Testpanel: Brother all-in-box printer

Brother DCP J1300DW


Brother all-in-box printer

De Brother All-In-Box inkjetprinter lijkt perfect te zijn voor zowel consumenten als ZZP-ers en/of kleine ondernemers. Met het all-in-one apparaat kun je met de meegeleverde inkt en garantie 3 jaar onbezorgd jouw documenten printen, kopiëren en scannen. Met draadloze verbinding en automatische documentinvoer levert de MCF-J1300DW kwaliteit en prestaties. Het Kieskeurig-testpanel heeft deze compacte A4 inktjetprinter getest. De resultaten lees je in dit testverslag.

Wat was je eerste reactie?

Henk Visser
Probleemloze installatie, zonder de meegeleverde cd nodig te hebben gehad. Verder een multifunctionele, compacte printer, die veel in huis heeft: namelijk een fax-, scan-, kopieer- en printfunctie.

Martine Martijn-Snoek
Door de duidelijke instructie-cd gemakkelijk aan te sluiten. Prima printer, die zichzelf wijst. Vooral de display met touchscreen is zeer gebruiksvriendelijk.

Bouke Verburg
Zeer degelijke alleskunner. Gemakkelijk geïnstalleerd en prima printer voor thuis. Print snel, heeft een hoge afdrukcapaciteit en is eenvoudig te bedienen.

Steven Huitema
Zeer compleet met de meegeleverde inkt voor 3 jaar. Uitgebreide quick-start guide die het aansluiten eenvoudig maakt. Gemakkelijk te bedienen met het heldere touchscreen. De meest gebruikte functies werken meer dan goed.

Marcel Knook
Ten opzichte van andere all-in-one printers is dit echt een uitstekende multifunctionele printer. Voornamelijk de snelheid, het geluid en de afdrukkwaliteit zijn van ongekend niveau.

Claudia Vroomen
Snel en gemakkelijk geïnstalleerd, zonder de cd nodig te hebben gehad. Uitstekende printer die zeer geschikt is voor op kantoor!

Egbert Kruithof
Ik was positief verrast door de kwaliteit van de afdrukken op fotopapier. Doet niet onder voor een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Met zo’n goede prijs/kwaliteitverhouding een absolute aanrader!

Lies van Aelst
Ook voor de minder digitaal deskundigen, zoals ik, is de printer eenvoudig te installeren. Verder heeft hij veel praktische functies en is hij zowel snel als stil.

Jantina Roelofs
Gemakkelijk te installeren, compacte printer met in alle opzichten mooie resultaten; printen, kopiëren en foto’s afdrukken.

Wat zijn de voordelen?

Pluspunten

• Gemakkelijk te installeren
• Print snel
• Prettig en gemakkelijk in gebruik
• Multifunctioneel
• Duidelijke display met touchscreen
• Te gebruiken binnen het (thuis)netwerk
• Print bijna geluidloos in silent mode
• Kwalitatieve afdruk van foto’s

Lies van Aelst
Via het wifi-netwerk kun je printen via al jouw verbonden apparaten, zoals jouw computer, laptop of telefoon. Ook kun je met deze printer zelf jouw foto’s met een professionele kwaliteit afdrukken. Met de silent mode print deze printer ook zeer stil.

Marcel Knook
Absolute aanrader. Uitstekende snelheid, geluid en kwaliteit van afdrukken. Zeer geschikt voor ZZP-ers en/of kleine ondernemers.brother a3 sfeerbeeld


Wat zijn de nadelen?


Minpunten

• Kleine papierlade
• Enkelzijdige scanner
• Scant langzaam
• Printkwaliteit is niet hoogstaand
• Geluid voor en na het printen

Martine Martijn-Snoek
Een nadeel is dat de printer dubbelzijdige documenten niet in één keer kan scannen.

Bouke Verburg
Voor en na het printen maakt de printer wat ongebruikelijke geluiden. In een open ruimte zou men dit mogelijk storend kunnen vinden. Scannen werkt in principe gemakkelijk en er zijn veel mogelijkheden. Het scannen zelf gaat echter behoorlijk traag, maar voor een thuisprinter is dat niet ongebruikelijk.


 

Bekijk de prijzen