De Kieskeurig.nl Staycation

Dit jaar zal voor veel huishoudens de zomervakantie er anders gaan uitzien: geen kampeervakantie in Italië, maar een Staycation in de achtertuin. Kieskeurig bundelt tips voor een ideale Staycation, zodat Nederlanders thuis het volledige vakantiegevoel kunnen ervaren, zonder één stap buiten de deur te zetten. Van wegdromen in een hangmat tot in de late uurtjes borrelen onder een terrasverwarmer. Met de juiste producten voelt elke dag thuis als een vakantiedag. Op deze pagina lees je alles over hoe je jouw Staycation tot een succes kunt maken!


Tips voor jouw Staycation in huis

Ervaar het volledige vakantiegevoel vanuit jouw huis! Deze zomer spenderen we onze vakantie in en rondom ons huis. Daarom geven we op deze pagina tips hoe jij jouw zomer tot een succes kunt maken. Lees onder andere meer over koken, huishouden en hoe je jouw huis koel houdt deze zomer.

Lees meer

Tips om je tuin zomerklaar te maken

De zomer staat voor de deur: tijd om naar buiten te gaan! Op deze pagina geven wij je tips hoe je jouw achtertuin of balkon Staycation-proof maakt, zodat jij heerlijk kunt genieten deze zomer van een verzorgde achtertuin. Hoe onderhoud je je tuin bijvoorbeeld het beste of maak een moestuintje! Lees het hier.

Lees meer

De Koelste zomer thuis

Tijdens de warme zomermaanden wil je er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat al jouw vlees- en verswaren lang goed blijven. Met alle barbecues op de planning, is het wel zo prettig dat al het eten lekker vers blijft. Een goede koelkast is daarbij van essentieel belang. Op deze pagina lees je alles over de aanschaf van een koelkast, zodat jij koel deze zomer doorkomt!

Lees meer

Alles over de lekkerste, zomerse recepten!

De zomer is de perfecte tijd van het jaar om heerlijk buiten te eten. Want zeg nou zelf: niet is toch fijner dan in de avondzon gezellig barbecueën met familie of vrienden? Of picknicken in de zon met lekkere koude drankjes? Op deze pagina delen wij de lekkerste, zomerse recepten, zodat jij met genoeg inspiratie de zomer door komt.

Lees meer

Tips voor ontspanning en entertainment

Het is vakantie, dus eindelijk tijd om tot rust te komen en lekker wat voor jezelf te doen. Eindelijk tijd voor dat ene boek wat je al maanden wil lezen of die game die net uit is. Op deze pagina geven we je tips over bijvoorbeeld de beste e-readers of de leukste kinderspelletjes, zodat jij en je gezin zich niet hoeven te vervelen deze zomer.

Lees meer

Alles over fotografie

Maak jij op vakantie ook altijd zoveel foto's? Ook nu je niet naar een verre reisbestemming kunt, is het leuk om je camera er vaker bij te pakken. Op deze pagina lees je alles over fotografie, geven we je tips voor originele vakantiefoto's en leren we je hoe je het beste kunt fotograferen met een spiegelreflexcamera en een drone!

Lees meer

In beweging in en rondom huis

Houd jezelf in beweging deze zomer! Ben jij topfit of kun je wel wat meer beweging gebruiken? Op deze pagina helpen wij je op weg om deze zomer goed in beweging te blijven. Ga bijvoorbeeld hardlopen met je smartwatch of trek erop uit met je e-bike. Gegarandeerd dat jij fit deze zomer doorkomt!

Lees meer

Alles over gezondheid en wellness

Verzorg jezelf goed in deze tijden. Neem de tijd om tot rust te komen en even te relaxen. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je jouw thuissituatie tot een ware wellness om kunt toveren. Daarnaast vind je nog meer handige gezondheidstips voor tijdens de zomermaanden.

Lees meer