Lenovo Tab P11 Plus 2021 11,0 inch / grijs / 128 GB - Reviews

  • Best Reviewed dec 2021
  • Test panel 8,5 dec 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Lenovo Tab P11 Plus 2021 11,0 inch / grijs / 128 GB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert2004 01-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste koop voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect tablet. Scherp en kleurrijk scherm. Groot intern geheugen, want een SD kaart is waardeloos en storingsgevoelig. Daarbij vind ik de bediening t.o.v. Samsung een stuk beter door aan de zijkant terug te kunnen bladeren door te swipen en niet via de bekende symbolen die stom genoeg aan de lange kant zit en daardoor slecht te bedienen is. Daarbij de vier luidspreker die een ongekende beleving geeft aan films.
128gb opslag en 4gb werkgeheugen, kan Apple een puntje aan zuigen en je ziet het qua snelheid ook weer terug. Perfecte koop voor dit geld.

Pluspunten

  • Scherm
  • 128gb opslag
  • 4gb werkgeheugen
  • Bediening door swipen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 11-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie tablet voor het geld gebruik hem om films te kijken en voor het lezen. Heel mooi geluid en helder beeld.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 18-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met Lenovo Tab 11plus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voldoet aan mijn verwachtingen. Prima beeld en geluid. Snel en gebruiksvriendelijk. Ook streaming zoals Ziggo.tv werkt goed.

Pluspunten

  • Snel
  • Beeld
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 08-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een écht goede tablet voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de tablet mogen testen en zowel voor werk als privé gebruikt de afgelopen tijd. Ik was gelijk onder de indruk van het ontzettend heldere en scherpe beeldscherm. Zelf heb ik nog een Lenovo tablet van ongeveer 3 jaar oud en het verschil tussen het beeld van beide tablets is enorm. Daarmee heel geschikt voor het kijken van films en series en dagelijks gebruik.

Voor werk heb ik de tablet gebruikt voor videobellen om digitaal te vergaderen. Beeld en geluid is hierbij prima. De camera is voldoende voor beeldbellen maar niet goed genoeg om mooie foto's te maken, ik gebruik de tablet daar ook niet voor dus voor mij geen probleem.

Het geluid van de tablet is top. Ik gebruik hem voor radio en muziek luisteren zonder een boxje aan te hoeven sluiten. En ook met de hele dag muziek luisteren of een aantal series kijken gaat de accu verrassend lang mee.

Het design van de tablet is erg mooi. Er zit een dunne rand om het scherm wat het erg strak maakt en ook de tablet zelf is dun en licht.

De tablet is uitgerust met gezichtsherkenning, echter vind ik deze niet zo goed werken en ben ik toch maar weer overgeschakeld naar een beveiligingscode. Daarnaast springt het scherm regelmatig uit zichzelf aan maar dit is niet per sé storend.

Al met al een snelle en fijne tablet die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Goed geluid

Minpunten

  • Gezichtsherkenning
  • Camera niet geschikt voor goede foto's te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simon 06-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product enkele weken mogen testen en wat een beleving! Wat als eerste opvalt is het gewicht ten opzichte van de grootte. Het apparaat is zeer licht en dat verwacht je eigenlijk niet bij de omvang van het beeldscherm. Kortste conclusie is: het doet en kan wat je mag verwachten van een tablet. Android besturingssysteem, niet te veel poespas. Kortom, prima tot zo ver.

Wat maakt deze tablet dan net even wat meer dan andere? Los van het gewicht? Het geluid is echt waanzinnig! Het geluid is zo hard dat je bang bent dat de speakers uit de tablet komen. Dat is niet overdreven. En los van dat het geluid erg hard kan, het geluid blijft goed. Je merkt dat die alle tonen goed kan overbrengen. Dit samen met de grote van het beeldscherm, maakt het tot een ultieme beleving om films te kijken. Daarnaast, is het beeldscherm ook heel helder en scherp. Vooral met de wat oudere tablets (4/5 jaar) terug is dit een wereld van verschil.

Goed, een nieuw apparaat is altijd fijn en dat kan een vertekend beeld geven. Daarom heb ik vergeleken met mijn oudere Lenevo tablet. Beeldscherm, geluidskwaliteit, gewicht, snelheid etc. Tja je merkt zeer veel verschil. Op alle punten is dit apparaat echt stukken beter. Zo ook met het 'warm' worden. Als je een tablet een tijdlang (langer dan een uur) gebruikt, dan merkte ik bij mijn oude tablet(s) dat dit wel wat energie/inspanning koste. Het apparaat werd aan de achterkant wel goed warm. Bij deze tablet merk je dit niet. Dit apparaat kan het moeiteloos verwerken. Persoonlijk vind ik dit wel een plus omdat ik het geen aangenaam idee vind dat een tablet te warm word. Maar even terug, ik haalde het net al even aan, maar dit apparaat verwerkt de processen moeiteloos. Ik schiet door de apps heen, games pakt die (ook de wat zwaardere) moeiteloos op, geen blazende geluiden vanuit de tablet vandaan, blijft niet hangen. Je merkt gewoon dat het een krachtig apparaat is.

Laatste wat ik over deze tablet nog wil schrijven is de accuduur. Ze geven aan 15 uur speeltijd en mijn gevoel zegt dat die dat wel haalt. Ik heb een serie achter elkaar gekeken en was 4 uur verder. Hierna nog 2 uurtjes een app gebruikt voor een studie en later op de dag nog 2 uurtjes gegamed. Eindresultaat, een halve accu verder. Dit strookt wel aardig met het beeld wat er is geschetst.

Slotconclusie? Zoek je een goede tablet? Zoek niet verder. Dit is hem absoluut. Hij is snel, laag gewicht, goede beeld en geluid. Oh! En je kunt er ook een toetsenbord bij kopen. Dus voor school/werk is een toetsenbord een prima aanvulling om in je office of sheets te werken!

Pluspunten

  • beeld en geluid
  • snel
  • lange accuduur
  • wordt niet te snel warm

Minpunten

  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim de Kleijn 05-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Tablet met goede beeld- en geluidskwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een week deze Lenovo tablet getest te hebben, ben ik zeer tevreden.

Het heeft een mooi groot helder beeldscherm met heldere kleuren en een goede kwaliteit. De kwaliteit van beeld en geluid zijn zeer goed, voor zowel films, games en muziek. Ook het spelen van wat zwaardere games gaat goed, is snel met laden van games. Ditzelfde geldt voor 3D apps zoals Google streetview. Laat beelden snel ook als je wat sneller in of uit zoomt.

De tablet wordt niet warm als je hem langer gebruikt, maakt verder ook geen herrie bij laden van apps. Ik vond dat de accu best lang mee ging en eenmaal leeg was de tablet ook weer snel opgeladen.

De tablet heeft een mooi design. De achterkant is gemaakt van 2 materialen. Het ligt makkelijk in de hand zowel staand als liggend. De tablet is wel meer ingericht op liggende stand, maar is niet storend.

De camera vind ik wel van mindere kwaliteit. Voor mij is dit niet erg, ik zal namelijk eerder mijn camera of telefoon gebruiken om foto's te maken. Wil je je tablet hiervoor gaan gebruiken raad ik hem niet aan.

Voor de rest kan ik deze tablet zeker aanraden. Je kunt er goed een filmpje op kijken of muziek luisteren. Ook als je van spelletjes houd is dit een goede tablet.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Snel

Minpunten

  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frankvdk1 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne Tablet voor de doorsnee gebruiker.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een week veelvuldig gebruik te hebben gemaakt van de tablet kan ik niet anders zeggen dat het een fijne tablet is voor dagelijks gebruik. Eenvoudig even iets opzoeken, even een filmpje kijken of muziek luisteren. Alles werkt eenvoudig een snel.

De tablet ligt fijn in de hand, met name de aluminium behuizing. Het contrast deel aan de achterzijde met een ander materiaal had voor mij niet gehoeven, aangezien dit soms wat onwennig is. Tevens geeft dit ook twee verschillende temperaturen af (vooral na opladen). Het scherm is mooi groot en goed van kwaliteit. En de baterijduur is helemaal top, aangezien je enkele dagen op een accu kunt doen en daarna snel weer een volle accu hebt door het snelle opladen.

Wel heb ik herhaaldelijk problemen ervaren met het wegvallen van de wifi verbinding, Ik heb dit op meerdere wifi-netwerken ervaren. De verbinding wordt snel hersteld, maar is toch hinderlijk. Met andere apparaten op hetzelfde netwerk heb ik hier geen problemen mee.

Qua prestaties heb ik geen negatieve ervaringen (op het wegvallende internet na), zeker waarvoor ik een tablet gebruik. Ik verwacht dat hij voor vele krachtig genoeg is, echter denk ik dat hij voor zware werkzaamheden niet voldoende in huis heeft.

De camera vind ik qua kwaliteit tegenvallen, echter is dit wel iets wat ik gewend ben van verschillende tablets die ik heb gehad. Het geluid is door de Dolby-Atmos wel weer goed, zowel in portret, als in landscape modus. Het geluid is altijd vol, wat een fijne ervaring is.

Al met al een fijne tablet om erbij te hebben voor het doorsnee gebruik.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Prima geluid
  • Fijn scherm
  • Prima voor algemeen gebruik

Minpunten

  • 2 verschillende materialen behuizing
  • Wegvallen van Wifi-verbinding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer