De Fitbit Charge 3 nu anderhalve week in bezit.
Ik heb het geluk dat ik als tester geselecteerd was om de Fitbit uit te mogen testen.
Was altijd wel benieuwd naar een soortgelijk product maar er nooit toe gekomen om een keuze te kunnen maken tussen al het aanbod.
Het eerste wat mij opviel toen ik het uitpakte, was dat het een erg mooi design heeft en eigenlijk op een modern horloge lijkt. Ik heb de Blue Grey/Rose Gold Aluminium uitvoering welke helemaal mijn smaak is. Hij past prima om mijn pols, in de verpakking zit ook nog een extra bandje om hem passend voor een dikkere pols te maken. Tevens zit er een laadsnoer bij met een soort knijper die je om de Fitbit kunt klemmen om hem op te laden.
Ik heb hem nog maar 1x hoeven op te laden terwijl ik hem dag en nacht om heb.
Voor het registreren van je activiteiten is hij erg handig en tevens voor het registreren van je slaappatroon. Voor sommigen zal het overbodig zijn om je slaappatroon later te kunnen bekijken, maar ik vind het wel erg interessant.
Mijn hartslag meet hij perfect terwijl de sensoren van de cardio-apparaten in de sportschool moeite hebben om mijn hartslag te meten.
Vind het ook erg fijn dat hij waterdicht is zodat je hem ook met zwemmen om kunt houden.
Je kunt je voeding ook toevoegen in de fitbit app maar daar ben ik nog niet zo mee bezig en vind ik ook best een dingetje om te doen.
Maar gelukkig mag ik hem nog langer testen en zal dit ook zeker gaan toepassen.
Al met al ben ik tot zover erg tevreden met deze Fitbit
Pluspunten
- design
- pasvorm
- je hoeft hem niet snel op te laden