple producten) vaak goedkoper dan de concurrent, daarnaast bieden ze goede service en is het meestal de volgende dag in huis
Makkelijke webshop, snelle bestelling en levering
Ruim assortiment, vriendelijke prijsstelling, vlotte afwikkeling.
Dit was niet bepaald de eerste telefoon die ik hier besteld heb gehad. Èn ja dit ging zoals altijd weer geheel zoals het hoort...perfect dus!
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle verzending en goede communicatie. Spijtig was wel dat de telefoons op maandag werden bezorgd terwijl ik extra had betaald voor zondag levering.
Bel simpel heeft regelmatig mooie aanbiedingen van kwaliteitsproducten, en een goede snelle service.
Ik heb hier een Anker Powerbank III sense 20.000maH gekocht met veel vermogen voor een scherpe prijs. Het pakje werd snel bezorgd en ik had opties waar en wanneer het bezorgd zou worden. Duidelijke communicatie via email en in mijn account op de Belsimpel website. Ik ben een heel tevreden klant en raad deze webshop van harte aan!
Heb meerdere keren spullen besteld, goede kwaliteit en sevice
Ik had belsimpel gemaild waarom mijn nieuwe abonnement al was ingegaan voor ik mijn product ontvangen had. Zij hebben dit snel beantwoordt met een duidelijke uitleg. Na ontvangst van mijn nieuwe telefoon en abonnement hebben zij mij zelf gebeld met een meer dan schappelijke compensatie voor mijn gemist dagen van mijn nieuwe abonnement. Hele nette service en goed prijzen!
het was makkelijk bestellen en betalen
Ruime keuze, snelle levering
Goede duidelijke omschrijving en snelle verzending.
Snel, goedkoop simpel.
Belsimpel is een fijne website
Je kunt makkelijk zoek waar je aan het kijken ben.voor mij vond het allemaal goed doen op de site ik was zo klaar.
Had de iphone 16 plus roze avonds besteld de volgende dag netjes thuis bezorgd
Belsimpel is goede overzichtelijke site waar ik al vaker een telefoon heb gekocht.
Makkelijk betalen via I-DEAL en snelle levering.
De iPad mini pro bij jullie besteld omdat hij bij andere aanbieders duurder was. Snelle verzending en product de volgende dag al ontvangen. Heel tevreden!