LG F4WV909P2 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de LG F4WV909P2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PZL24 09-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een perfecte wasmachine voor een gezin!

Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
Wat is dit een geweldige wasmachine!

Gebruik
Het gebruik van de wasmachine is heel eenvoudig. Je kan hem bedienen met de touchknoppen of de app. Allebei zijn heel makkelijk in gebruik. Vooral de turbostand is ideal voor korte wasjes. Binnen 39 min is de was helemaal schoon.

Geluid
Het geluidsniveau is extreem stil. Dit is echt een verschil met mijn vorige wasmachine, ik moet soms zelf even gaan kijken of de wasmachine wel echt aanstaat. Zo stil is hij.

Ook heeft hij een speciale nachtstand, waarbij hij op 800 toeren draait. Perfect om snachts een was te draaien.

Wasresultaat
Met twee kleine kinderen zijn wij continue aan het wassen. Deze 9KG wasmachine is dusdanig groot dat wij veel minder wassen hoeven te draaien dan met ons vorige model. Daarnaast komt alle was er weer volledig schoon uit. Helemaal perfect.

Pluspunten

  • 9KG
  • Stil in gebruik
  • Werkt met Wifi
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MelissaSchut 18-11-2019
  • Product gekocht

Fijne en grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

8,0
Erg fijne en grote wasmachine. Door de 9 kilo trommel kun je een hele wasmand in één keer wassen. Hierdoor draai ik veel minder wasjes dan voorheen.
De TurboWash stand zorgt er ook nog eens voor dat de was snel en goed schoon is. Ook kun je bij elk programma zelf nog voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld voorwas en evt intensief wassen. Dit heeft wel invloed op de wastijd, maar met een A+++ wasmachine is dat geen probleem te noemen.
Doordat de wasmachine ook nog eens het het type kleding herkent past de wasmachine het wasprogramma daarop aan. Je spijkerbroeken worden bijvoorbeeld in een mum van tijd goed schoon gewasse .
De wasmachine werkt ook op Wi-Fi door middel van SmartThinQ. Erg makkelijk als je zelf ook nog eens een LG smartphone hebt. Er zijn speciale wasprogramma's te downloaden en je kunt de wasmachine starten vanaf je smartphone. Er handig als je de wasmachine niet meteen aan wil zetten als je nog een tijd van huis weg bent, uiteraard heb je ook een start uitstel op de wasmachine zelf zitten.
Ik had verwacht dat het een erg fijne wasmachine zou zijn, met wat extra functies ten opzichte van mijn oude wasmachine. Dit is ook zeker het geval. Mede door de SmartThinQ wordt het gebruik van een wasmachine een stuk leuker!

Pluspunten

  • Werkt ook op Wi-Fi dmv SmartThinQ
  • Grote trommel

Reageer

kevin gizzie 15-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

8,0
Wat een fijne wasmachine. Want naast dat deze wasmachine zijn werk geweldig doet, ziet deze er ook nog eens erg mooi uit. En tegenwoordig wilt ook het oog wat, aangezien onze wasmachine in een open ruimte staat.

Wat ons meteen opviel bij gebruik, is de 9 g trommel. Want wat een verschil is dat met onze vorige wasmachine met 6 kg trommel. Met een sportief gezin, groeit de was waar je bij staat. En waar een zwarte was op een trainingsdag normaliter in tweeën gesplitst moest worden, past nu gewoon al onze trainingskleding in 1 was!

De wasmachine weegt na het vullen van de wasmachine, de was en bepaalt dan welke stof er in de wasmachine zit. Op basis van de was, wordt dan een optimaal programma gekozen. Meestal gaat dit goed, echter bij een volle handdoeken was, koos de wasmachine voor een programma van ruim 3 uur. Die was duurde wel erg lang. Maar dat was echt een uitzondering tot nu toe.

Het display is erg scherp en goed af te lezen, ook als er licht op het display schijnt. Met de draaiknop is het programma te kiezen, maar ook met de touch knoppen op het display kun je extra opties aan- en uitzetten. De knop en het display werken erg snel en voelen stevig aan.

De was komt er keer op keer schoon, droog en minder gekreukeld uit. Leuk bijkomend voordeel is het deuntje wat wordt afgespeeld, nadat de was klaar is. Geen saaie piepjes meer, maar een gezellig deuntje.

Deze wasmachine beschikt ook over een TurboWash functie, waarbij de was in 39 minuten schoon is. Ideaal wanneer je kids 's avonds nog even bedenken dat ze morgen toch iets aan willen wat net de was in is gegaan. Wij hebben ons gehouden aan de 5 kg max belading, maar de was komt er zoals beloofd na 39 minuten perfect schoon uit.

Gisteren hebben wij onze wasmachine met WiFi verbonden, en de LG SmartThinQ app geïnstalleerd. Ging met de handleiding vrij eenvoudig, maar wat is dat handig. Even de status van je wasmachine bekijken, een melding krijgen wanneer de was klaar is, of een was met uitgestelde tijd aanzetten, een aanvullend wasprogramma downloaden, het kan allemaal. Zojuist kreeg ik een bericht dat er weer een was klaar was, gewoon op de telefoon.

De wasmachine is echt superstil, ook tijdens het centrifugeren. Waar wij voorheen 's avonds niet graag een was aanzette, vanwege de herrie, zetten we nu gerust 's avonds of 's nachts nog een was aan.

Pluspunten

  • 9 kg trommel
  • stil
  • snelle was
  • design

Minpunten

  • soms lang programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miccie 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne grote wasmachine

Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
Deze LG wasmachine is een hele fijne wasmachine. De knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken. Het touchscreen om de instellingen te veranderen reageert snel en is daardoor fijn in gebruik.
De machine is te verbinden aan het wifi-netwerk en te koppelen aan een app van LG. In deze app kun je van afstand een was aanzetten. Super handig. Daarnaast kun je ook zien wanneer je was klaar is en krijg je een melding als hij klaar is. Vroeger vergat ik nog wel eens dat ik een was in de wasmachine had gedaan. Met deze melding vergeet ik de was in ieder geval niet meer op te hangen.
De machine maakt vrij weinig geluid. Zelfs bij het centrifugeren hoor je hem nauwelijks. Hierdoor kun je hem gemakkelijk in de nacht aanzetten zodat je in de ochtend een schone was hebt.
De 9 kg trommel is ideaal met een gezin. Er kan veel was in zodat er minder gewassen hoeft te worden. Er zijn verschillende programma's waar je uit kunt kiezen. Wij kiezen vooral voor de Katoen Eco stand. Hierin is je was binnen 2 uur klaar en goed schoon. Voor de kleinere en snelle wasjes heb je ook een turbostand die met 39 minuten klaar is. Ideaal als je even snel iets wilt wassen.
Uiteraard heeft ook deze machine de uitsteltijd waardoor je de was er in de ochtend in kunt gooien en klaar kunt laten zijn als je thuis komt van je werk.

Ik zou deze machine zeker aanraden aan gezinnen die vele wassen per week moeten draaien.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Weinig geluid
  • Verbinding via app

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moosje 13-11-2019
  • Product getest

Super Easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
Het is een makkelijk bedienbare wasmachine met een grote trommel van 9 kg. Het turbo programma duurt nog geen 40 minuten. Alleen bij een hogere temperatuur duurt het turboprogramma langer.
Super easy als je iets vergeten ben onderweg naar de machine. Er zit een knop op dat je tussentijds de deur kan openen.
De wasmachine is vrij stil.
Wat wel vervelend is dat ik hem niet via de wifi kan bekijken. De machine staat op zolder en het lukt mij niet om via de LG app te zien hoelang het programma nog duurt.

Pluspunten

  • 9 kg was
  • Makkelijk bedienbaar
  • Turbo programma
  • Stoom programma

Minpunten

  • Geen wifibereik
  • Iers te weinig centrifuge toerental. Nu 1400

Reageer

smooth-vikash 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Review: Test LG F4WV909P2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
De LG F4WV909P2 werd bezorgd voor 2 vrolijke en kundige bezorgers.
De wasmachine werd door hun in de badkamer op de 1e verdieping geplaatst en geïnstalleerd, na de installatie hebben ze een test run gedaan hierna zijn ze pas vertrokken.

De LG F4WV909P2 heeft een mooi uitstraling, en een grote deur van tempered glass.
Wat meteen opviel was de grote van de trommel 9 kg is toch behoorlijk groot, hiervoor had ik een 6 kg wat ik al behoorlijk veel vond, moet ik toch toegeven dat de 9 kg beter in mijn gezins-situatie past.

Het opzetten van de wifi connectie was opzicht niet heel ingewikkeld echter lukte het mij de 1e keer niet, ik heb toch even het boekje moeten raadplegen om de connectie op te zetten.
het is van belang dat wanneer de wifi opzet je telefoon geen internet moet hebben, dus ook niet via 4g wanneer dit wel het geval is dat zal de synchronisatie van het apparaat op de 90% blijven hangen en na een tijdje volledig stoppen.

Voor onze eerste wasbeurt hebben we gekozen voor de programma turbowash.
deze was inderdaad na 39 klaar met wassen, hierbij hebben we wel rekening gehouden met de voorschrift dat de was maximaal voor de helft gevuld moet zijn, wanneer je de wasmachine meer vult dan de helft zal de tijd toenemen.
Het resultaat van de eerste was zeer goed, wij vonden dat de was schoner eruit kwam maar ook droger.
Dit vond ik wel apart omdat onze oude wasmachine ook op 1400 toeren centrifugeerde, maar het zelfde resultaat gaf.

Voor onze 2e was hebben we gekozen om onze dekbedden te wassen dit konden we eerder niet omdat onze dekbed niet in de wasmachine paste, de voorgeprogrammeerde programma voor dekbedden centrifugeerd standaard op 1000 toeren maar via de knoppen op de wasmachine konden we deze verhogen naar 1400 toeren. Het resultaat was hangdroog, het dekbed hoefde niet eens in de droger en we konden er dezelfde avond nog mee slapen.

Via de app kun je zien wanneer de was klaar is, ook kun je hiermee de was op afstand starten.
ook kun je kiezen voor de optie einduitstel, dit is handig als je weet hoelaat je thuis komt, de wasmachine zal dan het programma afronden het tijdstip dat je thuiskomt.

Wanneer de optie kreukel vermindering aanvinkt dan zal de wasmachine na het einde van zijn programma niet uit gaan, maar zal de trommel blijven draaien totdat je zelf op de stopknop hebt gedrukt.

De LG F4WV909P2 heeft ook een optie dat er hete lucht (stoom) in de wasmachine wordt geblazen wat het plooien was de was tegengaat.

Verder is de wasmachine erg stil, we hebben in de nacht een wasje gedraaid en hierbij hebben we de machine nauwelijks gehoord.

Pluspunten

  • Grote Trommel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kvdheijden 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

8,0
Sinds kort eigenaar van de LG 9kg wasmachine. Ik ben overgestapt van een wasmachine van 6kg naar een wasmachine van 9 kg. Wat een verschil en wat heerlijk om zo’n grote trommel te hebben. Dit maakt veel verschil en komt erg goed van pas in een gezin met twee jonge kinderen waar de wasmand vaker vol dan leeg is! Doordat er meer was in de trommel past draait hij in verhouding minder vaak. Onder de streep levert dit dus zeker een besparing op!

In het begin was het even wennen om de juiste instellingen in te voeren met het touchscreen maar als je eenmaal door hebt hoe het werkt dan is het een zeer gebruiksvriendelijke wasmachine.

De wasmachine is erg stil. Je hebt nauwelijks in de gaten dat je hem aan hebt staan.
Het turbo wasprogramma van 39 minuten is ideaal. Je was is snel klaar maar het korte wasprogramma doet niets af aan de kwaliteit van het programma. De was komt na 39 minuten schoon en fris uit de machine!

Als je was klaar is hoor je een vrolijk deuntje. Als je hier niet van houdt dan kun je deze natuurlijk ook uitzetten. Aangezien de knopjes en geluidjes erg interessant zijn voor kleine kinderen is het ideaal dat je met één druk op de knop het kinderslot in kunt stellen!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil in gebruik

Minpunten

  • Geur van “nieuw” blijft lang hangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marina6775 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede vulopening

Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is wel DE wasmachine onder de wasmachines. Door de grote vulopening is het makkelijk vullen en leeg halen van de machine. Ook met de dekbedhoezen van ons lits jemeaux.
De machine weegt zelf hoeveel was er in zit en berekent hierdoor zelf hoelang de was duurt in combinatie met de vuilintensiteit die je kan aangeven. Super handig. Ook voor stinkende sportkleiding is er een aangepast programma. super top. De wasmachine is te volgen via een app. Hoe handig is dat. Een seintje krijgen dat de machine klaar is .

Pluspunten

  • grote opening
  • goede prestaties
  • app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vl113 09-11-2019
  • Product getest

Zou ‘m niet willen ruilen voor een ander!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

10,0
Ik heb de LG Wasmachine 9 kg - F4WV909P2 nu bijna 2 weken lang mogen gebruiken, en wat een fijne wasmachine is het toch! Gezien het feit dat het mijn eerste persoonlijk wasmachine is, heb ik weinig referentiemateriaal. Echter heb ik geen slecht woord te zeggen over deze machine (tot nu toe).

De 9kg versie is perfect voor een klein huishouden, gezien het feit dat er toch behoorlijk wat kleding per wasbeurt weggedraaid kan worden. Zeker als je de Turbo Wash stand gebruikt!

Selectief en geindivualiseerd wasjes draaien op afstand wordt mogelijk gemaakt dmv SmartThinQ, wat het nog een trede verder opkrikt qua technisch gebruikersgemak en mogelijkheden

De A+++ energie label is uiteraard ook niet te vergeten, zeker als er in het huishouden veel wasjes gedraaid worden kan dit uiteindelijk veel besparen aan energiekosten.

Waar ik echter nog het meest enthousiast over ben is echter de stilte die de wasmachine uitstraalt gedurende het draaien van de was. De muren in mijn woning zijn erg dun, maar zelfs nog is de wasmachine nauwelijks te horen, wat erg fijn is als je pas laat thuis komt en de was kan draaien.

Al met al, erg tevreden met de LG Wasmachine 9kg - F4WV909P2. Zou hem niet weg willen doen voor een ander!

Pluspunten

  • Stil
  • Energiebesparend
  • Snelle wasjes
  • Wifi connectie

Reageer

Lonneke 09-11-2019
  • Product getest

Gebruiksvriendelijke Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
Blij verrast met deze wasmachine, hij is makkelijk en stil in gebruik. De LG app ( smart ThinQ) om het apparaat met je telefoon te kunnen bedienen is echt helemaal top!
Je pas eenvoudig de centrifuges snelheid, programma, graden, voorwas etc aan!
Het turbo wash programma van 39 minuten wat ook nog uit te breiden is wast goed schoon! Daarnaast kun je op afstand bepalen wanneer je hem aanzet!
Sinds we deze wasmachine in gebruik hebben is het strijkgoed aanzienlijk afgenomen omdat hij echt kreukherstellend wast.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Makkelijk te bedienen
  • Turbo wash programma
  • Kreukherstellend
  • Eenvoudige app voor je telefoon

Reageer

synchro_1 09-11-2019
  • Product getest

Ideale wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
Een mooie inhoud van 9kg terwijl de afmetingen standaard zijn. Compact maar van binnen een ideale inhoud van 9kg wat prima past bij een huishouden van 4personen. De Turbo stand is ideaal, binnen 39minuten een schone en frisse was klaar. Zelfs met babyvlekken word het gewoon schoon. Via wifi in de gate houden hoelang machine nog draait. Toch liever standaard katoen programma en maar een paar kledingstukken. Geen probleem deze wasmachine bepaald aan de hand van het gewicht de duur van het wasprogramma.

Pluspunten

  • Turbo wash
  • compact maar ruime inhoud
  • duur wasprogramma afhankelijk van hoeveelheid was

Minpunten

  • geen tot op hwden

Reageer

KennyUG 08-11-2019
  • Product getest

LG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
Laten we beginnen met mijn verbazing met wat er in past aan kleding, ik heb de 9 kilo versie en het wasgoed wast in no time weg. Hij ziet er ook prachtig uit met het tempered glas aan de voorkant wat voor mij heel high end oogt.

De functies die erop zitten zijn ideaal, connecten met het WiFi netwerk en je kan de wasmachine updaten, op afstand starten, stoppen en meerdere was progammas's downloaden zodat het wassen selectief gedaan kan worden. Ik ben persoonlijk heel erg tevreden met de wasmachine.

Hij wast kleding perfect schoon ook in een korte was van 35 minuten. Daarnaast is hij ook zuinig als het om water verbruik gaat. Ik kan deze wasmachine aan het grote publiek aanbevelen doet wat een wasmachine moet doen en meer ! Dus mocht je op zoek zijn en wasmachine neem deze in gedachten en je zult niet teleurgesteld zijn in de mogelijkheden die deze wasmachine bied.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Wast goed schoon
  • Wi-Fi mogelijkheden
  • Water zuinig

Reageer

K.O. 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
De LG Wasmachine 9 kg - F4WV909P2
nu bijna 2 weken in mijn bezit, het eerste wat mij opviel was de mooie strakke vormgeving en de prachtige glazen deur!
En wat een keuze, uit vele verschillende wasprogramma's… dat was even puzzelen.
Ik miste eerst toch wel mijn gewone standaard wasprogramma’s.
Maar alles werd al vrij snel duidelijk zowel het display als de knop zijn vrij eenvoudig te bedienen en alles wordt goed aangegeven.

Omdat LG aangeeft dat je was perfect schoon wordt met Turbo Wash 360 in 39 minuten heb ik deze dan ook als eerste getest met de witte was.

Ik was laaiend enthousiast toen ik mijn witte was na deze wasbeurt weer uit de wasmachine haalde, het was stralend schoon en het rook lekker fris.
Het enigste minpuntje was dat ik de centrifuge nog een keer op 1400 toeren moest laten draaien, waarschijnlijk had ik deze van tevoren moeten instellen.

Mijn dekbed en kussen heb ik gewassen met het wasprogramma donsdeken, ook deze kwamen er na de wasbeurt weer stralend wit en fris uit.
Tot nu toe al veel wasprogramma’s getest en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over alle was resultaten.

Wat ook een groot pluspunt is dat de wasmachine tijdens alle wasprogramma’s en het centrifugeren erg stil is, hij is zo stil dat ik wel een twijfel of ik de machine wel aan heb gezet.

De SmartThinq app moet ik nog downloaden en uitproberen, deze ga ik de komende week testen.

Over de duurzaamheid kan ik nog geen oordeel geven omdat ik hem nog maar kort in mijn bezit heb!

Tot nu toe ben ik zeer tevreden en erg blij met deze wasmachine!

Pluspunten

  • Stil
  • Turbo Wash 39 min
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snoepiejudge 07-11-2019
  • Product getest

Hele fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

9,0
Wij hebben dezr fantastische wasmachine mogen testen en zijn hier zo enorm blij mee.
Wij hebben twee kleine kindjes van drie jaar en de ander van vier maandjes, en daarbij heb je zoveel was.
Bij onze oude wasmachine (standaard model) waren we zeker zes a zeven wassen in de week aan het draaien.
Nu gaat dit allemaal in deze dijne grote 9kg trommel en zijn het nog maar drie wassen in de week.

Hij is gemakkelijk via wifi op de telefoon aam te zetten op het gewenste progamma.
De wasmachine is al heel erg stil en op het nachtprogramma is er helemaal niks te horen.
Bij het aanzetten van de wasmachine, en het instellen van een wasprogramma, bekijk de wasmachine zelf nog wat voor type kleding er in de trommel zit en past het programma daar op aan. Iets wat ik zelf erg prettig vind.
De speciale allergie functie waarbij je het stoom programma aan kan zetten werk ook echt geweldig. Minder kreukels in je kleding en erg prettig aangezien mijn man allergisch is voor van alles.

Het is echt een aanwinst die je kan hebben voor het wassen! Zeker met 2 kleine kindjes.
Ik raad hem zeker aan.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Erg stil
  • Allergie functie
  • Via telefoon aan te zetten

Reageer

Twinkel65 07-11-2019
  • Product getest

Lg wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG F4WV909P2

Algemene score

8,0
Een mooie wasmachine met een inhoud van 9 kg.
Heerlijk stil als de machine zijn werk doet. Zo lekker dat ie eerst de was weegt en dan zijn tijd instelt. Heb nog nooit zo vlot mijn berg wasgoed schoon gehad. Wat ik ook mooi vind is het donkere glas in de deur. Veel programma mogelijkheden, ik weet niet wat me overkomt. De was wordt lekker schoon. De 1 ste keer wassen ben ik gaan controleren of hij wel aan het wassen was. Een mooie , stille en zuinige wasmachine met een grote inhoud een echte aanrader.

Reageer