Tefal CY505E All-in-One CY505E Slowcooker, multicooker en snelkookpan - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal CY505E All-in-One CY505E Slowcooker, multicooker en snelkookpan op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A*******@g******** 10-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great option for a electric cooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
The Tefal CY505E All-in-One CY505E Slow cooker, multicooker and pressure cooker is a great budget friendly option, if anyone needs an electric pressure cooker for rice, vegetable or other edibles. We used it for rice, and it came out great. the rice were perfectly cooked, with the right moisture levels and the vegetables were cooked and boiled to perfection. This electric cooker is a must have, as its affordable, and worth the money, with all its features.

Pluspunten

  • Many different modes
  • Easy to travel with
  • Great cooking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 28-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Erg mooi en handig door de vele functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie multicooker. Veel functies, een duidelijk menu om het apparaat te besturen en er zit ook een heel handig receptenboekje bij met de menu-opties, waarin kooktijden voor rijst, groenten etc staan. Erg handig, aangezien dit mijn eerste multi cooker is. Ook zitten er handige accessoires bij om te stomen, een lepel voor de rijst en een maatbekertje. Ik kan niet wachten om binnenkort heerlijke soepen, stoofgerechten en curry's op tafel te zetten.

Pluspunten

  • Alles in één, dus geen aanrecht vol apparaten
  • Mooie RVS kleur
  • Binnenpan kan in de vaatwasser
  • Ideaal voor meal-prep

Minpunten

  • Geen twee functies gelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Martijn 25-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product. In het begin sceptisch of het inderdaad zo makkelijk zou gaan en de kwaliteit van het eindproduct goed zou zijn.
Niets is minder waar, het werkt super.
Had ik jaren eerder moeten kopen.
Aanschafprijs vond ik schappelijk en zeker waard.
Handleiding is wat summier en onduidelijk, maar met wat speurwerk online kom je een hoop verder.
Al verschillende standen en mogelijkheden geprobeerd en voldoet allemaal naar verwachting.

Pluspunten

  • Werkt zoals het moet doen
  • Uitgebreide functies
  • Mooi formaat

Minpunten

  • Handleiding kan wat beter

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jolanda 16-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Multicooker nu een maand in huis en al veel mee aan het uitproberen geweest, want dat is gewoon wat je het beste kan doen na aanschaf.
De handleiding die erbij zit is minimaal en beantwoord zeker niet al je vragen, daarom me aangemeld bij een Facebook pagina met andere gebruikers van de pan, echt zeer aan te raden.
Stoofvlees in 40 minuten heerlijk gaar, had het nooit verwacht, maar kan dus echt.
Gisteren een complete runderstoofpot erin bereid, zo'n verspakket van de supermarkt, echt heerlijk en zo makkelijk, geen omkijken na als het eenmaal in de pan zit.
Ik heb wel een schriftje erbij gepakt waar ik alle wat ik bereid heb in schrijf, zo hoef ik niet steeds opnieuw na te denken hoelang ik iets erin doe en met welke instellingen, want dat vind ik elke x nog wel een gepuzzel.
Maar verder megablij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Snel heerlijk stoofvlees
  • Geen omkijken als voedsel eenmaal in de pan zit

Minpunten

  • Zeer slechte gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Timurs 14-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Very good multicooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Great multicooker. I have been using it for some time now and I am delighted with how well it cooks. I especially like the delayed start option, so you don't have to spend time cooking in the morning and have more time to sleep)

Pluspunten

  • Many programmes
  • Easy to make food
  • Has a big capacity

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A*************@g******** 12-01-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastische pot is dit.
Een woord geweldig.
Makkelijk in gebruik.
Heb er rendag en hachee en pasta bolonaise in gemaakt.
Het rundvlees is echt gaar in 30 minuten geweldig

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Doet echt wat het moet doen
  • Heb alleen nog de hogedruk uit geprobeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 09-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfekte pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een perfekte pan voor mij je hebt niet veel tijd nodig en toch heerlijk eten
Mijn aankoop is perfekt
Cashback nummer 3467421

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 28-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima prooduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het slechts een paar dagen, dus kan nog niet heel veel zeggen.
1e indruk: Past door vormgeving en kleuren in elke keuken.
Het heeft een goed leesbaar en helder display en een ruime pan.
Maakt weinig geluid.
Er is nog wat onduidelijkheid over de meegeleverde accessoires en de handleiding en het kookboekje zijn ook niet echt geweldig. Jammer dat de tekst op de bedieningstoetsen alleen in het Engels zijn.

Pluspunten

  • Helder display
  • Mooie vormgeving
  • Ruime pan
  • Wasmachine bestendige pan

Minpunten

  • handleiding en kookboekje
  • Bedieningstoetsen in het Engels

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ali.G 27-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tefal Bast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik al 20 jaar Tefal keukenapparatuur
Tefal multicooker is van zeer goede kwaliteit.Goede kwaliteit en redelijke prijs

Pluspunten

  • goede prijs
  • Hoge kwaliteit
  • Goed koken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

a**********@h********** 30-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ik hou van mijn Tefal multicooker. (gesponsord)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben dol op mijn Tefal multicooker! Het is zo veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een breed scala aan kookprogramma's waarmee het gemakkelijk is om een verscheidenheid aan gerechten te bereiden. Bovendien is het vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. (gesponsord)

Reageer

Joy 09-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zoek hulp bij gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze nu bijna een jaar. De gebruiksaanwijzing kun je net zo goed weggooien, wat is die slecht zeg! De machine is echter geweldig, maar echt een ding om onder de knie te krijgen. Ik ben lid geworden van een fb groep voor deze machine en daar werd ik echt wijzer van. Nu hebben we ivm verbouwing geen keuken en kook ik dus nu dagelijks met deze aio. Soep, pasta, risotto, bami, nasi, stampot, stoofvlees, goulash, rijst het kan allemaal in deze pan met de juiste uitleg hulp. De gebruiksaanwijzing krijgt van mij echter een dikke vette 1, het apparaat een 8, maar zoek mensen die hem ook hebben en gebruiken om je te helpen, anders is het soms echt abracadabra

Pluspunten

  • Kan veel
  • Snel eten op tafel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Als je hem snapt super easy

Minpunten

  • Handleiding is slecht

Review criteria:

Voldoende
Goed
meijerb 29-12-2022

Beste Joy, ik heb er net een gekocht dus zou graag gebruik maken van jou expertise, zou je recepten of links naar recepten en wat meer uitleg met mij willen delen?

BvD
Bert Meijer

Reageer

k*********@u********* 10-01-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
De kwaliteit van de Multicooker is zeer goed en zal best alles kunnen, als er maar een goede gebruiksaanwijzing bij werd geleverd. De geleverde gebruiksaanwijzing is naar onze mening niet wat deze Multicooker verdient. Van deze gebruiksaanwijzing zullen veel mensen geen goede eerste indruk van de Multicooker krijgen en al gauw spijt krijgen van de aankoop. Dit alleen omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor de bereiding van voedsel. Ook zou er een uitleg filmpje vanuit Tefal bij kunnen op site van deze fabrikant.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Groot
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksgemak
  • Binnenpan niet met handgreep
  • Slechte handleiding

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Ben Huisman 26-09-2022

Kijk even op deze groep op Facebook:
https://www.facebook.com/groups/926525170750729/

Reageer

alexis1982 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De naam van de pan zegt het al!

Algemene score

9,0
De pan heeft heel veel mogelijkheden van bakken tot braden, stomen, langzaam sudderen en snel onder hoge druk koken. Iedereen zou een kok kunnen zijn, verdiep je even in de instellingen en gebruik de voorgeprogrammeerde programma's en mis kan het bijna niet meer gaan en zet je iets overheerlijks op tafel. De pan heeft een grote inhoud, is degelijk en eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • degelijk, kwalitatief
  • grote inhoud

Minpunten

  • wel even verdiepen in de instellingsmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Taat 08-12-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de pan nu enkele weken thuis staan en het gebruik is nog wisselend. Dit komt deels doordat je je er best wel even in moet verdiepen en ik er iets te makkelijk over dacht met een peuter en newborn in huis van dat doe ik wel eventjes. De knoppen op de pan zijn in het Engels en heeft even nodig om te blijven hangen wat waarvoor dient. Het receptenboek is oké. Veel varkensvlees en gerechten die ik niet zomaar door de weeks eet. Voor mijn gevoel ook meer op andere landen gericht dan Nederland. Terwijl Hollandse kost ook prima in de pan gemaakt kan worden. Op Facebook zijn verschillende groepen die je goed op weg kunnen helpen hiermee.
Toch is het een prachtig product waar je ontzettend veel in klaar kunt maken. Goede pre met andere cookers is dat je hier wel even in aan kunt braden, groenten in kunt stomen en rijst klaar kunt maken.
Het vervangt dus ook menig apparaten in je keukenkast.
Tevens gelijk een nadeel, door de knop op de bovenkant past hij niet in je keukenkast en heb je dus weer een apparaat op je aanrecht staan
Ik heb ondertussen al heerlijke Chinese tomatensoep gemaakt, pulled chicken en risotto. Alles in de pan tijd instellen en s avonds heerlijk aanschuiven wat wil je nog meer.
Niks is te gek en bij tijdgebrek rond je avondeten heb je dat op deze manier super opgelost. De inhoud van de pan is echt zeer ruim dus ook voor grote gezinnen kun je hier prima je gerechten in bereiden.

Pluspunten

  • Aanbraden in de pan
  • Weinig vocht nodig
  • Stomen van groenten

Minpunten

  • Heel lomp en groot
  • Geen doorkijk in de deksel

Reageer

Kimberly 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan, met uitleg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik mag deze pan uitproberen en toen de pan binnenkwam al gelijk zo dat is een groot ding, neemt aardig wat ruimte in. In het begin heel erg zoekende naar hoe goed te gebruiken maar als je na gaat denken dat het eigenlijk je kookpannen vervangt dan is het vrij makkelijk. De uitleg in het boekje is klein en kort maar alles staat er in wat je nodig hebt. Gelijk rendang gemaakt en die viel goed in de smaak. Ook de stoofpeertjes en pompoensoep was goed geslaagd.

Als ik dan een min puntje moet noemen is het de recepten die je er bij krijgt of online kan vinden, voor deze combinatie zijn er nog niet veel recepten bekend en ben ik erg zoekende naar recepten om te gebruiken. Fijne pan, even uitleg nodig dus

Pluspunten

  • accesoires
  • voorgeprogrammeerde programma's

Minpunten

  • kleine en korte uitleg

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jelistya 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

niet meer te missen in de keuken

Algemene score

8,0
Deze pan is zo multifunctioneel dat ik hem na twee weken maar een mooi plekje op het aanrecht heb gegeven want moest hem zo vaak pakken.
Makkelijk met de snelkookfunctie, slowcooken heerlijk. zelfs een cake gebakken gewoon omdat het allemaal kan.
Risotto gemaakt nog nooit zon heerlijk smeuïge risotto zelf gemaakt, rijstepap, heerlijke soep, stoofpeertjes het kan allemaal.
gebruiksaanwijzing erg summier dus vooral durven proberen en gewoon doen

Pluspunten

  • grote inhoud
  • multifunctioneel
  • mooi design
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • deksel opent naar zijkant
  • moet eerst druk/temp opbouwen voor prog begint

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cammy 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Algemene score

8,0
De slowcooker is onmisbaar in de keuken. Ik heb de slowcooker al enkele weken en ben zeer tevreden, nog steeds niet alle functies uitgeprobeerd. De slowcooker is groot, maar neemt niet veel ruimte in. Je kunt er grote porties in bereiden. De slowcooker is gebruiksvriendelijk. Ik heb heel veel soep gemaakt. Heel erg makkelijk, alle ingrediënten erin, even aanbakken en daarna water erbij. Verder geen omkijken meer naar.

Minpuntje is het opvangbakje, is te klein om het vocht op te vangen. Kan daardoor overlopen.
Deksel kan niet makkelijk af worden gehaald om schoon te maken.

Al met al tevreden met de slowcooker.

Pluspunten

  • grote pan
  • velen functies
  • gebruiksvriendelijk
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • klein vocht opvangbakje
  • deksel is niet makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R.Minnee 28-11-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product getest

Fantastisch koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We mochten deze cooker via insider testen. Wat een fantastische apparaat. De basis recepten die er bij geleverd waren zijn erg makkelijk te bereiden. Het bedienen is op zichzelf erg gemakkelijk. Het reinigen van de onderdelen is in een handomdraai gebeurt dus al met al gaan we hem met plezier gebruiken. Maar ook bevelen we hem aan bij onze vrienden en familie.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Lekbakje
  • Binnenpan grip

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mw Oomen 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veelzijdig product, maar dat maakt hem ook ingewikkeld

Algemene score

6,0
Enthousiast was ik begonnen aan dit experiment. Ik mocht de Tafel all-in-one slowcooker, multicooker en snelkookpan in één uittesten. Het apparaat is groot en fors van stuk. Het is echt een flinke grote pan. De pan heeft zoveel knopjes en mogelijkheden, dat ik door al deze mogelijkheden ook snel de weg kwijt was. Netjes alle ingrediënten klaargelegd en ik dacht een heerlijke stoofpot te maken. Het juiste programma aangeklikt, maar na 40 minuten gewacht te hebben, was het geen stoofpot, maar een soort vleessoep geworden. Ook het bijgevoegde receptenboekje oogt niet echt super modern. Eerder een receptenboek uit de kast van mijn oma. Foto's hebben een jaren-70 uitstraling. De gerechten welke vermeld staan in het boekje zijn behoorlijk Duits georiënteerd. Kortom, de vele mogelijkheden die het apparaat biedt zorgt ervoor dat je de simpelheid mist.

Pluspunten

  • Zeer veelzijdig
  • Functioneel design

Minpunten

  • Best ingewikkeld

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

eve1984 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veelzijdig apparaat om lekker te koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst in mijn leven een snelkookpan in huis en is een ontzettend fijne manier om te koken. Ook nog een nooit een maaltijd bereid met een slowcooker en dat was ook erg leuk om te doen en heel smaakvol. Het heeft iets kneuterigs om 's ochtends al je eten op te zetten, heel de dag van de heerlijke geur te kunnen genieten, en 's avonds is het klaar en zet je een heerlijke maaltijd op tafel. Het leren gebruiken van het apparaat neemt wel wat tijd in beslag.
De handleiding laat nog wel wat vragen achter. Het receptenboekje is ook handig, maar ik moet nog goed ontdekken hoe ik ook andere recepten kan maken, maar met beetje logisch nadenken kom je er wel.

Al met al een mooi apparaat en erg functioneel. Kost alleen tijd om hem goed te ontdekken wat hij allemaal kan. Maar koken is zo erg nog niet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lauw1986 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige multifunctionele pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In één woord geweldig: de Tefal All-in-One CY505E! Ik was nog niet bekend met dit soort type pannen, maar heb ondertussen ontdekt via social media dat er veel fans zijn. Ik heb de afgelopen maand heerlijke gerechten in de multifunctionele pan klaargemaakt en ben super enthousiast geworden. In het begin wist ik even niet waar ik moest beginnen, omdat de bijgeleverde handleiding niet heel duidelijk was. Maar gelukkig had ik wel iets aan het bijgeleverde receptenboekje. Hiermee kon ik de oefenen en kreeg ik een goed beeld van wat mogelijk is met de pan. Verder is het handig dat je er ook rijst mee kunt koken, hierdoor kan ik mijn rijstkoker de deur uit doen. De binnenpan wordt heet, maar is lastig uit de pan te halen. Niet heel handig als je een soep wilt pureren. Ik wil dit niet in de binnenpan zelf doen, omdat ik bang ben dat ik de pan teveel beschadig. Verder is het misschien handig om een zachte soeplepel bij te leveren naast de handige rijstschep. Tot slot zou het misschien handig zijn om een indicatie van opwarmingstijd per programma te vermelden in de handleiding.

Pluspunten

  • veelzijdige pan
  • geen omkijken naar tijdens koken

Minpunten

  • hete binnenpan lastig verwijderen
  • onduidelijke handleiding

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ella 21-11-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product getest

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik dit apparaat nu ongeveer een maand en màn wat ben ik er blij mee! Super veelzijdig! Op drukke dagen heb je snel een gezonde smaakvolle maaltijd op tafel. Binnen een uur een heerlijke stoofschotel, soep vol van smaak en de perfecte rijst! Maar ook een slowcooker functie. Na een lange werkdag zo het eten op tafel zetten :)
Komt hier niet meer van het aanrechtblad af.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Tijdbesparend

Minpunten

  • Groot apparaat
  • Sumiere handleiding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Josevv 20-11-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

Hoort op de aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij met dit apparaat. Nooit verwacht dat deze multicooker zo 'n fijn en goed apparaat zou zijn.
Ik gebruik hem dagelijks erg makkelijk en veilig in gebruik. Maakt verschil in tijd van het koken
Ik gebruik minder gas

Pluspunten

  • Snel en makkelijk
  • Veelzijdig
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Je moet er even aan wennen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karin 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne all in one kookpan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een veelzijdig keukenapparaat waarmee je veel heerlijke gerechten kunt maken. De pan is mooi maar ook groot dus je moet er wel een goede opbergruimte voor hebben. Zowel de snelkookpan als de slowcook functie getest en allebei tot volle tevredenheid. Het leren gebruiken van de pan vergt wat tijd door het te moeten uitproberen. Gebruiksaanwijzing had completer gemogen. Zo wordt de opwarmtijd nergens vermeld en deze kan best oplopen. Het condensbakje had ook groter en beter te bevestigen gemogen. Over het algemeen heel tevreden over deze pan.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Bakt niet aan

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing mag duidelijker
  • Opwarmtijd
  • Condensbakje klein en laat makkelijk los

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Manon Berends 20-11-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product getest

Een aanvulling voor in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze multicooker nu 4 weken in huis en ik ben echt verbaasd over de vele functies. Dit apparaat is echt een aanvulling in de keuken. Je kunt erin bakken, braden, sudderen, slowcooken, stoven, stomen en koken. Het wordt standaard geleverd met een rekje en mandje om bijvoorbeeld in te stomen en een rijstlepel van plastic om te kunnen roeren zonder dat je de binnenpan beschadigt. Deze lepel is handig qua materiaal, maar is wel een beetje aan de korte kant. De meegeleverde accessoires kunnen in de vaatwasser.

Ook wordt er een receptenboekje en een handleiding bij geleverd, zodat je vanaf het begin een beeld hebt van de mogelijkheden van de pan. Dit is handig, want ik vond de vele knopjes (en dus de vele mogelijkheden) best overweldigend. Op Pinterest staan een heleboel recepten met daarin de stappen die je moet nemen in een multicooker. Dat is handig, want het is wel echt anders dan gewoon koken.

In de handleiding staat een handig overzicht van de baktijden en temperaturen, die sla ik nog vaak na om even te checken hoe het ook alweer zat. Je kunt hier ook in vinden of je het deksel juist wel of niet op de pan moet doen en of je juist wel of niet het ventiel erop moet doen. Dit is namelijk verschillend bij bijvoorbeeld het koken onder druk of het aanbraden van producten.

De pan is gemakkelijk te reinigen. De binnenpan kan eruit en die was je dan met de hand uit. Met een vochtig doekje kun je de rest van de pan reinigen. De pan is wel groot en dus iets minder goed op te bergen dan andere keukenaccessoires. Ik vond dit geen probleem.

Het design van de pan is strak en mooi. Ik vind het wel jammer dat je bij de manualfunctie niet alles met de hand kunt instellen en dat er een restrictie op zit welke tijden en welke temperaturen je kunt instellen.

Al met al vind ik dit een aanrader! Ik heb al vele recepten geprobeerd (zoals een aardappelsoep, babi pangang, patatje stoofvlees, risotto en een hele kip) en ze kwamen er stuk voor stuk overheerlijk uit!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Handige accessoires bijgeleverd
  • De smaak van gerechten is heerlijk

Minpunten

  • Neemt veel opbergruimte in
  • Je kunt niet door het deksel heen kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews