Tips voor jouw Staycation in huis

Ervaar het volledige vakantiegevoel vanuit jouw huis! Deze zomer spenderen we onze vakantie in en rondom ons huis. Daarom geven we op deze pagina tips hoe jij jouw zomer tot een succes kunt maken. Welke klusjes kun je bijvoorbeeld doen op een regenachtige zomerdag? Hoe houd je je huis koel? En hoe zorg je ervoor dat je huis muggen vrij blijft? Lees het hier!


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Een coole zomer met heerlijke, ijskoude dranken!

Nu de zomer in aantocht is en de temperatuur weer stijgt, is er niets lekkerder dan een koel en verfrissend drankje. En die frisse zomerdranken maak je heel makkelijk zelf met de LG InstaView GMX844MCKV Amerikaanse koelkast. In dit artikel zetten we vijf heerlijke recepten voor je op een rijtje.

Lees meer

Pak eindelijk deze 5 uitstel-klusjes eens op!

Is het deze zomer een dagje wat minder weer (wat goed kan in Nederland)? Besteed je tijd dan nuttig met de klusjes die je eigenlijk al het hele jaar uitstelt. Pak het probleem aan bij de wortel, en trek jezelf uit die ingezakte bank. Op deze pagina vertellen we je meer welke klusjes je deze zomer kunt aanpakken. Aan de slag!

Lees meer

Zo houd je je huis koel zónder airco

Tijdens een hittegolf kun je natuurlijk genieten van het heerlijke weer, maar is het wel zo fijn als je huis gewoon koel blijft. Maar hoe bereid je je huis voor op dit soort warme dagen? Kieskeurig geeft je 7 tips om het huis koel te houden tijdens deze warme dagen, zonder dat je een airco nodig hebt!

Lees meer
Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod airco's op Kieskeurig.nl


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer