Een kind kan de was doen met MediaMarkt

Een nieuwe wasmachine kopen is een klusje waar best wat tijd in kan gaan zitten. Je wil tenslotte de beste koop maken voor jouw gezinssituatie. Bij MediaMarkt vind je een zeer uitgebreid assortiment wasmachines én krijg je ook nog eens goed advies. Om de juiste wasmachine voor jouw situatie te vinden, is het handig om alvast op een rijtje te zetten welke eigenschappen belangrijk zijn voor jou. Denk bijvoorbeeld aan de capaciteit van de wasmachine, de duurzaamheid of hoe stil de wasmachine moet zijn. MediaMarkt helpt je op weg!


Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Bekijk hier het assortiment van MediaMarkt

Ontdek

Moderne wasmachines van vandaag de dag zijn uitgerust met allerlei handige snufjes en foefjes. Simpelweg een wasmachine kopen alleen op basis van de trommelinhoud, is er dus eigenlijk al niet meer bij. Voordat je een nieuwe wasmachine gaat kopen, is het handig om op een rijtje te hebben over welke eigenschappen je wasmachine moet beschikken. Het wasmachine assortiment van MediaMarkt heeft voor ieder wat wils.

Zo kies je de beste wasmachine

Voor het bepalen van welke wasmachine het beste bij jouw gezinssituatie past, kun je zelf een aantal stappen volgen om de beslissing makkelijker te maken:

Stap 1: Bepaal eerst welke prijs je wilt betalen voor een nieuwe wasmachine. Bij MediaMarkt zijn er wasmachines voor elk budget verkrijgbaar.

Stap 2: Denk na over welke capaciteit je wasmachine aan moet kunnen. Ben je met veel mensen thuis en heb je misschien kleine kinderen? Dan zal je een grotere hoeveelheid was per week draaien dan wanneer je bijvoorbeeld alleen woont. Op basis van je antwoord kun je alvast de trommelinhoud bepalen.

Stap 3: Bepaal de plaatsing van de wasmachine. Kun je deze bijvoorbeeld in een bijkeuken kwijt? Of staat de wasmachine dichter bij de woonkamer, bijvoorbeeld in de keuken? De plaatsing van je wasmachine hangt samen met het geluidsniveau dat de wasmachine maakt. Wanneer de wasmachine dichter bij je leefgedeelte staat, zul je moeten letten op een lager decibelniveau en kun je kiezen voor een zeer stille wasmachine.

Voor welke functie kies jij?

De moderne wasmachine kan tegenwoordig meer dan alleen een stapeltje schone was afleveren. Wij sommen een paar van de belangrijkste functies voor je op:

Smart: Veel wasmachines worden gekwalificeerd als ‘smart’ en zijn uitgerust met een app die verbinding maakt met de wifi. Hierdoor kun je je wasmachine op afstand besturen en aanzetten, maar kun je ook meer informatie opvragen over bepaalde wasprogramma’s of zelfs extra wasprogramma’s downloaden voor jouw wasmachine.

Wasprogramma’s: Naast de standaard wasprogramma’s zoals het katoenprogramma en het synthetische stoffen programma is de wasmachine vaak uitgerust met extra wasprogramma’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korte was programma’s die soms ook speed programma’s of quick programma’s genoemd worden. Sommige wasmachines zijn zelfs uitgerust met een stoomprogramma of een anti-kreuk programma.


Beladingssensor: Zijn de hoeveelheden die jij wast vaak onregelmatig? Dan is een wasmachine met een beladingssensor een ideale oplossing. Deze sensor weegt namelijk de hoeveelheid was en past het wasprogramma hierop aan.

Automatisch doseren: Wil je ook geen omkijken meer hebben naar de hoeveelheid wasmiddel die je moet gebruiken? Kies dan voor een wasmachine met de automatisch doseren functie. Beide functies dragen bij aan het duurzaam wassen. Met een aangepast wasprogramma verbruik je minder water en energie.

Koud wassen: Wil je nog duurzamer wassen? Maak dan gebruik van het eco-programma. Deze eco-programma’s duren vaker iets langer omdat ze de was koud wassen. Je kleding wordt hiermee gewoon schoon, maar er is minder energie nodig om het water te verwarmen waarmee gewassen wordt. Dit is niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor jouw energierekening.


De beste keuze voor wassen

Hopelijk hebben we je op weg kunnen helpen bij het vinden van de juiste wasmachine voor jou. Mocht je meer vragen hebben, dan helpt MediaMarkt je graag op weg bij het maken van de beste keuze voor jou. Bezoek één van de vijftig winkels en laat je adviseren. Heb je de keuze voor de beste wasmachine gemaakt? Weet dan dat MediaMarkt jouw gloednieuwe wasmachine thuis komt afleveren en veilig komt installeren, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast nemen ze ook nog je oude wasmachine mee terug. Zo heb je optimaal comfort en kun je meteen aan de slag gaan. Een kind kan de was doen met MediaMarkt!


Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Bekijk hier het assortiment van MediaMarkt

Ontdek