123Apparatuur.nl
9.2
Deze score is gebaseerd op 4003 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De levering was in orde. Communicatie was goed. Prijs wasgoed en site duidelijk.
Nieuwe combimagnetron Etna CM244RVS na advies gekocht. Goede service, denkt met je mee, komen afspraken na. Apparaat keurig geleverd en oude meegenomen. Na registratie 5 jaar garantie. Erg tevreden
Site kwam direct naar voren bij zoekopdracht gebruiksvriendelijk zoeken naar producten en natuurlijk was deze niet de duurste
Keukenapparatuur besteld voor mijn nieuwe IKEA keuken. Telefonisch goed geholpen om de juiste passende apparatuur uit te zoeken. Ook een grote keuze uit apparatuur!
keurige service en uitleg. Vooraf ondersteuning bij keuze merk en type inductiekookplaat.
Prijs is top rest moeten we afwachten. Betalen bij levering mogelijk. Dat is handig ingeval van bankroet
Ik kocht hier een Bosch inductiekookplaat vanwege de buitengewoon klantvriendelijke website, de zeer concurrerende prijsstelling en de vriendelijke en deskundige telefonische beantwoording van mijn vragen. De levertijd was een week sneller dan verwacht. Het vervoer en de levering aan huis was geheel volgens de tijdige aankondiging per mail. De chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom ik ben blij want beter dan bij deze leverancier bestaat niet!
zoekmogelijkheden op de site zijn prima. Verder goede service bij vragen en niet onbelangrijk, scherpe prijzen.
Prijs was zeer concurrerend, en de levertijd was ook kort. Keurig een dag en tijd doorgekregen voor de levering, en later een sms met een tijd-window van slechts 20 minuten. Dus niet de hele dag thuis moeten wachten.
We zijn supergoed geholpen door de telefoon.
De afzuigkap die we wilden is niet meer leverbaar.Goed advies gehad voor een andere ook na een tweede keer contact bravo!!!
Eenvoudige bestelling met ruime levertijden, die ook nog gratis is en betaling bij levering.
Na een poosje zoeken de goedkoopste gevonden met goede reviews dwz Goede prijs, heldere communicatie en snel bezorgd.
Voordelige keuken apparatuur prijzen, betrouwbare webwinkel en top klantenservice.
Snelle reactie op offerte aanvraag en duidelijke uitleg. Gaan er vanuit dat de aflevering comfirm gaat.
Ideaal, overzichtelijk en makkelijk. Met een paar klikken is het geregeld, hoe idealer wil je het hebben.
Op zoek naar afzuigkap, huidige niet meer te leveren dus contact met 123 apparatuur. Zeer goed en snel geholpen. Maak je tegenwoordig weinig mee dat je bij een bedrijf zo netjes te woord wordt gestaan en geholpen wordt.
Een 10 geven doe ik niet zo snel maar deze winkel verdient dit wel.
Goede webshop, net telefonisch contact, en ook nog eens prima prijs,
snelle levering. Dit gaat om een Amerikaanse dubbeldeurs koel/vrieskast.
Overzichtelijk en veel apparatuur van ieder merk met goede prijzen. Winkelwagen werkt snel.
Goede en duidelijke website, met aantrekkelijke afgeprijsde artikelen. Ik heb er een combi-magnetron van Siemens gekocht. Na levering bleek dat de aansluitkabel te kort was. Ik heb toen de klantenservice gebeld en ben zeer prettig verder geholpen!
Duidelijke website, snel besteld. Handig, scherp geprijsd. Hopelijk wordt het apparaat snel geleverd
Goede site, gemakkelijk zoeken en bestellen. Correcte en up to date informatie over de bestelling, bezorgen en betalen.
Fijn dat je ook bij bezorging kan betalen met de pin.
Duidelijke informatie ontvangen tijdens telefonisch overleg in verband met inductie fornuis.
Wereldzaak, geen poeha.
Fijne meedenkende en welwillende medewerkers.
Prima ervaring met dit bedrijf, al meerdere malen apparatuur besteld.
Zeker aan te bevelen, krijg je geen spijt van. !!!
Netjes op tijd en snel geleverd. Top service! Zondag avond besteld en Maandag geleverd. Alles was netjes in verpakking. Top product en top bedrijf. Zeker aan te raden!!
Hele goede ervaring. Duidelijke communicatie. Bezorging was iets buiten het tijdvak maar er werd van tevoren gebeld om dit door te geven. Vriendelijke bezorger. Een aanrader!