Sony 10 Xperia 10 64 GB / zilver / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.0 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony 10 Xperia 10 64 GB / zilver / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Baris Yilmaz 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm. Lekker in de hand. En goed accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel ten eerste om de prijs gekocht. Heb 'm met meerdere mobielen vergeleken in de zelfde prijs klasse. Ik vond de xperia 10 het beste eruit komen telefoon ligt goed in je handen batterij is goed en heeft een helemooie beeldscherm. Voor dit prijs vind ik het een uitstekend telefoon.

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Accuduur
  • Kwaliteit
  • Camera
  • Prijs

Minpunten

  • Flits
  • Geen gezicht herkenning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eugene 31-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Valt een beetje tegen helaas

Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
16:9 scherm lijkt leuk maar ik kan er niet gedaan wennen, heb ook het idee dat niet alle apps er goed mee om kunnen gaan. Vingerscanner werkt matig, batterij snel leeg. Wel goed: loopt vrij soepel, beeldkwaliteit en geluid dik in orde. Conclusie na een week gebruik: Sorry Sony, maar heb spijt dat ik niet weer een betrouwbaar werkpaard zoals mijn oude Samsung heb genomen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Schermverhouding
  • Vingerscanner

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Stephen Baar 31-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia 10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi toestel maakt mooie foto's en heeft een goede batterij. Wat wel anders kan zijn de strookjes waar onder andere het imeinummer op zit. Die trok ik uit de telefoon maar er blijf toch nog iets in de telefoon achter. Met een pincet heb ik dit opgelost. Misschien kun je deze gegevens los in het doosje doen? maargoed dit is echt 1 klein nadeel. Echt een top telefoon ook voor het bedrag!

Pluspunten

  • Batterij
  • Mooi groot scherm
  • Goede camera
  • Mooie prijs van 349 euro
  • Een mooie dunne telefoon en is goed afgewerkt

Minpunten

  • Strookje waar o.a. het imeinummer op staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top toestel voor een goede prijs 27-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Sony heeft weer zijn best gedaan mooi design en mooi scherm het schermis wel even wennen maar bevalt goed

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 23-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Zeer tevreden al een aantal jaar Sony toestellen.
Ook dit toestel super tevreden werkt snel ligt fijn in de hand accu super geluid oké

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nw 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie schermkwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een groter scherm als sony met zijn xperia serie normaal voert, ook zijn de schermen van de toestellen vaak van goede kwaliteit en breken niet snel is mijn ervaring.

Pluspunten

  • Smal toestel
  • Goed geluid
  • Vingerscan aan de zijkant

Minpunten

  • Camera voorzijde
  • Volumeregeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Xperia 10

Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

4,0
De telefoon valt me heel erg tegen. Ik heb veel generaties van de xperia telefoons gehad. Maar dit ding is traag, camera is echt heel slecht, kwaliteit van de box is dramatisch en de batterij is ook niet best. Ik baal onwijs dat ik twee jaar vast zit aan dit toestel. Ik mis het feit dat de telefoon waterdicht is. Heb er echt weinig goeds over te melden sorry

Minpunten

  • 📸 Camera's
  • Baterij
  • Snelheid
  • Geluid

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Michael Roubos 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam toestel met mooi scherm.

Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

7,0
Heb het toestel gekocht om het scherm en die valt zeker niet tegen. Kan erg helder en is prima om films op te kijken. Geluid is goed, maar met een hoofdtelefoon is het filmkijken genieten.
Het toestel is soepel met de nieuwste Android. Accu gaat een hele dag mee.
Fijn toestel. Een aanrader!

Pluspunten

  • Scherm
  • Toch een vlotte ervaring.
  • Accu gaat zeker een dag mee.
  • Scherm kan helder.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Vergunst 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prachtig toestel , ligt heerlijk in de hand. Na jaren Samsung is Sony even wennen😉, maar ben er nu erg blij mee. Prima camera, het full screen is geweldig. En dan deze prijs, 🔝 🔝 Aanrader dus👍

Pluspunten

  • Mooie camera
  • Ligt goed in de hand
  • Goede prijs

Minpunten

  • Moet wennen aan het typgedeelte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barry Scholten 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne telefoon!

Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen heb ik de Xperia 10 en het bevalt me erg goed.
Fijne, gebruikersvriendelijke telefoon met een mooi groot en helder scherm.
De vingerafdrukontgrendelmodus werkt erg goed.
Ook het scherm splitsen werkt super.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeyakrishna Sridhar 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beauty with the brains

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony 10 Xperia 10 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sony Xperia 10 is one of the best Xperia products I have used. It's sleek and elegant design speaks for itself. The screen is of a great resolution and is best for watching movies. The audio is great with external speakers and with the audio jack you can boost the quality using sonys audio boost options. The only thing which bothers me is the battery capacity which lasts only for a day with normal usage. Could have been better
But overall Sony Xperia 10 is one of the best and I would definitely recommend it.

Pluspunten

  • Elegant construction
  • Camera
  • Screen size
  • Easy to handle

Minpunten

  • Battery size

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer