Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS8214 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b*************@h********** 22-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en maakt stofzuigen leuker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

10,0
Het is een modern uitziende stofzuiger. Prima gewicht en voelt degelijk aan. De led ziet er geinig uit, maar is ook echt functioneel, je ziet het vuil namelijk goed liggen.

Ik heb mede om de verwisselbare accu gekozen voor dit model. De accu’s zijn vaak een zwam punt en deze is eenvoudige te wisselen en eventueel nog te upgraden naar een zwaardere.

Blij met de aankoop!

Pluspunten

  • Verwisselbare accu
  • Ruime keus in opzetstukken
  • Modern design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*************@g******** 08-01-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Dit is zeker een aanrader, we zijn er erg te vreden over.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

10,0
Deze Bosch is een geweldige draadloze stofzuiger, veel krachtiger als onze eerdere. We kunnen nu ook ons kleed wat op het PVC ligt er mee stofzuigen en dat kon niet met onze andere.
Ook zit er in de de voet van de stofzuiger verlichting wat heel handig is, dan kan je zien wat er op de vloer lig. We zijn er heel erg te vreden mee.

Pluspunten

  • Zware motor
  • Verlichting in de voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coob89 26-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat een beest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Bij uitpakken valt direct op dat het kwalitatief goed in elkaar zit. En dat er nuttige accessoires bij zitten. Minpuntje is het gewicht, en het vuil opvang bakje is relatief klein.

Pluspunten:
Zeer krachtig
Extreem wendbaar
Licht in de grote zuigvoet, dus zelfs in het donker kan je alles zien!

Ik kan op de automatische stand het hele huis zuigen voor ik moet opladen. De huiskamer zuig ik elke dag ivm huisdier en jonge kinderen. Het kortpolige vloerkleed gaat dan op de turbo stand en ziet er weer als nieuw uit.

Wat een zuigkracht. Ik ben blij!

Pluspunten

  • Muurbeugel
  • Zuigkracht
  • Lichtjes in de zuigvoet
  • Zeer wendbaar

Minpunten

  • Gewicht
  • Klein opvangbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j************@h********** 24-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Bij het uitpakken was ik erg benieuwd naar de stofzuiger. Mijn eerste indruk was erg positief. Er zitten veel accessoires bij waaronder een handige beugel om de stofzuiger aan de wand op te kunnen hangen. Hij laadt dan meteen op, erg handig! Dan het apparaat zelf. De stofzuiger ziet er stijlvol uit, maar wat ik belangrijker vindt is de werking. Hij voelt wat zwaar aan, al is dit logisch met de motor op deze plek. Enthousiast ga ik aan de slag. Er blijken drie standen op te zitten: eco, auto en turbo. In de turbo stand had de stofzuiger wat langer mee mogen gaan. Deze is voor een wat zwaarder klusje super, maar zeker niet altijd nodig. Gelukkig merk ik al snel dat de auto stand uitstekend voldoet. Ideaal dat in deze stand de stofzuiger zelf bepaalt wat nodig is. Een prima overgang van harde vloer naar vloerkleed. Je merkt dat de stofzuiger de power aanpast en zijn werk uitstekend blijft doen. Ook met haren levert hij uitstekend werk. De power verbaast me in positieve zin. Voor ons een duidelijke blijver. Hier kan ons apparaat met snoer niet tegenop. Enige minpuntje is voor mij het gewicht hoog in het apparaat en het was fijn geweest als de accu iets langer mee zou gaan. Echter zijn de pluspunten voor mij veel belangrijker: De stofzuiger is enorm wendbaar, heeft een handig lichtje en vooral een power die goed bevalt!

Pluspunten

  • power
  • wandbeugel

Minpunten

  • gewicht bovenin

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mistymeisje 24-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima zuigkracht, prima batterij duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
getest en gekocht. Snoerloos is fijn, maar dan moet wel de batterij duur voldoende zijn en je niet verliezen aan zuigkracht.

Deze 8 serie van Bosch levert beide. Door de lichtjes zie je zelfs het lichtste stofje op onze gietvloer en je ziet duidelijk een mooi schoon resultaat. Geen krassen, laagpolig tapijt h=gaat met de borstels ook mooi schoon, maar wel wat zwaar. Met de handige hulpstukken was de auto ondanks veel hondenhaar toch ook snel zat schoon.

grote nadeel vind ik dat het legen van de stofzuiger een extra handeling vraagt, het werkt gewoon niet prettig, en met hond en kind in huis moet dat wel na elke zuigbeurt.

Pluspunten

  • accuduur
  • zuigkracht

Minpunten

  • legen
  • weinig flexibel
  • zwaar op tapijt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

l*****@z************ 22-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Nu een paar weken in mijn bezit. Hij is makkelijk in elkaar te zetten, veel accessoires en simpel in gebruik. De accu is voor het gehele huis op zwaarste zuigkracht te weinig, maar een reserve accu is zo aangeschaft. Ideaal dat hij ook als kruimeldief is te gebruiken. Zeker met alle accessoires. Onder de bank is hij vanwege zijn hoge zuigmond wat moeilijker te gebruiken maar met een andere accessoire is dit ook aan te passen. Hij zuigt zeer krachtig (dit is ook in te stellen) en het kleinste stof zuigt hij op. Ideaal dat het een licht heeft in de zuigmond, hierdoor zie je ook bij donkere dagen alles goed liggen. Een nadeel is dat hij vrij zwaar in de hand ligt en bij haren de borstels niet meer zo soepel draaien. Verder is hij gebruiksvriendelijk van jong tot oud. Zelfs mijn man stofzuigt nu graag :)

Pluspunten

  • veel accessoires
  • gebruikersgemak
  • ook als kruimeldief te gebruiken

Minpunten

  • accu snel leeg bij intensief gebruik
  • vrij zwaar in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HellenAB 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Blijvertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken deze stofzuiger in ons bezit. We zijn onder de indruk van de zuigkracht en het gebruiksgemak. Vroeger hadden we een kruimeldief op een stok, dit is een echte stofzuiger op een stok. De zuigkracht is erg goed!! En het gebruiksgemak is groot, even uit de trapkast halen en gaan. We gaan nu veel vaker met de stofzuiger door huis of door de kinderkamers. Wij willen niet meer zonder.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MarloesOff 12-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne handzame draadloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Goede, handzame stofzuiger met opvallend sterke zuigkracht. Draadloos, maar toch met genoeg accuduur om hele huis mee te stofzuigen. Er zitten erg veel verschillende opzetstukken op om in de moeilijkste hoekjes te komen. Ook de verlichting vooraan de zuigmond is hiervoor van toegevoegde waarde. Zelfs op donkerder plekjes is stof goed zichtbaar.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Verlichting
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Accu oplaadsysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Scorpia9100 11-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige, maar zware stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Een zeer krachtige stofzuiger die zeker niet onderdoet voor een gewone. Het licht maakt het handig om zelf als het wat donker is nog genoeg te zien. Doot de extra hulpstukken kun je de stofzuiger voor als gebruiken. Er staan 3 stranden op. Op eco gaat deze het langste mee.

Kom ik gelijk bij een minder punt: de accu. Deze gaat niet lang mee en een tweede accu is echt wel aan te raden.

Daarnaast vind ik zelf de stofzuiger zeer zwaar. Dat vind ik ook best wel een nadeel.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaar
  • Extra hulpstukken

Minpunten

  • 2e accu nodig
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soenita 11-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne steelstofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Het was even wennen om na lange tijd weer een draadloze stofzuiger te gebruiken. Fijn om zoveel bewegingsvrijheid te hebben.
Voordelen: - Onderdelen zijn snel en makkelijk in elkaar te klikken en uit elkaar te halen. - De stangen die in een punt lopen zijn ontzettend handig voor hoeken en de naden van banken. - Het stofbakje is snel en makkelijk te legen. - In een uur opgeladen. - Door de verschillende standen kan de accu wel een uur mee. Ook in de eco stand voldoet hij voor de meeste klusjes. - Auto modus: het mondstuk past de zuigkracht aan afhankelijk van het vloertype. Op het parket doet hij zijn werk, maar ook de matten met reliëf worden netjes haar- en stofvrij. - Handige hulpstukken meegeleverd - De led lampjes in de voet van de stofzuiger zijn heel handig voor de wat donkere hoekjes.
Nadelen: - voelt wat zwaarder dan een gewone stofzuiger, vermoedelijk door de accu. - De voet van de stofzuiger is wat hoger, daardoor kom ik niet overal onder zoals met mijn huidige stofzuiger. Scheelt natuurlijk wel dat de kruimeldief daar kan worden ingezet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bartmans 11-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
De zuigkracht van dit snoerloze monster valt me 100% mee. Dat komt mede door de roterende borstel, waardoor haren ook gemakkelijker worden opgezogen. De zuigmond heeft led-verlichting en dankzij de vele hulpstukken kun je iedere denkbare plek in je huis bereiken.
De beperkte batterijduur vind ik wel een dingetje, mijn huis (2 verdiepingen) krijg ik niet af zonder tussentijds op te laden. En met dat opladen ben je minimaal weer een uur verder. Maar dat is dan ook gelijk het enige minpunt dat ik weet op te noemen.

Pluspunten

  • Ergonomisch ontwerp, ligt lekker in de hand
  • Hulpstuk klik je met een magnetische sluiting vast

Minpunten

  • Batterij raakt relatief snel leeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joyce Beckers 11-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
De snoerloze stofzuiger bevalt goed. Er zitten veel accessoires bij, die je makkelijk kunt opbergen in het ophangsysteem.
Ik pak sneller de stofzuiger om snel even onder de tafel te zuigen. Het lichtje op het mondstuk is een fijne bijkomstigheid.
De zuiger zelf is wel wat aan de zware kant, en de accu gaat niet heel lang mee.
Maar het is een fijne stofzuiger om in huis te hebben.

Pluspunten

  • accessoires
  • lichtjes

Minpunten

  • accuduur
  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kurvy 10-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige steelstofzuiger met verbeterpunten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Handige steelstofzuiger met wel wat verbeterpuntjes

+ Zuigkracht
+ Wendbaarheid
+ Accuduur
+ Led lichtjes

- Kleine zuigmondje schuift vanzelf in
- Legen van de stofbak geeft weer een reden om te stofzuigen....

Maar ben wel heel blij dat er nu geen snoertje meer nodig is tijdens het schoonmaken van mijn huis.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaar
  • Ledlampje

Minpunten

  • Kleine zuigmond
  • Legen stofbakje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Curly78 10-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mijn ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

7,0
Ik wilde deze graag testen omdat ik benieuwd was of hij mijn snoer stofzuiger zou kunnen vervangen. Zeker een mooi en handig apparaat. Wisselt automatisch als je van laminaat naar vloerbedekking etc gaat. Helaas geen vervanging voor een snoer stofzuiger halverwege mijn woning was de accu leeg en ik woon niet in een villa. Even snel de woning door kan hier zeker mee, de zuigkracht, wendbaarheid is zeker goed. De auto test heeft hij helaas ook niet gehaald die accu is gewoon echt te snel leeg om iets goed te kunnen doen.

Pluspunten

  • Design
  • Accessoires

Minpunten

  • Accuduur
  • Gewicht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ptr 10-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

super fijne vervanging van mijn 'oude' stofzuiger met snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat mogen testen. Reden voor aanmelding was omdat ik wel nieuwsgierig was naar het verschil tussen mijn oudere stofzuiger met snoer en draadloos. Haalt deze het wel bij mijn huidige stofzuiger?

Het uitpakken:
Stofzuiger komt in een goede verpakking, alles stevig verpakt dus alles komt ook echt heel aan. Alles zit erbij; accessoires, lader, boekjes en houder om op te hangen. Dit laatste heb ik niet gebruikt want om voor het testen gaten in mijn muur te boren is ook zo wat. Houder ziet er makkelijk en degelijk uit en zoals ik het kan inschatten super eenvoudig te monteren.

De eerste indruk:
De stofzuiger voelt wat zwaar aan maar degelijk en stevig. Na het opladen de stofzuiger met standaardmond en steel gebruikt op een pvc vloer. De eerste indruk overtreft mijn verwachting. Beter en krachtiger dan mijn 2.5 jaar oude stofzuiger. Ook maar meteen aan de slag met de stofzuigermond voor bekleding van de bank. De enkele hondenharen vliegen er vanaf. Niets meer aan doen. Werkt perfect. Eerste indruk is perfect. In de oplader want er zat bij aankomst was er maar een klein beetje accuenergie.

Het vervolg, enkele weken later:
Inmiddels vrij vaak getest en de Bosch voldoed nog steeds aan mijn/onze verwachting. Ook op vloerbedekking (trap, overloop en slaapkamer) werkt hij echt goed en doet precies wat je mag verwachten.

Zijn er ook nadelen?

Jep. Zeker. De accu heeft namelijk voor mijn woning te weinig capaciteit en ik woon niet in een kasteel :-) Met een volle lading doe ik ongeveer 10 a 15 minuten op de hoogste stand. Echt te weinig voor een gemiddeld huis. Het opladen gaat niet zo super snel dus tussen de stofzuigbeurten moet je dus wachten. Maar een extra accu zal dit probleem kunnen tackelen. De prijs is hoog maar je krijgt er dan ook echt iets voor terug. Ik zeg graag houdoe tegen mijn oude bedrade beestje!

Pluspunten

  • wendbaar
  • lampjes voet
  • onverwacht krachtig

Minpunten

  • verwisselen zuigmonden iets meer werk
  • accuduur zou langer mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suus50 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger heb ik nu een aantal weken . Hij is fijn in gebruik omdat hij snoerloos is en super wendbaar. De bijgeleverde hulpstukken zijn gemakkelijk te vervangen . De accu laad snel op, en daar heb ik meerdere keren de kamer en de gang mee kunnen stofzuigen . Hij is ook makkelijk om de trap mee te stofzuigen, dit is nu zo gedaan. Mijn man heeft er zelfs de auto mee uitgedaan. Ook hij was heel enthousiast . Kortom , een hele fijne en tevens mooie stofzuiger .

Pluspunten

  • Heel wendbaar
  • Stevige zuigkracht

Minpunten

  • Niet echt lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke Laarhuis 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

9,0
Ik ben echt heel blij met de stofzuiger, ik heb hem nu een paar weken in gebruik.
Hij zuigt goed en heeft zelfs geen moeite met het opzuigen van (lange) haren uit de vloerbedekking. De overgang van een sledestofzuiger met snoer naar een steelstofzuiger zonder was even wennen maar ik ben helemaal om. Geen gesleep meer met een zware stofzuiger of wisselen van stopcontact, ideaal.
Na het stofzuigen even het stof reservoir leegmaken, stofzuiger weer ophangen en de volgende keer zuig je zo weer verder.
De opzetstukken zijn handig en ook dat de stofzuiger zo als kruimelzuiger gebruikt kan worden. Daarnaast past de zuigmond zich automatisch aan, aan de ondergrond. Dus tapijt, tegels of laminaat, ik kan in één keer door.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • geen snoer
  • past automatisch zuigkracht aan
  • goede zuigkracht
  • geen moeite met haren in vloerbedekking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**********@k********* 06-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig en zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

9,0
Stofzuiger ligt lekker in de hand . De zuigmond kan je echt alle kanten op bewegen zodat je goed in de hoeken van bijv. de trap kan komen. Zuigkracht op eco stond is prima. Ik heb een vrij groot huis en kan hiermee bijna het hele huis doen. De andere standen zijn kwa tijd minimaal maar je merkt wel dat de zuigkracht hoger is en dat je verschil in zuigkracht hoort als je een vloerkleed zuigt of een gladde vloer. Dit past de stofzuiger automatisch aan. Dit is super maar dan adviseer ik wel een tweede accu te kopen met oplader . De stang van de stofzuiger is makkelijk los te koppelen waardoor je een ander hulpstuk kan plaatsen of dat je hem als kruimelzuiger voor de tafel kan gebruiken.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Verschillende zuigstanden

Minpunten

  • Met hogere zuigkracht lage accu duur
  • Zuigt matig de randen tegen de muur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nathamar 05-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

10,0
Wat een verademing. Fijne stofzuiger die zeer goed wendbaar is en overal bij komt. Ik heb nog nooit zoveel gestofzuigd; geen snoeren meer en een kruimeldief voor bijv. de trap. De accu volstaat ruim voor beneden- en bovenverdieping. De lampen helpen je om onder het bed te zien wat je hebt gestofzuigd. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Geen snoeren
  • Accu
  • Stil
  • Wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee7672 05-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat een prettig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Van een mooi design tot een zeker goed werkende stofzuiger! Door de verlichting is alles extra goed te zien, en de batterij duur is top! Kortom, zeker de moeite waard!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stuurt fijn mee
  • Fijne batterijconditie
  • Prettige hulpstukken

Minpunten

  • Opzetstuk stofzuiger is wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s******@l****** 04-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Positief verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

8,0
Positief verrast ben ik door deze stofzuiger. Plus punten; -Krachtige stofzuiger. Zuigt zelfs moeiteloos mijn lange krulharen op. -Stille motor. Gesprekje is nog mogelijk -Ik kan met gemak mijn hele huis stofzuigen met deze batterij -Led lampje ziet er leuk uit, en is met name in de avond heel erg handig -Verademing zo zonder snoer, slang en machine. Met name in de kleinere ruimtes en op de trap. Stofzuigen zonder verstikt te raken in het snoer! -Ook als kruimeldief te gebruiken, je pakt hem sneller omdat hij gereed voor gebruik staat. -Flexibele slang is handig om onder mijn bed/bank te zuigen, of achter de verwarming. -Stof bakje is makkelijk te legen. -Gaat de hoekjes makkelijker om Minpuntjes; -Wisselen van het mondstuk wanneer ik van het laminaat naar de mat/kleed wil gaan. -Met het mondstuk met ledlampje is het lastig wat grotere stukjes vuil weg te zuigen. Dit door de roterende borstel die in het mondstuk zit. Daarentegen zuigt hij hiermee wel meer stof weg en de grotere stukken kan ik natuurlijk ook met de hand even pakken. Conclusie; zeer fijne stofzuiger. Ik moest even wennen aan het gewicht dat je in je hand houd, dat is anders dan alleen een slang bij een traditionele zuiger. Maar na 2 x stofzuigen was ik daar aan gewend en wil ik echt geen andere meer!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • wisselen van mondstukken bij andere vloer
  • wennen aan het gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StevenH 02-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een fijne stille stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS8214

Algemene score

10,0
De stofzuiger is heel stil, makkelijk te besturen en goed doordacht. De stofbak is makkelijk te legen, de lampen voorop zorgen ervoor dat je alles goed kan zien, je ziet het stof gewoon liggen.

De hulpstukken zijn handig in gebruik en snel te wisselen.

Opladen gaat snel en werkt handig met het ophangsysteem. Wat ook handig is, is dat wanneer je de "power" knop indrukt deze ingedrukt blijft en je deze niet de hele tijd hoeft vast te houden.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews