Tips om je tuin zomerklaar te maken

De zomer staat voor de deur: tijd om naar buiten te gaan! Op deze pagina geven wij je tips hoe je jouw achtertuin of balkon Staycation-proof maakt, zodat jij heerlijk kunt genieten deze zomer van een verzorgde achtertuin. Hoe onderhoud je je tuin bijvoorbeeld het beste of maak een moestuintje! Lees het hier.


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Vakantie in eigen tuin met een paradijselijke grasmat

Met het mooie weer op komst is een vakantie in eigen tuin best een aanlokkelijk idee. Picknicken, zonnebaden en kamperen; het kan allemaal op je eigen grasmat! De grote vraag is echter of je gazon al vakantieproof is. Gelukkig is het met het juiste gereedschap helemaal niet zo lastig om goed voor je grasmat te zorgen en een paradijsje in eigen tuin te creëren.

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod grasmaaiers op Kieskeurig.nl


Zo maak je een makkelijk te onderhouden tuin

Een mooie, goed onderhouden tuin is iets waar we allemaal wel blij van worden. Helaas hebben we lang niet allemaal groene vingers, en vindt niet iedereen het een fijn idee om bezig te zijn in de tuin. Gelukkig zijn er manieren om een mooie tuin te creëren, zonder er wekelijks uren aan onderhoud in te moeten steken.

Lees meer

Moestuintje mislukt? Deze groente groeit wel!

Een mislukte oogst aan moestuintjes is funest voor je zelfvertrouwen in groene vingers. Helemaal wanneer de eerste groene topjes zich hebben laten zien, maar vervolgens toch snel het loodje hebben gelegd. Geen nood er zijn enkele groentes die vrijwel onsterfelijk zijn, opnieuw groeien en minimale aandacht verlangen.

Lees meer

Relax en laat de robotmaaier voor je werken

Dat je deze zomer in eigen tuin mag doorbrengen, is eigenlijk een zegen. Waar kun je nou beter ontspannen dan in je vertrouwde omgeving? Het is alleen wel belangrijk dat het werk in de tuin gedaan is… Als het gras tot aan je kuiten staat, wordt het nog niets met dat relaxen! Dat je je voor een keurige grasmat niet in het zweet hoeft te werken, bewijst de robotmaaier.

Lees meer
Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod terrasverwarmers op Kieskeurig.nl

Zo jaag je mollen weg

Mollen! Eigenlijk zijn het lieve beestjes met een zacht pelsje en een guitig snuitje. Daarom duiken ze vaak op in kinderboeken waar ze voornamelijk de held zijn.Waar je ze echter niet wil zien opduiken, is in je perfect onderhouden grasveld. Zo verjaag je deze dieren uit je tuin!

Lees meer

Paardenbloemen verwijderen uit je tuin doe je zo!

Paardenbloemen zien er mooi uit, maar het is eigenlijk onkruid. Hoe kom je af van deze bloem in je tuin? Je kunt ze gemakkelijk verwijderen zonder gif te gebruiken. Daarna kun je ze ook nog eens gebruiken voor het maken van honing of als voer voor je knaagdier. In dit artikel lees je hoe.

Lees meer

Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer