Huawei P20 128 GB / zwart - Reviews

Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 665 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 128 GB / zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandro Schouten 26-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Alles doet wat het beloofd en meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer mooie telefoon voor de gemiddelde gebruiker of voor elke hobby fotograaf zonder grote cameras heel gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Goede cameras
  • Snelle fingerprint scanner
  • Redelijk snel
  • Super charge

Minpunten

  • Niet waterdicht
  • Minder mooie notch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zeeuwwind 27-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei P20 lite 2018

Algemene score

1,0
Koop geen Huawei als je bij Ziggo of Delta bent. Instellen van de Wifispots is onmogelijk, omdat er een domeinnaam moet worden ingevuld. Zojuist in de Delta telefoonwinkel geweest. Zij geven aan dat dit probleem alleen bij Huawei het geval is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Lennard Nijstad 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een goede telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een product waarvan je kan genieten. Bijna een jaar geleden uitgekomen en compleet up-to-date. Fijn besturingssysteem (android) en een formidabele camera! Geleverd met hoesje en screenprotector. Geen headphone jack, wat jammer is, maar geen echt probleem, aangezien er oortjes bijgeleverd worden met een usb-C aansluiting. Supercharger erg goed, opgeladen in ongeveer een uur. Absoluut aan te bevelen!

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Groot scherm
  • Goede bijgeleverde producten
  • Goedkoop in vergelijking met andere merken

Minpunten

  • Geen headphone jack

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans 08-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel nu bijna vijf maanden en heb nog geen min punten kunnen ontdekken.
Oké , de achterkant is ook van glas, maar met een goed hoesje los je dit probleem op.
Goed geluid, maakt goede foto’s die ook op A4 tevprinten zijn.
Laadt ook snel op. Kortom....En heel tevreden gebruiker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Accuduur valt iets regen.

Algemene score

9,0
Groot scherm maar geen grotere afmetingen. Groot geheugen. Goede camera. Duidelijke scherpe foto's ja.

Pluspunten

  • Grootscherm
  • Camera
  • Geheugen

Minpunten

  • Accuduur minder dan 24 uur
  • Groot scherm vaak fout door aanraking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meryam Achak 11-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Batterij gaat lang mee.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds juni in het bezit van mijn Huawei p20. Nog steeds heel tevreden mee geluid is super batterij gaat geweldig lang mee! Heel makkelijk te gebruiken. Sinds kort ook de Huawei airbuds erbij gekregen. Verbinding is daar iets minder van qua bellen. Google zoeken met 1 tik op de linker oortje en alles gaat op automatisch piloot ideaal tijdens het rijden!

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Er werkt maar 1 luidspreker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton 05-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kras gevoelig scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfecte smartphone, dit is mijn derde Huawei, eerst de P7 daarna de P9 en nu de P20. Vergeleken met de hele goede P9 is de P20 wel krasgevoeliger op het scherm, bij de P9 was na 2 jaar geen krasje te zien! Bij de P20 na een paar dagen al. Gemiste kans om hetzelfde materiaal hiervoor te gebruiken.

Pluspunten

  • Lange accuduur.
  • Snelle smartphone
  • Schitterende foto's

Minpunten

  • Scherm krasgevoeliger
  • Geluid is ok maar wel zachtjes op vol volume

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

MetalMike 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toptoestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met recht het vlaggenschip van Huawei. Net onder het broertje de Pro maar meer scherm voor minder geld. Dat was voor mij dan ook de reden om voor dit model te kiezen. De belofte dat 58% van je batterij na een half uur laden gevuld is, wordt waargemaakt. Met een volle batterij doe ik ook bijna 2,5 dag. Het toestel ligt lekker in de hand, slank, smal met afgeronde zijkanten. Er zit een snelle, krachtige processor in waardoor het toestel razendsnel is. Over de camera raak ik maar niet uitgepraat... Wat een prachtfoto's. Ook video ziet er strak uit. De camera beschikt over allerlei nuttige foefjes maar zelf hobbyen met de pro-stand gaat ook moeiteloos. Op cameragebied legt Apple het zwaar af tegen Huawei. Het geluid is ook heel prettig via de speakers en met de bijgeleverde dopjes in Dolby Atmos hemels. Fantastisch toestel!!!

Pluspunten

  • Groot helder scherm
  • Supercamera met veel opties waaronder AI
  • Perfect geluid... In ear zelfs Dolby Atmos
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snelle processor en snel oplaadbaar

Minpunten

  • So far so good

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patoex 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toptoestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na mijn Samsung galaxy s7 bijna 2 jaar gehad te hebben ging hij stuk had nog 3 dagen garantie, maar wat er aan kapot was viel niet onder de dekking van de garantie, wat valt er wel onder? Maar nu heb ik dus de huawei p20 en dit is echt een geweldig toestel beduidend sneller dan de S7 en. mooier dan Samsung en vooral goedkoper in aanschaf.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Mieke 10-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heeft heel veel, voor relatief weinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel nu 2 weken en ben nog steeds verbaasd over de kwaliteit en de snelheid. Snel, handig, met een geweldige camera, waarmee je haarscherpe foto's maakt. Leuk is de gezichtsscan functie, dat werkt uitstekend en is een goede beveiliging. Ook is het fijn dat je niet alleen 64 GB geheugen hebt, maar dat ook nog eenvoudig en goedkoop kunt uitbreiden met een simpel geheugenkaartje. Ik heb zelf een doorzichtig hoesje om de inderdaad gevoelige achterkant te beschermen en ook een doorzichtig beschermplaatje voorop. Maar daardoor zie je de telefoon goed en hij is zo mooi dat hij zeker gezien mag worden met het scherm dat helemaal doorloopt. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • gezichtsscan beveiliging
  • camera
  • 64 GB en uitbreiding mogelijk

Minpunten

  • gebruik een hoesje ! gevaar voor breuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harald 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Leuke telefoon voor niet al te veel geld goed geluid mooie pasvorm en fijn ingebruik het enigste nadeeltje is dat de camera best wel een stukje uitsteekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry van Meeteren 04-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Huawei P20

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik bezit de Huawei P20 nu alweer 7 maanden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik een goede keuze heb gemaakt. Hij is makkelijk in gebruik en maak mooie foto's. Het geluid is prima en de batterij gaat bij normaal gebruik lang mee. Ook de verbinding met 4g en WiFi pakt hij gelijk op. Ook is het fijn dat je regelmatig een belangrijke update krijgt van Huawei. Dus voor mijn eens een Huawei altijd een Huawei. Deze telefoon is ook zeer geschikt voor mensen met een beperking met diverse mogelijkheden. Wat mij betreft een echte aanrader en zeker geen miskoop.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Lange duur batterij
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Zeer geschikt voor mensen met beperking

Minpunten

  • Heb ik nog steeds niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel O 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Huawei p20 Lite is beter dan verwacht, met een uitstekende camera, goede batterij en krachtige processor is dit toestel een fantastische aankoop. Het interne geheugen van 64gb is meer dan voldoende en voor de liefhebber is uitbreiding tot 256GB ideaal.

Pluspunten

  • Uitbreiding SD kaart mogelijk
  • Goede Batterij
  • Snel opladen
  • Goede camera
  • Groot display

Minpunten

  • Geen home button
  • Usb C oplaadpoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans de bel 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Accu val tegen

Algemene score

7,0
Ik vind het een geweldige telefoon maar vind toch dat de accu nog redelijk vlug leeg is als je op met je telefoon bezig bent

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob J. van Zelm 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bij Hollands Nieuwe is de Huawei P20 lite nog veel goedkoper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aangezien mijn iPhone 7 gevallen was en niet meer werkte, bij HN een nieuwe telefoon gekocht bij mijn Sim kaart abonnement die net omgezet moest worden. Telefoon kost nu €8 per maand ( 24 mnd ) en we krijgen er zelfs een gratis weegschaal bij. De telefoon is super goed. Doet alles beter als de iPhone en zijn er super blij mee. Mooi scherm met kleuren en heel gebruiken vriendelijk. Alleen jammer dat er geen koppeling is met de sec Apple features.

Pluspunten

  • mooi scherm en kleuren
  • super camera
  • Goed met 1 hand te gebruiken

Minpunten

  • kan niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goed toestel met fantastische accu en camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toestel is makkelijk te bedienen, duidelijke instructie, huawei heeft goede service, prettig geprijsd, erg goede camera, snelle accuoplader

Pluspunten

  • Camera, accu, bediening, prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De jong 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon met mega goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een ontzettend fijne telefoon.
Ligt goed in de hand en makkelijk in gebruik. De accu is echt top! Kan makkelijk tot 2 dagen zonder opladen bij intensief gebruik.
Ook de camera maakt ontzettend mooie en scherpe foto's!

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Hand ligging
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deb 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Huawei p20

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product nu een week en ben er erg blij mee, het is een groot duidelijk scherm en maakt prachtige foto's! Het menu werkt erg makkelijker dus heb je snel door. Tot nu toe meer dan blij met deze telefoon!

Pluspunten

  • Goeie camera
  • Ruim opslag van 128 gb
  • 2 dagen met de batterij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 24-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en snelle besturing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon nu 2 weken en ik denk dat dit toch wel de beste telefoon is tot nu toe. De telefoon reageert erg snel en heeft een erg gebruiksvriendelijke interface.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Snelle besturing
  • Groot scherm
  • Veel geheugen
  • Wordt geleverd met een siliconen hoesje

Minpunten

  • De touch knop kan net een beetje te gevoelig zijn
  • Je kan niet opladen en oortjes tegelijk gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 24-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de P20 nu 5 maanden en voldoet prima. Snel internet, mooie foto's. Gewoon een heel fijn toestel, gemakkelijke bediening. Ik raad iedereen dit toestel aan.

Pluspunten

  • Snel, en goede accuduur
  • Mooi groot scherm

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews