SteamOne Dualys - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liam 29-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super power!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze kledingstomer blinkt uit in zn kunnen! Ik heb in het verleden in een kledingwinkel gewerkt en ben dus bekend met kledingstomers. Deze machine is wel een stuk fijner dan de machines waarmee ik voorheen heb gewerkt. Hij heeft een lekkere grote stoomkop en mega veel stoomkracht waardoor je in een mum van tijd je kleding weer strak glad en fris hebt.

De stomer is ook super snel warm en dankzij de thermostaat in te stellen op verschillende stofsoorten.

Wat mij betreft een echt aanrader!

Pluspunten

  • Veel stoompower
  • Grote stoomkop
  • Snel warm
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Relatief kort snoer
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Uni2D 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gladde overhemden in een handomdraai

Algemene score

9,0
Ik kocht dit product, omdat ik niet van strijken hou. Ik heb geen zin ellenlang te doen om elk overhemd glad gestreken te krijgen. Met de SteamOne Dualys lukt dat met gemak. Binnen 30 sec. kan ik al aan de slag. En een shirt of overhemd glad gestreken te krijgen, duurt nooit langer dan een min. bij mij.

Pluspunten

  • snel aan de slag
  • stoomt overhemd snel glad
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AC31 22-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en snel in elkaar te zetten. Krijgt de kreukels uit kleding er met gemak eruit. Gebruik het bijna dagelijks.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Kwaliteit
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handig product voor mijn kleding
- grote stoomkop
- veel steampower
- langdurig stomen zonder bijvullen
- mooi ontwerp

Pluspunten

  • grote stoomkop
  • veel steampower
  • langdurig stomen zonder bijvullen
  • mooi ontwerp
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 07-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Krachtig product, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze kledingstomer is echt een uitkomst voor ons! wij dragen allebei veel jasjes en die wil je liever niet elke week naar de stomerij brengen. Door ze na het dragen even te stomen zijn ze weer fris en de kreukels zijn er uit. Het product werkt super! snel opgewarmd, grote stoomkop dus mijn jasje is binnen een minuut weer fris en netjes. Het product ziet er ook nog eens mooi uit. extra bijkomstigheid. Er is ook echt aandacht voor de details. handige accessoires, het product is stabiel en de stoomkop ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Krachtig (veel stoom)
  • grote stoomkop
  • snel klaar voor gebruik
  • kraanwater
  • verschillende standen

Minpunten

  • snoer mocht wat langer
  • gebruiksaanwijzing summier
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucie 21-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie stoomreiniger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stoomreiniger. Makkelijk in gebruik en snel warm. Ook te gebruiken om een matras mee te reinigen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel warm

Minpunten

  • heeft geen papieren gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede stoomreiniger!

Algemene score

9,0
Ik vind de SteamOne Dualys een geweldig product. Het stomen en ontkreuken van kleding gaat in een handomdraai en daarnaast ziet de Dualys er ook nog stijlvol uit.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Kaulitz 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Very good steamer

Algemene score

10,0
I bought it in November and use it often . It's a good steamer for the clothe. I tried to steam also my curtains , but i cannot reach high , cause it's not so long. But it's not a big minus . Actually I like it, it was a bit expensive, but I think I like it

Pluspunten

  • Fast , easy to use

Minpunten

  • Very low, you cannot reach the curtains
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 06-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne kledingstomer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg fijne kledingstomer. Ik draag veel colberts en kan mijn jasjes nu elke dag even snel opfrissen. Gisteren ook mijn wollen trui gestoomd zodat ie niet in de wasmachine hoefde.

Pluspunten

  • In 45 seconden warm
  • Grote stoomkop die niet zwaar is
  • Draaiknop voor type stof
  • Mooi ontwerp
  • Voor alle stoffen geschikt

Minpunten

  • Vingerafdrukken snel zichtbaar
Geschreven voor: SteamOne Dualys

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer