Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV144WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bernadette 19-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

9,0
Ontzettend stille vaatwasser, deur opent aan het einde van de wascyclus dus vaat kan goed drogen. Enige minpuntje is dat je niet kunt zien hoe lang het programma nog duurt

Pluspunten

  • Stil
  • Deur opent vanzelf aan einde
  • Ziet er mooi uit
  • Goed en makkelijk in te ruimen

Minpunten

  • Geen indicatie programmduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ATAG-Benelux 19-06-2024

Beste Bernadette,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over het geluid, automatische deuropening, design en het gebruiksgemak van de vaatwasser, Bedankt voor de mooie beoordeling en reviewscore.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Theo Valize 18-06-2024
  • Product gekocht

Blij met mijn vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

10,0
De oude vaatwasser hield het na 30 jaar voor gezien.
Deze is echt geweldig.
Makkelijk te bedienen en er kan veel vuile vaat in die er perfect schoon uitkomt.
Eerst dacht ik, zal ik het nog wel doen een nieuwe?
Maar ben nu blij dat ik die keuze wel gemaakt heb.
Gemak dient tenslotte de (oudere) mens.

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Is zeer stil bij het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ATAG-Benelux 20-06-2024

Beste Theo,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze fantastische review. Goed om te lezen dat de vaatwasser makkelijk in de bediening is.
We wensen je nog veel schone vaat toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

v************@p************* 10-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet kopen

Geschreven voor: ETNA VWV144ZWA

Algemene score

6,0
Hij droogt slecht.
Ik ruil hem het liefst in.
De onderste la schiet snel uit de sponning.

Pluspunten

  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Droogt slecht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
ATAG-Benelux 11-06-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de review. Erg vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet aan jouw verwachtingen voldoet.
Wanneer de vaat niet goed droogt zou je kunnen proberen de hoeveelheid glansspoelmiddel verhogen.
Welk programma er gekozen wordt heeft ook invloed op hoe droog de vaat is. Korte- en ECO programma's slaan namelijk vaak de droogfase over. Mocht je nog vragen hebben of kunnen wij je helpen horen wij dit graag. Zou je dan adres-, contactgegevens en een kopie van de geplaatste review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

s********@h********** 06-06-2024
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

7,0
Een paar maanden geleden deze vaatwasser gekocht, doet wat hij moet doen, gelukkig geen harde geluid, deur gaat automatisch open als hij klaar is
Min punt is: met dippe borden is de ruimte weinig
ATAG-Benelux 06-06-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat hij doet wat hij moet doen, het automatisch deuropenen is ook een plus.
We wensen je nog veel schone vaat toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

IP 03-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prima vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

9,0
Hele fijne vaatwasser in gebruik: gemakkelijk, overzichtelijke indeling met veel ruimte, schone vaatwas. Deze vaatwasser geeft rust in mijn keuken! Echt blij met dit cadeau ....

Pluspunten

  • overzichtelijke indeling
  • vaatwas is goed schoon
  • Haast Geruisloos
  • Praktisch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
ATAG-Benelux 04-06-2024

Beste heer/ mevrouw,

Rust in de keuken, altijd fijn. ;-) Fijn om te lezen dat de vaatwasser zo goed bevalt. Bedankt voor de leuke review.

Wij wensen jou veel vaatwasplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

CWdonkersloot 31-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144ZWA

Algemene score

8,0
wast stil en t zwart straalt sjiek uit, ben tevreden en heb wel een klacht en dat betreft onderkant, sluit niet mooi aan de deur. maar er zijn ergere dingen in t leven. mvg .......

Pluspunten

  • wast stil
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • jammer dat deur niet past met onderkant
  • net of deur scheef staat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
ATAG-Benelux 03-06-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van deze stille vaatwasser.
We wensen je nog veel schone vaat toe.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Debby 29-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

7,0
Ik heb voor deze vaatwasser gekozen (Etna VWV144wit) vanwege de prijs en de vaatwasser doet wat je ervan mag verwachten. De indeling is prima, genoeg ruimte, veel keuze aan programma's. Wat is wel mis is een display met de tijdsaanduiding, je kunt nu niet zien hoe lang het programma duurt en hoe ver het programma is. Prima vaatwasser dus.

Pluspunten

  • grote programmakeuze
  • veel ruimte van binnen

Minpunten

  • geen display met tijdsaanduiding
  • de "lades" gaan wat stroevig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
ATAG-Benelux 30-05-2024

Beste Debby,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de werking van de vaatwasser, fijn ook dat je tevreden bent met de keuze in programma's en de inhoud van de vaatwasser.
We wensen je veel schone vaat toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m***************@g******** 20-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit is eigenlijk gewoon 5 sterren maar geef er 4 omdat de spijltjes voor de borden en pannendeksels te dicht op elkaar zitten. Daardoor moet je doorgaans steeds een 'sleuf' overslaan en het beperkt ook de vrijheid om naar eigen inzicht pannen in de vaatwasser te zetten. Als de afstand groter geweest was dus 5 sterren. Ander groot minpunt vind ik dat je in de bovenste lade geen gebaksbordjes kan plaatsen en ook dekseltje van bewaardozen e.d. kan je daar lastig kwijt. Zou de lades zelf heel anders ontworpen hebben.

Ben alleenstaand en zocht vooral een stille, degelijke en betrouwbare vaatwasser met goede prestaties en dat biedt dit apparaat. Vaatwasser heeft ook een waterslot, timer en de mogelijkheid om automatisch uit te schakelen en de deur te openen als het programma klaar is. Features die je doorgaans alleen bij apparaten aantreft die een stuk duurder zijn. Ondanks de wat onhandige indeling zeer tevreden met mijn aankoop.
ATAG-Benelux 21-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent met het geluidsniveau, was resultaat en de vele mogelijkheden van de machine. Jammer dat de indeling niet helemaal naar wens is, wij nemen deze feedback mee in de ontwikkeling van onze producten, bedankt voor jouw bijdrage hierin.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e******@h********** 19-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

8,0
Goed voor dat geld
Doet wat het moet doen en ziet er strak uit
Fijn dat de deur open gaat als die klaar is

Pluspunten

  • Deur opent als die klaar is

Minpunten

  • Boven in geen watersproeier

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
ATAG-Benelux 21-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de vaatwasser en wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j******************@h********** 19-05-2024
  • Product gekocht

Prachtige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144ZWA

Algemene score

10,0
Fantastische vaatwasser, mooie luxe uitstraling voor weinig geld. Is nog extra luxe omdat de deur open gaat als hij zijn programma heeft gedraaid, waar goed schoon . Beste koop .

Pluspunten

  • Wast super goed af
  • Mooie uitstraling
  • Deur gaat open na afdraaien programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ATAG-Benelux 21-05-2024

Beste heer / mevrouw,

WOW een 10! Bedankt voor deze topscore!
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser. De verschillende functies bevallen goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h*******@y******** 11-05-2024
  • Product gekocht

Het is een ETNA Vaatwasser..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144ZWA

Algemene score

8,0
Ik heb hem gekocht omdat de vorige het heeft begeven mijn keuken is zilvergrijs na de renovatie dus vond ik een zwarte er mooi bij passen omdat de kookplaat ook van Etna is en zwart.
ATAG-Benelux 21-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review.
Fijn dat de vaatwasser zo goed bij het design van jouw keuken past.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

l********@h********** 03-05-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

9,0
Ik ben dik tevreden met mijn vaatwasser ikvind her een fijn produck hij maakt geen lawaai en hij wast goed schoon ook handig is het eco progamma plus dat ik heel blij was met de snelle levering en de nette bezorging keurige mensen ik zou iedereen de vaatwasser van etna aan raden
ATAG-Benelux 21-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Fijn dat de vaatwasser zo goed bevalt. Je bent tevreden over het geluidsniveau en goede wasresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Beste koop! 18-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Beste koop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

10,0
Sinds een week ben ik eigenaar van deze fantastische Etna VWV144WIT. De ruimte binnenin is ruim voldoende. Programma's staan goed aangegeven en aan het einde van een programma gaat de deur vanzelf open. Even wachten en je kunt al je vaat schoon én droog uit de ETNA vaatwasser halen.
Beste koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ATAG-Benelux 17-05-2024

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de indeling en ruimte in de vaatwasser en het gebruik ervan. Fijn ook dat de deur zelf open gaat na het programma.
We wensen je nog veel schone vaat toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j*************@l****** 08-04-2024
  • Product gekocht

Super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144ZWA

Algemene score

9,0
Maakt de vaat goed schoon. Glazen komen er glanzend uit. Na het programma gaat de deur automatisch op een kier; geweldig! Er is bovenin ruimte voor lange wijnglazen. De buitenkant van de vaatwasser is diep glanzend zwart.

Pluspunten

  • Plek voor lange wijnglazen
  • Deur gaat open op een kier na programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 08-04-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie reviewscore!
Fijn om te lezen dat de vaatwasser zo goed bevalt. De verschillende mogelijkheden en het gebruiksgemak bevallen gelukkig goed. En niet te vergeten het wasresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van deze mooie vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Dennis V 26-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VWV144ZWA een zeer goed apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144ZWA

Algemene score

8,0
Onze oude vaatwasser ging stuk.. dit was een aardig prijzig apparaat. Wij hebben gekeken voor een wat betaalbaarder exemplaar en kwamen daarbij uit bij de Etna VWV144ZWA. Voor de prijs een geweldig apparaat! Hij ziet er strak uit in het zwart. Hij is erg stil voor apparaten in deze prijsklasse.. gemakkelijk in het gebruik en hij maakt de vaat erg schoon! Doordat de deur uit zichzelf open gaat na het programma, is het 's ochtends alleen de droge vaat (zonder enige vlekken) even opruimen. Hij doet niks onder voor het apparaat wat we eerder hadden van een aantal prijsklassen hoger. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Wast erg schoon
  • Genoeg programma's waaronder eco
  • Vaat komt er droog en zonder vlekken uit

Minpunten

  • Geen display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 26-03-2024

Beste Dennis,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend dat de vorige vaatwasser kapot is gegaan.
We vinden het fijn te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van deze stille vaatwasser. Het automatisch deur openen is ook een plus.
We wensen je nog veel schone vaat toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Elisa 21-03-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne vaatwasser! Geen herrie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144ZWA

Algemene score

10,0
Hele fijne vaatwasser. Maakt weinig herrie en wast spik en span. Zelfs de klep opent vanzelf wanneer het programma klaar is. Ik moest even wennen dat er geen tijdsaanduiding zichtbaar is maar deze staat duidelijk in gebruiksaanwijzing. Halve programma’s werken ook super goed voor kleine huishoudens bijvoorbeeld. Ik ben zeer tevreden. Zwarte vaatwasser bij mijn zwarte keuken staat ook heel fraai.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Halve programma’s
  • 3 jaar extra garantie dus totaal 5 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 21-03-2024

Beste Elisa,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer, een 10! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met deze stille vaatwasser en de functies. Fijn ook dat het design bij de rest van de keuken past.
We wensen je nog veel schone vaat toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Nermina 18-03-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV144WIT

Algemene score

10,0
Wij hadden geen vaatwasser! Ik was er zo klaar mee dus deze geweldige Etna gekocht! Super tevreden over!! Hij doet wat ie moet doen, je hoort hem amper! En met een gezin van 5 wordt ie veel gebruikt!!!

Super tevreden dus over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 19-03-2024

Beste Nermina,

Een maximale reviewscore van een 10! Dankjewel, daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Leuk om te lezen dat je zo super tevreden bent. Wij begrijpen goed dat met een groot gezin een vaatwasser een welkom item in de keuken is.

Wij wensen jou veel plezier toe met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer