Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nikki98 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijn en makkelijk product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de kledingstomer van Philips getest en ik ben ontzettend tevreden over dit product, en ik zou dit product zeker aanbevelen.
Hij is makkelijk in gebruik, snel opgewarmd en de kleding wordt weer helemaal kreukvrij en ruikt fris. Ook de warmtehandschoen die meegeleverd wordt is fijn en kan goed bij dit product gebruikt worden.
Het enige minpunt vind ik, wanneer je de kledingstomer op de kleding houdt ontstaan er watervlekken. Deze zijn er wel snel uit maar als je snel de kleding weer wilt gebruiken is dif niet erg praktisch.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Kleding voelt fris en is kreukvrij
  • Makkelijk verwarmd

Minpunten

  • Watervlekken bij aanraking van de kleding
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eva123 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dit product is zeer compact en werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Philips Steam&Go GC350/40 is ontzettend handig. Juist omdat je hem even snel kunt gebruiken zonder en het apparaat in mum van tijd is opgewarmd, de ideale oplossing om even snel iets kreukelvrij te maken. Het waterreservoir is perfecte formaat waardoor je voldoende kan strijken/stomen zonder dat het apparaat zwaar is en onhandig wordt. Het snoer is ontzettend lang waardoor je eenvoudig een overhemd bv. aan de een deur kunt hangen en kan beginnen met het stomen. Wij hebben het apparaat op verschillende stoffen gebruikt en uit elke stof verdwijnen de kreukels maar vooral aanrader voor iedereen die even snel nog het eentje kledingstuk kreukvrij wil maken of opfrissen!

Pluspunten

  • gemakkelijk en eenvoudig in gebruik
  • zeer goed resultaat
  • razendsnel warm,
  • snel kleding kreukvrij maken of opfrissen

Minpunten

  • minder geschikt voor veel kleding achter elkaar
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida59 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Het is een handig product

Algemene score

7,0
Ik vind het een mooi handzaam apparaat qua uitstraling en gebruik. Het waterreservoir is niet groot, daarom zie ik het meer als een bij product. Geen vervanger van het strijkijzer. Handig om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld en voor kleding die je niet makkelijk kan strijken is het ideaal.
Even de kreukels eruit en daar voldoet het prima voor.

Pluspunten

  • handzaam
  • snel op temperatuur
  • handig om mee te nemen voor vakantie
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • klein waterreservoir
  • die handschoen zit niet stevig valt gauw af
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Anne198 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

makkelijk in gebruik, snel op temperatuur

Algemene score

8,0
De handheld kledingstomer is zo op temperatuur en klaar voor gebruik. Het waterreservoir is niet zo groot maar het bijvullen gaat makkelijk onder de kraan. Doordat het reservoir niet zo groot is, is het apparaat ook niet zwaar in de hand waardoor het gebruiksgemak groot is, meerdere kledingstukken achter elkaar stomen is geen probleem. Reservoir hoeft ook pas na 3 a 4 kledingstukken bijgevuld te worden.
Ik gebruik de handstomer vooral om kleding op te frissen en om delicate stoffen te strijken. Luchtjes (etensluchtjes etc) verdwijnen snel en de stof blijft mooi. Delicate stoffen ontkreuken makkelijk door de stomer, het wordt echter niet zo strakglad als een stoomstrijkijzer.

Pluspunten

  • licht in de hand
  • snel klaar voor gebruik

Minpunten

  • geen vervanging voor een strijkijzer
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product mogen testen en ben blij verrast. Ik vind dat hij de kreukels beter verwijderd dan verwacht. Als ik een broek moet strijken dan pak ik wel mijn strijkbout erbij.
Ik heb hem ook meegenomen op vakantie om wat shirtjes mee te kunnen opfrissen.

Pluspunten

  • handzaam
  • snel warm
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kim16 02-01-2018

Tevreden

Algemene score

8,0
Ik heb dit product nu een aantal keer gebruikt en ben erg tevreden. Ik heb verschillende kleding stukken geprobeerd, shirtjes en kleine kleding van mijn zootje gaan erg goed. Spijkerbroeken en overhemden doe ik toch liever met mijn strijkijzer.
Het apparaat is makkelijk te gebruiken, hij is snel warm en het lange snoer is heel fijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Babs44 01-01-2018

Compacte steamer voor een snel resultaat

Algemene score

8,0
Super, om je kleding na een diner of uitje niet meteen te hoeven laten stomen maar dit te kunnen opfrissen met de
philips steam&go. Kleding zoals een blouse hang je op een hanger, strak houden en stomen maar. En niet te vergeten ideaal om mee te nemen op zakenreis of vakantie. Een klein min puntje het waterreservoir is snel leeg. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Noortje26 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed alternatief voor de stomerij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Steam&Go nu al een paar dagen getest op verschillende stoffen. Ik was eerst bang dat het op synthetische stoffen zou branden, maar het is helemaal goed gegaan. Voor de hardnekkige kreukels kun je beter de strijkijzer pakken, maar voor de lichte kreukels of als je haast hebt is dit een prima oplossing. Ook voor de geurtjes is het een goede oplossing, Met de opzetborstel kan ik lichte pluis van mijn zwarte wollen jas verwijderen. Scheelt weer een bezoekje aan de stomerij!

Pluspunten

  • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
  • Makkelijk in gebruik
  • Lichtgewicht
  • Luchtjes verwijderen

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Had wat meer power gemogen
  • Haartjes opzetborstel verbuigen snel
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Al 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super snelle handstomer voor dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik dit product nu enkele weken en hij is ontzettend makkelijk en fijn in gebruik. Het reservoir is wat klein, maar hij heet niet voor niks de steam & go. echt perfect voor dat ene kledingstuk wat je nu aan wil, maar wat een kleine opfrisbeurt kan gebruiken. Hij is super snel warm en koelt ook snel weer af. in tegenstelling tot een strijkijzer, waarbij je goed op moet letten waar je hem neerzet na gebruik.

Pluspunten

  • lang snoer
  • warmt snel op en koelt snel af
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • waterreservoir klik je snel los
  • mis een opberger/houder
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EOttens 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handig apparaat voor kleine kreukels en lichte geurtjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat is groter dan ik verwacht had.
Het waterreservoir is net te klein als je meerdere kledingstukken wilt stomen. Bij het stomen gebruik je maar 1 knop, wat handig is. Maar ik schuif geregeld per ongeluk het waterreservoir los, geen ramp maar ook niet handig. De kleuren van het apparaat vind ik mooi. Grote kreukels en sterke luchtjes (zware parfum of frituur etc.) krijg je er niet mee uit. Maar voor een snelle opfrisser is het een handig apparaat.

Pluspunten

  • Kraanwater gebruiken
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Zware luchtjes en kreukels niet verwijderbaar
  • Klein waterreservoir
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect voor dat shirt/overhemd in de ochtend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kleding moet je ergens aan ophangen, met de ene hand de kleding glad trekken en met de Handheld eroverheen. Is even wennen aan het begin, omdat het even een trucje en handigheidje is. Werkt verder snel en prettig (binnen 45 seconden volledig opgewarmd en koelt relatief snel af). Is een vrij groot apparaat, maar kleiner dan een strijkbout en zeker kleiner dan een strijkplank. Heel prettig dus als opbergruimte beperkt is, of je veel moet reizen met bijvoorbeeld overhemden in je koffer. Ik zie het niet als een vervanger voor de strijkbout, want als ik veel kleding moet strijken vind ik het zelf effectiever om toch de strijkplank tevoren te halen. Maar voor dat ene shirt in de ochtend net voor je naar je werk gaat, waar je toch een lelijke vouw in ziet zitten is het geweldig! Het waterreservoir is ook relatief klein, dus met een paar shirts moet je hem toch (vrij gemakkelijk) bijvullen.
Design: tsja, roze. Had ook wit met zwart kunnen zijn en oogt daarom misschien wat vrouwelijk. Design is verder vooral functioneel. Stroomdraad is lang genoeg.
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Snel heet en werkt snel
  • Compact
  • Perfect voor op reis
  • Effectief

Minpunten

  • Niet perse een vervanger voor de strijkbout
  • Klein waterreservoir
  • Bijgeleverde handschoen onhandig (materiaal)
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Inkie82 22-12-2017

Dit product is prima in gebruik

Algemene score

8,0
Het product is gemakkelijk in gebruik. In het begin de juiste slag zien te vinden, maar daarna echt een aanwinst! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Elzj 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handig voor erbij, maar vervangt het strijken niet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig in gebruik en erg licht van gewicht. Vooral te gebruiken om kleding op te frissen of kleine kreukels uit jurkjes of topjes te halen. Vooral met de borstel kan je goed jasjes stomen, maar probeer er niet een overhemd kreuk vrij te krijgen. Het zou misschien wel lukken, maar dan ben je sneller met een strijkijzer.
Verder is het water reservoir niet erg groot, maar gebruik je het, net zoals ik, in de badkamer. Moet dat geen probleem zijn.
Over het algemeen aardig verrast door dit product. Vooral over het stomen met de borstel. Ik strijk nooit en had gehoopt hiermee overhemden kreukvrij te krijgen. Dit lukt helaas niet, maar ik kan er wel een hoop andere dingen mee.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • handig voor moeilijk strijkbare kledingstukken
  • snel gebruiksklaar

Minpunten

  • vervangt het strijken niet
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Merel86 22-12-2017

Handige manier om snel een enkel kledingstuk te strijken

Algemene score

8,0
Ik heb een hekel aan was vouwen en al helemaal aan strijken, daarom heb ik ook geen strijkbout. Met de meeste kleding is dit geen probleem, toch blijven er kledingstukken waarbij het strijken nodig is. Dit apparaat is ideaal om een enkel kledingstuk netjes te strijken. Het grote voordeel is dat je geen strijkplank nodig hebt. Zeer tevreden over het resultaat en gebruiksgemak. Zou het zeker aanraden voor iedereen die geen strijkplank en strijkbout in huis wil hebben en toch af en toe iets wil strijken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SteamGo GC 35040 Handheld kledingstomer
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer