123apparatuur.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 19433 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123apparatuur.nl.

123apparatuur.nl stelt zich voor

Wij zijn gespecialiseerd in inbouwapparaten, keukens en werkbladen. Kom kijken in onze apparaten- keukens- en werkbladenshowroom, of bezoek onze websites www.123apparatuur, www.123keukens.nl, of www.123werkbladen.nl. In onze showroom tonen wij: - ruim 100 kleuren graniet en composiet; - inbouwapparaten van alle merken; - groot assortiment spoelbakken en kranen. Tevens hebben wij een ruime keuze in werkbladen en apparaten voor Ikea keukens. Ook voor het vervangen van uw oude aanrechtblad zonder het verwijderen van tegels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1914 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. ten Berge 22-10-2018 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. En snelle service en levering! Er werd na plaatsing van onze bestelling gelijk contact opgenomen over de levering. De koelkast en diepvries konden op korte termijn geleverd worden. Op de dag zelf een sms-je tussen welke tijden de chauffeur zou komen. En een half uur voor de exacte levering nog een telefoontje van de chauffeur!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivonne 22-10-2018 In de winkel gekocht
veenendaal

vakkundig en erg vriendelijk geholpen, alles snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier weten ze pas echt wat klantvriendelijkheid is. Zeer goede adviezen en vakkundigheid. Mocht er in de toekomst een compleet nieuwe keuken aangeschaft gaan worden, dan zal ik zeker naar deze winkel teruggaan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhoeff 22-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en de artikelen worden tegen scherpe prijzen aangeboden. De afhandeling van de order verliep heel goed, we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de order en de artikelen werden op het aangegeven tijdstip geleverd. Het contact met de service afdeling en de chauffeur verliep prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 21-10-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde zo snel mogelijk een nieuwe vaatwasser hebben voor een mooie prijs. Na wat gegoogled te hebben kwam ik al snel uit bij 1-2-3 keukenapparatuur. Zij hadden de scherpste prijs en konden de volgende dag al leveren. Echt super!

Reageer

Ronnie 20-10-2018 Via de website gekocht

Goedkoopste van nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne site, overzichtelijk, alle merken, goedkoop, ik had zelfs gratis bezorging, en snel, das snel, lijkt 123 apparaten wel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 20-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte service.
Direct een bestelbevestiging, en de volgende morgen om 7:00 uur een mail en appje met de verwachtte levertijd.
Vrijdagavonds om 20:00 uur inbouwvaatwasser besteld en op zaterdagochtend om 8:30 uur bezorgd.
De oude machine keurig meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van Doorn 20-10-2018 Via de website gekocht

Afspraak = afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bevestiging van eerdere ervaringen; scherpe prijs en uitstekende service. Afspraken over levering en montage (2 dagen later door een vakman) worden zeer correct nagekomen. Machine werk inmiddels uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Lambregts 19-10-2018 Via de website gekocht

Snellle levering en zeer goede service(after sales)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop werkt goed, is overzichtelijk. Snel en duidelijk over de levering per mail en per telefoon.
Na levering nog een "probleem situatie" aan 123 apparatuur voorgelegd die wij tegen kwamen omdat wij zelf monteerde. Werd binnen 10 minuten gebeld om dit met ons te bespreken. Top service !!! Gegeven advies was nuttig en zorgde daarna voor een perfecte montage van onze inbouwoven. Chapeau !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Witjes 19-10-2018 Via de website gekocht

No Nonsense

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke website. Veel keuze op voorraad en komen na wat ze beloven.
Vriendelijke chauffeur die voorzichtig met de goederen omgaat (je maakt het wel eens anders mee).
Ook mooi meegenomen: lage prijzen ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik1985 19-10-2018 Via de website gekocht

Ideaal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze combimagnetron is defect gegaan. Kortsluiting. Ontzettend balen ivm het weekend voor de deur. Via 123apparatuur een nieuwe etna besteld en de volgende dag in huis! Super snel geregeld. En de oude weer mee genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-Gert Medendorp 18-10-2018 Via de website gekocht

Erg goed gelefonische service door Pim!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, daadkrachtig en zorgvuldig in afhandeling van aankoop. Met vertrouwen, want zonder aanbetaling wordt aankoop ook toegezonden.

Reageer

Goossens 18-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, ook al eerder keukenapparatuur besteld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Makkelijk te vinden website. Duidelijk omschreven artikelen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 18-10-2018 Via de website gekocht

gewoonweg perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super afhandeling
na bestelling gelijk terug gebeld over dag van levering
alles correct tot de laatste minuut
1 minpuntje = verpakkingsmateriaal word niet mee teruggenomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 18-10-2018 Via de website gekocht

Top geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen wij opzoek waren voor een combi oven magnetron zijn wij eerst naar keukenloods gegaan. Daar werden wij slecht geholpen, met achteraf ook onjuiste informatie.
Bij 123apparatuur wist de medewerker ons met de juiste informatie te voorzien en kwam met een zeer mooie prijs.
Al met al zeer tevreden!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christy 18-10-2018 Via de website gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit bedrijf heeft een duidelijke website, mijn bestelling werd gratis thuisbezorgd en ik kon zelf kiezen voor de gewenste bezorgdatum. Echt een aanrader!

Reageer

Bob 18-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en scherpe aanbieding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bellen met een vraag, gaf een zeer scherpe aanbieding en uitermate efficiente manier van handelen! Ook de dienstverlening was uitermate plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. te Biesebeek 18-10-2018 Via de website gekocht

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goederen exact binnen het opgekregen tijdskader bezorgd.
Hierdoor niet onnodig lang hoeven te wachten. prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haluk Simsek 18-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer goed geholpen door Luca. Als je het hebt over servicegericht, dan heb je het hierover. Nogmaals dank Luca!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helma 17-10-2018 Via de website gekocht

Goed overleg, duidelijk, meedenkend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de site, goede merken, gespecialiseerd (afzuigkappen) en veel keus. ..... heeft me geweldig goed geholpen en meegedacht en nagebeld. Dank daarvoor. De Speciale dagprijs is natuurlijk ook heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 17-10-2018 Via de website gekocht

Op en Top TEVREDEN

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Algehele tevredenheid! De bestelling per telefoon gebeurde nadat ik de best mogelijke prijs voor de koelkast gevonden had op jullie site. Attente en deskundige hulp! De volgende dag stond de koelkast al in huis en weer 24 uur later keurig ingebouwd door twee installatiehelden. Helemaal TOP...

Reageer

mehmet 17-10-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Diverse prijzen aangevraagd bij leveranciers voor onze nieuwe oven, bij 123 Apparatatuur de meest gunstige prijs gevonden.
Offerte omgezet naar order en binnen 48 uur geleverd! en oude oven hebben ze ook terug retour genomen.

Reageer

Reinier 17-10-2018 Via de website gekocht

Bestellen met een smile!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de tweede keer dat ik zaken doe via 123apparatuur.nl. Beide keren zijn goed bevallen. Ik heb mijn bestelling online bekeken en daarna telefonisch doorgenomen. Als er niemand beschikbaar is op dat moment laat je een voicemail achter en wordt je vaak binnen een half uur al terug gebeld. De medewerkers zijn vriendelijk en erg behulpzaam. Ze hebben een goede kennis van hun apparatuur en komen met goede adviezen en alternatieven. En uiteindelijk kun je van de prijzen alleen maar vrolijk worden. Geen ongemakkelijke kortingsonderhandelingen maar direct scherpe prijzen waar concurrenten een puntje aan kunnen zuigen. Ik kom zeker terug en adviseer ze bij al mijn kennissen. Online levert goede prijzen maar zeker bellen voor nog betere prijzen...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Marsman 16-10-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben een keer op bezoek geweest in de winkel. Ik ben daar zeer vriendelijk geholpen . Er is veel tijd en aandacht besteed om mij te vreden de deur uit te laten gaan zonder enige aankoop verplichting.. en ze geven direct een scherpe prijs! Thuis heb ik heel goed na kunnen denken en uiteindelijk een aakoop via de website gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolanda Knol 16-10-2018 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering en voordeliger als in de winkels ik ga dit echt bij andere mensen aanbevelen super bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wmk 16-10-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk bestellen, duidelijke site, lage prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met alle specificaties, bestelproces gaat gemakkelijk, lage prijzen en snelle levering met voorkeurdag.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pardoes 16-10-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en duidelijk en de goedkoopste.
Na lang zoeken op het internet, uiteindelijk uit gekomen bij 123apparatuur.nl
Echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 16-10-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd. Goede service met terugnemen oude apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer besteld bij 123apparatuur. zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reeuwijk 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was bij andere uitverkocht en jullie waren de enige die leverde voor de prijs 299 Euro.Besteld en goede afspraken gemaakt en vandaag 15.10.2018 geleverd en oude vaatwasser meegenomen volgens afspraak via SMS en mail . Bedankt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. de Groot 15-10-2018 Via de website gekocht

In een woord geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden wat ik zocht (koelkast met geïntegreerd vriesvak). De prijs was de laagste die ik kon vinden. Even bellen om op de gewenste dag te laten bezorgen en de oude mee te nemen. Perfect en snel geregeld. Een voorbeeld voor andere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norma Textor 14-10-2018 In de winkel gekocht

Goede service, prettige onderhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden snel geholpen bij het kopen van onze keukenapparatuur, de medewerker dacht mee en was goed op de hoogte van alles. De communicatie was vlot en binnen een week werd de offerte een bestelling.

Reageer

Marc Zonneveld 14-10-2018 Via de website gekocht

duidelijke overzichtelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed en overzichtelijk, al een keer eerder ook apparatuur besteld ging super en nu een hele mooie prijs voor de apparatuur!
Ga ervan uit dat levering nu weer goed gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E. Prince 13-10-2018 Via de website gekocht

123 Apparatuur: Goede bezorging en niet duur!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was volgens afspraak en de prijs was in vergelijking met andere sites zeer aantrekkelijk. De site was ook erg duidelijk en werkte perfect, ook met de betaling. En dat alles binnen 15 uur had ik mijn vaatwasser in huis en zelfs in het weekend. Te gek toch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvM 13-10-2018 Via de website gekocht

Supersnel en vriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag rond de middag gebeld voor advies omtrent de beste keus voor min als vaatwasser. Zeer goed geadviseerd, direct besteld en op zaterdag voor de middag al geleverd.
Superslim met deze vriendelijke en snelle afwikkeling.
O ja, nog een belangrijk puntje de prijs was ook nog het gunstigste die ik op internet kon vinden. Niet geheel onbelangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sinan 13-10-2018 Via de website gekocht

super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag na bestelling bezorgd super snel en gasplaat netjes in verpakking geleverd . Vrouwtje staat al te popelen morgen gelijk instaleren .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayu 13-10-2018 Via de website gekocht

Driemaal zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij onze vorige woning hebben we de koelkast, afzuigkap, wasdroger en wasmachine bij hun besteld. We waren toen al zeer tevreden! Dus bij onze verhuizing hoefden we ook niet ver te zoeken naar een winkel die betrouwbaar en goede service bied. Dus bij onze nieuwe woning hebben wij onze twee ovens, kookplaat, vaatwasser en afzuigkap bij 123apparaatuut besteld. Weer super tevreden! Dus toen mijn ouders op zoek waren naar een nieuwe losstaande koelkast en losstaande vriezer heb ik ze ook maar hier besteld! Van de week zijn ze geleverd bij mijn ouders. Dus driemaal zeer tevreden! Dit word onze vaste winkel! Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 13-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en advisering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn heel goed geadviseerd over de aan te schaffen apparatuur en de geschiktheid voor onze wensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 12-10-2018 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed contact.
Scherpe prijzen en overzichtelijke offerte.
Geen enkele vraag te moeilijk.
Bezorging zorgvuldig en goed geïnformeerd welke tijd dat je ze kunt verwachten.
Eigen bezorg service.
Beoordeel deze winkel met een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodorus 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima geholpen en uitstekend prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed advies gekregen, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en een prima levering op de afgesproken tijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 11-10-2018 Via de website gekocht

Prettige en duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij meerdere webshops een aanvraag gedaan voor hetzelfde toestel, meteen de scherpste prijs. Ook een vraag tav aanvullende fabrieksgarantie werd snel beantwoord en in de offerte verwerkt. Het omzetten van de offerte in een daadwerkelijke kook ging zeer eenvoudig en was zeer duidelijk.
De levering moet nog geschieden vandaar dat ik geen 10 kan geven. Je kunt zelf de dag van levering bepalen ver vooruit en zelfs al direct voor de volgende dag, chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bd 11-10-2018 Via de website gekocht

Aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben duidelijk de laagste prijs voor merkartikelen. De keuze is reuze. De site werkt eenvoudig, Betalen bij levering is mogelijk.

Reageer

karen deferm 11-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service zeer vriendelijk aan de telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
echt geweldige service toestel dat ik besteld had was niet meer leverbaar na contact ander toestel gekregen dat duurder was toch aan de zelfde prijs als besteld toestel gekregen levering ook geen enkel probleem

Reageer

Bianca 11-10-2018 Via de website gekocht

Zeer klantgericht, goed advies en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier een inbouwkoelkast gekocht en er werd netjes onderzocht of ik wel het juiste model voor mijn inbouwkast had gekozen. Er werd goed de tijd voor mijn vragen genomen, ze zijn niet opdringerig, wat ik vaak ervaar online, en de koelkast wordt binnen 24 uur geleverd. Ook vind ik het fijn dat er pas bij bezorging betaald hoeft te worden en een aanbetaling niet vereist is. Top bedrijf, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHR. Gierkink 11-10-2018 Via de website gekocht

Top model voor spot prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat zelfs bij de fabrikant dit product nog duurder was dan 123apparatuur.
Kwaliteit is gelijk, dus waarom niet?

Reageer

Nick 11-10-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 Siemens apparaten gekocht prijs was op aanvraag.
Goed telefonisch contact gehad met de verkoop afdeling.
Verdere afhandeling via de mail gegaan.
Ook dag van de levering perfect volgens afspraak verlopen.

Reageer

Nick 11-10-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 Siemens apparaten gekocht prijs was op aanvraag.
Goed telefonisch contact gehad met de verkoop afdeling.
Verdere afhandeling via de mail gegaan.
Ook dag van de levering perfect volgens afspraak verlopen.

Reageer

Mw. Riethoven 11-10-2018 Via de website gekocht

De fabrikant kan het onderdeel niet meer leveren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maar 123apparatuur.nl wel! Wat fijn dat jullie ook een aantal jaren later nog steeds onderdelen kunnen leveren voor apparatuur die verder nog uitstekend functioneert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zel.01 11-10-2018 Via de website gekocht

Vooralsnog tevreden met de bestel procedure

Algemene score

8,0
Bestellen eenvoudig en levering op een moment naar keuze. Daarbij een goede prijs. Qua levering en installatie is het nog even afwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rens 11-10-2018 Via de website gekocht

Suoper fijn, goed en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door jullie snelle hulp konden wij verder met de afbouw van onze keuken. Daardoor geen oponthoud van 2 weken. Heel hartelijk bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 10-10-2018 Via de website gekocht

Top shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke info over oude apparatuur en hulp bij aanschaf nieuwe. Aardige en goede hulp van medewerker.

Reageer

Jacqueline 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijzen, we hebben meerdere artikelen besteld en kregen nog een extra korting op de al scherpe prijzen. Telefonisch contact was uitstekend met Lucca Di Donna. Deze verkoper is goud waard voor zowel de klant als het bedrijf 123apparatuur.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews