Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 283 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BB 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 lite veel voor weinig geld!!

Algemene score

9,0
Android 8 vind ik top op deze Huawei. Toestel heeft een zeer goede batterij, qua uithoudingsvermogen. Scherm is zeer duidelijk. Foto's maken met dubbele lens, object op voorgrond scherp en achtergrond wazig. Zeer apart. Kortom een zeer goed toestel, beter dan de Samsung!!

Pluspunten

  • Scherm,
  • Foto met dubbele lens
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / goud, zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G. v/d Meulen 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig toestel, maakt zeer scherpe foto's, verder leuke filters en snufjes, o.a. slowmotion filmopnamestand. Ruime opslag van 64 GB. Laad snel op en goede batterijduur. Mooie vormgeving, kan eigenlijk alles wat IPhone ook kan, maar voor een goedkopere prijs!

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie vormgeving
  • laad snel op
  • goede batterijduur
  • maakt scherpe foto's
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / blauw, zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blackunicron79 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet fantastisch, wordt snel heet, en veel kleine storingen

Algemene score

6,0
Voor dit model gekozen omdat het een degelijke uitstraling heeft voor een redelijk budget, het uiterlijk is dus zeer goed maar als je een spelletje doet krijg je na een kwartiertje al de angst dat hij zichzelf verbrand.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Goeie cameras

Minpunten

  • Wordt erg heet
  • Veel kleine storingen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / blauw, zwart / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

M Hoekstra 06-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Scherm stuk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima toestel er is maar 1 minpunt.
Achterkant is ook van glas.
Dat betekent dat het toestel overal vanaf glijd en ja barst in het scherm.
Nu al voor de 2e keer.
Verder buiten dat top toestel. Enorme scherpe foto's batterij is snel opgeladen.

Pluspunten

  • Fotos
  • Opslag
  • Batterij

Minpunten

  • Schern
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / blauw, zwart / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed toestel en vormgeving. Makkelijk te gebruiken en kwaliteit goed qa prijs verhouding. Zeer mooie foto's van kortbij en veraf Dit is de 4de Huawei telefoon, p7 , p8, en de p9 nu dus p20 zou eigenlijk geen andere meer willen. 0

Pluspunten

  • Snel processor
  • Duidelijke foto
  • Prijs goed kwalitijd super
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / blauw, zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teunis Penninkhof 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte telefoon voor deze prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima smartphone. Heeft alles wat de duurdere telefoons ook hebben.
Ik kan mij voor deze prijs geen betere wensten

Pluspunten

  • perfect op alle punten

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mr.1470 10-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

High-end voor midrange prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de P6, P7 en P9 lite was het een paar maanden terug tijd voor de P20 lite. Allereerst valt het mooie grote scherm van glas op. Dit scherm overtreft voor mij het scherm van de P9 lite door zijn gladde oppervlak. Mijn telefoon is mijn vervanger voor de laptop. Nieuws volgen, betalingen verrichten, internetten, alles gaat via de P20 lite. Ook Netflixen doe ik regelmatig op deze telefoon. Je kunt dus gerust stellen dat ik een intensieve gebruiker ben maar de lite versie houdt zich prima staande. Het is een mooi en vlot toestel met een stevige bouw die meer high-end aanvoelt dan midrange. Over de accuduur heb ik niks te klagen. Je moet wel erg veel met je telefoon bezig zijn wil je hem in 1 dag leegtrekken. Ondertussen is ons hele gezin besmet met het Huawei virus en werd vorige week de 2e P20 lite afgeleverd. Wederom een blauwe want die is zó mooi!

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Vlotte prestaties
  • Goede accuduur
  • Snelladen
  • Voelt High-end aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon ligt lekker in de hand en een grote accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi formaat telefoon met veel mogelijk hedden en prima beeld weergaven. Maakt scherpe en mooie foto's met makkelijke bediening. Goode muziek kwaliteit.
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tijs 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt fijn in de hand en maakt in deze prijsklasse bizarre foto's. Heeft vooralsnog een goede accu duur. Ik gebruik hem niet heel intensief maar als extra toestel voor werk de batterij gaat gemakkelijk 3 dagen mee.

Pluspunten

  • Batterij
  • Camera
  • Dual Sim

Minpunten

  • Ietwat groot
  • Veel vooraf ingestelde apps
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelique 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik geen BKR registraties wil moest ik kiezen voor een goedkoper toestel en kwam ik op de Huawei p20 Lite en wat ben ik er blij mee! Ik vind hem werkelijk niet onderdoen aan mijn eerdere telefoons van Samsung ( oa, de 6Edge) Ik doe veel langer met de batterij, zowat een hele dag terwijl ik voorheen al halverwege de dag moest bijladen. Een fijn ruim helder scherm, Ideaal is de vingerherkenner aan de achterkant en gezichtsherkenning. Mijn telefoon schiet direct open. iets dat voorheen ook niet gebeurde. Echt Super tevreden mee! Hij is snel en lekker groot en overzichtelijk.

Pluspunten

  • groot scherm
  • snel

Minpunten

  • minder scherpe foto's
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joury 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede telefoon met mooi beeld en camera is enorm goed en helder en is snel echt een aanrader en makkelijk

Pluspunten

  • Camera perfect
  • Laad snel op
  • Goed beeld
  • Makkelijk en goedkoop
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Julia 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moderne telefoon voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb vorige maand mijn Huawei p20 lite gekocht en hier zeer tevreden over. Mooie telefoon die niet onder doet tegen de grote merken zoals Samsung en iPhone, maar in de portemonnee zeker wel verschil maakt. De layout ziet er goed uit en er zitten veel extra's bij, zoals bv bij de camera.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Batterij gaat lang mee
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • Met grote programma's af en toe wat trager
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Saira 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon heeft een groot scherm, goede accu en goede camera, eerst had ik de p9 lite maar deze is mooier en beter.

Pluspunten

  • Camera
  • Afwerking
  • Veel telefoon voor weinig geld

Minpunten

  • De achterkant beschadigd snel
  • De vingerafdruk scan zit aan de achteoprkant
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

wilco 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

huawei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zocht een tel abonnement die niet zo duur is maar kwaliteit goed is. deze telefoon is dat zonder twijfel

Pluspunten

  • accu duur
  • schermgrote
  • geheugen
  • snelheid opladen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janj 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot en helder scherm en sterke accu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi toestel handig in gebruik maakt mooie foto's en een sterke accu handig met vingerprint en gezicht herkening voor ontgrendelen.
Zeer tevreden

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goede accu
  • Goede camera

Minpunten

  • Achterkant is van glas
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb nu een paar weken de Huawei p 20 lite en ik vind het een fijne telefoon. Alles werkt naar behoren, daarnaast is die snel en efficiënt. Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • Relatief goedkoop
  • Camera

Minpunten

  • Simkaart ingang ingewikkelde opening
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G. 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product als een cadeau gekregen, en ik ben erg blij mee. De accu duurt lang dat is erg belangrijk voor mij. De camera is ook geweldig.

Pluspunten

  • Prachtige foto
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul215821 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm in een klein formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Geen always on display, wat heel jammer is. Omdat de randen zo smal zijn, heb je een groot scherm in een relatief compacte telefoon. Goede specificaties voor de prijs.

Pluspunten

  • groot scherm in compact formaat

Minpunten

  • geen always on display (tijd)
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sa uit Middelburg 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige foto's en overige mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het toestel voldoet prima en kan zich meten met vergelijkbare toestel van conculega Apple. Gebruik vriendelijk en primacamera aan voorzijde en twee lenzen aan achterzijde die zorgen voor mooie foto's met diepte. Accuduur is prima gaat minimaal een dag mee bij normaal gebruik. Apps en synchronisatie werken gemakkelijk en snel

Pluspunten

  • Camera
  • Gebruiksvriendelijke
  • Vingerscaner aan achterzijde

Minpunten

  • Nog niets tegengekomen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel mooi groot en duidelijk scherm, gebruiks vriendelijk met Android. De accu tijd gaat ook lang mee zo'n 2 dagen bij normaal gebruik.

Pluspunten

  • Scherm
  • Android
  • Gebruiksvriendelijk
  • Intern geheugen
  • Uitstraling

Minpunten

  • De korte oplaadkabel
  • De oplaadkabel is andere aansluiting dan vroeger
Geschreven voor: Huawei P20 Lite 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews