Liebherr Fd 1404 001 20 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Fd 1404 001 20 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i***********@g******** 14-06-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

9,0
Mooi apparaat werkt prima.
Echt heel blij mee.
Vriest echt snel onze producten in.
Genoeg ruimte.

Reageer

Loek 08-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vierladen vrieskast met grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

9,0
Geluidsarm. Makkelijk te bedienen. Duidelijke temperatuurindicatie. Stevige deurgreep. Laag energieverbruik. Handige maat.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Serienummer moeilijk te herkennen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 072 05-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan onze eisen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

9,0
Na intensief speuren op de electronische snelweg, en raadplegen van onze leverancier gekozen voor dit product. Prijs prestatie is oké. Energieverbruik acceptabel laag. Voldoende inhoud voor ons gebruik.
Met 8 jaar garantie na aanmelding via de website.

Pluspunten

  • snelle levering, makkelijk te installeren
  • inhoud vriesruimte.

Minpunten

  • nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

JoseeJe 04-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hoge mate van betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

9,0
Sinds jaar en dag heb ik het merk Liebherr. Betrouwbaar, functioneel, doet het altijd. Goede verhouding prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 17-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Another excellent product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

9,0
I have always loved Liebherr products and my new freezer is another example. Handy and with enough room for products. I still need to test “Smart Frost” functionality therefore 9 out of 10.

Pluspunten

  • Spacious
  • Light (super handy and nice extra)
  • Energy label D

Minpunten

  • A bit pricy but sure it’s worth it

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 15-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

9,0
uit ervaring weet ik dat dit een goed product is
laag energie verbruik en met een groot inhoud t.o.v. andere merken

Pluspunten

  • laag energie
  • groot inhoud
  • lang fabrieksgarantie 8 jaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a*********@g******** 12-04-2024
  • Product vandaag in bezit
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

8,0
Voor het eerst een tafelmodel vriezer gekocht .
Alle merken bekeken en Liebherr kwam het beste er uit.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Erg degelijke vriezer.
Hoop er jaren van te profiteren .
Mijn volgende aankoop wordt zeker weet een Liebherr.
Ben helemaal om.
.....

Reageer

Zorica 30-03-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

10,0
Hele fijne vriezer. Zeer energiezuinig tafelmodel diepvrieskast met 107 liter inhoud en 55 cm breedte. Het Smart Frost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien sneller en makkelijker is. Met handige invriesautomaat, invriezen én bewaren in elke lade.

Pluspunten

  • mooi desing
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MaBra 29-03-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer aan te bevelen, met ruimte, licht en compact formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr Fd 1404 001 20

Algemene score

8,0
Veel ruimte, handige tiptoetsen, duidelijke instructie en bovenal: een lichtje wat aangaat als je de deur open doet. Super relevant voor goed zicht. Top apparaat.

Pluspunten

  • maatvoering
  • Ruimte
  • Lampje

Minpunten

  • geen wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer