123apparatuur.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 20726 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123apparatuur.nl.

123apparatuur.nl stelt zich voor

Wij zijn gespecialiseerd in inbouwapparaten, keukens en werkbladen. Kom kijken in onze apparaten- keukens- en werkbladenshowroom, of bezoek onze websites www.123apparatuur, www.123keukens.nl, of www.123werkbladen.nl. In onze showroom tonen wij: - ruim 100 kleuren graniet en composiet; - inbouwapparaten van alle merken; - groot assortiment spoelbakken en kranen. Tevens hebben wij een ruime keuze in werkbladen en apparaten voor Ikea keukens. Ook voor het vervangen van uw oude aanrechtblad zonder het verwijderen van tegels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1331 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René M. 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel hedendaags aanbod, prima prijzen. Heldere foto's en gedétailleerde technische informatie. Site is gebruiksvriendelijk.

Reageer

Karel Blommaert 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel om zaken mee te doen!
Al verschillende apparaten bij besteld en steeds een perfecte afhandeling van zaken. voor en na de aankoop.
Jullie verdienen van ons een warme douche!!!!

Reageer

krielvink 11-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer duidelijke site, met uitgebreide specificaties van de apparatuur, niet alleen compleet maar ook nog eens de goedkoopste internet site . vergelijkbare apparatuur elders met zelfde specificaties vele euro''s goedkoper.

Reageer

Frans 11-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar de laagste prijs voor een combi magnetron kwam ik bij 123apparatuur.nl uit.
Bij bestelling is het mogelijk om een leverdatum op te geven. Volgende dag al geleverd door eigen tranportdienst. Goede communicatie via SMS en e-mail. PIN-betaling bij levering, ook creditcard. Kortom; prima!

Reageer

Ais 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat een onwijs slimme handelaren. Ze koppelen je aan hun werkbladen website en aan hun apparaturen website. Verder hebben ze in hun showroom mooie keukens staan, die net even anders zijn dan de BM-groep. En ze moeten wel aan ons verdienen, maar doen dit op een manier dat ze ook met je meedenken zodat je een goed gevoel hebt over het product en de service. Ik ben tevreden! Nog niet de Quooker ontvangen, maar zal vast goedkomen.

Reageer

Wim 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Offerteaanvraag via de website gedaan voor een 6 tal apparaten. Binnen een no-time had ik een scherpe offerte in huis.
Producten zijn volgens afspraak op aangegeven dag bezorgd.
Bij plaatsing bleek er een productie foutje in één apparaat te zitten waardoor deze niet goed aansloot op de keuken.
Deze is na het melden binnen een week omgeruild voor een nieuw apparaat.

Vriendelijk personeel, bezorgers!

Top super bedankt!!

Reageer

Sigmond 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik via de website een bestelling had geplaatst werd ik binnen een paar minuten gebeld. Voorstel werd per mail bevestigd en kon ik ook direct een akkoord op geven zodat het een bestelling werd. Daarna nog duidelijke communicatie over de (snelle!) levering. Complimenten!

Reageer

Laura 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via google gevonden, mooie prijzen, duidelijke website. Telefonisch contact gehad en ben zeer vriendelijk geholpen. Erg tevreden!!!!

Reageer

CenB 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie offerte aanvraag. Duidelijke website. De producten staan goed beschreven.

Reageer

Bram 09-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en mooie website, goede betaalmogelijkheden en andere opties! Daarnaast de beste prijzen.

Reageer

Huub 09-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service; snelle bezorging; zeer goede kwaliteit-prijs verhouding; prima monteur en we zijn blij met de aankoop.

Reageer

Marc Seveke 09-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbara informatie, bellen terug wanneer dat is toegezegd. Hulpvaardig optreden bij problemen. Prima!

Reageer

peter 09-10-2019

Algemene score

9,0
Hele makkelijke site waarop je goed producten kunt vergelijken. Goede informatie van elk product zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De prijs is laag vergeleken met andere aanbieders. Mogelijkheden om achteraf (bij levering) te betalen. Eenvoudig ook via ideal. Prima klantenservice die netjes aangeeft wanneer het fornuis wat we besteld hadden geleverd wordt. In de ochtend een mailtje met een nauwkeurige tijd. Aanrader

Reageer

Peter Haz 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snel en zeer goede afwikkeling van de bestelling van een vaatwasser, ook met de keuze van een normaal of een hoog model vaatwassser.

Reageer

C.de Wit 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben buitengewoon goed geholpen bij de keuze van een nieuwe kraan door de heer....... Er was totaal geen druk dat ik persé bij 123 apparatuur deze kraan zou moeten bestellen. Omdat onze oude kraan een apart bedieningssysteem heeft en daarbij in een RVS uitvoering , heeft meneer .... zijn best gedaan om bij diverse firma's te polsen of de oude kraan nog leverbaar was. Dat bleek helaas niet zo. Daarna heeft meneer ..... twee prima alternatieven uitgezocht, waarvan wij nu er één hebben uitgekozen en besteld bij 123 apparatuur. Chapeau voor alle inspanningen!

Reageer

Rob van Gameren 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meest scherpe offerte van alle aanbieders, goed contact, telefonisch en per mail met duidelijke afspraken wat betreft betalen, plannen van de levering en afleveren. Het betrof de aanschaf van een A+++ koelkast en ook de uitleg over de verschillende lijnen die er zijn, elektrowinkels en keukenwinkel en wat dat uitmaakt voor het apparaat en de prijs maakte veel duidelijk en had ik nog niet eerder gehoord.

Reageer

Sandra Mulder 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, duidelijk en overzichtig. Prijzen zijn ook redelijk, wel zo prettig.

Reageer

S.Jansen 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke pagina. Concurrerende prijzen. Mogelijkheid van plaatsing

Reageer

Ruud Smit 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie op de aanvraag. Belangrijk ...tov andere aanbieders direct een duidelijke offerte met zeer concurrerende netto prijs. Bestellen door één klik op digitale offerte . Super.

Reageer

Arend 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allereerst geef ik nooit een tien, dus een negen is zeer goed!! We kennen deze shop van eerdere bestellingen en daarom weer terug naar hen. Alles onveranderd wat betreft service en meedenken. Klasse!!

Reageer

Adri 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, eerdere goede ervaring, vriendelijke telefonische afhandeling en voorlichting, en snelle levering

Reageer

Noor 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede services, je wordt vakkundig en snel geholpen. Ik zag het producet ergens anders goedkoper staan en dit werd meteen ook voor mij aangepast.

Reageer

Erik 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel had de scherpste prijs. Bestellen ging erg soepel en het uitkiezen van een levermoment was erg ruim en duidelijk.

Reageer

hans stolp 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
na eerdere bestelling hebben wij weer gekozen voor 123.apparatuur.
geweldige service en snelle bezorging. Belangrijk als je zonder vaatwasser zit.

Reageer

Wim van Dis 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site alles wat ik in de zoekbalk intoetste vond ik in een keer.
Verder zijn de prijzen lager in vergelijking met andere witgoed aanbieders.
Ik heb zelf apparatuur nodig voor een complete keuken en ik heb een offerte opgevraagd erg handig als je meerdere dingen via een site wilt bestellen!
Ook de lever service van voor 23:59 besteld en de volgende dag in huis klinkt mij als muziek in de oren!

Reageer

suzan 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop, duidelijk hoe te handelen.
Bestelling was snel geplaatst, jammer dat je niet al een vaste bezorgdag kan krijgen bij bestellen

Reageer

Ben de Kraker 05-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de shop duidelijk geholpen en een goede demo ontvangen. daarna zijn wij nog even gaan kijken naar het geheel aan apparatuur wat nodig was voor de verbouwing. na ongeveer 1 maand opnieuw contact opgenomen om te zien of de prijs etc nog hetzelfde was. En dat was inderdaad nog het geval. telefonisch afgestemd wanneer de kookplaat geleverd zou worden, en aangenaam verrast dat dit geen meerprijs met zich meebracht.
Ook de mogelijkheid te betalen net voor de aflevering is prettig zonder verdere aanbetaling.

Reageer

Kees van Rietschoten 05-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima assortiment en lage prijzen. De levering is supersnel. De website is makkelijk.

Reageer

M. den Heijer 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelofelijk. Wat een goede en snelle actie. Onze afzuigkap, een verouderd type, was defect. 's- Woensdags contact opgeno-men met 123 apparatuur om een afspraak voor de showroom te maken. Dat was echter niet nodig, want de medewerker adviseerde ons telefonisch op een zeer correcte manier en binnen 5 minuten was de koop van een nieuwe afzuigkap gesloten en ontvingen wij binnen een kwartier de orderbevestiging. Donderdag een telefonisch bericht ontvangen dat de desbetreffende afzuigkap vrijdagochtend geleverd zou worden. Die afspraak is zoals afgesproken naar tevredenheid uitgevoerd en vrijdagmiddag kon mijn vrouw, na het installeren, weer onder een goed werkende afzuigkap koken. In één woord geweldig.

Reageer

PHR 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen gaat simpel, duidelijke site, telefonisch netjes behandeld duidelijke antwoorden op Mn vragen. Hierdoor product bij hun gekocht .Levering netjes. Onze koelvries combinatie word ook slechter, deze gaan we ook bij 123 apparatuur aanschaffen

Reageer

Roodbergen 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze combimagnetron CMG633BS1 werd geleverd, maar hiervan was de verpakking flink beschadigd. Nadat we contact via mail en telefoon hebben gehad is de combi-magnetron geruild. Dit is goed , netjes en soepel verlopen.
De nieuwe combi-magnetron heb ik geïnstalleerd. Waar gewerkt word kunnen fouten gemaakt worden, maar dit werd zeer netjes en goed opgelost.

Reageer

Janneke 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze magnetron werd geleverd, wij waren niet tevreden. Omdat de aflevering niet goed was. We hebben contact gehad. Hier werd naar ons argument geluisterd en er werd met ons naar een oplossing gezocht. Uiteindelijk is er een nieuw apparaat geleverd. Deze levering is perfect gegaan en voldeed volledig aan onze verwachting. Probleem opgelost op een nette en goede manier. Ondanks dit voorval, wat kan gebeuren, perfect opgelost. Wij kopen hier weer

Reageer

A. L. 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen was een makkie. Moment van leveren kon ik zelf bepalen, erg handige optie. Nu nog even wachten op het product maar dat zal ook vast goedkomen!

Reageer

Marion 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, snelle beantwoording van de vragen die ik had.
Via e-mail krijg je de leveringstijd door.
Goede kwaliteit- prijsverhouding.
Ik adviseer om bij 123apparatuur te bestellen.

Reageer

Jos Hendriks 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
123apparatuur is perfect bedrijf die alles goed op order heeft. Ze houden zich aan hun afspraak en de levering wordt zowat op de minuut nauwkeurig geleverd. Je wordt keurig op tijdig op de hoogte gebracht wanneer je bestelling geleverd wordt.
Een compliment aan de medewerkers. Hier zouden veel bedrijven veel van kunnen leren.

Reageer

Jan van Schaik 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig! 's Avonds bestellen! Volgende dag tussen 13.30 uur en 17.30 uur levering! En het allerbelangrijkst: het goede
artikel zoals duidelijk aangegeven stond in de bestellijst! ! !

Reageer

Peter Liebeek 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle communicatie, goede service en scherpe prijzen. Bovendien kan je in het centraal gelegen Tiel persoonlijk advies krijgen en de producten bekijken/beoordelen voor je tot aanschaf overgaat.

Reageer

Elly 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is prima , website is duidelijk .telefonisch contact was perfect ,meedenkend en goed advies .bezorging conform afspraak en keurig op tijd..volgende aankoop weer bij dit bedrijf

Reageer

bas 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima duidelijke levertijden en informatie product netjes afgeleverd en op het juiste vermelde tijdstip

Reageer

J. de Vr. 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is geweldig het bestelproces verliep zeer duidelijk en ze kwamen hun beloftes na alles op tijd geleverd en gebruik gemaakt van het installatiegemak.
Ik heb een inbouw koelvriescombinatie gekocht tegen een zeer scherpe prijs we zijn dan ook meer dan tevreden.

Reageer

Albert Geertsema 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en vriendelijke afhandeling van mijn vragen en de daarna gedane bestelling.Toppie, een zeer tevreden nieuwe klant.

Reageer

Marjan 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was in orde, de site, de levering en ook de klantenservice. Had nog wat vragen over het plaatsen en werd daarbij keurig geholpen

Reageer

J. Hermens 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de meeste webwinkels is er geen mogelijkheid om de apparatuur te zien. 123apparatuur biedt deze mogelijkheid wel en dit in combinatie met vakkundig advies. Echt luisteren, actief meedenken en niet standaard het duurste product aanprijzen, maar het in onze situatie het best passende product. Kortom 123apparatuur.nl biedt naast een hele scherpe prijs ook nog vakkundig en persoonlijk advies. Een combinatie niet niet heel veel voorkomt!

Reageer

Wout peters 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van de diverse producten, duidelijke tekeningen met de juiste inbouw maten.
Het plaatje is compleet je weet waar je aan toe bent.

Reageer

Marcel 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vandaag besteld, morgen al in huis!
overzichtelijke site, makkelijke zoekfunctie

Reageer

Egbert 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In ben uitstekend geholpen door de medewerker van 123apparatuur. Mijn vragen werden op een professionele wijze beantwoord .

Reageer

Paulus 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke product omschrijving en een scherpe prijs.
Als bij de betaling creditcard betalen mogelijk zou zijn is het helemaal perfect.
Genoeg mogelijkheden voor de bezorging. top!

Reageer

h 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de site ziet er overzichtig uit . alles word duidelijk uitgelegd. heb net iets besteld.

Reageer

Jeroen 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekend geholpen door Bertho. Er werd snel gereageerd en uitstekend advies gegeven. Vooral het meedenken en het zoeken naar alternatieven heb ik als zeer prettig ervaren.

Reageer

Oss 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via oude apparatuur op deze site gekomen.
Duidelijke aanduidingen van de aangeboden artikelen, goed gefabriceerd.

Reageer

Toon meer reviews