Hisense WFGE801439VMQ - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 65 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense WFGE801439VMQ op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k******@g******** 13-05-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prut machine

Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

1,0
De wasmachine in juni 2022 gekocht en nu al voor de vierde keer kapot.
Ben zeer ontevreden over deze wasmachine.
Het gekke is ook dat je de machine ook niet met een nood knop kan openen .
Nu zit er een natte was in en wie weet duurt het weer ruim een week voordat er een monteur komt
en hoe ziet dan de was eruit.
Het liefst nu een ander merk wasmachine heb geen vertrouwen meer in dit prut merk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

c*************@g******** 20-02-2024
  • Product gekocht

Van harte aanbevolen

Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

10,0
Het was "liefde" op het eerste gezicht. Mooi afgewerkt, grote deuropening, overzichtelijk programma menu en aantrekkelijk geprijsd. Eenmaal in gebruik werd de werd de "liefde" bevestigd bij het draaien van de eerste was. Heerlijk makkelijk te bedienen menu, ook bij het centrifugeren super stil en het uithalen van de was is door de grote deuropening een genot.
Kortom: een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Grote deuropening
  • Mooi design
  • Aantrekkelijk geprijsd
webcare-7 20-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Liefde op het eerste gezicht; dat is erg leuk om te lezen! Bedankt voor de enthousiaste review met maximale score. Het doet ons goed om te lezen dat de wasmachine zo goed bevalt en jij er zo blij mee bent.

We wensen jou veel wasplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare Hisense

Reageer

d**********@g******** 27-12-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Eenvoudige essentiële wasmachine die gemakkelijk te installeren is. Handleiding en ingebruikname duidelijk uitgelegd. Het is even wennen aan het instellen van een wasprogramma en gemeten gewicht, hierdoor kunnen programma's wat langer of korter duren. Het 20 minuten programma is ook een echte uitkomst. De machine is relatief stil en centrifugeert ook met niet al teveel geluid. Al met al een machine voor een goede scherpe prijs, de levensduur zal zich echter nog moeten bewijzen op langere termijn.
webcare-7 28-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn dat de wasmachine makkelijk te installeren was. Handig ook dat korte programma, soms wil je net dat ene shirt aan dat in de wasmand ligt.
Bedankt voor deze review en we wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisense

Reageer

j***************@g******** 27-12-2023
  • Product gekocht

Goede wasmachine voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

7,0
De wasresultaten van deze machine zijn goed: de keuze uit wasprogramma's is ruim voldoende, na een paar keer wassen weet je hoe de machine werkt. Er blijft soms een sok of washandje in de rand van de deur liggen en ik vind dat de was na het centrifugeren te nat blijft; zelfs als je met 1400 toeren centrifugeert. Prijs/kwaliteitverhouding is prima: je krijgt veel waar voor je geld!

Pluspunten

  • was resultaat
  • hoeveelheid programma's
  • prijs
  • stoomfunctie

Minpunten

  • resultaat centrifugeren
  • er blijft soms iets in de rand van de deur liggen
webcare-7 28-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat de was resultaten goed zijn en dat er keuze is uit voldoende programma's.
We wensen je nog veel wasplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisense

Reageer

l********@g******** 08-12-2023
  • Product gekocht

Eerste keer Hisense - 2 weken in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

7,0
Wij hebben deze wasmachine nu ongeveer 2 weken in gebruik, deze review geeft dan ook geen inzicht in de betrouwbaarheid op de langere termijn of ervaringen met service afhandeling vanuit Hisense.

De eerste indruk is dat de machine relatief compact is, onze vorige wasmachine was een LG die een kleinere trommelinhoud had maar wel groter was dan deze Hisense. Daarnaast valt op dat er relatief veel plastic gebruikt is en dat het allemaal anders aanvoelt.

Het was resultaat is goed en de machine is eenvoudig in gebruik. Er zijn veel verschillende programma’s en binnen het programma heb je verschillende instel mogelijkheden, bijvoorbeeld temperatuur, centrifugeren en het programma inkorten. Als het om instellingen gaat voldoet deze Hisense beter dan onze vorige LG, bij LG was het bijvoorbeeld niet mogelijk om op 30 graden te wassen.

Een nadeel is het schoonmaken van het filter, bij LG kon je eerst het water weg laten lopen via een slangetje waardoor je het filter eenvoudig schoon kon maken zonder dat alles onder water liep. Deze Hisense wasmachine heeft geen leiding om eerst het water in een schaaltje te laten lopen, handdoeken onder de machine leggen als je het filter schoon wilt maken is nodig.

Al met al zijn wij tot op heden tevreden met deze aankoop, de prijs-kwaliteit verhouding lijkt correct.
webcare-7 28-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Fijn om te lezen dat het was resultaat goed is en dat de machine eenvoudig in het gebruik is. We zullen je feedback met betrekking tot het schoonmaken van de filter meenemen in de ontwikkeling.
We wensen je nog vele jaren wasplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisense

Reageer

m*************@g******** 07-12-2023
  • Product gekregen

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft een mooie uitstraling is zeer stil en gebruiksvriendelijk. De stoom is geweldig.

Pluspunten

  • Stil
  • Stoom functie geweldig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie uitstraling
webcare-7 28-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat de wasmachine stil en gebruiksvriendelijk is. We wensen je veel wasplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisense

Reageer

b**e@l**e.nl 04-10-2023
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

10,0
Het werkt prima. Alles verloopt zoals gewenst. Geen klachten. Was is schoon.

Pluspunten

  • veel opties
  • geluidloos
webcare-7 28-12-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de wasmachine, dat is waar wij het voor doen.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisense

Reageer

w******@z******* 24-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

afwachten of deze het geld waard is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
Onze wasmachine ging defect en moesten meteen een nieuwe hebben.
deze was direct leverbaar en voldeed aan alles wat we nodig hebben qua programma's.
En de prijs was redelijk voor dit type wasmachine, de oude was een stuk duurder en ging ook maar 11 jaar mee toen ging de printplaat stuk.
Deze nu 2 weken gebruikt en voldoet aan onze verwachting.

Pluspunten

  • goede prijs
  • voldoende was programma's

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat jouw vorige wasmachine ermee op is gehouden.
Gelukkig geef je aan tevreden te zijn met jouw nieuwe Hisense wasmachine.

Naast dat deze snel geleverd kon worden geef je ook aan voldoende programma keuze te hebben.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel jaren schone was toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare Hisense

Reageer

w.v.mil@ziggo.nl 03-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

afwachten of deze het geld waard is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
nog nooit dit merk gehad dus afwachten of dit het geld waard is.
als deze 5 jaar meegaat is die het geld waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met mooie score. Leuk dat jij gekozen hebt voor Hisense! Fijn dat jij nu al tevreden bent met het wasresultaat en de vele mogelijkheden van de machine.

Wij wensen jou vele jaren wasplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

roersmawillem@gmail.com 11-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine 1600 toeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

10,0
Mooie stille machine, met goed bediengemak, en prima wasresultaten.
Voldoende programma's en hoog toerental 1600 van de centrifuge.

Pluspunten

  • toerental centrifuge
  • bedieningsgemak
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow!! Een topscore! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de wasmachine.

Wij wensen jou heel veel wasplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

h***********@g******** 07-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Stille machine vergeleken bij mijn vorige.
Overzichtelijk display en makkelijk te bedienen, veel keuzeprogramma's.
Kortom blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Een mooie beoordeling voor deze mooie wasmachine. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en goede wasresultaat.

Wij wensen jou heel veel wasplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

rob@gillet.eu 02-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

10,0
Dit product gekocht via consumenten bond, die het heeft getest.

Mensen bij aflevering waren heel vriendelijk-en behulpzaam, helemaal tevreden

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • prijs product
Officiele reactie van Atag 05-06-2023

Beste Rob,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat je voor Hisense gekozen hebt en je tevreden bent met jouw wasmachine.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare Hisense

Reageer

k**********@g******** 26-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Stille wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
wasmachine is stil.
veel programma's
Lekker ruim qua 8 kg
grote deur ingang

Pluspunten

  • grote deur ingang
  • stil
  • diverse programma's
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het lage geluidsniveau en de ruimte van de machine. Ook het mooie design bevalt jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de wasmachine!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

p**********@g******** 22-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
Wat een fijne wasmachine. Snel zuinig en de was komt heel fris uit de machine. Super blij mee. Ook heel veel mogelijkheden qua programma's. Ook de prijs is goed.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Veel programma keuzes
  • Fris uit de wasmachine

Minpunten

  • Ik had hem iets stiller verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor Hisense hebt gekozen en je tevreden bent met de mogelijkheden van de wasmachine.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare Hisense

Reageer

b*************@g******** 13-04-2023
  • Product gekregen

Prima investering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Hele mooie, maar vooral zuinige wasmachine, dit in tegenstelling met onze vorige van dik 20 jaar oud. De bediening is eenvoudig en duidelijk met een helder display. Ook het feit dat er een eco-modus op zit met veel minder water- en energieverbruik bevestigen onze juiste keuze voor dit kwaliteitsprodukt.

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijke bediening
  • mooi om te zien

Minpunten

  • geen waterslot op watertoevoerslang
Officiele reactie van Atag 14-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw wasmachine van Hisense. Het energieverbruik en de eenvoudige bediening bevallen jou goed!

We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie beoordeling en wensen je veel plezier toe van deze wasmachine!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare Hisense

Reageer

b***********@g******** 07-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekregen

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
Mooie machine, weinig geluid, veel extra opties, mooie prijs voor deze kwaliteit ook , gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Veel opties
  • Weinig geluid
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de wasmachine! Het mooie design, de vele mogelijkheden en het lage geluidsniveau bevallen gelukkig goed. Ook ben jij blij met de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel wasplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

e*@s****************** 21-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een handige product voor de huisdier eigenaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
Wij hebben deze product gekocht vanwege de mogelijkheid van het verwijderen/afscheiden van huisdierharen. Na twee weken en een aantal wasbeurten later kunnen we constateren dat dit programma werkt naar behoren. De handleiding is duidelijk en makkelijk te volgen. Installatie was heel simpel en snel gebeurt. Mijn enige vraagteken is of de trommelreiniger programme moet draaien na elke was beurt met de huisdierprogramma. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over the prestaties van deze machine.

Pluspunten

  • Huisdierharen programma
  • Economisch in verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Wij zijn blij dat de wasmachine jou zo goed bevalt en dat het speciale huisdierhaar programma het gewenste resultaat oplevert. Voor optimaal resultaat is het inderdaad verstandig om na ieder huisdierhaar programma de automatische trommelreiniging uit te voeren.

Wij wensen jou heel veel plezier van de wasmachine!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare Hisense

Reageer

j***********@g******** 05-03-2023
  • Product gekocht

Prima deal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Stil, zuinig en betrouwbaar. Makkelijk in onderhoud en gebruik
Officiele reactie van Atag 06-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor Hisense hebt gekozen en je tevreden bent met de werking van de wasmachine.
We wensen je veel was plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare Hisense

Reageer

s*******@x******** 23-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
Pas 2 weken in gebruik, eerste ervaringen zijn goed, maar nog maar een paar programma's gebruikt.
In ieder geval overhemden met stoom kwamen er goed uit. Verder erg stil, alleen pompen maakt wat meer lawaai, maar niet storend.
Mooie grote deur die 180 graden opengaat, programma's zijn duidelijk en met veel mogelijkheden.
Wel jammer dat ik na 2 mailtjes over de verlengde garantie nog geen antwoord heb ontvangen, ik hoop wel dat dit nog komt!

Pluspunten

  • duidelijke programma's
  • veel mogelijkheden
  • duidelijke handleiding
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve beoordeling!
Wat leuk dat je voor deze wasmachine van Hisense hebt gekozen. Nog veel leuker vinden wij dat deze jou zo goed bevalt! De mogelijkheden en het geluidsniveau zijn pluspunten voor jou.

Wat vervelend om te lezen dat we nog niet op jouw mails geantwoord hebben. Zou je je vraag misschien nogmaals willen doorsturen naar webcare@atagbenelux.com? Graag ontvangen we dan ook een kopie van deze review. We helpen je dan graag verder.

Heel veel plezier van de wasmachine gewenst!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare Hisense

Reageer

p***************@g******** 02-02-2023
  • Product gekocht

Prima apparaat eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Hebben met behulp van een vergelijking site een keuze gemaakt, gezocht op beste prijs kwaliteit verhouding.
Dit toestel komt als een van de beter naar voren.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • eenvoudige bediening
Officiele reactie van Atag 03-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine voor ons merk hebt gekozen en dat deze dan ook goed bevalt!

We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie beoordeling en wensen je vele jaren plezier toe van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare Hisense

Reageer

v***********@h********* 01-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hisense: Prijs/Prestatie dik in orde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Vandaag werd de nieuwe wasmachine voor mijn schoonvader afgeleverd. Het was in de categorie tot €500,- de enige A-klasse machine. Hij oogt degelijk en is eenvoudig in de bediening. Wel handig bij iemand van 80+. Bovendien is hij stil tijdens gebruik. Dat is prettig want hij staat in de keuken. Installeren is een koud kunstje, maar denk om de transportbeveiliging!
Ik hoop dat deze machine nog lang meegaat, maar heb daarin alle vertrouwen.
Zeker gezien de gratis verlengde (tot 5 jaar!) garantietermijn. Kortom: een top-apparaat voor die prijs.

Pluspunten

  • Mooie vorm
  • Grote vulopening
  • Duidelijk keuzemenu met draaiknop
  • Was toevoegen tijdens het programma!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het fijn om te lezen dat de machine ook prettig werkt voor uw schoonvader die al op leeftijd is. Het gebruiksgemak en geluidsniveau bevallen goed.

We wensen u en uw schoonvader nog vele gezonde jaren en veel plezier met de wasmachine toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare Hisense

Reageer

Erik van der veen 28-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
Deze Wasmachine is over de top, wat een apparaat.
Het is onze eerste nieuw gekochte apparaat en zeer content ermee.
*Het bepalen van het gewicht van je wasgoed en dan pas je was gaan draaien.(perfect)
*Lekker snelle tijd met daarbij Energie zuinig.(Perfect)
*De uitstraling van de wasmachine met die golvende platen.(perfect)
*De eenvoudig handleiding.(perfect voor ons)
*De stilte die er bij komt is gewoon leuk om aanhoren.

Conclusie (perfect)

Pluspunten

  • Gewicht bepaling Trommel
  • De afwerking van de wasmachine
  • Goed beschreven Handleiding
  • Lekker snelle wasprogramma

Minpunten

  • Nog Niet
  • Nog steeds
  • Nope niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-01-2023

Beste Erik,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de wasmachine.
We wensen je veel was plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare Hisense

Reageer

d***************@g******** 19-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prijs/kwaliteitverhouding bijzonder goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

9,0
na perfecte installatie en uitleg van twee installateurs van Witgoed specialist te Heerhugowaard, ie de trommelreiniging toegepast. Ging zoals het moest. Daarna meteen de eerste bonte was gedaan. Snel programma, rustig en vooral stil. Bij het centrifugeren viel het direct op dat de wasautomaat totaal niet trilde, stond en staat zo stil dat een er op geplaatst glas water totaal niet bewoog. Uitzonderlijk stilstand dus! En het geluid is te verwaarlozen. Een goed begin is al het halve werk, zegt men......Wij zijn dus zeer tevreden en meteen geregistreerd, want ondanks het positieve begin kan het altijd een (beetje) mis gaan. Goede kwaliteit, prijsverhouding! Kortom een goed product.

Pluspunten

  • stil
  • korte programma's
  • duidelijke programmeringen

Minpunten

  • nog niet ontdfekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dankjewel voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je nieuwe wasmachine van Hisense en dat de installatie ook fijn is verlopen.

We wensen je heel veel wasplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare Hisense

Reageer

t***********@h********** 10-01-2023
  • Product gekocht

Nette wasmachine,duidelijke paneel, overzichtijelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Nette duidelijke wasmachine. Ziet er goed uit, makkelijk te bedienen.
Goede installatie, prima prijs.

Pluspunten

  • paneel
  • programma s

Minpunten

  • nog niet gevonden
Officiele reactie van Atag 12-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en de bediening. Wat fijn ook dat de installatie goed is verlopen.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Hisense

Reageer

b*******@z******* 10-01-2023
  • Product gekregen
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Hisense WFGE801439VMQ

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heb ik van woonwijzer/gemeente gekregen ivm energiebesparing. Wasmachine is fijn en makkelijk in gebruik. De programma's zijn duidelijk aangegeven op de display, keuze genoeg. Het enigste wat mij opvalt is bij het centrifugeren maakt hij toch heel veel lawaai. Het kan aan mij liggen omdat mijn vorige oude wasmachine ook zoveel lawaai maakt, dus op dat gebied vind ik wel jammer. Ik wil niet ontevreden overkomen, voor de rest is hij in orde en ik ben er blij mee.
Officiele reactie van Atag 11-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de gebruiksvriendelijkheid en het verbruik van de wasmachine. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je nog veel wasplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare Hisense

Reageer

Toon meer reviews