Montiss CSM5714M - Reviews

4,8 Lees 8 reviews
Specificaties
Type
staand
Vermogen
1600 watt
Inhoud waterresservoir
0,75 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

4,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

halohalo 27-02-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,8
Mijn eerste stoomreiniger en heb direct spijt. De vloeren blijven lange tijd nat, de doek neemt het vuil niet goed op waardoor je zelf nog het vuil van de grond kan gaan halen met een andere doek. Het apparaat is veel te zwaar in gebruik en je moet continu een knop ingedrukt houden wat redelijk irritant is. Ook moest ik meerdere keren de doek opnieuw vastmaken. De pluspunten: korte opwarmtijd, uitklikbaar zodat je ook een handstomer hebt, lange tijd achter elkaar te gebruiken.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
h van braam 29-07-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

1,8
voor de 2 de keer in gebruik genomen de eerste ging stuk na een paar maanden netjes een andere gekregen garantie nu een paar maanden na het laatste gebruik weer een keer gepakt doet het nu ook weer niet meer heb hem nu in container gegooid wat een Allende die apparaten nooit meer weggegooid geld en het merk montiss vergeet het snel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Frits1247 17-06-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
2de hands gekregen. Stoomde niet meer. Gaatjes van het filter met een spijkertje opengeprikt. Stoomt weer als de beste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Pasmarale 28-04-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,0
Ik heb deze stoom reiniger nu bijna een jaar.

Het is een slecht aparaat, de eerste die ik had, daar kwam geen stoom uit.
Gelukkig had ik de bon nog, dus terug naar de leverancier, en een nieuwe gekregen.

Deze heeft 3 keer zijn werk gedaan en stoomt ook al niet meer, het is ook een heel onhandig apparaat in gebruik, te zwaar.

Niet kopen dit is echt zonde van je geld.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
m.k.62 16-04-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
Ik heb de stoomreiniger 2 maanden gelede gekocht maar nog maar een paar keer gebruikt voor de plavuizen vloer. Ik vind hem de vloer erg nat maken en het vuil niet zo snel opnemen in de doek. Vandaag heb ik de vloer met een oude handdoek om een dweilstok na gedroogd.
Verder heb ik er het filter van de afzuigkap mee gestoomd.
Dit is wel gemakkelijk.
Ik heb hem gekocht omdat mijn vorige stoommop al snel kapot ging. Deze was wel lichter in gebruik en droger. De Montiss heeft meer mogelijkheden omdat je hem ook los kunt gebruiken. Jammer dat je de stoomknop constant ingedrukt moet houden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
shiandy 09-12-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,5
Apparaat is slechts 4 mnd. in mijn bezit en daarvan 2 mnd. intersief gebruikt.
Helaas heeft hij het 1 week geleden begeven. De stoom kwam niet meer door. Daar ik helaas geen bon meer kon vinden zal ik geen garantie meer hebben. Heb hem dus gewoon opengeschroefd. Het silicone Y- vormige slangetjes lag in 3 en erin. Gewoon afgescheurd. Heb de zaak van aankoop al gemaild waar die slangetjes te koop zijn, want was voor de rest super tevreden hierover. Helaas is ook nergens een fabrikant vermeld zodat ik die rechtstreeks kon benaderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Slecht
Ellen1958 18-11-2009 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
In het begin deed deze stoomreiniger het prima, hoewel het inderdaad lastig is om tegelijkertijd de stoomknop ingedrukt te houden en het zware apparaat te bewegen. Helaas ging mijn eerste exemplaar na een half jaar kapot, het tweede (vervangende) exemplaar na anderhalve maand, het derde kwam al kapot uit de doos en het vierde apparaat heeft het twee weken geleden na 4 maanden begeven. Alle stoomreinigers vertoonden hetzelfde probleem: na een tijd komt er geen stoom meer uit. Gezien deze ervaringen is mijn conclusie: niet kopen, zonde van je geld!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
MdeKort 11-08-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,0
Ik had eerst een andere Montiss stoomreiniger. Deze was stuk, dus ik dacht van hetzelfde merk een nieuwe te kopen. Het nieuwe apparaat heb ik gekocht voor mijn tegelvloer. Hij is te zwaar, onhandig en zwaar om tijdens het stomen de knop ingedrukt te moeten houden anders werkt hij niet. Op den duur is dit echt te zwaar. Ik vind dat hij de vloer goed nat maakt, maar het doekje neemt het vuil en vocht niet goed op.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende