Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Samsung HW-Q60R zwart

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Soundbars
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-Q60R zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 10-12-2020
  • Product gekocht

Soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

10,0
Bevalt nog steeds uitstekend.Goede laagweergave maar ook de hoge tonen goed aanwezig.Ben helemaal tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 20-08-2020
  • Product gekocht

Jacob

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

10,0
Prima product.Helder transparant geluid.Met goede bas.Erg tevreden over.Zou hem zeker weer kopen.Ook best degelijk

Pluspunten

  • Ook goede hoge tonen weergave
  • Bas ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn Eiten 10-01-2020
  • Product gekocht

Super geluid, kippenvel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Vandaag deze soundbar gekocht. Wat een heerlijk geluid samen met de sub. Hoge en lage tonen hoor je duidelijk, zonder dat het geluid vervormd. Aansluiten is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Aansluiten is makkelijk
  • Alles bijgeleverd. Super geluid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Smit 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Q60 soundbar van samsung/harman kardon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Heb deze soundbar gekocht omdat hij een aanvulling is op onze nieuwe smart tv van samsung,je hebt er echt een subliem geluid van in je huiskamer en creëert je eigen thuisbioscoop. We zijn er superblij mee,de installatie is super makkelijk,een echte aanrader

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Aanvulling van je tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

maranja 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Soundbar Q60R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

10,0
Werkt naar behoren en het geluid is super vinden wij. Mooi alternatief voor boxen!
Wij zouden het een ander zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

petrus 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote soundar Samsung HW Q60R met subwoofer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

8,0
mooi uiterlijk, moet e.e.a. nog installeren/aansluiten. ziet er goed uit met fijne subwoofer. aangesloten op een philips tv...... moet kunnen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jean-Paul 11-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

8,0
Een prima geluidsset van Samsung. Bassmodule is draadloos en daarom makkelijker uit het zicht te plaatsen. Zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • prijs
  • design
  • Draadloze bassmodule

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samsung Soundbar 10-09-2019
  • Product gekocht

Samsung HW-Q60R

Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Voor het eerst een soundbar gekocht. Moet zeggen dat de wereld er anders uit komt te zien d.m.v. de geluiden die deze soundbar te weeg brengt. Makkelijk aan te sluiten (jammer dat ze je niet attenderen op de aanschaf van een HDMI kabel, om het geluid nog beter te maken. Verder prima produkt.

Pluspunten

  • geluid
  • aansluiting
  • sterkte en weergave

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de Vries 04-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Gelijk na aankoop uitgepakt en in gebruik genomen van instalatie tot de dag van vandaag zeer tevreden mee

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • makkelijk te verbinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

samsungreview 17-08-2019
  • Product gekocht

Prachtig Geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Heerlijk geluid ook zeker op hogere volumes, de mogelijkheid om de bass individueel aan te passen wordt zeer gewaardeerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Charles 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

8,0
Vindt het geluid van mijn QLED tv wat dof klinken. Daarom heb ik deze set gekocht , en ik moet zeggen dat het geluid een stuk helderder klinkt. Het apparaat is makkelijk aan te sluiten. En met de afstandbediening van de next box van Ziggo is alles te bedienen.
Kortom een prima set.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar Samsung Harman Kardon

Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

8,0
Heb de soundbar bij de televisie gekocht. Soundbar geeft echt een mooi geluid en we gaan zeker nog experimenteren om er achter te komen wat er nog meer kan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung HW-Q60R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk aan te sluiten op een Samsung tv. De bijgeleverde afstandsbediening gebruik ik zelf niet. De soundbar is te bedienen met de tv afstandsbediening.

Sinds ik de soundbar heb, vraag ik me af waarom ik niet eerder een gekocht heb. Het geluid van de tv was goed, maar kan niet op tegen het geluid van de soundbar. Muziek luisteren wordt een feestje. En film kijken wordt nog intenser.

De soundbar heeft wel een behoorlijke lengte. Bij de wat kleinere tv's is deze soundbar echt te groot.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FrederikeB 10-07-2019
  • Product gekocht

Top! Prachtig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Wat een verschil met het geluid van de televisie. En dan hebben wij een gloednieuwe 4K Led tv! De soundbar is echt een top-aanvulling hierop! Zou hem niet willen missen.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Goede bass
  • Perfecte synchronisatie met tv

Reageer

EdgarB 02-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Mooi design, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

7,0
De soundbar heeft een mooi design dat perfect past bij de Samsung tv. Aansluiten is erg eenvoudig met de meegeleverde optische kabel.
Het geluid is erg goed! Hierdoor is het geheel af. Een mooie tv met bijpassende soundbar.
De subwoofer geeft een prettige ondersteuning van het geluid en zeker bij muziek en films is dit geweldig.
Eén minpuntje die niet onbelangrijk is, de synchronisatie tussen beeld en geluid is niet altijd gelijk. Hoewel je dit kunt instellen loopt dat toch niet altijd goed samen.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RobertTest 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Samsung HW-Q60R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

8,0
Samsung Soundbar Q60 geluid is goed ik vind hem alleen wat "te" lang, we hebben zelf een 40 inch tv en deze bar is een stuk breeder vind ik er niet zo mooi uit zien.

Het geluid wat er uitkomt werkt goed en aansluiten icm een samsung tv werkt TOP

Ik zou alleen zelf makkelijk willen switchen tussen geluids vormen als in bij het kijken naar het nieuws wil ik een ander soort geluids profiel als bv een serrie/film of muziek. Misschien een idee dat je een app kan downloaden waar je snel je profiel kan switch mocht je dat willen

De draadloze sub gaat goed minder snoeren is fijn en koppelen van bar met de sub was een fluitje van een cent.

De afstandbediening hebben we eigenlijk niet gebruikt omdat we een ziggo afstandbediening hebben waar je alles mee doet.

Pluspunten

  • Geluid
  • Aansluiten
  • koppelen van de sub

Minpunten

  • Erg lang model
  • Geen geluids profielen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Aline 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strakke vormgeving, wennen aan bass

Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

7,0
De soundbar heeft een mooie strakke vormgeving, waardoor hij niet misstaat op het tv meubel.
Wat harder muziek luisteren is prettig ook de koppeling via bluetooth is hierbij ideaal, op deze manier is het gemakkelijk muziek via mijn telefoon af te spelen.
Qua geluid is het zeker een vooruitgang ten opzichte van het geluid via de televisie, zoals wij hiervoor muziek luisterde.

Tijdens gewoon tv kijken op lager volume is de bas alleen wat teveel aanwezig na mijn mening, jammer.
Tot nu toe heb ik via verschillende functies geprobeerd dit in te stellen maar heb nog geen echt prettige geluid instelling kunnen vinden.

Installeren en aansluiten van de soundbar ging gemakkelijk, wij moesten alleen via opties in het tv menu het tv geluid uitschakelen, omdat dit door de afstandbediening van de soundbar ook aangezet werd (Samsung tv)

Kortom, wij zijn tevreden over de geluidskwaliteit van de soundbar, alleen de bas functie bij laag volume is een nadeel, of misschien gewoon even wennen.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Strakke vormgeving

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung HW-Q60R zwart soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

9,0
Gemakkelijk aan te sluiten, duidelijke instructies.
Mooi geluid, werkt perfect met de afstandbediening van mijn tv en mediabox.
Koppelen met mijn telefoon werkt perfect.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Werkt goed met andere afstandbedieningen
  • Gemakkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taco1p 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

8,0
De soundbar geeft een voller geluid dan de televisie. Vooral bij films en series geeft het een extra dimensie waardoor je nog meer in het verhaal word meegezogen. Door de bass box die er aan toe is gevoegd komt er voldoende bass uit die passend is bij de film. Makkelijk in te stellen en op te hangen aan de muur. Het ontwerp past er goed bij de pas gekocht qled televisie. De soundbar is een aanrader. De bluetooth functie werkt helaas niet zo als ik verwacht had hier zal ik niet veel gebruik van maken. Doordat wij al een wifi box in huis hebben staan.

Pluspunten

  • Mooi vol geluid
  • Mooi design
  • makkelijke instalatie
  • kan met de tv afstandbediening bediend worden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desy 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q60R zwart

Algemene score

8,0
Mooi design prachtig geluid en makkelijk te installeren. Past prima bij onze tv en 5 boxen in de kamer is verleden tijd gelukkig !

Pluspunten

  • Strak
  • Eenvoudig
  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews