Nooit meer last van vuile was!

Stapelt de was bij jou thuis ook elke keer weer op en wil je weten hoe je nog efficiënter kan wassen? LG helpt je met deze waslijst aan tips! Op deze pagina vind je meer informatie over verschillende wasprogramma's, hoe je het slimst je was kan doen en bieden we je een checklist om jouw wasplanning op orde te krijgen!

LG TWINWash kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Wat houdt een wasprogramma in?

Met de modernisering en innovatie van wasmachines, zoals met de komst van meerdere soorten trommelbewegingen, nemen de keuzemogelijkheden vaak toe. Om je was zo duurzaam mogelijk te wassen om lang van je kleding te kunnen genieten, is het belangrijk je was met de juiste zorg te wassen. Dit houdt in dat je niet alleen bepaalde stoffen en kleuren sorteert, maar ook het juiste wasmiddel én het juiste wasprogramma kiest.

Lees meer

Nooit meer last van vuile was

Wassen doe je zonder problemen met LG! LG denkt met je mee door de nieuwste innovatie technologieën in de was- en droogmachines. In de LG wasmachines zit bijvoorbeeld beladingherkenning en beschikken de wasmachines over slimme wasprogramma's voor iedere wassoort. Meer weten? Bekijk dan deze video of lees meer!

Lees meer

Download de checklist!

Kun jij wel een handig wasschema gebruiken?
Download dan nu de gratis checklist.

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor onze nieuwsbrief van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je éénmalig een mail vanuit LG en Expert


Wassen op zijn slimst – moderne innovaties in LG-wasmachines

Met de voortdurende innovatie van wasmachines, komen er steeds meer mogelijkheden beschikbaar om niet alleen functioneel, maar ook slim de was te doen. Het slim doen van de was heeft betrekking op de gebieden snel wassen, duurzaam wassen en efficiënt wassen. Lees meer hoe je optimaal gebruik maakt van de functies van jouw wasmachine.

Lees meerDeze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met LG.