Schoonmaaktips voor in en om het huis

Binnen Schoonmaak & Hygiëne vind je allerlei tips om van goed van start te gaan voor de grote schoonmaak in huis. Lees bijvoorbeeld meer over het streeploos wassen van je ramen, het opfrissen van je wasmachine en vriezer of dierenharen verwijderen door het hele huis. Met deze tips is je huis binnen mum van tijd brandschoon!


Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer

Je huis zonder moeite brandschoon met Philips

Nu we meer met elkaar binnen in huis zitten, wordt er ook meer rotzooi gemaakt. Vaak ook nog eens op moeilijk bereikbare plekken, waar een normale stofzuiger niet of nauwelijks bij kan komen. Philips lost dit probleem voor je op met de Philips steelstofzuiger series 8000. Binnen no-time is jouw huis weer brandschoon!

Lees meer

Hoe maak je je wasmachine schoon?

Wasmachines zijn er natuurlijk om ervoor te zorgen dat je iedere dag rondloopt in schone kleding. Maar, ook je wasmachine heeft weleens een opfrisbeurt nodig. Echt grondig doe je dat als je niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant schoonmaakt. Wij helpen je op weg door verschillende tips te geven hoe je het beste je wasmachine kunt schoonmaken.

Lees meer

Zo maak je eenvoudig je vriezer schoon!

Kieskeurig.nl helpt je graag op weg met het vinden van de beste vriezer. Op onze website kun je talloze modellen vergelijken. Op die manier koop je altijd die ene perfecte én goedkope vrieskist of vrieskast. We geven je echter ook graag altijd nog wat extra tips mee. In dit artikel bespreken we hoe je het beste de vriezer schoonmaken kunt.

Lees meer

Zo kies je de beste stofzuiger voor dierenharen

Iedere bezitter van honden of katten kent het probleem van die vervelende haren. Je wilt dan ook het liefst dat je in één keer stofzuigen van het probleem verlost bent. Maar probeer je met een gewone stofzuiger dierenharen op te zuigen, dan zul je merken er haren in blijven steken. Lees hier welke stofzuiger het beste werkt.

Lees meer

Hoe ontkalk en verschoon je je espressomachine?

Een espressomachine moet je goed onderhouden. Als je dat niet doet, smaakt je koffie op den duur minder lekker. Je koffieautomaat kan bovendien kapotgaan als je geen goede ontkalker gebruikt. Je moet een espressoapparaat daarom regelmatig goed schoonmaken. Hieronder lees je tips hoe je je espressoapparaat kunt onderhouden!

Lees meer

Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer