Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G - Reviews

Bekijk 8 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joycebin 02-11-2021

Prima telefoon, wel wat groot

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Fijne telefoon, maar lastig te ontgrendelen dmv vingerafdruk die aan de zijkant zit. Hij is wat aan de grote kant maar voor deze prijs goed te doen!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 03-12-2021

Werkt nagenoeg perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
De fingerafdruk scanner wil niet altijd goed werken maar dit kan verholpen worden door diverse andere veiligheids opties zoals je persoonlijke patroon of zelfs een gezichtsscanner.
Verder is het een uitstekende telefoon, echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wilma41 02-12-2021

Goede aankoop

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Een duidelijke telefoon, waarin veel nieuwe toevoegingen zijn gevoegd en waarmee mooie foto's kunnen worden gemaakt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-12-2021

Super goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
De Samsung galaxy a22 5g is zo goed.
Ik vind dat iedereen hem kopen moet.
Alles is goed aan deze telefoon.
Dus mensen, koop hem gewoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Heni 02-12-2021

uitgebreide functies

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Horloge heeft zeer uitgebreide functies en multifunctioneel. Ook de uitstraling en display-functies zijn divers en verrassend.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rene C 30-11-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Erg fijne telefoon met een fantastische prijs kwaliteits verhouding een echte aanrader.
Gebruik deze telefoon als vervanger van mijn Note9 qua snelheid is er geen verschil.
Keep up the good work Samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bertus5616 29-11-2021

Lekker simpel in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Ik kan dit toestel aanraden aan alle digabeten onder ons. Geen fratsen functioneel in gebruik. 1 klein minpuntje is wel zwaarder als de gemiddelde mobiele telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Maydayzz 28-11-2021

Één fijne telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met deze telefoon
Mooie foto's en groot scherm
Ook films van Netflix en videoland komen goed uit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

John2693 28-11-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Nadat mijn telefoon is gerepareerd, functioneert deze weer zoals het hoort. Kan alle functies weer gebruiken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-11-2021

Goede batterij8

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Ik vind het een top telefoon, ik heb deze telefoon gekregen van een vriend van mijn vader die nu helaas dood is gegaan. De telefoon heeft een goede batterijduur, ik er soms 2 dagen mee zonder opgeladen. Het enige minpunt van de telefoon is dat ie groot is. Ik kan daardoor de telefoon niet in mijn broekzak stoppen, maar daarvoor stop ik de telefoon gewoon in mijn jaszak. De telefoon is goed ik vind het een echte aanrader voor deze prijs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Maleen 27-11-2021

Geweldig telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Fijne telefoon mooi beeld goede camera makelijk apps instaleren heel fijn om te gebruiken ben er hel blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Als1 26-11-2021

Keigoed apparaatje

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Is duidelijk in gebruik en mooie opmaak.De aanschaf prijs is een prijsje voor deze mooie telefoon .bedankt
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Dromenman 25-11-2021

Uitstekend beeld format

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Als je de AS4 bent gewend. Is dit even aanpassen.
De Galaxy is groter en zwaarder, maar kan zoveel meer. Standaard meer geheugen betere camera betere assistentie als je met spps aan het klooien bent.
Veel langer batterijlevensduur.. zomaar 3 als 4 dagen, bij bellen en SMS' en.
En in mijn ogen redelijk geprijsd
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nelus01 24-11-2021

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze telefoon. Goeie camera voor mij de ideale telefoon. Zal deze telefoon voor iedereen aanbevelen goede prijs kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-11-2021

Niets op aan te merken

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Doet alles wat het moet doen. Ik kan er wel van alles bij schrijven maar dat schiet voor allebei niet op .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Han S 23-11-2021

Compleet voor een vriendelijke prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Prettig in gebruik en geweldig om ook al 5G te kunnen gebruiken. Zeer eenvoudig de gegevens van het oude toestel over te zetten naar de Galaxy A22. Geeft ruime mogelijkheden voor een efficient gebruik van een smartphone. Goede kwaliteit van beeld en foto en gemakkelijk op persoonlijke wensen te programmeren.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jack2020 22-11-2021

Goed voor het doel waarvoor hij is gebouwd

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Goed voor het doel waarvoor hij is gebouwd. Foto's zijn haarscherp snelle processor voor zijn prijs, mooie layout.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

CollinS 22-11-2021

Geweldig product

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Het is een erg goed product. Lekker snel en loopt nooit vast. Je kunt zelf verschillende apps tegelijk gebruiken. De telefoon is alleen erg groot maar zelf vind ik het wel handig.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

AdPassie 21-11-2021

Handelbaar.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik vind het overzichtelijk, goed bedienbaar, en geen drukknop op het scherm, vind ik goed.

Minder goed vind ik, dat ik de telefoon op nieuw moet aandrukken. Iets onhandelbaarder dan de A3 model, maar het is te doen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rudy59 20-11-2021

Het voldoet aan de verwachtingen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A22 5G 64 GB / grijs / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nog geen week maar voldoet aan al mijn verwachtingen, helder en duidelijk schermen makkelijk te bedienen, ben er erg blij mee evenals de A32 5G die ik ook heb.Ik heb wel eens een ander merk geprobeerd maar de Samsung is en blijft het voor mij.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews