Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G - Reviews

Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petral1978 14-05-2021

Super goed en snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over dit toestel. Erg mooi helder beeld en snel. Hij maakt mooie foto's en ik ben heel erg tevreden over de lange batterij duur. Verder een mooi model/design. Precies waar ik op had gehoopt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

HILLIE62 13-05-2021

Geweldige mobiel met top accu

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
De Samsung S20 FE is meer telefoon, dan mijn S8. Alles op een hoger niveau. Sneller, meer aanpasbaar aan je persoonlijkw omstandigheden.
De bixby heel prettig om mee te werken en in te stellen. En natuurlijk ook google assistent.
En heel fijn een zwaardere accu. En wat deze Samsung S20 FE, ook bezit is een besparingsprogramma.
Dit om langer te genieten van je accu, zonder dagelijks op te laden. Met een beetje geluk kun je er bijna 3 dagen meedoen.
Ook de camera, met zijn vele mogelijkheden, zelf bij donker weer goede resultaten te behalen.
De telefoon ligt prettig in de hand en is prettig te bedienen.
Kortom, een mobiel met een scherpe prijsstelling, bied veel opties voor de veeleisende mobiele beller en smartfreak
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 13-05-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Wat een prima telefoon, echt heel gemakkelijk alles geïnstalleerd en hij is heel gebruiksvriendelijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Botje1972 13-05-2021

Gewoon weer een prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Gewoon weer een prima Samsung product die doet wat het moet doen. Al heel lang geleden overtuigd geraakt van Samsung omdat het degelijke goeie producten zijn die me nooit teleurstellen.
SAMSUNG IS THE BEST YOU CAN GET
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Petje 13-05-2021

Precies wat je van een telefoon verwacht

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Weer een goede telefoon van samsung. Kwaliteit, design en gebruiksgemak zijn enorm verbeterd ten opzichte van mijn voorafgaande telefoon. Het toestel reageert snel en werkt intuïtief. Tot dusver heb ik geen negatieve punten kunnen vinden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

ManuelaAU 13-05-2021

Fijn toestel, mooie look

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb de Samsung Galaxy S20 FE 5G nu een aantal dagen en ben er erg blij mee. Toestel ligt fijn in de hand en werkt ontzettend goed. Mooi helder beeldscherm, en ook de camera wat voor mij belangrijk is doet het erf goed. Kortom, ontzettend fijn toestel met een leuke kleur.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-05-2021

Super horloge

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Heel veel zinvolle functies, zowel sport, fitness, gezondheid, communicatie, in samenwerking met mobiele telefoon app. Eenvoudige bediening en werkt zonder problemen. Aanrader.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mloeffen 12-05-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Het is een geweldige telefoon die hele mooie foto's maakt. Het opladen gaat erg snel en ik heb er nu al veel plezier mee. Hiermee kan ik weer een paar maanden vooruit. Het is ook fijn dat de telefoon snel op kan laden. Batterij gaat bij veel gebruik een goede dag mee. Dual Sim ook fijn en ruimte voor een micro SD kaart.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

nspiering 11-05-2021

Samsungtastic

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Onlangs mijn S10plus verloren, snel naar de winkel gerend voor weer een Samsung, dit keer de S20 FE met 5G. Binnen 1 uur was ik weer helemaal up and running. Samsungtastic.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bocandy 11-05-2021

Goed toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Mooie kleur, goede camera.
Groter dan ik verwacht had maar dat vind ik fijn ( heb nu de s9 en de s20 is net wat groter)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-05-2021

Dit is een flagship in schaapskleren...

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon welke niet onder doet voor de S20 of de S21. Het grote scherm van galaxy plus met vergelijkbare stats van de flagships! Prachtig mooi design, degelijk en enorm snel en 120ghz.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-05-2021

Mooie telefoon met geweldige opties

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben er heel tevreden mee. Zeker ook de vingerafdruk om in te loggen. Verder voldoet hij aan al mijn wensen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-05-2021

Fantastische telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
De Samsung Galaxy S20 FE heeft mijn en mijn vriendins verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het is een heerlijk toestel om mee te werken en naar onze mening, duidelijk beter dan onze S9. De accuduur was bij Samsung’s altijd voldoende, maar niet perfect. Bij de Galaxy S20 FE is dat juist wel het geval. De camera levert mooie plaatjes af, de geluidskwaliteit is goed en je hebt een duidelijk en goed updatebeleid vanuit Samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-05-2021

Wat een fantastisch toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Wat is dit toestel fantastisch. Helder scherm, erg snel, lange batterijduur, mooie grote, het scrollen gaat heel smooth. Door samsung switch staat alles in een mum van tijd op je nieuwe telefoon. Ik kom van de S10 af, en dit is zo'n upgrade! Fantastisch. Echt een aanrader. Vooral dat er een sd-kaartje in kan, vind ik een pré.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Geraldina1978 09-05-2021

Super mooi beeld, mooie kleuren

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Het overzetten van mijn bestanden ging razend snel. Het geluid van de telefoon is erg goed. Start alle apps snel op en is makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ruurdc 09-05-2021

super telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
een mooie telefoon voor een goede prijs! de prestaties van de telefoon zijn zeer goed en hij zier nog eens mooi uit, echt een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Peter2911 08-05-2021

Mooi helder beeldscherm, prima camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke telefoon, maakt mooie foto’s en video’s. Formaat is prima, goed leesbaar en ook weer niet te groot. Helder scherm, goed instelbaar qua licht/donker en lettertype formaat
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jeroen vdh 07-05-2021

Grote vooruitgang

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Na de S9 en de S10 nu gekozen voor de S20FE.
Werkt heel fijn en is zeker wel een verbetering ten opzichte van de oudere modellen.
De camera is super scherp en heeft veel mogelijkheden.
Het switchen tussen apps werkt vlekkeloos zelfs als er nog een hoop in de achtergrond mee draait.

Design is prima en net groot genoeg en is qua bediening dus goed te doen, ook met iets kleinere handen.

Kortom niet te duur, goede prestaties en prima grootte
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-05-2021

Steak desing

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Samsung is voor mij gewoon het beste wat er is en heb altijd de S serie gehad en nooit een probleem mee gehad vandaar wederom mij keuze voor de S20 FE
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Suvb 06-05-2021

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S20 FE 5G 256 GB / cloud lavender / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben aangenaam verrast door de Samsung s20! Zeer gebruiksvriendelijk, gegevens over zetten ging makkelijk. Duidelijk, helder beeldscherm. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews