Zo wordt je fit en vitaal vanuit huis!

Slecht voor jezelf zorgen is niet meer van deze tijd. Gezond eten is volop beschikbaar en zelfs om goed te sporten hoef je de deur niet uit. Voor ieder type sporter zijn er namelijk oplossingen. Ben je niet zo'n sportfanaat, ook dan zijn er diverse manieren om fitter te worden. Zeker nu we veelal thuis binnen zitten, is het fijn om tussendoor naar buiten te gaan voor beweging. Op deze pagina vind je tips om fit en vitaal te worden vanuit huis!


Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer

Oordopjes of koptelefoon tijdens het sporten?

Nu de zon weer begint te schijnen en de lente toch echt daar lijkt te zijn, begint bij de meesten het sportgevoel weer te kriebelen. Je wilt naar buiten, werken aan die conditie! Een muziekje op kan daarbij voor velen niet ontbreken. Maar wat is eigenlijk de beste koptelefoon voor sporten? Of kun je beter voor oordopjes gaan? Lees hier onze tips.

Lees meer

Fitnesstracker of smartwatch? Dit is de beste optie

Twijfel je tussen de aanschaf van een fitnesstracker en een smartwatch? De twee verschillen flink van elkaar, zowel qua ontwerp als mogelijkheden. Een Fitbit heeft andere plus- en minpunten dan een smartwatch. We leggen je in dit artikel de verschillen tussen de twee apparaten uit, zodat je kunt gaan voor de het horloge die past bij jouw doelen.

Lees meer